Bolju od Osima. Profesor koji u ozbiljnoj evropskoj utakmici prima petice i šestice.calcio je napisao/la:Kakvu to strasnu karijeru ima Prosinecki? Amar mu moze biti profesor.Vandelanoite je napisao/la:Ova priča "bolje naša djeca" je dno dna i totalni amaterizam koji postoji samo u vukojebini zvanoj Bosna i Hercegovina. Dajte profesionalca Antića, Prosinečkog nekog trećeg koji ima trenersku karijeru ne želim gledati Amara Osima kojem je najveći uspjeh vođenje Željezničara koji nije ni među 10000 klubova na svijetu.
Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Uh takvi su mi najgoriRusilac je napisao/la:Pa ima,samo nek nije nas odmah je odlican.calcio je napisao/la:Kakvu to strasnu karijeru ima Prosinecki? Amar mu moze biti profesor.Vandelanoite je napisao/la:Ova priča "bolje naša djeca" je dno dna i totalni amaterizam koji postoji samo u vukojebini zvanoj Bosna i Hercegovina. Dajte profesionalca Antića, Prosinečkog nekog trećeg koji ima trenersku karijeru ne želim gledati Amara Osima kojem je najveći uspjeh vođenje Željezničara koji nije ni među 10000 klubova na svijetu.
Dosadni ste vise s tim Jugoslovenima i Bosnjama i palcima. Po cemu je to sad Susic Jugosloven i sta to uopste znaci biti Jugosloven danas? Ivica Osim je medju najvecim Jugoslovenima pa je dosta korisnog uradio za citavu stvar - mada je i on digao ruke od cirkusa. Ja bih najsretniji bio da je vise ljudi kao Osim.
Biti nesto po opredeljenju, nebitno kakvom, ne govori nista o tome koliko je neko strucan, koliko je covjek dostojanstven, od karaktera itd.
Evo ovaj nece dati otkaz, ovo vise prelazi sve granice. Ja nisam u Sarajevu, ali da hoce barem grupica ljudi da bude tamo gdje ce biti taj sastanak (ako nije tajna lokacija). Ne smije se desiti da ga ostave na kormilu, nikakvim slucajem.
Biti nesto po opredeljenju, nebitno kakvom, ne govori nista o tome koliko je neko strucan, koliko je covjek dostojanstven, od karaktera itd.
Evo ovaj nece dati otkaz, ovo vise prelazi sve granice. Ja nisam u Sarajevu, ali da hoce barem grupica ljudi da bude tamo gdje ce biti taj sastanak (ako nije tajna lokacija). Ne smije se desiti da ga ostave na kormilu, nikakvim slucajem.
Zadnja izmjena: Makanaky, dana/u 17 nov 2014, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ma to je Susic bacio bombu u jeku napada, ne bi li se navijaci malo smirili.Clutch je napisao/la:Klauzula otprilike kaže da se sporazumno raskine ugovor ukoliko se plasman na EURO dovede u pitanje.Mozambik je napisao/la:Vi stvarno mislite da on ima tu klauzulu da ga mozemo otjerati bez para, ako su ugrozene kvalifikacije?
On nece pristati ni na sporazumni raskid, vidjet ces.
Nije nam Safet kriv što nema napadača u familiji, 

- AsmirBegovic
- Kontakt:
Daces ti ostavku mrcino lopovska, itekako ces je dati!!!
Sad si pokazao svoje pravo placenicko, bahato, nesposobno i kriminogeno lice.
Sad si pokazao svoje pravo placenicko, bahato, nesposobno i kriminogeno lice.

- DragonGirl
- Kontakt:
Sve ovo sinoć nije najviše posljedica loše atmosfere koju su stvorili oni koji su željeli da Pape ode, ovo sinoć je posljedica loše atmosfere koje je stvorio prije svih monsieur Pape svojim neracionalnim odlukama, inaćenjem i neradom. Sve to se nekad moralo obiti o glavu a nama se obija evo iz utakmice u utakmicu. Mi tonemo a ništa se ne mijenja.calcio je napisao/la: Poraz od 3:0 jeste iznenađenje, ali je prema mom mišljenju to samo slijed događanja kojih smo svjedoci posljednjih mjeseci. Stvorila se atmosfera u kojoj su pojedinci željeli da selektor ode, pa su priželjkivali lošu igru i loš rezultat. Sve ovo sinoć je posljedica najviše toga.
Zadnja izmjena: DragonGirl, dana/u 17 nov 2014, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je kasno,najkasnije vrijeme nakon kojeg su se mogle spasiti stvari je zavrsetak utakmice sa Velsom.Neutral je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/bh-fanat ... rat/145691
Najavio sam ovo nakon Nigerije,![]()
Logičan slijedi događaja, pokušaj od trenera je uništio cijelu generaciju sa svojim taktičkim inovacijama.
Fanaticosi,prekasno drugovi,pitajte svoje vodje zasto je prekasno.
@DragonGirl
Kako ti se da? I ne samo ti, nego bilo ko, ko ulazi u raspravu s ovim trolom i spinerom, ljubiteljom lika i djela Safeta Sušića.
Kako ti se da? I ne samo ti, nego bilo ko, ko ulazi u raspravu s ovim trolom i spinerom, ljubiteljom lika i djela Safeta Sušića.
covjek nije upucen previse i ne treba mu zamjerit , cijela nacija je zeljela otkaz nakon SP , osim par placenika medju kojima si i ti ili su familija kriminalca.calcio je napisao/la: Poraz od 3:0 jeste iznenađenje, ali je prema mom mišljenju to samo slijed događanja kojih smo svjedoci posljednjih mjeseci. Stvorila se atmosfera ukojoj su pojedinci željeli da selektor ode, pa su priželjkivali lošu igru i loš rezultat. Sve ovo sinoć je posljedica najviše toga.
Vaha
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 17 nov 2014, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Možda i nije, dolaze nam Izrael i Vels, imamo dvomeč sa Andorom, gostovanje u Kipru, te HISTORIJSKU utakmici u gostima protiv Belgije,Rusilac je napisao/la:Ovo je kasno,najkasnije vrijeme nakon kojeg su se mogle spasiti stvari je zavrsetak utakmice sa Velsom.Neutral je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/bh-fanat ... rat/145691
Logičan slijedi događaja, pokušaj od trenera je uništio cijelu generaciju sa svojim taktičkim inovacijama.

