Bježi je.bo te, nisam dobro od sinoć. Je.ba.vao sam mu sve od do.

Bježi je.bo te, nisam dobro od sinoć. Je.ba.vao sam mu sve od do.
Ma na ovakvom terenu je fudbal ne moguce igrati, jbt pa ne mozes napraviti pas igracu koji stoji 5 metara od tebe da lopta ne odskoci pola metra u zrak...na kraju sve izadje na nabijanje lopte.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:40U Bijeljini fudbal na nivou mahalskog turnira. Oči bole od ovog.
Da prvo poluvrijeme traje još 5 minuta, jedno 10 igrača s ove utakmice drugo pol. nikako ne bi moglo ni odigrati. Od 70te minute leže na terenu i glume povrede samo zato jer su crkli. Highlight utakmice je lik koji baca out ko Rori Delap, a inače svi oni su plaćeni za ovo što rade. Očaj.denimb je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:46Ma na ovakvom terenu je fudbal ne moguce igrati, jbt pa ne mozes napraviti pas igracu koji stoji 5 metara od tebe da lopta ne odskoci pola metra u zrak...na kraju sve izadje na nabijanje lopte.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:40U Bijeljini fudbal na nivou mahalskog turnira. Oči bole od ovog.
To stoji, ali kazem i onaj teren je sramota...vec 2-3 sezone sve najgore utakmice koje sam gledao su u Bijeljini. Ovaj isti Radnik je na kosevu imao finih dodavanja i akcija, a vidi ih na domacem terenu, na sve lici samo na fudbal ne lici, nabij naprijed pa ako je neko stigne, jer drugacije nije moguce igrati.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:55Da prvo poluvrijeme traje još 5 minuta, jedno 10 igrača s ove utakmice drugo pol. nikako ne bi moglo ni odigrati. Od 70te minute leže na terenu i glume povrede samo zato jer su crkli. Highlight utakmice je lik koji baca out ko Rori Delap, a inače svi oni su plaćeni za ovo što rade. Očaj.denimb je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:46Ma na ovakvom terenu je fudbal ne moguce igrati, jbt pa ne mozes napraviti pas igracu koji stoji 5 metara od tebe da lopta ne odskoci pola metra u zrak...na kraju sve izadje na nabijanje lopte.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:40U Bijeljini fudbal na nivou mahalskog turnira. Oči bole od ovog.