Ali bice bolje pokazao je da zna,kako vrijeme odmice bice jos sigurniji.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Da,ali shvati da Trener kaznjava svaku gresku
Blatche je sinoc bio na redu,2 greske i vise nije vidio terena
Hump 2 poluvrijeme nije ulazio,ako se ne varam.Prije 2 tekme,Mirza se spetlja 2 X napolje i nigdje ga 2 utakmice..
Pa, jednostavna pravila. Pojedini sa funkcijom adm./mod. sebi daju za pravo da vrijedjaju, a kada im vratis istom mjerom, dobijes dvije hefte pauze. Previse vi iskoristavate svoj status dok smo mi, obicni smrtnici, "gresni jarcevi" ...admin je napisao/la:Koja pravila?AjsKjub je napisao/la:Zar je moguce da ovdje imamo takve nadlezne da krse svoja pravila.Zar je moguće da ovdje imamo tolike primitivce da nisu u stanju napisati post bez psovke?
Slabi psiholozi su NBA treneri. To je Carlesmo dokazao nakon one zadnje Mirzine slabe tekme, ne sjecam se s kim su igrali .. Naravno, da ce biti bolje. Od samog pocetka sam u to uvjeren ..lumani je napisao/la:Da,ali shvati da Trener kaznjava svaku greskuBlatche je sinoc bio na redu,2 greske i vise nije vidio terena
Hump 2 poluvrijeme nije ulazio,ako se ne varam.Prije 2 tekme,Mirza se spetlja 2 X napolje i nigdje ga 2 utakmice..
Ljudi koji prstima tipkaju psovke su u najmanju ruku primitivci.
Ako ih to vrijeđa i smatraju da treba da nastave istim tempom, volio bih da napuste forum i nikada se više ne vrate.
Ako ih to vrijeđa i smatraju da treba da nastave istim tempom, volio bih da napuste forum i nikada se više ne vrate.
Sad ti malo sablonski jer znas da sam u pravu .. Nema veze .. Zelio sam sam reci da niste slika i prilika ..To je sve, hvala.admin je napisao/la:Ljudi koji prstima tipkaju psovke su u najmanju ruku primitivci.
"Dear Gerald Wallace, the day Keith Bogans becomes a bigger offensive threat than you, is the day you need to look in the mirror and slap yourself."

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
vidim Mirza odigrao odlicno utakmicu, znao sam ako ja ne budem gledao da ce igrati i da ce zabijati, haj nema veze, zato cu sve sljedece da gledam 
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
-
KorisnickoIme
- Kontakt:
za sve nas koji kad ne gledamo a mirza razvaljuje, bolje da i ne gledamo 
Za podsjecanje i za ove sto su propustili:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
dziza,od srca hvala 
Ma nista, malo kasnim i malo je losija kvaliteta nego dosad, al vidi se najbitnije 
- storm_raider
- Kontakt:
Ne podrzavam te sto "prstima tipkaju psovke", cak sam ih i molio da to ne rade u svom postu prije par strana. ali ako su oni primitivci, onda si ti taj koji istrebljava primitivce na ovom forumu? Ako je tako, a jeste, jesi li ti ikada opsovao van foruma? Smatras li sebe "razvijenim" (suprotno od primitivac)? Ono sto je zasmetalo ovima sto su te citirali je sto ih nazivas korisnike primitivcima. Psuju covjeku kojeg nikada sresti nece, ni oni ni ti, i to sve iz ljubavi prema Teletovicu. Administrator si foruma, tvoja su pravila i meni smetaju psovke, ali nije ok da kategorises ko je primitivac ko ne. Jedna psovka ne kategorise ljude primitivcima, pogotovo ne anonimce na forumu.admin je napisao/la:Ljudi koji prstima tipkaju psovke su u najmanju ruku primitivci.
@ontopic, Mirza je sinoc bio odlican, samo dojam kvari ona glupo izgubljena lopta, ali i to ce doci na svoje.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- skyisthelimit
Svaka ce ekipa koja fura napadacki stil rastaviti na proste faktore ekipu Netsa. PJ koristi u rotaciji trojac Kardashian, Evans, Wallace koji su protiv run n gun ekipe totalno neupotrebljivi. Prvo sto nisu sposobni zabiti poena, a drugo sto protiv takvih ekipa nemaju ni 5 skokova zajedno. Lahko je protiv Toronta nahvatati 20 skokova koji zapravo i nisu pravi skokovi vec im je lopta ni krivima ni duznima dosla u ruke.. PJ misli za ovu trojicu da je bitno da skacu ali uvidjeli smo jutros da nisu sposobni ni skakati. Jednostavno bukva ostaje bukva
15.10 - 15.06 ...
