NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

brazzo
Kontakt:

Re: $: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la brazzo » 15 maj 2014, 00:24

wienultras je napisao/la: bio bi neravan teren,kisa,vjetar sjeverac,eho praznog stadiona skrenuo smjer lopti,i tako te stvari iz kvantne fizike...
:) nzm vjerovatno, ali bilo kako bilo svi se slazemo da ove dvije ekipe zasluzuju pl al ako oni u ovoj ligi moraju kupovat i to ovako cesto koliko neki misle onda nabij ovo na qra.c i ne vidim onda razloga sto bi se neku bunio.A eto prilike da vidimo koliko je jako Jedinstvo sl godine kad ne bude Slobode, bas me zanima kako ce to izgledat. Ja vam u svakom slucaju zelim plasman cim prije pogotovo jer ne podnosim klubove i gradove bez ozbiljne publike i navijaca

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

wienultras
Kontakt:

Re: $: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la wienultras » 15 maj 2014, 00:27

brazzo je napisao/la:
wienultras je napisao/la: bio bi neravan teren,kisa,vjetar sjeverac,eho praznog stadiona skrenuo smjer lopti,i tako te stvari iz kvantne fizike...
:) nzm vjerovatno, ali bilo kako bilo svi se slazemo da ove dvije ekipe zasluzuju pl al ako oni u ovoj ligi moraju kupovat i to ovako cesto koliko neki misle onda nabij ovo na qra.c i ne vidim onda razloga sto bi se neku bunio.A eto prilike da vidimo koliko je jako Jedinstvo sl godine kad ne bude Slobode, bas me zanima kako ce to izgledat. Ja vam u svakom slucaju zelim plasman cim prije pogotovo jer ne podnosim klubove i gradove bez ozbiljne publike i navijaca

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kada bi znali koliko je ulozeno u ovu ekipu pokrili bi se usima,pa da kupujemo svaku utakmicu,imali bi veci budjet od sarajeva jbt..ali nema veze,nasi planovi se ostvaruju,to je jedino bitno.. ;)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2014, 00:32

Rafael30 je napisao/la:slika

Dečki sa vama nema vise rasprave. ;)

Hahaha dijeca su prejaka...ovako djecu kad babo povede na utakmicu uce se..I mene je moj ovako vodio protiv Zvezde
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 maj 2014, 00:35

ne kontam o cem raspravljate s njima...do neki dan su se dicili kako su namjestili 15.maj i da su od 27.og kola ponovo lideri i kako nacin nije bitan...

sad kad smo ih pobijedili u njihovoj igri sta se imamo pravdati bilo kome
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 15 maj 2014, 00:55

Nema razloga za pravdanje sto se tice kupovina utakmica ni mi,ni tuzlaci,a tako i ostali jer je to nazalost u ovoj ligi dozvoljeno,ja bi iskreno volio da nije pa makar Jedinstvo ispalo u kantonalnu,ali mi se nista ne pitamo pitaju se oni sto uzmaju veliku lovu u svojim foteljama,i kojima je cilj da iz dana u dan sve vise uniste BH fudbal.

3 kola su do kraja,ali mi se nemamo vise sta nadati da mozemo preuzeti lidersku poziciju,Sloboda je nece ispusti. Jedina nada je bila Branitelj da im otkine makar bod.Ono cega se ja bojim to je sta iduce sezone,da li cemo se opet borit za opstanak jer su ogromne pare ulozene u ovu sezonu,sigurno je da ce vecina igraca napustit klub,i da treba slagat novu ekipu.Sigurno da ce nama teze biti prezalit ako se ne plasiramo u PL nego Slobodi,jer oni ako i nebi usli ove sezone sigurno bi iduce bili prvaci,jer imaju para.A kod nas je to problem mi imamo predsjednika koji voli klub,ulaze u njega ali nije toliko jak financijski kao predsjednik Slobode.Valja nam cekat da vidimo sta ce se desit u narednom periodu,nadam se da ce izaci na dobro.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2014, 00:57

