U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Ja zivim 100km od liona, imam priajtelje u Lyonu, ali do sada mi niko nije rekao za ovog momka, tako da cisto sumnjam u ovo sto se govori, na slici moze biti ko god hoce. A ni u francuskim medijama ne pise nista, a inace se moze naci mnogo stvari o juniorskom pogonu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Apelujem na ovaj portal,kao i na sve nase medije. Zasto kada posjedujemo nekog talenta u domacoj ligi,ne naprave stvar kao recimo u Hrvatskoj sa Halilovicem. Mediji bruje na sve strane o novom Messiju,a mi u nasoj ligi imamo podjednako dobrog vrhunskog talenta,a kod nas se niko ne oglasava,a sve sami vrhunski novinari.Propaganda nam je ravna nuli. De se malo trznite. Kod nas samo vlada neka ljubomora,zavist,ako dodje talenat iz Zelje,popljuvace ga iz Sarajeva,Celika,Veleza,ako iz Veleza,onda ce ga polpljuvati iz ovih drugih i sve tako. Imamo vrhunskog Talenta Farisa Handzica,koji da je u Hrvatskoj,vec bi bio smatran novim Prosineckim.
Mali je djete iz Pasiceve Bubamare,a trenutno je u FK Sarajevu,daj da ovog vrhunskog talenta posaljemo u svijetmnapumpamo mu milionsku vrijednost,kao komsije i susjedi sto rade.
UZIVAJTE:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mali je djete iz Pasiceve Bubamare,a trenutno je u FK Sarajevu,daj da ovog vrhunskog talenta posaljemo u svijetmnapumpamo mu milionsku vrijednost,kao komsije i susjedi sto rade.
UZIVAJTE:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Muka mi bude kad vidim da se vise paznje poklanja nekakvim igracima iz Watforda, "Real Madrida", Metza i pm. a za nase klince niko ni qurcem da mrdne, i ja sam pitao juce na temi FK Sarajevo, da neko nesto napise o klincu, isto ko' da sam im mater yebo' niko ni rijeci da napise, bolje neka se lizu i moliti nekakve Sikanovice, Sarice, Hajrovice itd... nego da se pokusa napraviti nekakva bura oko igraca koji ocigledno posjeduje ogroman talenat.
Ništa od prelaska Grahovca u Minsk, propala stvar.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dzaba nasi mediji samo znaju srat i iznositi prljavstinu iz klubova. Ne daj boze da neko pogura Handzica.

Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 12 jan 2013, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobro je neko rekao , ova Kalesija proizvodi igrače bolje od La Masije jbt...Takva priča je i od porodice Šikanović,porjeklom s područja Kalesije,koji su se skrasili u Francuskoj.
A što mi više na ku*ac idu ovi slučajevi , pa je*ote oćeš da ti idemo u kuću u Francusku da te molimo da nam dadneš nekog talentovanog tinejdžera za kojeg ne znamo da li će uopšte išta bit od njega.. Daj ne pravite se nesposobni , ima isto tako 20 igrača koji su porijeklom odavde a griju klupe u rezervnim timovima nekih "velikih ekipa"... Ako on misli da može i razmotrit ponudu Francuske, e pa onda on i nije pravi bosanac nit je njemu 100% stalo da igra za BiH repku. Muka mi je više ovakvih , isti slučaj ko sa Izmetom Hajrovićem ...
Kad nasa liga napravi Srnu, Olica, Eduarda, Corluku, Modrica, Lovrena, Mandzukica ..i proda ih za 5, 10, 20 miliona E u velike europske lige i timove, pa ih onda ti timocvi prodaju u Real, Bayern..moci cemo se ku.rcit sa nasim talentima i baviti se propagandom ! Sve dok nam najbolji igraci iz lige idu u Istanbul BB, Dinamo, Nalcik, kojekakve .....stane.. i tamo, skoro pa redovno propadaju, mozemo samo mrzit sebe i druge.