Sve bi bilo lijepo da nema te Belgije koja je jučer igrala 0:0 kući sa Velsom.
Šta nam je čovjek uradio od reprezentacije,

Ti si jedan od onih koji vise cijene strano **** od domaceg kolaca. Najgora sorta ljudi.Vandelanoite je napisao/la:Bolju od Osima. Profesor koji u ozbiljnoj evropskoj utakmici prima petice i šestice.calcio je napisao/la:Kakvu to strasnu karijeru ima Prosinecki? Amar mu moze biti profesor.Vandelanoite je napisao/la:Ova priča "bolje naša djeca" je dno dna i totalni amaterizam koji postoji samo u vukojebini zvanoj Bosna i Hercegovina. Dajte profesionalca Antića, Prosinečkog nekog trećeg koji ima trenersku karijeru ne želim gledati Amara Osima kojem je najveći uspjeh vođenje Željezničara koji nije ni među 10000 klubova na svijetu.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma odustala sam i ja odavno, ali tu i tamo opet ne mogu da ne repliciram.voltron30 je napisao/la:@DragonGirl

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mogu nikako navijaci biti krivi, moze biti samo Safet jer on ne zna da pritisak koji je na njemu skine sa igraca. Covjeku je mjesecima upitan posao, a zna da mu ovi nece dati otkad dok ga pljuje citava nacija i zahtjeva pobjede on ne zna da skine pritisak sa igraca koji igraju svaku utakmicu sa drvenim nogama i kao da nema sutra..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To nije moja izjava, ja sam samo prenio. Nemojte mene napadati zbog nje nego napadnite Vahu.DragonGirl je napisao/la:Sve ovo sinoć nije najviše posljedica loše atmosfere koju su stvorili oni koji su željeli da Pape ode, ovo sinoć je posljedica loše atmosfere koje je stvorio prije svih monsieur Pape svojim neracionalnim odlukama, inaćenjem i neradom. Sve to se nekad moralo obiti o glavu a nama se obija evo iz utakmice u utakmicu. Mi tonemo a ništa se ne mijenja.calcio je napisao/la: Poraz od 3:0 jeste iznenađenje, ali je prema mom mišljenju to samo slijed događanja kojih smo svjedoci posljednjih mjeseci. Stvorila se atmosfera u kojoj su pojedinci željeli da selektor ode, pa su priželjkivali lošu igru i loš rezultat. Sve ovo sinoć je posljedica najviše toga.
Mada se mogu sloziti sa njim. Pape je grijesio ali ne treba zanemariti ni losu atmosferu koja se sirila po medijima, forumima i drustvenim mrezama. Sve to utice na neki nacin, kao sto Vaha kaze.
Za tu lošu atmosferu je kriv Sir Safet Sušić i niko drugi, 

Izglast ce mu nepovjerenje, otici ce ne birnite. Ne bi bilo smisla da ga podrze.
A onda cemo sacekati sedmicu dana za novog selektorda mozda malo duze.

A onda cemo sacekati sedmicu dana za novog selektorda mozda malo duze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
[youtube][/youtube]
Kakav je to kriminalac.
Kakav je to kriminalac.

- DragonGirl
- Kontakt:
Naravno da Vaha neće kritikovati Sušića javno, njih dvojica su prijatelji, ali i ta atmosfera je opet posljedica onoga što je Pape radio, odnosno nije radio. Nije to došlo samo od sebe.calcio je napisao/la:To nije moja izjava, ja sam samo prenio. Nemojte mene napadati zbog nje nego napadnite Vahu.
Mada se mogu sloziti sa njim. Pape je grijesio ali ne treba zanemariti ni losu atmosferu koja se sirila po medijima, forumima i drustvenim mrezama. Sve to utice na neki nacin, kao sto Vaha kaze.

Pa bolan, pa bolan...odustani dok imaš i onih 1% što su na tvojoj strani, spasi što se spasiti da, prestani maltretirati više ovu napaćenu zemlju kojoj je fudbal jedini izvor radosti, budi fer barem sada!- Nemam nikakav komentar, vidjet ćemo. Što se mene tiče, ja sam rekao prije utakmice i sinoć predsjedniku, ja neću da dajem ostavku jer još postoje šanse za odlazak na prvenstvo. Male su ali teoretske šanse postoje. Selektor i igrači su jedini odgovori za sinoćnji poraz – kazao je Sušić po dolasku na sarajevski aerodrom.
Rusilac je napisao/la:Ovo je kasno,najkasnije vrijeme nakon kojeg su se mogle spasiti stvari je zavrsetak utakmice sa Velsom.Neutral je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/bh-fanat ... rat/145691

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.