RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Radovića na klupu pod hitno. Slijedeći start i 
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Nece svakako igrati, treci zuti.. odnosno šesti u polusezoni.
Ti si naša ljubav jedina!
Unatoc teskom terenu, dobra utakmica.
Najbitnije je da smo osvojili puni plijen.
Radovic je bas problematican sa ovim kartonima.
Zvona bas dobar, nemam nikom zamjerki.
Bravo rođeni!
Najbitnije je da smo osvojili puni plijen.
Radovic je bas problematican sa ovim kartonima.
Zvona bas dobar, nemam nikom zamjerki.
Bravo rođeni!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Fedji i ekipi naklon
Meni nekakav dojam od kako je Bobu posadio na klupu da je odbrana sigurnija, nekako djeluje sve dobro.
Max Allegri
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Bravo momci. Zalaganje 10.
Zvona danas igrao kao Kosta Manev. Radović ne znam šta se sa njim dešava. Fejsal nastavlja trpati, a Slaviša nas spasi pri rezultatu 1 - 0.
Zvona danas igrao kao Kosta Manev. Radović ne znam šta se sa njim dešava. Fejsal nastavlja trpati, a Slaviša nas spasi pri rezultatu 1 - 0.
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Zaboravih napisati.
Slaviša u intervjuu nakon meča izjavio da je trebao dobiti priliku prošle sezone (23 kolo protiv Tuzle), ali došla korona. Ovo me i ne čudi jer ono što je Boba uradio u 21 prvom kolu protiv Tuzle i 22 protiv Borca je za srčani.
Slaviša u intervjuu nakon meča izjavio da je trebao dobiti priliku prošle sezone (23 kolo protiv Tuzle), ali došla korona. Ovo me i ne čudi jer ono što je Boba uradio u 21 prvom kolu protiv Tuzle i 22 protiv Borca je za srčani.
Reakcija Slaviše kod odbrane sve govori.Svaka čast Slaviša bravo momci...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Kada neko vrati nazad loptu prema Bobicu noge mi se odsjeku svaki put. Uvijek kontam kliznut ce se ili ce promasit loptu, tako mi ulijeva sigurnost
Forzza Velez
Ma jasno je. Idealan treci golman. Vidi se koliko je ekipa dobila od kako je skinut sa gola. A mene zanima jedna stvar, sta se ceka sa novim ugovorom Fedji? Vjerujem da ne radi za velik novac,ova sezona ipo je jasan dokaz da je top 3 trenera u ligi i bas se cudim da jos cekaju sa novim ugovorom. Jer kad dodje ponuda koja se ne odbija tad je ce bit kasno!ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 dec 2020, 23:17Kada neko vrati nazad loptu prema Bobicu noge mi se odsjeku svaki put. Uvijek kontam kliznut ce se ili ce promasit loptu, tako mi ulijeva sigurnost![]()
Max Allegri
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Pregovori sa igračima (oko novih ugovora) će krenuti koliko sam dobro razumio nakon utakmice protiv Mladosti 
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Imamo 8 igraca ja mislim kojim istice ugovor na ljeto: Cosic, Cvija, Civic, Bihorac, Bobic, Hasanovic, Ovcina i Behram.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:36Pregovori sa igračima (oko novih ugovora) će krenuti koliko sam dobro razumio nakon utakmice protiv Mladosti![]()
Po mom misljenju produziti svima osim Civicu, Bobicu, Bihorcu i Ovcini. Behramu produziti na godinu dana da vidimo kakav ce se vratiti poslije povrede, a prije svega bih mu produzio jer je to momak koji zivi sportski zivot 24/7 i zalaze se najvise od svih u ekipi.
Forzza Velez
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑06 dec 2020, 17:05Imamo 8 igraca ja mislim kojim istice ugovor na ljeto: Cosic, Cvija, Civic, Bihorac, Bobic, Hasanovic, Ovcina i Behram.fudbalfudbal je napisao/la: ↑06 dec 2020, 13:36Pregovori sa igračima (oko novih ugovora) će krenuti koliko sam dobro razumio nakon utakmice protiv Mladosti![]()
Po mom misljenju produziti svima osim Civicu, Bobicu, Bihorcu i Ovcini. Behramu produziti na godinu dana da vidimo kakav ce se vratiti poslije povrede, a prije svega bih mu produzio jer je to momak koji zivi sportski zivot 24/7 i zalaze se najvise od svih u ekipi.
Slazem se za Behrama, kazu da pravi dobru atmosferu u svlačionici plus odgovoran, radan i Feđa je sam govorio da žali zbog njega jer je bio najspremniji igrač od svih..
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Slaviša nije trenirao 2 dana. Mogla bi Bobi biti zadnja utakmica u Veležu ili možda prvi nastup Kjosevskog.
Šoše nije prošao na izborima FSHNK izgubio od starog mešetara.
Nema veze, zato je "naš" Pika tu 
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Prije nekoliko godina pjevali su mu pjesme o striku i kako ga mrze, a ove sedmice glasali su za njega.
E to su ovi veliki hrvati. Svi klubovi sa hrvatskim predznakom u HNK su podrzali Piku Cemalovica.
E to su ovi veliki hrvati. Svi klubovi sa hrvatskim predznakom u HNK su podrzali Piku Cemalovica.
#musvdg
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Lopovska posla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.