Nevjerovatno da neko, poslije 20 godina da ova liga nije proizvela pristojnog, a kamo li dobrog, igraca postavljaju pitanje sto se i mi ne ku.rcimo k.o Hrvati ! Fakat raja ne koristi glavu !Pa kako bolan mozete nesto tako reci !?
Nevjerovatno da neko, poslije 20 godina da ova liga nije proizvela pristojnog, a kamo li dobrog, igraca postavljaju pitanje sto se i mi ne ku.rcimo k.o Hrvati ! Fakat raja ne koristi glavu !Pa kako bolan mozete nesto tako reci !?
Sent from my Commodore 64
+1!nihco je napisao/la:Kad nasa liga napravi Srnu, Olica, Eduarda, Corluku, Modrica, Lovrena, Mandzukica ..i proda ih za 5, 10, 20 miliona E u velike europske lige i timove, pa ih onda ti timocvi prodaju u Real, Bayern..moci cemo se ku.rcit sa nasim talentima i baviti se propagandom ! Sve dok nam najbolji igraci iz lige idu u Istanbul BB, Dinamo, Nalcik, kojekakve .....stane.. i tamo, skoro pa redovno propadaju, mozemo samo mrzit sebe i druge.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Pa Dzeko je odigrao par tekmi za prvi tim Zelje.nihco je napisao/la:Kad nasa liga napravi Srnu, Olica, Eduarda, Corluku, Modrica, Lovrena, Mandzukica ..i proda ih za 5, 10, 20 miliona E u velike europske lige i timove, pa ih onda ti timocvi prodaju u Real, Bayern..moci cemo se ku.rcit sa nasim talentima i baviti se propagandom ! Sve dok nam najbolji igraci iz lige idu u Istanbul BB, Dinamo, Nalcik, kojekakve .....stane.. i tamo, skoro pa redovno propadaju, mozemo samo mrzit sebe i druge.
Modric igrao za Zrinski.
De bolan razmisli malo o tome sto pises ! je li Dzeko proizvod BiH fudbala ? Je li Modric proizvod BiH fudbala?anti_zli je napisao/la:Pa Dzeko je odigrao par tekmi za prvi tim Zelje.nihco je napisao/la:Kad nasa liga napravi Srnu, Olica, Eduarda, Corluku, Modrica, Lovrena, Mandzukica ..i proda ih za 5, 10, 20 miliona E u velike europske lige i timove, pa ih onda ti timocvi prodaju u Real, Bayern..moci cemo se ku.rcit sa nasim talentima i baviti se propagandom ! Sve dok nam najbolji igraci iz lige idu u Istanbul BB, Dinamo, Nalcik, kojekakve .....stane.. i tamo, skoro pa redovno propadaju, mozemo samo mrzit sebe i druge.
Modric igrao za Zrinski.
Mislim, mozes ti sebe lagati i meni oponirati ali to je guranje glave u pijesak .
Džeko ima sreće što se na vrijeme isčupao u Češku , inače ništa ni od Edina ne bi bilo (nažalost)...
Modrić je ponikao u Hrvatskoj , pa onda par godina odigrao ovamo i vratio se nazad u Dinamo... On nije proizvod naših klubova.
I eto dokle najdalje i mogu igrači iz naših liga , Džeko je čist dokaz.
Modrić je ponikao u Hrvatskoj , pa onda par godina odigrao ovamo i vratio se nazad u Dinamo... On nije proizvod naših klubova.
