FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Razmišljam da se "poigram" sa semaforom malo...

Ovaj forum neko opasno prati ko ima uticaj na stvari oko kluba
...skoro smo navodili nedostatke vezane oko stadiona, a jedan od njih je bila ulica koja vodi ka sjevernoj tribini i njeno katasteofalno stanje. U toku je njena rekonstrukcija. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Dabogda, mislim da se samo vrsi promjena cijevi od zgrada jer kada sam prolazio prosle sedmice su radili izmedju zgrada, a neki dan su cestu izrovali. Pretpostavljam da je Telecom i njihova "optika".merak je napisao/la:Ovaj forum neko opasno prati ko ima uticaj na stvari oko kluba...skoro smo navodili nedostatke vezane oko stadiona, a jedan od njih je bila ulica koja vodi ka sjevernoj tribini i njeno katasteofalno stanje. U toku je njena rekonstrukcija.
Jedan grad, jedna ljubav!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sutra opet teren katastrofa, nikako da docekamo da bude dobar u ovom "proljetnom dijelu"... 
075
neka počne padat' jačim intenzitetom, odgodit' će kolo 
ne bi me čudilo da to naprave sutra kad su neke ekipe već smještene u gradu u kome igraju tekmu
ne bi me čudilo da to naprave sutra kad su neke ekipe već smještene u gradu u kome igraju tekmu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jutros se zapricah sa starim jaranom uz kafu. ....suma sumarum, sto se Slobode tice bit ce ovo duuuugo toplo ljeto
...alaj cemo da j e b e m o necemo da vadimo
....SAMO PUNIT TUSANJ
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Znaci,dvica bez vadjenja???staragarda je napisao/la:Jutros se zapricah sa starim jaranom uz kafu. ....suma sumarum, sto se Slobode tice bit ce ovo duuuugo toplo ljeto![]()
![]()
![]()
...alaj cemo da j e b e m o necemo da vadimo
![]()
....SAMO PUNIT TUSANJ
Zlatan Nalić sin tuzlanski
"Zlatna karika"je predočena faraonu i to je bitno. Mi već odavno nemamo medije, tako da nije žaliti što oni to ne promovišu.Čast pojedinim.merak je napisao/la:Ljudi moja slabo se "Zlatna karika" promovise kroz medije. Strasno mali broj ljudi zna kada ih upitam za plan.
Ja volim FK Tuzla City
Glavni Sudija za utakmicu FK SLOBODA-FK SLAVIJA , Antoni Bandić (Grude), pomoćnici ,Davor Bolja (Mostar) i DŽenan Milić (Sarajevo).Nadam se ranom vodstvu a onda dobro nadolmit naše stare "poznanike" iz Lukavice. Sjećanje na 23 maj 2012 je dovoljan razlog da ih napunimo do vrha. Iz Lukavice je i sudija Bjelica koji nas je "izmasakrirao" "suđenjem"i kartonima protiv Zrinjskog , 2012g.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 07 apr 2015, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
sloboda72 je napisao/la:Sjećanje na najtužniji dan u istoriji Slobode
U posljednjem kolu Premijer lige BiH Sloboda je poražena u Istočnom Sarajevu i porazom od 2:0 ispala iz Premijer lige BiH. Očekivali smo svaki drugi scenarij osim ovog. Svih 90. minuta uz TV ekrane bodrili smo naše momke u borbi za opstanak i osluškivali rezultate sa drugih terena. Bio nam je dovoljan i minimalan poraz, ali nismo uspjeli. Povrede Alena Mešanovića i najbojeg igrača Slobode Almira Bekića u ranom dijelu utakmice su neočekivano promjenili tok igre u kojoj su crveno-crni bili apsolutno nemoćni u napadu. Da je u pitanju neko drugo kolo Premijer lige, teško bi se moglo desiti da slabi Leotar pobjedi Željezničara ili da nemoćni GOŠK porazi Rođene, ali kod nas, sve je moguće. Odlučivali smo sami o svojoj sudini, nismo uspjeli, neka