Želio bi pohvaliti muriju i zaštitare.Koja ljubaznost.

P.S Čija je ono kuća sa bazenom izmedju dvorane i stadiona ?
Ma zastitari u nas su kraljevi ,vecina ih je bila u Škriparima ,toliko o tome kako smo seljaciJoint_Union je napisao/la:Čestitke Širokom na pobjedi.Fer i korektna utakmica.Jbg nismo iskoristili vaše skidanje gaća i to nam se vratilo u najgorem mogućem trenutku.
Želio bi pohvaliti muriju i zaštitare.Koja ljubaznost.Mi koji smo došli privatnim autima na sami početak tekme bili smo počašćeni od zaštitara.Donesoše likovi sokove i čips
Na kraju tekme nas puste da idemo solo mimo kolone.Odlična organizacija,jedino zamjeram ulazak većine u 30.min..
P.S Čija je ono kuća sa bazenom izmedju dvorane i stadiona ?
Ne znam kad si mogo imat neugodnih iskustavaJoint_Union je napisao/la:Da se razuijemo ovo mi je 4 put da sam dole kod vas . Nisu bas uvjek bili prijateljski nastrojeni kao sinoć . Ali treba pohvaliti kad je nešto OK.
Kaže onaj gazda hladna voda,skupa struja stigla recesija![]()
to je kuca jednog covjeka koji ima jednu veliku firmu u sirokom..Joint_Union je napisao/la:Da se razuijemo ovo mi je 4 put da sam dole kod vas . Nisu bas uvjek bili prijateljski nastrojeni kao sinoć . Ali treba pohvaliti kad je nešto OK.
Kaže onaj gazda hladna voda,skupa struja stigla recesija![]()
<ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam mogao gledati utakmicu, pa nek netko baci analizu.
Treba ''mi'' jos jedan polivalentni stoper, veznjak i napadac.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sirokobr ... dasa/62305seven je napisao/la:kako su igrali kadeti i juniori jučer ?
ovaj se novinar ludih gljiva najeoDabar je napisao/la:Werder i Schalke 04 žele dovesti Josipa Barišića
Po informacijama koje su objavili najpoznatiji euro portali za nogometne transfere Tuttomercatoweb i njemački Transfermarkt za bivšeg igrača Širokog Brijega, trenutno igrača splitskog Hajduka Josipa Barišića, zanimanje pokazuju njemački klubovi Werder i Schalke 04. Navodno po informacijama ova dva poznata portala ovi su klubovi za njega spremni platiti oko 2 000 000 eura.
ABCportal.info
![]()
![]()
Tko u nas uređuje ovaj portal,ili je mislio da je danas 1.April ili je dobro nafiksan...
Mijenjaj avatara ionako imaš više nickova , niti ti leži taj avatar .bogbatina je napisao/la:a di je uopce sada barisic,nema ga ni medju 20 u hajduku,da nije u stobrecu sad
ovakva sranja mi na PP salji,me kvari temu bezeDRHAUSE je napisao/la:Mijenjaj avatara ionako imaš više nickova , niti ti leži taj avatar .bogbatina je napisao/la:a di je uopce sada barisic,nema ga ni medju 20 u hajduku,da nije u stobrecu sad
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.