Drzava prvo, pa tek onda sve ostalo...do tada dobro je da osvojimo poneki bod. Da ste samo tako slozni da napadnete Dodika, da ako treba odete i u Banja Luku da srusite zgradu vlade tzv. rs (kao i zgradu vlade **** muslimana i hrvata), da im se naebete nane nanine. Ma jok, vi otvorite hralje na jednoga Safeta, Papeta....Ponekad mi se cini da ste mozda malo i u pravu u jednoj stvari a to je da je Pape izgleda priglup. Kad je ostavio Pariz i dosao u ova **** od drzave da ga svakakve dzukele prozivaju i omalovazavaju.Alen Škoro je napisao/la:Nama ni Mancini ne bi pomogao.Savez prvo,pa tek onda sve ostalo...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Kao prvo osim Bajevica i ti drugi nemaju nista bolji trenerski pedigre od Susica...Barbarez se nameto za prvog ili DRUGOG (njegove rijeci) pomocnika u Hamburgu i odbili ga odn. istjerali iz kluba skroz. Svo trenersko iskustvo koje ima je od predavaca na trenersko skoli i JablaniciB0SANAC je napisao/la:Sve i jedan Bosanac bi volio Vahu, Bazdarevica, Bajevica, Barbareza ..harishp je napisao/la:Bingo![]()
Konacno neko da ubode u ''sridu''.
O tome cjelo vrijeme i pricamo.
Pljuje se,sere po selektoru ,smjeniti,ovo,ono A skoro svi dobro znaju da zamjena adekvatna nece doci.
Ali svi znamo, dok su foteljasi tu, necemo imati jednog od gore navedenih kao trenera.
Ja uopste nisam zadovoljan Papetom, ali kad bi otpustili njega, dolazimo u veliku opasnost da dobijemo jos goreg trenera (po mogucnosti neki munibov jaran iz kafane), koji ce nas u jos veca g0vna uvuci.
Bazdarevic, nesto tuc-muc, uvede ekipu iz druge lige u prvu pa je onda izvede iz prve u trecu i dobije noge...Vaha mi izgleda OK, iako je nogiran iz PSG, Slonovace i jos ponekih daleko i blisko istocnih timova. Na vrhuncu karijere - Dinamo Zagreb???? I jos se "pravi" Francuz, odnosno ponosno izjavljuje kako se osjeca Francuzom. Neka je, ne smeta za selektora ali ja ga personalno nabijem zbog te izjave jer je bila vise da se uvuce u dupeta Hrvatima pa ko fol nije eto on Bosnjo odnosno nije ni Muju ni Suljo, vec Fransoa. Pu.
Ako dodju za selektora (mada sumnjam jer su shushke jedino sto njih privlaci) postovacu ih, do tada ... isti su mi kao i svaki drugi strani trener.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
Ma šta vam je, Rumunija je mala maca naspram zahuktale Bjelorusije. Ako njih pobjedimo, na konju smo.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Sa njima igramo tek za godinu dana, za to vrijeme se svašta može desiti. Mogu ispasti iz forme, možemo i mi ispasti iz FIFA-e i UEFA-e...AulleTa je napisao/la:Ma šta vam je, Rumunija je mala maca naspram zahuktale Bjelorusije. Ako njih pobjedimo, na konju smo.