je na čast svima onima koji su kumovali ovome porazu, porazu koji je postaje rana svih Tuzlaka, rana koja nikada neće zasrasti i porazu koji se zove niži rang takmičenja! Svaka čast svim momcima koji su u stanovima i kafićima pratili ovu utakmicu i gajili optimizam da ćemo iz ove borbe izaći kao pobjednici, zbog vas i vaše ljubavi ispadanje je rana koja nikada neće zarasti ali koju ćemo morati preboliti i iz svega izaći bolji i jači nego ikada prije. Ispadali su Juventus, Lazio, River Plate, Leeds i mnogi drugi evropski i svjetski velikani i nikada nas ispadanje neće boljeti kao nepravda, nepravda koja je od jake Slobode napravila nemoćno siroće. Slobodu ne čini samo ime, nego sve ono u njoj i oko nje. Slogan na Tušnju mora da bude „jedan grad, jedna ljubav, jedan klub” a ne kako je to bilo u prethodnim i u većem dijelu ove sezone: „Jedan klub, dva računa, tri politike i milion stranaca.” Stoga, Neka je na čast svima vama kojima je Sloboda već godinama sredstvo za ostvarivanje cilja i ličnog interesa, zbog kojih se naš klub već deset godina bori sa teškom bolešću karcinoma. Karcionoma koji je zahvatio sve dijelove njenog nekada jakog i snažnog a danas krhkog i slabog tijela. Karcionoma koji ima samo jedno ime, a zove se: Politika!
| Preuzeto sa: http://****/katastrofa-oekivali-smo-sve-osim-ispadanja-a-upravo-se-to-desilo/" onclick="window.open(this.href);return false;
23. maj 2012.
Ja volim FK Tuzla City
SLOBODA JE ZA GRAD TUZLU PITANJE ČASTI !
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 07 apr 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Danas slusam na Kameleonu tri,cetiri puta reklama za sutrasnju utakmicu i poziv da svi dodju na Tusanj. 
Druze zavisi koga se pita...za nas navijace i simpatizere jest,al za ostale ne bih rekosloboda72 je napisao/la:SLOBODA JE ZA GRAD TUZLU PITANJE ČASTI !
I "Fukare"su odlično pokrili Grad svojim plakatima, SVAKA ČAST !emirzlaTu je napisao/la:Danas slusam na Kameleonu tri,cetiri puta reklama za sutrasnju utakmicu i poziv da svi dodju na Tusanj.
Ja volim FK Tuzla City
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma radi se haman svasta nesto..u zadnjih 15-ak dana svasta se izdesavalo: imaju najavni dzinglovi, eto bilo su i 2 nagradne igre danas na tuz.lanski i kameleonu, a spominje se i jos nekih novih vidova reklamiranja..ide i ona sloboda tv pomalo, ona akcija po kantonu, novi bus, novi spiker itd itd..pomjerili smo se i na tom aspektuemirzlaTu je napisao/la:Danas slusam na Kameleonu tri,cetiri puta reklama za sutrasnju utakmicu i poziv da svi dodju na Tusanj.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
dino_tuzla
- Kontakt:
Molio bi da neko postavi taj projekat "zlatna karika" da svi mozemo vidjeti o cemu se radi. Neki link gdje mozemo procitati sve detalje tj. cjelokupni projekat.
Efendić i Ahmetović povrijeđeni, izgleda neće nastupit'?
neigranje Efendića bi nas pojačalo, ne valja ako Ahmetović ne bude igrao
neigranje Efendića bi nas pojačalo, ne valja ako Ahmetović ne bude igrao
Sta je sa Radovanovicem kad bi on mogao na teren.
čini mi se da je rekao da bi krajem mjeseca trebao s ekipom trenirat' i biti spreman za igru
- TzBulevar87
- Kontakt:
Danas mi jedna djevojka rece da ce sutra prije, za vrijeme i poslije biti slikanje sa igracima i navijacima ispred svjeze prefarbanog busa i tako to
. Bice te djevojke koje ce raditi kao hostese sutra na tekmi. Radi se na marketingu fino. 
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.