Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Senaid L.F.C
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Senaid L.F.C » 22 sep 2012, 10:26

pa gledaj sad Suarez nije nista rekao Evri a optuzen je,tako da me ne bi cudilo da Evra to kaze za Sterlinga nakon tekme kad ga ovaj osramoti xxx puta na Anfieldu i onda bi Frguson Ass. dala Sterling 10 tekmi kazne.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 sep 2012, 10:27

Senaid L.F.C je napisao/la:pa gledaj sad Suarez nije nista rekao Evri a optuzen je,tako da me ne bi cudilo da Evra to kaze za Sterlinga nakon tekme kad ga ovaj osramoti xxx puta na Anfieldu i onda bi Frguson Ass. dala Sterling 10 tekmi kazne.
Opet mi nisi odgovorio na pitanje jel ovo fino sto vasi neki navijaci zele? :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 sep 2012, 10:32

Senaid L.F.C je napisao/la:pa gledaj sad Suarez nije nista rekao Evri a optuzen je,tako da me ne bi cudilo da Evra to kaze za Sterlinga nakon tekme kad ga ovaj osramoti xxx puta na Anfieldu i onda bi Frguson Ass. dala Sterling 10 tekmi kazne.
FA je više na od 130 stranica materijala dokazao da je Evra vrijeđan ili oni nisu mjerodavni? Niko nikad prije nije toliko kaznjen za nesto takvo, a i neće bit kaznjen osim ukoliko to ne ponovi. Da je to uradio bilo ko drugi iz Liverpoola vjerovao bih u njegovu nevinost, ali to je uradio lik koji ima kronicnu padavicu, koji grize ljude, koji se na i na najmanju sudijsku odluku koja mu ne ide u korist baca i ljuti i koji je na kraju krajeva velika prznica.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 sep 2012, 10:35

Marsal je napisao/la:
FA je više na od 130 stranica materijala dokazao da je Evra vrijeđan ili oni nisu mjerodavni? Niko nikad prije nije toliko kaznjen za nesto takvo, a i neće bit kaznjen osim ukoliko to ne ponovi. Da je to uradio bilo ko drugi iz Liverpoola vjerovao bih u njegovu nevinost, ali to je uradio lik koji ima kronicnu padavicu, koji grize ljude, koji se na i na najmanju sudijsku odluku koja mu ne ide u korist baca i ljuti i koji je na kraju krajeva velika prznica.
Ma drug samo ja njih to pitam a nece da mi odgovore jer znaju da nisu upravu. ;)
Ali da ne ide u off topic ja se nadam pobjedi svog kluba i nista vise. ;) GGMU!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 sep 2012, 10:45

DevilS je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Ma drug samo ja njih to pitam a nece da mi odgovore jer znaju da nisu upravu. ;)
Ali da ne ide u off topic ja se nadam pobjedi svog kluba i nista vise. ;) GGMU!!
jeste se vas dvojica nasli... mogli bi se vi uskoro posvađati oko teme ko vise mrzi liverpool.
ako cemo iskreno i evra i suarez su nule kada je karakter u pitanju. lik je kaznjen i kaznu je odsluzio a za rigoroznost kazne nije bilo vazno samo to sta je on evri rekao nego jos mnogo toga i nema potrebe da se ova tema ozivljava opet. ja sam rekao davno da klub nije trebao stati iza igraca kao sto je suarez al to se desilo i boze moj sta da se radi.
You are someone else I am still right here

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 sep 2012, 10:48

@fera nismo se mi nasli nego me pogodi kad sam listao vase stranice i kad vas kolega Carlo kaze sta kaze procitaj sam ne mogu to mi je fuj... :!:
A ja mrzim Lfc jbg derbi je to ljuti, za ovog marsala ne znam i necemo vise o ovome bolji nek pobjedi ja to uvijek naglasim. ;) :P

