Olimpik Sarajevo

bhsport
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la bhsport » 14 sep 2012, 13:47

@ekran, hvala na postenom odgovoru, evo mancini daje primjer kako ne treba, opet.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 14 sep 2012, 14:16

@bhsport S tobom mi ne pada na pamet raspravljati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 14 sep 2012, 20:00

Sve je to OK. Nego, sutra hoćemo da konačno krene. Hoćemo golove, više golova.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 14 sep 2012, 20:04

Naravno!Dali Bučan ima tri žuta kartona?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 14 sep 2012, 20:04

Mancini je napisao/la:Naravno!Dali Bučan ima tri žuta kartona?
Ima

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 14 sep 2012, 20:09

Znači dobra moja evidencija.Onda će vjerovatno Suljević igrati desnog beka.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 sep 2012, 20:41

bhsport je napisao/la:@ekran, hvala na postenom odgovoru, evo mancini daje primjer kako ne treba, opet.
Hajde da pišemo o nogometu,hajde da budemo korektni,hajde da ne vredjamo jedni druge,hajde da svi počnemo da navijamo za klub buducnosti koji se zove OLIMPICCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 15 sep 2012, 20:12

Dobra tri boda.

Leotar iznenadio presingom u prvom poluvremenu. Drugo polu vrijeme stvari došle na svoje. Najbitniji su bodovi.

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 15 sep 2012, 21:45

Cestitam na 3 boda .. ali Leotar se predstavio veoma lijepo .. Nekoliko sansi u prvom poluvremenu .. jedna veoma dobra ekipa .. koja ce namuciti svakoga ..
Toto Riina

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 16 sep 2012, 01:24

Zasluzena pobjeda danas. Iskreno, ocekivao sam 3 ili vise golova danas, ali i ovaj 1 je bio dovoljan za 3 boda. Imamo veliku konkurenciju u timu i nadam se da ce to pozitivno djelovati na svakog igraca i da ce uvijek davati svoj maksimum. Leotar danas igrao iznenadjujuce dobro i imali su svoje sanse, ali na nasu srecu nisu ih iskoristili. Moramo popraviti realizaciju, te koncentraciju u napadu na jedan visi nivo. Imamo u napadu Smajica, Djordjevica, Kapica, Skoru...ali oni postizu malo golova. Ako zelimo plasman u sami vrh, napadaci moraju proraditi i moramo postizati 2-3 gola po utakmici.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 16 sep 2012, 12:36

suhakrpa je napisao/la:Zasluzena pobjeda danas. Iskreno, ocekivao sam 3 ili vise golova danas, ali i ovaj 1 je bio dovoljan za 3 boda. Imamo veliku konkurenciju u timu i nadam se da ce to pozitivno djelovati na svakog igraca i da ce uvijek davati svoj maksimum. Leotar danas igrao iznenadjujuce dobro i imali su svoje sanse, ali na nasu srecu nisu ih iskoristili. Moramo popraviti realizaciju, te koncentraciju u napadu na jedan visi nivo. Imamo u napadu Smajica, Djordjevica, Kapica, Skoru...ali oni postizu malo golova. Ako zelimo plasman u sami vrh, napadaci moraju proraditi i moramo postizati 2-3 gola po utakmici.
Bice bolje,samo polako jer treba skockati tim.Naravno da treba zabijati vise golova,ali sam ubedjen da za kratko vrijeme da ce ova ekipa imati svoj stil igre.Sada imamo i jaku klupu sto ranije i nije bio slucaj.Moramo vjerovati u nase nogometase,struku a i sami smo svjesni da NAŠE VRIJEME JE DOŠLO,da i mi upoznamo i igramo sa klubovima EVROPE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Rios

Post Postao/la Rios » 19 sep 2012, 20:07

Potpuno ocekivan otkaz Jusufbegovicu..Mada mislim da trener nije najveci probelem Olimpica.. :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 19 sep 2012, 20:10

kao i što sam najavljivao poslije poraza od sarajeva, nijaz daje nogu jusufbegu. ko će biti novi trener? možda onaj koji gaji moderni napadački nogomet :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2012, 20:11

Ovi m igračima i bivšem treneru treba za ovo što su danas igrali bar -30 %.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