**** jedno ulazi I jako je los ovaj sistem...puno je namjestanja ..treba drugi barem da ide u playoff I manje bi bilo ovoga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 15 maj 2014, 10:27

Citam i smijem se ... pa ljudi vama je Stambolija pencilin :D vidim " slomiste " se od pravdanja nekog ... :lol:

p.s. IMAMO jos 3 kola , i ovo NISTA nije gotovo , ne budite smijesni , imamo Gradinu i Igmana koji je sokirao Bihac , pa nedo bog moze tako i nas ... Ni ova iskra sa Galinom nije tako losa ekipa ... OPREZZ !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 maj 2014, 10:47

Bihac96 je napisao/la:Nema razloga za pravdanje sto se tice kupovina utakmica ni mi,ni tuzlaci,a tako i ostali jer je to nazalost u ovoj ligi dozvoljeno,ja bi iskreno volio da nije pa makar Jedinstvo ispalo u kantonalnu,ali mi se nista ne pitamo pitaju se oni sto uzmaju veliku lovu u svojim foteljama,i kojima je cilj da iz dana u dan sve vise uniste BH fudbal.

3 kola su do kraja,ali mi se nemamo vise sta nadati da mozemo preuzeti lidersku poziciju,Sloboda je nece ispusti. Jedina nada je bila Branitelj da im otkine makar bod.Ono cega se ja bojim to je sta iduce sezone,da li cemo se opet borit za opstanak jer su ogromne pare ulozene u ovu sezonu,sigurno je da ce vecina igraca napustit klub,i da treba slagat novu ekipu.Sigurno da ce nama teze biti prezalit ako se ne plasiramo u PL nego Slobodi,jer oni ako i nebi usli ove sezone sigurno bi iduce bili prvaci,jer imaju para.A kod nas je to problem mi imamo predsjednika koji voli klub,ulaze u njega ali nije toliko jak financijski kao predsjednik Slobode.Valja nam cekat da vidimo sta ce se desit u narednom periodu,nadam se da ce izaci na dobro.
Vas predsjednik je po meni obicna neznalica. Umjesto da sagleda situaciju, (jer realno po svemu smo jaci i bolji od vas, na svim mjestima, igrackim trenersim), da sacuva sredstva, akumulira i da se iducu sezonu proseta i udje u PL, on pravi gresku i kofrci se, daje izjave da je nogom u PL... Samoubistvo?
Jel' znate koliko ste izgubili ovom sezonom? Vas predsjednik uopste nije imao plan, viziju, zelio je nesto nazor.
Ako ga upitate, kakav ima financijski plan za iducu sezonu vidjecete, da nema o tome pojma. Nema ozbiljnosti u vasem klubu.
Jedina svijetla tacka je SN koji su na svim utakmicama bodrili klub. Prema njima nije fer sto su vam u klubu osvjedoceni kriminalci i neznalice. Pa yebote ljudi po ovakvom vremenu bodre klub van stadiona u Kaknju.
Sto se mene tice za SN veliki respekt, a sto se tice rukovodstva kluba jedna velika 0!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 15 maj 2014, 14:27