Dzeko je otisao u tim na cijem je nivou bio u tom trenutku. Usti nad Labem, ceska 2. liga. To je cinjenica. Modric je odigrao jednu sezonu u Zrinjskom, ma uopste je debilno o tom diskutovasti.. stop !viKK je napisao/la:Džeko ima sreće što se na vrijeme isčupao u Češku , inače ništa ni od Edina ne bi bilo (nažalost)...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa kako da ih napravimo ako ne pocnemo, mislim de ti malo razmisli sta pises, Hrvatska nam bjezi nekih 10-15 godina u svemu, tako da je i nama vrijeme da stvaramo Srne, Mandzukice, Olice itd... Upravo bi Handzic mogao biti taj pocetak, da nije bilo medija nebi se ni Srna, ni Mandzukic niti bilo koji drugo se nebi prodao. Sta medije znace pokazuju igraci poput Kalinica ili Balabana, koji su prodati za odlicne pare, da su igrali u nasoj ligi bili bi jeftiniji od Husejinovica. Igraci se prvo prodaju na terenu, ali veliki dio toga imaju i medije.nihco je napisao/la:Kad nasa liga napravi Srnu, Olica, Eduarda, Corluku, Modrica, Lovrena, Mandzukica ..i proda ih za 5, 10, 20 miliona E u velike europske lige i timove, pa ih onda ti timocvi prodaju u Real, Bayern..moci cemo se ku.rcit sa nasim talentima i baviti se propagandom ! Sve dok nam najbolji igraci iz lige idu u Istanbul BB, Dinamo, Nalcik, kojekakve .....stane.. i tamo, skoro pa redovno propadaju, mozemo samo mrzit sebe i druge.
Nego ciji je proizvod Dzeko ako nije BH,o cemu lupetas? On je u Cesku otisao kao prvotimac Zeljeznicara. Znate se kurciti kako je Halilovic sa 16 godina produkt Hrvatske. Ciji je produkt Elvir Baljic,Meho Kodro,Elvir Bolic,Mirsad Hibic,Sead Kapetanovic. Da ih mozda ti nisi proizveo ili sta. Dzeko je produkt BIH,jer je prosao sve **** kategorije koje su bile i dosao do cilja,a to je prvi tim Zelje. Ili je naucio za 2 godine u Ceskoj da igra lopte. Kakvih gluposti ovdje covjek sve nece procitati.nihco je napisao/la:De bolan razmisli malo o tome sto pises ! je li Dzeko proizvod BiH fudbala ? Je li Modric proizvod BiH fudbala?anti_zli je napisao/la:Pa Dzeko je odigrao par tekmi za prvi tim Zelje.nihco je napisao/la:Kad nasa liga napravi Srnu, Olica, Eduarda, Corluku, Modrica, Lovrena, Mandzukica ..i proda ih za 5, 10, 20 miliona E u velike europske lige i timove, pa ih onda ti timocvi prodaju u Real, Bayern..moci cemo se ku.rcit sa nasim talentima i baviti se propagandom ! Sve dok nam najbolji igraci iz lige idu u Istanbul BB, Dinamo, Nalcik, kojekakve .....stane.. i tamo, skoro pa redovno propadaju, mozemo samo mrzit sebe i druge.
Modric igrao za Zrinski.
Mislim, mozes ti sebe lagati i meni oponirati ali to je guranje glave u pijesak .
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Pa ne prave igrace novinari i forumi , nego fudbalske akademije, strucnjaci ! Mediji su samo mehanizam koji moze pogurati kvalitetan proizvod. Mi, za razliku od Hrvatske i Srbije, nemamo kvalitetan proizvod. Mozemo ih staviti na sve naslovne stranice, ako oni ne mogu pretrcati 10 kilometara po utakmici, sve pada u vodu.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa kako da ih napravimo ako ne pocnemo, mislim de ti malo razmisli sta pises, Hrvatska nam bjezi nekih 10-15 godina u svemu, tako da je i nama vrijeme da stvaramo Srne, Mandzukice, Olice itd... Upravo bi Handzic mogao biti taj pocetak, da nije bilo medija nebi se ni Srna, ni Mandzukic niti bilo koji drugo se nebi prodao. Sta medije znace pokazuju igraci poput Kalinica ili Balabana, koji su prodati za odlicne pare, da su igrali u nasoj ligi bili bi jeftiniji od Husejinovica. Igraci se prvo prodaju na terenu, ali veliki dio toga imaju i medije.nihco je napisao/la:Kad nasa liga napravi Srnu, Olica, Eduarda, Corluku, Modrica, Lovrena, Mandzukica ..i proda ih za 5, 10, 20 miliona E u velike europske lige i timove, pa ih onda ti timocvi prodaju u Real, Bayern..moci cemo se ku.rcit sa nasim talentima i baviti se propagandom ! Sve dok nam najbolji igraci iz lige idu u Istanbul BB, Dinamo, Nalcik, kojekakve .....stane.. i tamo, skoro pa redovno propadaju, mozemo samo mrzit sebe i druge.
