AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Dzoni
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Dzoni » 14 jun 2017, 01:46

Ma Raiolla cigan zesci.
Nije mi jasno kako mu prolaze stvari koje mu prolaze.
Ajd razumijem Donaruma je mlad i ovo i ono,al valjda ima neko da ga nasavjetuje (a da to nije masni cigić) majka mu stara.
Za manje od mjesec dana od najomiljenijeg igraca giganta kakav je Milan doveo se do toga da postane najomrzeniji lik navijacima tog kluba.
Pa sta hoces mamu ti J*** balavu koji si ti ba ****?
Hoce covjek platu kakvu nema jedan Modric u Realu tito te ****.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 14 jun 2017, 01:48

Gigio kao ni drugi golmani, ne cine toliku razliku. Za 40M slobodno prodajite, cak i da nije pravio frku oko ugovora.

100 od 100 puta bi izabrao recimo Fabregasa u veznoj naredne 3god uz mladog Plizzarija na golu. Nego kombinaciju Donnaruma+trenutni veznjaci...

Buffonu je zadnja sezona, bilo bi merak iscjedit Juve za 70-100M za Gigioa iduceg ljeta, pa onda s tim parama dovesti pojacanja. Kao sto je Juve uradio kad su prodali Zizoua, doveli Buffona, Thurama i me's cini Nedveda za te pare...ekipa dosta jaca nego sa VELIKIM Zidaneom...

Sto se bezze nervirate, nije mali kriv sto smo mi zaostali 6000km za Top10 klubovima. Razumijem ga, zeli postat novi Zoff, Buffon, osvajat titule, a ne skupljat 6.mj sa nikad slabijim Milanom, i dan danas prepunim anonimusima.

Jedino zvucno pojacanje do sad je stiglo iz Porta, sve ostalo ok, ali mi da bi postali top10 klub moramo dovesti dokazane igracine poput Fabregasa, D.Coste. To je daleko od lijevog beka svicarca iz ekipe koja ispada iz BL i sl..... Jos uvijek se ne zna koliko su jaki/ozbiljni novi vlasnici. Nije Biglia Pirlo, da se razumijemo.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 14 jun 2017, 01:49

Nisu ljudi ni svjesni da je Plizzari talentovaniji od Donnarumme. Ali saznat' će uskoro, samo dok ovog malog pohlepnika koji je pao u očima stotina miliona navijača širom svijeta tutnemo nekome. Momčiću nije dovoljno 4.7M po sezoni. Za ne povjerovati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 14 jun 2017, 01:52

Zenga je napisao/la:Gigio kao ni drugi golmani, ne cine toliku razliku. Za 40M slobodno prodajite, cak i da nije pravio frku oko ugovora.

100 od 100 puta bi izabrao recimo Fabregasa u veznoj naredne 3god uz mladog Plizzarija na golu. Nego kombinaciju Donnaruma+trenutni veznjaci...

Buffonu je zadnja sezona, bilo bi merak iscjedit Juve za 70-100M za Gigioa iduceg ljeta, pa onda s tim parama dovesti pojacanja. Kao sto je Juve uradio kad su prodali Zizoua, doveli Buffona, Thurama i me's cini Nedveda za te pare...ekipa dosta jaca nego sa VELIKIM Zidaneom...

Sto se bezze nervirate, nije mali kriv sto smo mi zaostali 6000km za Top10 klubovima. Razumijem ga, zeli postat novi Zoff, Buffon, osvajat titule, a ne skupljat 6.mj sa nikad slabijim Milanom, i dan danas prepunim anonimusima.

Jedino zvucno pojacanje do sad je stiglo iz Porta, sve ostalo ok, ali mi da bi postali top10 klub moramo dovesti dokazane igracine poput Fabregasa, D.Coste. To je daleko od lijevog beka svicarca iz ekipe koja ispada iz BL i sl..... Jos uvijek se ne zna koliko su jaki/ozbiljni novi vlasnici. Nije Biglia Pirlo, da se razumijemo.
Projekat mu je predočen crno na bijelo, upućen je u sve.Ozbiljnost vlasnika je potvrđena ovim brzim manevrima na merkatu.A ne može pet godina biti u kanalu i odjednom kupovati najbolje od najboljeg, sve ima svoje vrijeme i nivo. Milan će biti jači nego što je bio zadnjih 5 sezona u to nema sumnje.Gigio je mlad, može se strpiti sezonu, dvije da se Milan digne na još jedan level više. Što se tiče Buffona zar taj isti nije u najboljim godinama pristao ići u Serie B sa svojim klubom? I to ne znajući kakva budućnost čeka taj klub kad se vrati u Serie A. Ponavljam Milan ima namjeru da ga učini trećim najplaćenijim golmanom svijeta u ubjedljivo prvim u Italiji.Za uzvrat traže samo da pokaže svoju ljubav aktima a ne samo riječima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 jun 2017, 03:32

Sad mi je vala svejedno. Ako ce ostati neka ga,ako ide hvala,sretno i dovidjenja. I veci su odlazili.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 jun 2017, 05:25

Apsolutno prekinuti svaki oblik suradnje sa debelim debilom, da se ju buducnosti ne bi desavale ovakve neprijatnosti i ucjene. Zao ce mi bit Jacka ako sve ovo bude uticalo na njeg, iskreno se nadam da nece. Svejedno, sad kad je klub u dobrim rukama ne treba se puno sekirat i nervirat zbog ove situacije. Odgovorit ce nas dvojac adekvatno na ovu situaciju. Nevjerovatno da je Gigi dopustio da se ovakav cirkus odvija na racun kluba, a sve zbog njegovog debelog prokletnika. Rijesit jednom za sva vremena!!

