Yebem vam od Tave držak nigdje vas ! Samo ja, Baresi i Scudetto diskutujemo a vas nigdje

Malo više se ukljucite !
_________________________________________________________________________________________________
Boateng : Odbio sam Lazio, i ne žalim
Kevin-Prince Boateng je imao šansu da pređe u Lazio i ne žali što to nije učinio.
Reprezentativac i vezni igrač Gane je dokazao da je jedan od najboljih igrača Milana ove sezone. On je trenutno u suvlasništvu Milana i Genoe a njegove želje su da ostane u bojama Rossonera.
Boateng je danas otkrio da je bio na ivici prelaska u Lazio iz Portsmoutha ali i da ne žali što je prešao u Genou (i odmah prešao u Milan).
"Bio sam na korak od Lazia," rekao je Boateng za novine Messaggero. "Sastao sam se sa predsednikom Lazia Claudio Lotitom, ali sam ga odbio. Kada vidim kako ide moja sezona, nemam za čime da žalim."
Milan je na bod od osvajanja Scudetta i Boa je nekoliko nedelja ranije obećao da ukoliko se to desi on igrati 'moonwalk' kao Michael Jackson. Sada kaže da bi mogao da uradi nešto drugo.
"Možda uradim novu tetovažu kako bih proslavio Scudetto, ali takođe i italijanski kup. Ipak, on što želim najviše je ugovor sa Milanom," rekao je on u svom intervjuu za il Corriere dello Sport.
Paulo Henrique Ganso možda dolazi u Milan, ali Boateng se ne boji konkurencije.
"Ne znam ko će doći, ali ja ne menjam poziciju ofanzivnog veziste. Ukoliko neko nov dođe onda ćemo se boriti za mesto u timu," rekao je ovaj 23-godišnjak.
O špekulacijama koje povezuju Milan i Michael Essiena, Boa kaže: "Mi smo dobri drugari. Essien je jedan od najboljih defanzivnih veznih igrača na svetu. Voleo bih da igram zajedno sa njim, ali to ostavljam na Milanu da odluči."
_________________________________________________________________________________________________
Allegri: Milan neće igrati na nerešeno
Massimiliano Allegri kaže kako će Milan ići na sva tri boda sutra.
Rossonerima je potreba samo bod da bi osvojili Scudetto prvi put nakon sedam godina, i u subotu oni gostuju na stadionu Olimpico i svesni su da im je i nerešeno dovoljno.
Ipak, trener Max Allegri odbija navode da će Milan igrati na remi, upozorava svoje momke da ostanu fokusirani do kraja, jer želi da se titula osvoji već sutra.
"Sutrašnja utakmica biće veoma teška jer Roma ima veliku šansu da se približi svom cilju a to su kvalifikacije za Ligu Šampiona," rekao je Allegri novinarima na današnjoj press konferenciji.
"Motivisani smo, zato što nam još uvek potreban jedan bod za osvajanje šampionata, ali i Roma ima veoma važan zadatak, a to je završiti sezonu na četvrtom mestu zbog kvalifikacija za Ligu Šampiona."
"Poveli smo sve igrače u Rim. Mislim da je ovo najmanje što možemo da uradimo, jer ukoliko osvojimo bod sutra, svi ćemo biti tamo da bi proslavili Scudetto zajedno."
"Možemo sebi da dozvolimo remi, jer će Roma tražiti pobedu. Nadam se da će to biti spektakularan meč u koji ne treba da uđemo misleći da imamo mnogo vremena da osvojimo titulu prvaka."
"Sada je potrebno da pokušamo da uzmemo bodove protiv Rome i onda ćemo moći da se skoncentrišemo da utakmicu sa Palermom."
Borriello ostaje u Rimu
Marco Borriello se neće vratiti u Milan, kaže njegov menadžer.
Mediji u Italiji su najavili mogući povratak Marca Borriella u Milanello sledeće sezone, nakon što nije uspeo da zadovolji čelnike Rome, naročito u drugom delu sezone.
Ovaj napadač koji je na pozajmici je sada igrač koji greje klupu pod vođstvom trenera Rome Vicenzo Montelle, ali on i dalje govori kako bi voleo da ostane u prestolnici Italije pa čak iako Monetala ostane trener.
Menadžer ovog 28-godišnjaka, Tiberio Cavalleri je siguran da će Borriello ostati u Rimu.
"Ono što mogu da vam kažem je da postoji dogovor između Rome i Milana," rekao je Cavalleri za calciomercato.it. Igrač ostaje. Za Juventus i ostale špekulacije nemam ništa da kažem."
A.S. Roma-AC Milan: Moguće Formacije
A.S. Roma (4-2-3-1) – Vincenzo Montella
Alexander Doni; Marco Cassetti, Nicolás Burdisso, Juan, John Arne Riise; David Pizarro, Matteo Brighi; Rodrigo Taddei, Fábio Simplício, Mirko Vučinić; Francesco Totti.
AC Milan (4-3-1-2) – Massimiliano Allegri
Christian Abbiati; Ignazio Abate, Alessandro Nesta, Thiago Silva, Gianluca Zambrotta; Gennaro Gattuso, Mark van Bommel, Clarence Seedorf; Kevin-Prince Boateng;
Robinho, Zlatan Ibrahimovic.
Zanetti: “Milan je zaslužio da osvoji skudeto ! ”
THE INTER Captain believes that AC Milan deserve to win Scudetto and it’s only fair for them to win their 18th title after a great performance.
AC Milan are on the verge of winning the Serie A title when one point would be enough for them to clinch the Scudetto after a seven-year drought in which bitter rivals Inter won it five times.
The Nerazzurri captain Javier Zanetti believes that Milan deserve the title.
“It’s right for Milan to win the Scudetto. Inter’s season was laboured and we had difficulty and various injuries at the start of the campaign,” he told the press.
“We refound the compactness of the group and now it’s important to finish the season in the best of ways, perhaps by finishing second and winning the TIM Cup [Coppa Italia].”