Probisvjet je napisao/la: Vas predsjednik je po meni obicna neznalica. Umjesto da sagleda situaciju, (jer realno po svemu smo jaci i bolji od vas, na svim mjestima, igrackim trenersim), da sacuva sredstva, akumulira i da se iducu sezonu proseta i udje u PL, on pravi gresku i kofrci se, daje izjave da je nogom u PL... Samoubistvo?
Jel' znate koliko ste izgubili ovom sezonom? Vas predsjednik uopste nije imao plan, viziju, zelio je nesto nazor.
Ako ga upitate, kakav ima financijski plan za iducu sezonu vidjecete, da nema o tome pojma. Nema ozbiljnosti u vasem klubu.
Jedina svijetla tacka je SN koji su na svim utakmicama bodrili klub. Prema njima nije fer sto su vam u klubu osvjedoceni kriminalci i neznalice. Pa yebote ljudi po ovakvom vremenu bodre klub van stadiona u Kaknju.
Sto se mene tice za SN veliki respekt, a sto se tice rukovodstva kluba jedna velika 0!
Sve je tacno sto si rekao.Vjeruj mi druze da Jedinstvo nije dugo imalo ovakvog predsjednika koji se je borio ovako za klub,covjek je toliko ulozio a siguran sam da nije marke ukrao iz budzeta Jedinstva.Ovi sto su bili u zadnjih 10-tak godina su gledali samo kako napunit svoje dzepove,ukrali su sve sto su mogli.Problem je bio sto se predsjednik ni sa kim nije posavjetovao kako se vodi klub,kao npr sto je vas otisao u Maribor i ljudi mu sve objasnili.Ja se nadam da ce se sa nekim posavjetovat poslije ove sezone,da mu neko objasni kako i sta radit dalje.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

NemaProblema
Kontakt:

Post Postao/la NemaProblema » 15 maj 2014, 14:50

SaltCityAttack je napisao/la:tacno ne znam sta bi rekao..sad se jako brinem za vas za slijedecu sezonu..ipak izgubili ste ogromne pare , a cilj vam nije uspjeo.. kako slijedece godine?.. znate li da ste na TK izgubili prijatelje i da vam tu slaob ko moze vise pomoci ...ebiga ali sta je tu je mi smo svoj cilj ipunili na nogometnom terenu, a vi svoj nista ni na terenu a ni izvan njega
Pratim iz sjene pisanja na ovom forumu i definitivno šta god sam tvoje pročitala nije moglo a da me ne pogodi kao Bišćanku i vjernu navijačicu Jedinstva.
Nemoj se ti molim te brinuti za nas, a pogotovo za "prijatelje" iz TK. Kao studentica u tvom kantonu imala sam prilike da upoznam dosta vaših ljudi i vidim način na koji ovdje stvari funkcionišu. Par puta sam se našla u ružnoj situaciji i to na ulici gdje apsolutno niko nije ustao da pomogne, ali da ne idem dalje, spremni ste lako okrenuti leđa kad trebate svoju guzicu spašavati (čast rijetkim izuzecima). Samo ću se prisjetiti utakmice na Tušnju gdje ste se dičili dočekom koji su pripremile Fukare, al' nek' su vam na čast uvrede sa Zapadne tribine, bacanje kamenja i uzvici KRAJIŠKI CIGANI.

OT: Jedinstvo je uvijek bilo i ostaće klub koji je dočekivao i važnije ekipe od vaše i istim dostojanstvom i poštenjem i ispraćao, o ljudima Bihaća, ne subjektivno, nego objektivno ne trebam ni govoriti. Žalosno je da moram spomenuti da gdje stignete pljujete na Krajinu koja je realno za vrijeme agresije dala sinove i za vas, a ne samo za sebe. Nismo imali poštene ljude, puno njih je tu bilo samo da pokradu a ne da urade dobro za klub, igrači su igrali srcem, nekad je falilo malo više borbe, nekad sreće. U svakom slučaju, u očima svih normalnih ljudi sačuvali smo obraz iako smo vjerovatno ove godine izgubili Premier Ligu. Imamo mi dovoljno prijatelja i ljubitelja kluba, ne treba nam neko ko nas naziva ciganima.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 maj 2014, 15:17

