Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sveti
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sveti » 16 feb 2014, 13:35

yebem ja navijača koji fudbal promatra kroz prizmu statistike.
naprijed rejal

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 16 feb 2014, 13:41

Sveti je napisao/la:yebem ja navijača koji fudbal promatra kroz prizmu statistike.

kao sto sam i rekao
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 16 feb 2014, 13:45

Zašto ljudi ne cijene Higuaina? Čovjek je puno više proveo u Madridu od Benzeme, došao je kao neprofilisan igrač iz Argentine, sa čini mi se 19 godina, odigrao odlično do povrede leđa. Kad je ozljedio leđa nije imao konstantnu minutažu da povrati formu, jer je za konkurenciju imao Benzemu. Koliko mi god Benz bio drag, on se ništa više nije iskazao od Pipite u Realu.
Pipita u prvoj sezoni u Madridu na Calderonu izvlači Real od poraza nakon 10 godina protiv Atletica. Protiv Espanyola zabija za 4:3 u zadnjoj minuti, protiv Osasune u zadnjoj minuti zabija pobjedonosni gol, protiv Atletica donosi pobjedu na Calderonu golom u 95. minuti, protiv Bilbaa donosi pobjedu od 3:2, protiv Malage u onoj jednoj sezoni smo dobili 4:3 i 1:0, svih pet golova je zabio on, protiv Racinga nam donio pobjedu u zadnjim minutama, protiv Getafea nam u onoj utakmici kad je Pepe poludio donio pobjedu u zadnjim sekundama utakmice... šta je još bilo...
Aha, u onoj sezoni kad nas je Pellegrini vodio oba El Derbija smo uzeli 3:2, i u obje utakmice pobjedonosni, onaj treći gol je postigao Pipita...
Onda dolazi ona manje uspješna sezona kad je 30-ak utakmica propustio zbog povrede na koju je opominjao Mourinho, a koja se kasno liječila u Chicagu. Poslije toga se bilo teško vratiti pored tako jake konkurencije. I eto ako izuzmemo tu sezonu, opet je igrao dobro. U narednoj zabio 5 golova manje od Benzeme u cijeloj sezoni. U zadnjoj sezoni opet propustio 15-ak utakmica zbog te povrede.
Svakako se slažem sa konstatacijom pojedinih ljudi da on nije igrač za evropske utakmice kao Benzema, ali je nedvojbeno majstor kojem mnogi zamjeru sebičnost protiv Lyona a kojemu su olako zaboravili sve bodove koje nam je donio, a donio ih je sigurno više od Benzeme...
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 feb 2014, 13:46

Imas utakmicu za 2 sata i ti bi sad pokrenuo raspravu o hebenom Higuianu.
Koga boli rac.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 feb 2014, 13:49

zato sto je panjina nevidjena, eto ti odgovor na pitanje, ostalo sto si napisao nisam ni citao jer ako je sudit po tom pitanju koje si postavio ocito je da zelis neki doktorsku disertaciju o tome zasto je higuain panjina i da licno ne mislis kako je gonzalo panjina nevidjena, to je tvoj izbor, sta ti ja mogu, tebi je isto tako odlazak makelelea bio fakticki najveca prekretnica u historiji reala, to je isto tvoj izbor i ne postoji osoba koja ti to moze oduzeti, druga je stvar sto nemas pravo ali hajde :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 16 feb 2014, 13:58

Higuain = PANJ (tvoj argument) :D

MAkelele = najveca prekretnica u historiji (tvoj argument) :D

Kakvo poznjavanje nogometa,nevidjeno.

Ja sma naveo da je odlazak Makelele-a bio kraj galaktikosa ,jer nije dovedene nikakva zamjena,a on je bio stub koji je osiguravao mnogobrojne zvijezde tad.

Ne branim Higuaina,al vasi komentari su jadni,covjek je tu bio 5-6 godina i dao je dosta realu,i zasluzuje postovanje.

Bezbroj puta sam rekao da je Benz trenutno u ovom kadru i igri korisniji igrac,tip igraca koji vise odgovara,al osporavati higuaina je jako poor ,pogotovo od vas MADRIDISTA.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 feb 2014, 14:00

hvala njemu na svemu al jos vise mu hvala na odlasku jer je nevidjeni panj

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 16 feb 2014, 16:08

Once Real Madrid: Diego López, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi, Modric, Di María; Bale, Benzema, Jesé.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 feb 2014, 16:09

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 16 feb 2014, 16:13

slika

sta ce danas sudija dati penal ili crveni
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 16 feb 2014, 16:15

Ne ide ti to jare.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 feb 2014, 16:17