- el-fighter
- Kontakt:
Sinoc nisam mogao gledati tekmu i Mirza odmah odigra dobro. Sljedecu pratim sigurno bez obzira na obaveze koje imam.
@dziza_23 je li tvoj nicki na YT nesto Dziza88 posto sam ovaj gore klip pogledao prije par minuta na YT i postavila ga je osoba pod tim nickom?
@dziza_23 je li tvoj nicki na YT nesto Dziza88 posto sam ovaj gore klip pogledao prije par minuta na YT i postavila ga je osoba pod tim nickom?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- adriano_leite
- Kontakt:
Zar bi Teletovic pomogao u defanzivi? Daj molim te, treba biti malo realan. Svaki od tih igraca igra bolje odbranu od Mirze. Sto se tice poena, takodjer su sposobni zabiti poene, ali neko ko ima max ugovor kao Joe, mora da ispuca svoje. Nekada ga krene, nekada ne, tako da odmah manje sansi imaju drugi igraci. Do jucer je PJ bio trenerski mag za Averya, kako se preko noci okrenu, to tesko ko moze da shvati. Svaki trener u ovom dijelu sezone trazi neku najbolju rotaciju, koju ce koristiti u PO. Imat ce Mirza sansi, igrat ce on, nema potrebe da se pljuje po svima jer Mirza ne igra koliko bismo mi htjeli da igra. Ako je Mirza zadovoljan, ne znam zasto onda ne bismo i mi mogli biti zadovoljni. Kardashian, Evans i Wallace su dokazana imena u NBA ligi, Mirza mora strpljivo graditi svoje ime u NBA. Napreduje iz dana u dan i to je ono pozitivno. Ne znam kako se sve mora gledati negativno, a toliko pozitivnih stvari. Neki igraci zavrse karijere, a ne dodju do NBA lige.skyisthelimit je napisao/la:Svaka ce ekipa koja fura napadacki stil rastaviti na proste faktore ekipu Netsa. PJ koristi u rotaciji trojac Kardashian, Evans, Wallace koji su protiv run n gun ekipe totalno neupotrebljivi. Prvo sto nisu sposobni zabiti poena, a drugo sto protiv takvih ekipa nemaju ni 5 skokova zajedno. Lahko je protiv Toronta nahvatati 20 skokova koji zapravo i nisu pravi skokovi vec im je lopta ni krivima ni duznima dosla u ruke.. PJ misli za ovu trojicu da je bitno da skacu ali uvidjeli smo jutros da nisu sposobni ni skakati. Jednostavno bukva ostaje bukva
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Jest prika, moj nick.el-fighter je napisao/la:Sinoc nisam mogao gledati tekmu i Mirza odmah odigra dobro. Sljedecu pratim sigurno bez obzira na obaveze koje imam.
- skyisthelimit
Ne moze Mirza pomoci, ali vidjeli smo jutros da ne moze ni navedeni trojac...Dapace, ne smeta mi taj navedni trojac iako se ne bi slozio da su vazniji skokovi od poena za nekog igraca..Ono sto meni smeta je sto neki Bogans igru 20+ minuta i sto Stekhause dobija minutazu kad se lomi utakmica, a isti Mirza dobija trash. Da, trash je kad uvedes covjeka na minus 18 pri kraju trece cetvrtine.. Mislim na osnovu cega ovaj Stekhause dobija minute kad nije sposoban ni bazen pogoditi. Jel na osnovu stare slave? Ovo neuptrebljivo smeca je davno trebalo otpustitiadriano_leite je napisao/la: Zar bi Teletovic pomogao u defanzivi? Daj molim te, treba biti malo realan. Svaki od tih igraca igra bolje odbranu od Mirze. Sto se tice poena, takodjer su sposobni zabiti poene, ali neko ko ima max ugovor kao Joe, mora da ispuca svoje. Nekada ga krene, nekada ne, tako da odmah manje sansi imaju drugi igraci. Do jucer je PJ bio trenerski mag za Averya, kako se preko noci okrenu, to tesko ko moze da shvati. Svaki trener u ovom dijelu sezone trazi neku najbolju rotaciju, koju ce koristiti u PO. Imat ce Mirza sansi, igrat ce on, nema potrebe da se pljuje po svima jer Mirza ne igra koliko bismo mi htjeli da igra. Ako je Mirza zadovoljan, ne znam zasto onda ne bismo i mi mogli biti zadovoljni. Kardashian, Evans i Wallace su dokazana imena u NBA ligi, Mirza mora strpljivo graditi svoje ime u NBA. Napreduje iz dana u dan i to je ono pozitivno. Ne znam kako se sve mora gledati negativno, a toliko pozitivnih stvari. Neki igraci zavrse karijere, a ne dodju do NBA lige.