Jos, nevjerovatno mi je kako su drugi klubovi namirisali novac. Pa Fiorentina zeli 30mil za Kalinica, dok je Valencija spremna ponudit "samo" 15 za Baccu. I pored losije sezone, sigurno Bacca vrijedi bar 20mil.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 jun 2017, 08:27

Evo Marseille se ukljucio u trku za Baccu,od njih se moze uzeti 25 milja za njega i dodati na trenutni budzet

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 14 jun 2017, 08:51

Poslije Kake i njegovog odlaska većinom mi je svejedno za igrače koje trenutno nastupaju, mislim dragi su mi, ali da mi nešto bude teško to ne.
Hoćeš ili nećeš i to je to :zviz:

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 14 jun 2017, 09:02

Za Baccu daju 15 mil. Malo je. Trebaju uzeti 20 mil za njega, realna cijena a francuzi to mogu platiti.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jun 2017, 09:30

bilo bi šteta prodati ga psg-u za tridesetak miliona kad ga možeš za godinu-dvije prodati za 100 miliona, zato navijam da potpiše ugovor i da mu krmak postavi klauzulu na 100 miliona.
a ni parižani nisu toliko ludi da daju velike pare na tinejdžera sa jednom godinom do isteka ugovora, kapak 30 što je malo, imam osjećaj da bih radije halalio te pare i zakucao ga za tribine :mrgreen:

ima ba golmana u italiji, njemačkoj koliko ti bog hoće, malo se strpiti dok plizari ne uđe u dvadesete i onda ga postaviti u prvu postavu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 jun 2017, 09:38

Trebaju naši javiti debelom da je mali na transfer listi i da može ići za 50 mil.
Ako niko nije spreman toliko platiti neka ga na klupi do isteka ugovora.
Il Club più titolato al mondo!

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 14 jun 2017, 09:50

Sad Fassone treba da šuti. Kad se Raiola i mali pakšu budu javili da pristaju na produženje, treba samo šutiti ne oglašavati se.
Ako bude želio transfer ili ako neko bude zainteresovan, samo šutiti. Tišina. Spustiti se na njihov nivo.

Kako mi se ogadi momak, nije normalno.

Prodati ga definitivno. Sad ili sljedeće sezone, kako god.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 jun 2017, 10:17

Navodno je Bacca dogovorio lične uslove sa Marseillom. Ostaje da se klubovi dogovore oko visine odštete. Mi tražimo 25 mil.
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 14 jun 2017, 12:22

U narednih par dana Jorge Mendes ce pokusati da dovede Diega Costu u Milan ali je posao tezak zbog njegove plate i zelje da se vrati u Atletico. #FabrizioRomano

Takodzer ljudi iz Evertona su danas u Milanu, tema razgovora je Niang, Lapadula, Deulofeu i Bacca.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 jun 2017, 12:37

Ja ne znam sta ce vam novi napadac pored ovog malog Silve, s obzirom da niko na svijetu vise ne igra s dva klasicna spica. Lapadula je dobar za klupe, a vi bi trebali malo poraditi na krilnim pozicijama, i na jednom makar kreativcu u veznom redu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 14 jun 2017, 12:52

BuffonGigi je napisao/la:Ja ne znam sta ce vam novi napadac pored ovog malog Silve, s obzirom da niko na svijetu vise ne igra s dva klasicna spica. Lapadula je dobar za klupe, a vi bi trebali malo poraditi na krilnim pozicijama, i na jednom makar kreativcu u veznom redu.
Uzmi u obzir da ima samo 21 godinu i prelazi iz portugalske lige u talijansku, razlika će biti evidentna. Ima još kup konfederacija i potrošit će se dosta tu, tako da ljudi u upravi žele dovesti malo starijeg napadača koji je upoznat sa Serijom A i koji će malom biti ispomoć u ovih godinu-dvije dok se ne navikne. Prodat će se igrači tako da će imati novca za još ulaganja :salut:

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 14 jun 2017, 12:55

Kao neutralcu mi je drago da se Milan pojačava i da će to napokon ličiti na ekipu nakon par mučnih sezona.

Može neko od simpatizera napisati koga su sve do sad potpisali 100% i ko bi trebao doći, koga ganjaju ?

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 14 jun 2017, 12:58

Amsterdam1312 je napisao/la:Kao neutralcu mi je drago da se Milan pojačava i da će to napokon ličiti na ekipu nakon par mučnih sezona.

Može neko od simpatizera napisati koga su sve do sad potpisali 100% i ko bi trebao doći, koga ganjaju ?
Potpisali su: Musacchio-a, Kessija, R.Rodrigueza, Andre Silvu oni su zvanični. Blizu potpisa su Biglia i Conti. Razmatraju se još Kalinić, Costa, James Rodriguez, Forsberg i Krychowiak uz mogućnost potpisavanja Deulofeua i Pašalića koji su bili na posudbi u Milanu

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 14 jun 2017, 13:01

Mora se sredina pojacati i to mora biti prioritet i nadam se da će se nakon Contija tom dijelu okrenuti.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 14 jun 2017, 13:03

Jako dobri transferi, već s tim imaju velik upgrade. Profil igrača Biglie im je također potreban, ako dovedu njega i Jamesa Rodrigueza mislim da će imati odličnu ekipu kada se uigraju. Ovi ostali mogu doći, a i ne moraju. Što se tiče ove dvojice na posudbi neka ostave Španca, dobro će im doći trenutno u ovom prijelaznom periodu. Nije loš ni Pašalić..

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []