Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mene vise brine da li mi mozemo pobijediti sve preostale utakmice, protiv Ville mora rotirati zbog finala a odma nakon toga Soton u gostima sigurno ce opet nekima trebati odmor. Znaci 2 utakmice gdje cemo igrati s nekom kombinovanom postavom a obje u gostima.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako se Stevie ne naguzi izbrisat ga iz historije kluba
Mene bi brinulo da se ti ne brines za nesto.StevieG8 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 14:04Mene vise brine da li mi mozemo pobijediti sve preostale utakmice, protiv Ville mora rotirati zbog finala a odma nakon toga Soton u gostima sigurno ce opet nekima trebati odmor. Znaci 2 utakmice gdje cemo igrati s nekom kombinovanom postavom a obje u gostima.
Od @fere nije bilo veceg downera od tebe.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Istina, ne mogu negiratgaston je napisao/la: ↑08 maj 2022, 14:19Mene bi brinulo da se ti ne brines za nesto.StevieG8 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 14:04Mene vise brine da li mi mozemo pobijediti sve preostale utakmice, protiv Ville mora rotirati zbog finala a odma nakon toga Soton u gostima sigurno ce opet nekima trebati odmor. Znaci 2 utakmice gdje cemo igrati s nekom kombinovanom postavom a obje u gostima.
Od @fere nije bilo veceg downera od tebe.![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sta je ba s vama? City ce poderat sve utakmice do kraja i to je to.
Žao mi je Sotone, moraćemo uzeti 6:0.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Vrijeme je za sezonski 9:0 poraz Southamptona.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jesam propustio sta? 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Levat
Firmino sve bliži povratku.
Fizički mi je bolja od Lipe

Baš je grohnuo...
Sve je sa r/liverpoolfc, no nekad reddit embedi neće da se očitaju kako treba.
https://sport.sky.de/fussball/artikel/f ... 9492/34130
Navodno Braco hoće Manea. Valjda su teški pregovori između Manea i nas. Raspast će nam se trojac
Ne postoji zena bolja od Lipe.
Skeptican sam oko Bayerna i Manea, 30 godina a trazio bi polijepu platu za njihove standarde. Salihamidzic je vec na tankim nogama samo mu fali da zaglavi klub s penzionerom na visokim primanjima.
Jesam
Po cemu vam je lipa toliko dobra
Spakujemo Manea i dovedemo Kanea, RvP epizoda druga.
I prije nego udarite quotanjem, znam, samo maštam
I prije nego udarite quotanjem, znam, samo maštam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.