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 sep 2012, 11:00

DevilS je napisao/la:@fera nismo se mi nasli nego me pogodi kad sam listao vase stranice i kad vas kolega Carlo kaze sta kaze procitaj sam ne mogu to mi je fuj... :!:
A ja mrzim Lfc jbg derbi je to ljuti, za ovog marsala ne znam i necemo vise o ovome bolji nek pobjedi ja to uvijek naglasim. ;) :P
vidio sam ja sta je carlo napisao i ne znam da li ima potrebe da ti govorim to al momak se zeza. i ne kontam sto su ljudi toliko optereceni rasizmom posebno ovdje kod nas gdje bi pored svih nasih problema to trebalo biti najmanje bitno.. svi smo ljudi nije bitno koje je neko boje a rasisti su i crnci jednako ako ne i vise nego bijelci. rijetko ces naci crnca danas koji nije opterecen tim u tolikoj mjeri da je jako tesko pricati sa njima moras paziti na svaku rijec... znam da ih nije istorija mazila al boze moj... nije ni nas na ovim prostorima ali to nije opravdanje za mrznju i neke gluposti nego treba gledati u buducnost i pokusati normalno zivjeti.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 sep 2012, 11:03

fera je napisao/la:
DevilS je napisao/la:@fera nismo se mi nasli nego me pogodi kad sam listao vase stranice i kad vas kolega Carlo kaze sta kaze procitaj sam ne mogu to mi je fuj... :!:
vidio sam ja sta je carlo napisao i ne znam da li ima potrebe da ti govorim to al momak se zeza. i ne kontam sto su ljudi toliko optereceni rasizmom posebno ovdje kod nas gdje bi pored svih nasih problema to trebalo biti najmanje bitno.. svi smo ljudi nije bitno koje je neko boje a rasisti su i crnci jednako ako ne i vise nego bijelci. rijetko ces naci crnca danas koji nije opterecen tim u tolikoj mjeri da je jako tesko pricati sa njima moras paziti na svaku rijec... znam da ih nije istorija mazila al boze moj... nije ni nas na ovim prostorima ali to nije opravdanje za mrznju i neke gluposti nego treba gledati u buducnost i pokusati normalno zivjeti.
Dobro fera upravu si ti nema sta i haj da neide tema u off vidjecemo sutra kako ce se ko pokazati na terenu i sretno vam. ;)

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 22 sep 2012, 11:04

DevilS je napisao/la:
Opet mi nisi odgovorio na pitanje jel ovo fino sto vasi neki navijaci zele? :roll:
pa gledaj nije fino,al ne misli to niko ozbiljno,derbi je to i sve napetost.Najveci na svijetu rekao bih
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 sep 2012, 11:05

sutra ce biti 1-1 osim ako reina opet ne bude raspolozen kao protiv arsenala :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 sep 2012, 11:05

Zašto obraćate pažnju na njegove postove? Dijete ima profil za svaki klub od velike četvorke. :roll:
Fera, dobro me znaš i da svakog kritikujem zbog loše partije ali i pohvalim zbog dobre partije. Tako da mi je svejedno bio to Gerard ili Reina ili Suarez.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 sep 2012, 11:07

Henderson je napisao/la:Zašto obraćate pažnju na njegove postove? Dijete ima profil za svaki klub od velike četvorke. :roll:
Fera, dobro me znaš i da svakog kritikujem zbog loše partije ali i pohvalim zbog dobre partije. Tako da mi je svejedno bio to Gerard ili Reina ili Suarez.
Sta ti ba pricas gluposti cuj od svake cetvorke? :lol:
E moj idolu nema veze necu se vise raspravljati sa vama uopste nek bolji dobije i neka bude fer i korektno. :P
I nisam dijete sine 24 zagazio.. ;)
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 22 sep 2012, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 sep 2012, 11:07

Henderson je napisao/la:Zašto obraćate pažnju na njegove postove? Dijete ima profil za svaki klub od velike četvorke. :roll:
ma ja slabo pratim ostale teme :D a kad se neko ovdje dokaze kao troll onda ga stavim na ignore. tako da kod mene ima vjerovatno vise navijaca liverpoola tu nego ostalih klubova :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 sep 2012, 11:12

fera je napisao/la:
ma ja slabo pratim ostale teme :D a kad se neko ovdje dokaze kao troll onda ga stavim na ignore. tako da kod mene ima vjerovatno vise navijaca liverpoola tu nego ostalih klubova :D
Mene nema na toj listi. :mrgreen:
Ja većinu imam na fb. Neku noć mi se javio youngcomps tako nekako. Ali što kažeš, ne obraćam pažnju na neke postove iako nemam nikog na ignore listi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 22 sep 2012, 11:21

I ja sam ti se rizo javio u cetvrtak.