100% sportski i krajnje opušten potpis
BIHfan je napisao/la:harishp je napisao/la:Strauss je napisao/la:
Kao prvo nisi nikad gledao Susica 100%,jer da jesi ne bi nista od ovoga napisao.Kao igrac je bio najbolji,bez dileme.Drugo igrac za raju ne potpisuje predugovor sa Interom,a podsjeticu te tad nije moglo igrati 26 stranih igraca nego max 3.A sto se tice trenera isto si fulio,Papeta je vodio najveci trener a zove se Svabo Osimbrazzo je napisao/la:pa Barbarez je po mom mišljenju 10 x profesionalniji od Suleta svaka čast njemu ali mislim da je Barba imao dobre trenere tokom karijere i isto tako kao igrač i kapiten je bio glavna figura na terenu dok je sadašnji selektor i kao igrač pokazivao sebičnost i uvijek se na njega posmatralo kao igrača za raju tj. napad, driblinzi, golovi bez previše trčanja, požrtvovanja i ostalog. Ovo kažem zato što su upravo te karakteristike kod igrača najčešće potrebne kod selektorskog posla. Ali ono što je sigurno da Barbarez definitivno ima veću inteligenciju od Suleta i barem bi na psihološkom planu napravio više mislim da je ovo dovoljno ali da se razumijemo ni ja nisam 100% da Barba bude naš slijedeći selektor barem dok ne odradi jedan ozbiljan trenerski posao ali ako nema drugih kandidata ne bi se protivio niti sekundeStrauss je napisao/la: A na osnovu cega bi onda Barbarez trebao dobiti selektorsko mjesto ?![]()
Jer 90% ovih koji su za smjenu Safeta, Barbu predlazu kao jedno od rjesenja. Nisu mi jasni nikako, a i kako ce biti 90% njih ne zna npr. za ovu prijateljsku utkamicu BiH i jos hiljadu stvari i onda takvi dodju da pametuju i traze smjenu.
uživo nikad na snimcima i dokumentarcima odgledao dovoljno da idalje stojim iza svega napisanog a Osim ga jeste trenirao ali kao selektor tako da ga nije imao priliku trenirati dan za danomDenizmare je napisao/la:Kao prvo nisi nikad gledao Susica 100%,jer da jesi ne bi nista od ovoga napisao.Kao igrac je bio najbolji,bez dileme.Drugo igrac za raju ne potpisuje predugovor sa Interom,a podsjeticu te tad nije moglo igrati 26 stranih igraca nego max 3.A sto se tice trenera isto si fulio,Papeta je vodio najveci trener a zove se Svabo Osimbrazzo je napisao/la: pa Barbarez je po mom mišljenju 10 x profesionalniji od Suleta svaka čast njemu ali mislim da je Barba imao dobre trenere tokom karijere i isto tako kao igrač i kapiten je bio glavna figura na terenu dok je sadašnji selektor i kao igrač pokazivao sebičnost i uvijek se na njega posmatralo kao igrača za raju tj. napad, driblinzi, golovi bez previše trčanja, požrtvovanja i ostalog. Ovo kažem zato što su upravo te karakteristike kod igrača najčešće potrebne kod selektorskog posla. Ali ono što je sigurno da Barbarez definitivno ima veću inteligenciju od Suleta i barem bi na psihološkom planu napravio više mislim da je ovo dovoljno ali da se razumijemo ni ja nisam 100% da Barba bude naš slijedeći selektor barem dok ne odradi jedan ozbiljan trenerski posao ali ako nema drugih kandidata ne bi se protivio niti sekunde
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- legenda reala
- Kontakt:
pa i pjesmu ljudi napravili o njegovoj sebičnosti ,i ti sad nešta drugo pričaš,a onaj komentator mu je uvijek govorio NE SAM SAFETEbrazzo je napisao/la:uživo nikad na snimcima i dokumentarcima odgledao dovoljno da idalje stojim iza svega napisanog a Osim ga jeste trenirao ali kao selektor tako da ga nije imao priliku trenirati dan za danomDenizmare je napisao/la:Kao prvo nisi nikad gledao Susica 100%,jer da jesi ne bi nista od ovoga napisao.Kao igrac je bio najbolji,bez dileme.Drugo igrac za raju ne potpisuje predugovor sa Interom,a podsjeticu te tad nije moglo igrati 26 stranih igraca nego max 3.A sto se tice trenera isto si fulio,Papeta je vodio najveci trener a zove se Svabo Osimbrazzo je napisao/la: pa Barbarez je po mom mišljenju 10 x profesionalniji od Suleta svaka čast njemu ali mislim da je Barba imao dobre trenere tokom karijere i isto tako kao igrač i kapiten je bio glavna figura na terenu dok je sadašnji selektor i kao igrač pokazivao sebičnost i uvijek se na njega posmatralo kao igrača za raju tj. napad, driblinzi, golovi bez previše trčanja, požrtvovanja i ostalog. Ovo kažem zato što su upravo te karakteristike kod igrača najčešće potrebne kod selektorskog posla. Ali ono što je sigurno da Barbarez definitivno ima veću inteligenciju od Suleta i barem bi na psihološkom planu napravio više mislim da je ovo dovoljno ali da se razumijemo ni ja nisam 100% da Barba bude naš slijedeći selektor barem dok ne odradi jedan ozbiljan trenerski posao ali ako nema drugih kandidata ne bi se protivio niti sekunde
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
E moj @legenda bas si legenda.