SaltCityAttack je napisao/la:tacno ne znam sta bi rekao..sad se jako brinem za vas za slijedecu sezonu..ipak izgubili ste ogromne pare , a cilj vam nije uspjeo.. kako slijedece godine?.. znate li da ste na TK izgubili prijatelje i da vam tu slaob ko moze vise pomoci ...ebiga ali sta je tu je mi smo svoj cilj ipunili na nogometnom terenu, a vi svoj nista ni na terenu a ni izvan njega
Samo se ti amerikanac nemoj brinuti za nas, cuj mi izgubili prijatelje, ja se ni sekunde ne bojim za prijetelje sa TK, samo cu ti reci jednu stvar na ovom forumu sam skoro 2 godine i nisam jos vidio forumasa koji toliko vuce na svoj "mlin" i prica o postenju svog kluba, jos ne mogu da vjerujem da mislis da ste posteno "usli" u PL, ako toliko vjerujes grdno se varas ili znas a pravis se glup, citava drzava zna da je i Jedinstvo i Sloboda namjestala pojedine utakmice a ti tvrdis suprotno, ti si Azmirov kolega kojem lizes du** i sve znas. Zalosno je samo to sto prikrivate istinu i sto ne zelite da priznate neke stvari.

PS: Cestitam vam na ulazku u PL, bili ste bolji ovu polusezonu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 15 maj 2014, 15:31

@Lloris

Isto drug kao sto i vi trubite o tome kako niste kupili utakmice u Capljini,Kaknju i slicno...Isto kao sto vi tvrdite da vam se Podgrmec nije sklanjao da date gol i to jos kod kuce. Isto kao sto vas kapiten tvrdi da je Sloboda dala 30 000 Rudaru,a da ste vi ipak slavili. Isto kao sto necete priznati da ste probali utjecati preko sudija na utakmicu u Mostaru,kad je trebao suditi Prosic iz cazina. Pa vam nije poslo za rukom. Svako sebe pere , normalna stvar.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 maj 2014, 15:47

sekretar je napisao/la:@Lloris

Isto drug kao sto i vi trubite o tome kako niste kupili utakmice u Capljini,Kaknju i slicno...Isto kao sto vi tvrdite da vam se Podgrmec nije sklanjao da date gol i to jos kod kuce. Isto kao sto vas kapiten tvrdi da je Sloboda dala 30 000 Rudaru,a da ste vi ipak slavili. Isto kao sto necete priznati da ste probali utjecati preko sudija na utakmicu u Mostaru,kad je trebao suditi Prosic iz cazina. Pa vam nije poslo za rukom. Svako sebe pere , normalna stvar.
Isto sto je Sloboda kupila kupila utakmice u Capljini i ovu sad u Mostaru, gdje je imala rijesen mec u Banovicima kao i ovaj u Srebreniku sad, tamo gdje nisu mogli kupiti nisu ni pobjedili, ja ne kazem da jedinstvo nije kupovalo ali tuzlaci toliko tvrde da su posteno sve dobili da je to postalo smjesno, ne znam za koga ti navijas sigurno za Slobodu jer po ovim postovima koje pises vise si naklonjen njima.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 maj 2014, 15:48

LloriS je napisao/la:
sekretar je napisao/la:@Lloris

Isto sto je Sloboda kupila kupila utakmice u Capljini i ovu sad u Mostaru, gdje je imala rijesen mec u Banovicima kao i ovaj u Srebreniku sad, tamo gdje nisu mogli kupiti nisu ni pobjedili, ja ne kazem da jedinstvo nije kupovalo ali tuzlaci toliko tvrde da su posteno sve dobili da je to postalo smjesno, ne znam za koga ti navijas sigurno za Slobodu jer po ovim postovima koje pises vise si naklonjen njima.
Svi su kupovali, al' vi ste cirkus napravili tako što ste kupovali (najviše) + sudije ste imali kroz čitavu sezonu ! Over & out
075

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 15 maj 2014, 15:52

Nije ni Sloboda cista. Samo su ljudi radili u miru i tisini. Vi ste imali sve u svojim rukama i prokockali sve to. Da vam je ostao Janjos bili bi sada ubjedljivo prvi. Zbog toga ste jos jednu godinu minimalno u ovoj ligi. Da ste bili fer pa vratili bodove na polusezoni kome ste trebali,ostao bi vam najbolji trener lige i sad bi imali +6 najmanje pred zadnje tri utakmice. Ali vama kad neko treba onda se ulizujete,kad vam ne treba najradije bi ga naguzili.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 15 maj 2014, 21:42