Pogresno posmatras stvari.. Husejinovic, Berberovic, Jelic, Skoro, Grujic..svi su redom dobili priliku u ligama 5 i sta su napravili ? Nista. Koji je igrac iz BiHPL nesto napravio ? Beslija se plasirao u CL ! To je najveci uspjeh BiH PL igraca. I sta ocekujes, da neko da milione ?
Mi prvo moramo, upravo suprotno tome sto ti tvrdis, da se pomirimo da smo karine, i to zesce, da proizvodimo petorazredne igrace, da se nikada nismo nigdje plasirali , ni na klupskom , ni na reprezentativnom nivou. Pa onda da rastjeramo bandu koja upropastava generacije talentovanih djecaka.. Sve u svemu- sve ponovo. Pa kada jedan igrac iz BiHPL, ode u Frieburg, pa se tamo izbori za prvi tim, pa da 15 golova.. onda cemo moci reci -vidite nas.
Pa Džeko jeste produkt BiH , to je činjenica , ali također stoji to da je on na vrijeme "pobjegao" iz Bosne u Češku... Da je ostao još koju godinu ne bi bilo ništa od njega. Dok , Halilović je ponikao u Dinamo Zagrebu koji , realno , može pobijediti bilo koji klub iz BHPL , te također Dinamo ima mnogo kvalitetnije uslove za rad i mnogo bolji i kvalitetniji omladinski pogon... Tamo igrač može i igrati dok se ne razvije u potpunosti te onda tek potpisati za neku od velikih ekipa..emir79 je napisao/la:Nego ciji je proizvod Dzeko ako nije BH,o cemu lupetas? On je u Cesku otisao kao prvotimac Zeljeznicara. Znate se kurciti kako je Halilovic sa 16 godina produkt Hrvatske. Ciji je produkt Elvir Baljic,Meho Kodro,Elvir Bolic,Mirsad Hibic,Sead Kapetanovic. Da ih mozda ti nisi proizveo ili sta. Dzeko je produkt BIH,jer je prosao sve **** kategorije koje su bile i dosao do cilja,a to je prvi tim Zelje. Ili je naucio za 2 godine u Ceskoj da igra lopte. Kakvih gluposti ovdje covjek sve nece procitati.nihco je napisao/la:De bolan razmisli malo o tome sto pises ! je li Dzeko proizvod BiH fudbala ? Je li Modric proizvod BiH fudbala?anti_zli je napisao/la: Pa Dzeko je odigrao par tekmi za prvi tim Zelje.
Modric igrao za Zrinski.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 12 jan 2013, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si na nekim teskim drogama ! Jesi li cuo za drzavu koja se zvala Jugoslavija ? Proguglaj pa ces naci. E ta drzava je proizvela Baljica, Bolica, Kodru,Hibica..Dotad , haluciniraj da je Dzeko proizvod BiH fudbala..emir79 je napisao/la: Nego ciji je proizvod Dzeko ako nije BH,o cemu lupetas? On je u Cesku otisao kao prvotimac Zeljeznicara. Znate se kurciti kako je Halilovic sa 16 godina produkt Hrvatske. Ciji je produkt Elvir Baljic,Meho Kodro,Elvir Bolic,Mirsad Hibic,Sead Kapetanovic. Da ih mozda ti nisi proizveo ili sta. Dzeko je produkt BIH,jer je prosao sve **** kategorije koje su bile i dosao do cilja,a to je prvi tim Zelje. Ili je naucio za 2 godine u Ceskoj da igra lopte. Kakvih gluposti ovdje covjek sve nece procitati.