High

Post Postao/la High » 19 sep 2012, 20:12

Očekivan otkaz! Mogao je bolje rezultate napraviti sa Olimpicom u dosadašnjem dijelu sezone.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rios

Post Postao/la Rios » 19 sep 2012, 20:13

pacovi_tu_ima je napisao/la:kao i što sam najavljivao poslije poraza od sarajeva, nijaz daje nogu jusufbegu. ko će biti novi trener? možda onaj koji gaji moderni napadački nogomet :lol:
Kazu taj ide vani..Ovdje kod nas nije shvacen :lol: :lol: :lol:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 19 sep 2012, 20:37

Marijan Bloudek...:)
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 19 sep 2012, 21:46

A šta je Rios glavni problem?Zadrže kostur igrača od prošle sezone,dovedu mu pet provjerenih a igra danas bila nikome za poželiti!

Rios

Post Postao/la Rios » 19 sep 2012, 22:09

Mancini je napisao/la:A šta je Rios glavni problem?Zadrže kostur igrača od prošle sezone,dovedu mu pet provjerenih a igra danas bila nikome za poželiti!
Vidi,Olimpic je klub malog renomea..Igraci koji dolaze tu nemaju onaj osjecaj strahopostovanja prema dresu kojeg nose,nemaju nikakvo breme historije niti nekih da kazemo slavnih dana..Druga stvar po meni je nedostatak navijaca sto je mac sa dvije ostrice,ovaj put ostrica je nazalost okrenuta prema unutra..Nema pritiska javnosti,nema jednostavno nikog prema kome bi ti igraci osjecali odgovornost..Tu su Gracic i uprava ali mislim da njih bas briga za to..Mislim na igrace..Oni imaju ugovore koji se moraju postovati,ako ih Olimpic raskine mora im sve isplatiti..Oni kasnije nadju novi klub i to je to..
Ovo su po meni dva najveca nedostatka i problema Olimpica..Svakako da onda na red dolazi i trener,ovaj Jusufbegovic po meni nije kalibar za Premijer lige..Ali kad se pogleda u proslost bili su tu i Musemic,Glavas,Janjos..
Svakako da zelim Olimpicu sto prije da se konsoliduju i krenu u osvjanje titule viceprvaka BiH ;) Titula ipak ide na Grbavicu aBd :mrgreen:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 sep 2012, 23:05

Rios je napisao/la:
Mancini je napisao/la:A šta je Rios glavni problem?Zadrže kostur igrača od prošle sezone,dovedu mu pet provjerenih a igra danas bila nikome za poželiti!
Vidi,Olimpic je klub malog renomea..Igraci koji dolaze tu nemaju onaj osjecaj strahopostovanja prema dresu kojeg nose,nemaju nikakvo breme historije niti nekih da kazemo slavnih dana..Druga stvar po meni je nedostatak navijaca sto je mac sa dvije ostrice,ovaj put ostrica je nazalost okrenuta prema unutra..Nema pritiska javnosti,nema jednostavno nikog prema kome bi ti igraci osjecali odgovornost..Tu su Gracic i uprava ali mislim da njih bas briga za to..Mislim na igrace..Oni imaju ugovore koji se moraju postovati,ako ih Olimpic raskine mora im sve isplatiti..Oni kasnije nadju novi klub i to je to..
Ovo su po meni dva najveca nedostatka i problema Olimpica..Svakako da onda na red dolazi i trener,ovaj Jusufbegovic po meni nije kalibar za Premijer lige..Ali kad se pogleda u proslost bili su tu i Musemic,Glavas,Janjos..
Svakako da zelim Olimpicu sto prije da se konsoliduju i krenu u osvjanje titule viceprvaka BiH ;) Titula ipak ide na Grbavicu aBd :mrgreen:
Kao prvo,ako je tako onda nemaju obraza nimalo nemaju stida.Bitno je da plata "legne" a pristup nije!Pa oni su profesionalci :shock: a ne amateri pa da im je svejedno.Ali kada im odbiješ platu ili dvije vidjet ćeš kako se pristup i strahopoštovanje mijenjaju.A naravno nisu svi igrači isti.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.