Prijatelju sve i jedna ekipa u ovoj ligi je kupila ili prodala utakmicu, nema niko da je "nevin" u njoj. Ljaga se bacila na nas od strane vas iz Tk, vecina ste ovdje pa mozete. Vise je utakmica Gosk prodao, a Igman i Mladost pokupovale. Sad ih Buducnost sustize sa tim. Naravno niko njima nece nista reci, prvo sto je Buducnost iz komsiluka a drugo jer nisu konkurenti za titulu. Krenuli smo bez ambicija i bez plana sto neko rece, ali vec sad treba praviti plan za iducu sezonu i napad na tu premijer ligu.

U subotu svi u dvoranu, kad vec momci iz Nk Jedinstvo ne mogu, mogu cure iz Rk Bihac ! :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 maj 2014, 00:19

tropic je napisao/la:
U subotu svi u dvoranu, kad vec momci iz Nk Jedinstvo ne mogu, mogu cure iz Rk Bihac ! :D
Tako je :clap:

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 16 maj 2014, 00:57

LloriS je napisao/la:
tropic je napisao/la:
Tako je :clap:
U djevojke barem nije ulozena niti jedna marka to su sve nase Biscanke

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 maj 2014, 01:26

Mora se dvorana napuniti, red bi bio a cure su to zasluzile sigurno :tokralju:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2014, 03:39

NemaProblema je napisao/la:
Pratim iz sjene pisanja na ovom forumu i definitivno šta god sam tvoje pročitala nije moglo a da me ne pogodi kao Bišćanku i vjernu navijačicu Jedinstva.
Nemoj se ti molim te brinuti za nas, a pogotovo za "prijatelje" iz TK. Kao studentica u tvom kantonu imala sam prilike da upoznam dosta vaših ljudi i vidim način na koji ovdje stvari funkcionišu. Par puta sam se našla u ružnoj situaciji i to na ulici gdje apsolutno niko nije ustao da pomogne, ali da ne idem dalje, spremni ste lako okrenuti leđa kad trebate svoju guzicu spašavati (čast rijetkim izuzecima). Samo ću se prisjetiti utakmice na Tušnju gdje ste se dičili dočekom koji su pripremile Fukare, al' nek' su vam na čast uvrede sa Zapadne tribine, bacanje kamenja i uzvici KRAJIŠKI CIGANI.

OT: Jedinstvo je uvijek bilo i ostaće klub koji je dočekivao i važnije ekipe od vaše i istim dostojanstvom i poštenjem i ispraćao, o ljudima Bihaća, ne subjektivno, nego objektivno ne trebam ni govoriti. Žalosno je da moram spomenuti da gdje stignete pljujete na Krajinu koja je realno za vrijeme agresije dala sinove i za vas, a ne samo za sebe. Nismo imali poštene ljude, puno njih je tu bilo samo da pokradu a ne da urade dobro za klub, igrači su igrali srcem, nekad je falilo malo više borbe, nekad sreće. U svakom slučaju, u očima svih normalnih ljudi sačuvali smo obraz iako smo vjerovatno ove godine izgubili Premier Ligu. Imamo mi dovoljno prijatelja i ljubitelja kluba, ne treba nam neko ko nas naziva ciganima.

Vidis nesto moja stara je iznajmljivala sprat kuce studenticama iz bihaca u dva navrata..cak im jos I valjala na univerzitetu s obzirom da zena radi tu I toliko o nama koliko smo mi pljuvali kako ti govoris
Ali nije ni bitno I nikakvo pljuvanje nije po bihacu I td..jednostavno ovdje se radi o nogometu ulasku u PL..mi smo ovdje razne price citali tokom sezone dok smo zaostajali..cak smo prije par dama ovdje citali kako ce nam lik mahat nakon 27 kola a on se izgubio cak izgleda I izbrisao postove od sramote sta li vec?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 3 gosta.