Fazon i jeste u vezi tog ''onog'' komentatora pok.Mladena Delica i jeste to ''ne sam safete''
Posto je ocigledno da ti nisi ni bio rodjen tada,da ciko malo pojasni.
U toj tekmi gdje Mladen to rekao,par minuta prije toga je sam za sebe na mikrofon rekao.
''Mozda bi najbolje bilo da Safet ipak pokusa sam''.E par trenutaka poslije kad je to i ucinio ovaj izjavio tu famoznu.
Tako da nije bas najbolje letiti pred rudu ako se poenta ne zna.
Uostalom zbog toga ''sam''.I jeste proglasen za najboljeg igraca BIH kao i PSG svih vremena.
Pitaj starije navijace Zelje i Sarajeva,kad je bukvalno sam dobivsi loptu od svog golmana presao kompletnu ekipu Zelje i zabio gol.
Fazon i jeste u vezi tog ''onog'' komentatora pok.Mladena Delica i jeste to ''ne sam safete''
U toj tekmi gdje Mladen to rekao,par minuta prije toga je sam za sebe na mikrofon rekao.
''Mozda bi najbolje bilo da Safet ipak pokusa sam''.E par trenutaka poslije kad je to i ucinio ovaj izjavio tu famoznu.
Uostalom zbog toga ''sam''.I jeste proglasen za najboljeg igraca BIH kao i PSG svih vremena.
Pitaj starije navijace Zelje i Sarajeva,kad je bukvalno sam dobivsi loptu od svog golmana presao kompletnu ekipu Zelje i zabio gol.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Što ne dovršiš tu pjesmu ?! Koliko znam, ide ono, ne "sam" Safete, ne "sam" MAISTORE, vize ko sa televzijije, kome loptu sad dodat češ... ?!legenda reala je napisao/la: pa i pjesmu ljudi napravili o njegovoj sebičnosti ,i ti sad nešta drugo pričaš,a onaj komentator mu je uvijek govorio NE SAM SAFETE
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- fahrenheit
- Kontakt:
- Sexmachineboy
- Kontakt:
izdrzi jos malo..jer neces jos dugofahrenheit je napisao/la:Strauss je napisao/la:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- legenda reala
- Kontakt:
Hvala na pojašnjenju ,ali ja sam od stariji čuo da je bio sebičan .harishp je napisao/la:E moj @legenda bas si legenda.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Eh sta sam ja stvari cuo,sve dok se nisam uvjerio u suprotno:roll:
Uostalom pogledaj asistencije u PSG,sta mislis ko je jedan od vodecih na kompletnoj listi u istoriji.
Uostalom pogledaj asistencije u PSG,sta mislis ko je jedan od vodecih na kompletnoj listi u istoriji.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 okt 2010, 20:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dosadno mi,bez ljutnje
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja samo neznam kakva vam je kultura da nekoga kravom poredite, bez obzira na sve... Svašta.
I tele pametnije od pojedinih.Dylan Dog je napisao/la:
Dosadno mi,bez ljutnje
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma primjetio da neki Safeta zovu "teleci pogled" pa mi naumpalo,obicna salaGunnerS je napisao/la:Ja samo neznam kakva vam je kultura da nekoga kravom poredite, bez obzira na sve... Svašta.![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma uredu je, tvoje mišljenje, al da se nekog poredi sa teletom, kravom... Nemam komentara.
Eh daje nama bog dao pa da imamo sad jednog majstora kakav je bio S.Susic.Mislim da je u svoje vrijeme bio medju tri najbolje desetke na svijetu.
Maradona, Platini i Pape
Maradona, Platini i Pape
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.