vidis i ova nota mi je poznata ,ne mogu se sad nikako orijentisat od koga su u ovoj pjesmi puhnuli muziku,al nacu vec nekako...samo ovde je mog'o bar stil na refrenu promjenit..
[youtube][/youtube]
refren na ovoj samardzicevoj i na ovoj tvojoj je vise nego slican...bas se ne trude da sakriju
nisu mi jasni nikako..haj kad se vako nekad ''ukrade'' pjesma sa drugog govornog podrucja pa je tesko skontat,al ovako ''uzet'' muziku od nashi bendova a da te ne skontaju je stvarno nemoguce
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Jimmy from the hood je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako dobra pjesma, Cola je car
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Danas ti je svadba za drugog' te daju
pored tebe covjek koga nisi htjela
pognula si glavu da sakrijes suze
u gomili svijeta kad si mene srela
Ref.
Moj si prsten duso u njedrima skrila
da bi bol i tugu lakse pobjedila
nek' moj prsten vjecno tvoje srce grije
ne budes li srecna za nas kasno nije
Poznanici nasi pogledom me prate
osjecaju sta je sad u dusi mojoj
pitaju se mnogi zbog cega sam dos'o
da li svome bolu ili svadbi tvojoj
Ref.
Morao sam doci sada da te vidim
zato stegni srce nemoj tuzna biti
jer znaj mila moja do kraja zivota
necu sretan biti ako nisi i ti
Ref.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Zaboravih ti rec juznjace, meni je bolja njegova verzija, nego Sinanova...mada je Sinan bolje otpjevo, da se razumijemo...ali neko mi ovaj aranzman vise lezi, znas da volim stare...
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Znam ja da ti volis taj sound iz kasnih 70tih odnosno ranih 80tih.
Meni je taj drazi taj zvuk JV-a od 84 pa nadalje ,mada je bilo i ranije opasnih pjesmi .
Inace Dragan je trebao snimiti pola Sinanovog albuma iz 86 ,ali se tada nesto tesko razbolio pa nije bio u stanju snimati,mislim da bi bio mnogo popularniji da je snimio jos koji album iz tog perioda sa JV-om ,ali imao je dosta hitova i sa Zokiem Starcevicem . Nekako je dosta neprimjetan pjevac i slabo ko je cuo za njega a ima toliko dobrih album . Mada mi se cini da mu pjesme lagano ozivljavaju ipak kvalitet ostaje .
[youtube][/youtube]
Pazi ovu svirku ,grahota je zaboraviti ovo ,umjetnost !
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Nekako je dosta neprimjetan pjevac i slabo ko je cuo za njega a ima toliko dobrih album .
A jbg, cuo je ko treba da cuje
Pazi ovu svirku ,grahota je zaboraviti ovo ,umjetnost
Istina
[youtube][/youtube]
fantasticno...specifican vokal...
[youtube][/youtube]
Nemam bas cesto potrebu slusati ih, al' da su kraljevi rock - hard rocka u to nema sumnje .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kao sto Formancea puca nostalgija za nekadasnjim tenisom, tako i mene za nekadasnjom muzikom . Ovaj danasnji rock ne mogu nikako svariti . Raja trazi nesto drugo .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.