Proizvod vrijedi onoliko koliko je kvalitetan rang takmicenja u koji je prodan ! Dzeko je prodan za 50 000E u cesku 2. ligu. Toliko je i vrijedio kao proizvod. Cesi su od njega napravili Dzeku koji je prodan u Wolfsburg za 4 miliona E.viKK je napisao/la: Pa Džeko jeste produkt BiH , to je činjenica , ali također stoji to da je on na vrijeme "pobjegao" iz Bosne u Češku... Da je ostao još koju godinu ne bi bilo ništa od njega. Dok , Halilović je ponikao u Dinamo Zagrebu koji , realno , može pobijediti bilo koji klub iz BHPL , te također Dinamo ima mnogo kvalitetnije uslove za rad i mnogo bolji i kvalitetniji omladinski pogon... Tamo igrač može i igrati dok se ne razvije u potpunosti te onda tek potpisati za neku od velikih ekipa..
Dozovite se ljudi.
Dzeko jest produkt Zelje jer je prosao sve kategorije u istom i zabijao po 40-50 golova po sezoni u kadetima, juniorima i sl....nihco je napisao/la:Ti si na nekim teskim drogama ! Jesi li cuo za drzavu koja se zvala Jugoslavija ? Proguglaj pa ces naci. E ta drzava je proizvela Baljica, Bolica, Kodru,Hibica..Dotad , haluciniraj da je Dzeko proizvod BiH fudbala..emir79 je napisao/la: Nego ciji je proizvod Dzeko ako nije BH,o cemu lupetas? On je u Cesku otisao kao prvotimac Zeljeznicara. Znate se kurciti kako je Halilovic sa 16 godina produkt Hrvatske. Ciji je produkt Elvir Baljic,Meho Kodro,Elvir Bolic,Mirsad Hibic,Sead Kapetanovic. Da ih mozda ti nisi proizveo ili sta. Dzeko je produkt BIH,jer je prosao sve **** kategorije koje su bile i dosao do cilja,a to je prvi tim Zelje. Ili je naucio za 2 godine u Ceskoj da igra lopte. Kakvih gluposti ovdje covjek sve nece procitati.
I igrao je za 1. tim i nerijetko bio starter..... pa je tek onda presao vani.....
Tako da vam je to suplja.......
A stoji da nam treba vise igraca iz lige koji ce se prodati vani i igrati za ozbiljnije klubove...... A budala je onaj ko misli da mediji u tome ne pomazu.......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Slažem se ja s tobom u potpunosti , ali to ne osporava činjenicu da je nastao u Želji , a onda tek "stasao u igrača" u Češkoj.. Pročitaj moj post ponovo , ja se slažem s tobom ... Ta prodaja Džeke u Češku upravo govori o tome koliko daleko mogu dospijeti igrači iz naše lige ... ccc , 50 hiljada eura. I onda ga ovi prodaju za 4 miliona .. vidite li razliku ?nihco je napisao/la:Proizvod vrijedi onoliko koliko je kvalitetan rang takmicenja u koji je prodan ! Dzeko je prodan za 50 000E u cesku 2. ligu. Toliko je i vrijedio kao proizvod. Cesi su od njega napravili Dzeku koji je prodan u Wolfsburg za 4 miliona E.viKK je napisao/la: Pa Džeko jeste produkt BiH , to je činjenica , ali također stoji to da je on na vrijeme "pobjegao" iz Bosne u Češku... Da je ostao još koju godinu ne bi bilo ništa od njega. Dok , Halilović je ponikao u Dinamo Zagrebu koji , realno , može pobijediti bilo koji klub iz BHPL , te također Dinamo ima mnogo kvalitetnije uslove za rad i mnogo bolji i kvalitetniji omladinski pogon... Tamo igrač može i igrati dok se ne razvije u potpunosti te onda tek potpisati za neku od velikih ekipa..
Dozovite se ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Imajednabrigada i 12 gostiju.