Za sutra
slika
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 sep 2012, 11:37

Henderson je napisao/la:
fera je napisao/la:
Mene nema na toj listi. :mrgreen:
Ja većinu imam na fb. Neku noć mi se javio youngcomps tako nekako. Ali što kažeš, ne obraćam pažnju na neke postove iako nemam nikog na ignore listi.
imam i ja dosta raje sa ove teme na fb a imam ih puno sto i ne znam ko su. nisi drug ti na listi da jesi ne bi ja ni znao sta ti pises ovdje :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 sep 2012, 11:39

DevilS je napisao/la:
Carlo je napisao/la:rasistički vrijeđati
Jel vas stid pricati to i misliti tebe npr @Carlo???? :evil:
Fuj ste i ekipa i navijaci cast izuzetcima ali aBd nasa ce biti pobjeda u inat vama koji tako razmisljate balavci. ;)
jah eto ti baš kontaš da će sterling rasistički vrijeđati evru i rafaela. hajd da je bijelac pa bi možda i bilo smisla, ali hajd.
ne znam koliko godina imaš, ali s takvim stavom i komentarima kontam da imaš 14, maksimalno 15.
jesi li ti na osnovu mojih komentara zaključio da smo fuj ekipa i navijači? ako je tako onda nemam komentara :mrgreen: :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 22 sep 2012, 11:41

DevilS je napisao/la:
Sta ti ba pricas gluposti cuj od svake cetvorke? :lol:
E moj idolu nema veze necu se vise raspravljati sa vama uopste nek bolji dobije i neka bude fer i korektno. :P
I nisam dijete sine 24 zagazio.. ;)
Ti 24 zagazio ? Ako ti imaš 24,a ovako si dosadan,onda ja imam 39 :lol:

@fera jesam li ja na toj listi :mrgreen:
You'll never walk alone.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 22 sep 2012, 11:41

Carlo je napisao/la:
DevilS je napisao/la:
Carlo je napisao/la:rasistički vrijeđati
Jel vas stid pricati to i misliti tebe npr @Carlo???? :evil:
Fuj ste i ekipa i navijaci cast izuzetcima ali aBd nasa ce biti pobjeda u inat vama koji tako razmisljate balavci. ;)
jah eto ti baš kontaš da će sterling rasistički vrijeđati evru i rafaela. hajd da je bijelac pa bi možda i bilo smisla, ali hajd.
ne znam koliko godina imaš, ali s takvim stavom i komentarima kontam da imaš 14, maksimalno 15.
jesi li ti na osnovu mojih komentara zaključio da smo fuj ekipa i navijači? ako je tako onda nemam komentara :mrgreen: :mrgreen:
24g., nisam bukvalno mislio na komentare tvoje samo me je pogodilo da tako nazovem ona izjava u postu gornjem sto si napisao ne znam sad napamet nista vise., i haj najbolje je da zaboravimo ovo bgm. ;) :P
@VolimLiverpool nisam dosadan samo kazem kako jeste ali haj necu vise dosadjivati da nebude islo u off. ;)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 22 sep 2012, 11:51

Kakvih ba 24,o Bože :lol:
Pa vidiš li da imaš 10 postova u zadnje tri stranice na ovoj temi,21 post dnevno :lol: i imaš 24 godine ?
Pališ se na svaki je*eni post koji ne ide u prilog Unitedu i imaš 24 godine ?
Ja fino ostavio upis o meču United-Galata na Man.Unitedovoj temi i ti se odmah prvi javljaš,niko ništa nije drugi zamjerio i ti imaš 24 godine ?
Fino sam aludirao da će Sterling izdriblati Evru ili Rafaela sutra i ti se prvi pališ i pitaš 'šta će im raditi' a imaš 24 godine ? :lol:
Budi normalan i rjeđe zalazi na ovu temu,bolje i za tebe i za navijače Uniteda na ovom forumu a vala i za nas,navijače Liverpoola.

Sutra je ključno da ne bude nekih kikseva većih i da Suarez ne bude sebičan te da Sterling bude na nivou kao protiv Sunderlanda.
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.