Šta je bolan ovo

Gledao sam jutros iz Švedske lajv, normala bilo. E svašta, ionako svaki stream po jedan bodyguard više bude. Btw stream iz Poljske mu je najjači

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta je bolan ovo
Ma jok, nije u tome stvar.
Potukla se dva lika, moš mislitituzlak1987 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 22:35Eto neko ce reci ja jedva docekam.
Jesam li se javljao jer je bila masovna tucnjava na Ferhadiji i neko lezi nepomican, a i jer se neko zabarikadirao u stan sinoc pa morala specijalna da provaljuje.![]()
Al dobro je sve glave su na ramenima.
JayCatwright je napisao/la: ↑03 jul 2024, 23:15Potukla se dva lika, moš mislitituzlak1987 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 22:35Eto neko ce reci ja jedva docekam.
Jesam li se javljao jer je bila masovna tucnjava na Ferhadiji i neko lezi nepomican, a i jer se neko zabarikadirao u stan sinoc pa morala specijalna da provaljuje.![]()
Al dobro je sve glave su na ramenima.![]()
Ćaća te neje.bo
Kako nije ?armando je napisao/la: ↑03 jul 2024, 22:56Ma jok, nije u tome stvar.
Glasilo bilo koje stranke i pičmatrne može biti, ali tvoje je da sam rasuđuješ. Naravno, ako te politika interesuje. Šta je sa drugih stvari, informacije radi, dešavanja u državi i šire?
Toliko kukati na sami pomen tog portala je neviđeno sa tvoje strane.![]()
Listaš, čitaš, razmisliš, prokomentarišeš i ideš dalje. Sve je to u par deka....
Mogu potvrditi iz vlastitog iskustva. Portali su zlo, pogotovo dio sa političkim vijestima. Sad kad bi čovjek ušao i uporedio vijesti iz te rubrike na datume 3.7.2024., 3.7.2014. i 3.7.2004., vjerujem da bi razlika bila neznatna.VensanKasel je napisao/la: ↑03 jul 2024, 23:42Pisao sam ovdje , koliko sam se preporodio kada sam prestao čitati portale , koliko je čovjek pozitivniji zato i drugima preporučujem isto![]()
Pa lik ni 10 minuta u komadu nije bio u Norveškoj haos je nastao
PikachuSA je napisao/la: ↑04 jul 2024, 00:19Mogu potvrditi iz vlastitog iskustva. Portali su zlo, pogotovo dio sa političkim vijestima. Sad kad bi čovjek ušao i uporedio vijesti iz te rubrike na datume 3.7.2024., 3.7.2014. i 3.7.2004., vjerujem da bi razlika bila neznatna.VensanKasel je napisao/la: ↑03 jul 2024, 23:42Pisao sam ovdje , koliko sam se preporodio kada sam prestao čitati portale , koliko je čovjek pozitivniji zato i drugima preporučujem isto![]()
Koeficijent sreće je obrnuto proporcionalan vremenu provedenom na portalima.![]()
Cim bjezis od gluposti i negative na 100km znaci da si skroz sazrio k'o coj'kVensanKasel je napisao/la: ↑04 jul 2024, 01:05PikachuSA je napisao/la: ↑04 jul 2024, 00:19Mogu potvrditi iz vlastitog iskustva. Portali su zlo, pogotovo dio sa političkim vijestima. Sad kad bi čovjek ušao i uporedio vijesti iz te rubrike na datume 3.7.2024., 3.7.2014. i 3.7.2004., vjerujem da bi razlika bila neznatna.VensanKasel je napisao/la: ↑03 jul 2024, 23:42Pisao sam ovdje , koliko sam se preporodio kada sam prestao čitati portale , koliko je čovjek pozitivniji zato i drugima preporučujem isto![]()
Koeficijent sreće je obrnuto proporcionalan vremenu provedenom na portalima.![]()
![]()
![]()
![]()
Neku noć listam kanale , dnevnik na BHT-u naka smrknuta čita vijesti , glas odvratan ma mrš u pichku materinu negativnu ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.