MrUnited je napisao/la:slika

ako real moze kupit i kupuje svakog igraca uniteda vrijednog spomena to ne znaci da navijaci uniteda trebaju zbog toga visiti na temi real madrida, malo si pobrkao loncice majstore

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 feb 2014, 16:18

Higuain je legenda Madrida i meni nakon Ikera najdraži fudbaler,ali i veće legende su napuštale klub pa ne vidim da pišemo o njima.Otišao je svi navijamo za Napoli u Italiji,i uživamo uz Benza koji igra odlično ove sezone.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 16 feb 2014, 16:22

LenBias je napisao/la:
MrUnited je napisao/la:slika

ako real moze kupit i kupuje svakog igraca uniteda vrijednog spomena to ne znaci da navijaci uniteda trebaju zbog toga visiti na temi real madrida, malo si pobrkao loncice majstore

united je realu osim ronalda prodao ostale igrace kad od njih vise nije bilo nista znaci ISTROSENI

beckham heinze :lol: :lol: :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 feb 2014, 16:28

skoluj se malo bolje

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 16 feb 2014, 16:28

Vjerovatno je i Rud bio istrosen :roll:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 feb 2014, 16:30

LenBias je napisao/la:ma ovaj drugi navedeni mi je jos jaci bio, razvaljujemo komsije, ubili ih u dvije utakmice, svi igraju odlicno, benzema caruje, igra odlicno ove sezone i on se ubi kolko ga pljuje iz dana u dan i tamo ono dodje i napise gonzalo zabio za napoli, dominator gonzalo 8-) il nesto slicno a gonzalo vise puta poljubio stativu kad nam je trebalo nego sto je golova dao za zivota, mislim heeeellooooo :lol:
Mene bi bilo stid da napisem nesto ovako. Nazivas se navijacem, a pljujes po covjeku koji je postigo 120 golova i ucestvovao u osvajanju tri lige i jednog Kupa. Smijesno i jadno u isto vrijeme.
suhi je napisao/la:Zašto ljudi ne cijene Higuaina?
Zato sto veze nemaju o zivotu, fudbalu i Realu kao fudbalskoj instituciji. Da je Benzema prodan a Pipita ostao, isto bi se pisalo i za njega. A sve ono sto si naveo o Higuainu i sta je sve uradio za Real se vecina ovdje ne sjeca jer su se u to vrijeme igrali klikera i ucili kako se vozi biciklo, a vecini je prva asocijacija na klub Ronaldovo predstavljanje na Bernabeuu. Drugog logicnog objasnjenja nemam.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 16 feb 2014, 16:31

Johny je napisao/la:Vjerovatno je i Rud bio istrosen :roll:

a sta je to uradio vrijedno spomena

samo navedi broj trofeja u njegovo vrijeme

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 feb 2014, 16:36

MrUnited je napisao/la:
Johny je napisao/la:Vjerovatno je i Rud bio istrosen :roll:

a sta je to uradio vrijedno spomena

samo navedi broj trofeja u njegovo vrijeme
Vjerovatno trolas, ali evo: Ruud je u Realu osvojio 2 titule prvaka, a u United jednu. Ajde, cuvaj se.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 feb 2014, 16:39

Consigliere je napisao/la:
LenBias je napisao/la:ma ovaj drugi navedeni mi je jos jaci bio, razvaljujemo komsije, ubili ih u dvije utakmice, svi igraju odlicno, benzema caruje, igra odlicno ove sezone i on se ubi kolko ga pljuje iz dana u dan i tamo ono dodje i napise gonzalo zabio za napoli, dominator gonzalo 8-) il nesto slicno a gonzalo vise puta poljubio stativu kad nam je trebalo nego sto je golova dao za zivota, mislim heeeellooooo :lol:
Mene bi bilo stid da napisem nesto ovako. Nazivas se navijacem, a pljujes po covjeku koji je postigo 120 golova i ucestvovao u osvajanju tri lige i jednog Kupa. Smijesno i jadno u isto vrijeme.
suhi je napisao/la:Zašto ljudi ne cijene Higuaina?
Zato sto veze nemaju o zivotu, fudbalu i Realu kao fudbalskoj instituciji. Da je Benzema prodan a Pipita ostao, isto bi se pisalo i za njega. A sve ono sto si naveo o Higuainu i sta je sve uradio za Real se vecina ovdje ne sjeca jer su se u to vrijeme igrali klikera i ucili kako se vozi biciklo, a vecini je prva asocijacija na klub Ronaldovo predstavljanje na Bernabeuu. Drugog logicnog objasnjenja nemam.
sve je to lijepo samo nemoj toliko nagadjat i na tome zasnivat postove

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.