15.10 - 15.06 ...
- adriano_leite
- Kontakt:
Stackhouse i Keith igraju 2 i 3, a Mirza 4, tako da oni ne uzimaju Mirzi nista. Keith je odlican defanzivac, dok je Stackhouse jedan dokazani veteran u NBA. Konkurencija na Mirzinoj poziciji je veca nego na trici i dvici, tako da oni moraju dobijati sansu. Keith moze pogoditi nesto u napadu, ali u odbrani je vjerovatno njihov najbolji defanzivac na vanjskim pozicijama uz Crasha. Samo polako i vidjeces malo dalje od slabe minutaze naseg Mirze (mi mislimo da zasluzuje vise). Bas bih volio vidjeti komentare da je Mirza prvi pick na draftu kao Davis, pa da igra neke meceve po 15 ili 20 minuta u losim Hornetsima, mislim da bi dnevno 10 miliona puta majka Montya otisla na pazarskyisthelimit je napisao/la:Ne moze Mirza pomoci, ali vidjeli smo jutros da ne moze ni navedeni trojac...Dapace, ne smeta mi taj navedni trojac iako se ne bi slozio da su vazniji skokovi od poena za nekog igraca..Ono sto meni smeta je sto neki Bogans igru 20+ minuta i sto Stekhause dobija minutazu kad se lomi utakmica, a isti Mirza dobija trash. Da, trash je kad uvedes covjeka na minus 18 pri kraju trece cetvrtine.. Mislim na osnovu cega ovaj Stekhause dobija minute kad nije sposoban ni bazen pogoditi. Jel na osnovu stare slave? Ovo neuptrebljivo smeca je davno trebalo otpustitiadriano_leite je napisao/la: Zar bi Teletovic pomogao u defanzivi? Daj molim te, treba biti malo realan. Svaki od tih igraca igra bolje odbranu od Mirze. Sto se tice poena, takodjer su sposobni zabiti poene, ali neko ko ima max ugovor kao Joe, mora da ispuca svoje. Nekada ga krene, nekada ne, tako da odmah manje sansi imaju drugi igraci. Do jucer je PJ bio trenerski mag za Averya, kako se preko noci okrenu, to tesko ko moze da shvati. Svaki trener u ovom dijelu sezone trazi neku najbolju rotaciju, koju ce koristiti u PO. Imat ce Mirza sansi, igrat ce on, nema potrebe da se pljuje po svima jer Mirza ne igra koliko bismo mi htjeli da igra. Ako je Mirza zadovoljan, ne znam zasto onda ne bismo i mi mogli biti zadovoljni. Kardashian, Evans i Wallace su dokazana imena u NBA ligi, Mirza mora strpljivo graditi svoje ime u NBA. Napreduje iz dana u dan i to je ono pozitivno. Ne znam kako se sve mora gledati negativno, a toliko pozitivnih stvari. Neki igraci zavrse karijere, a ne dodju do NBA lige.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Tacno !skyisthelimit je napisao/la:Svaka ce ekipa koja fura napadacki stil rastaviti na proste faktore ekipu Netsa. PJ koristi u rotaciji trojac Kardashian, Evans, Wallace koji su protiv run n gun ekipe totalno neupotrebljivi. Prvo sto nisu sposobni zabiti poena, a drugo sto protiv takvih ekipa nemaju ni 5 skokova zajedno. Lahko je protiv Toronta nahvatati 20 skokova koji zapravo i nisu pravi skokovi vec im je lopta ni krivima ni duznima dosla u ruke.. PJ misli za ovu trojicu da je bitno da skacu ali uvidjeli smo jutros da nisu sposobni ni skakati. Jednostavno bukva ostaje bukva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.