Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nece ovaj otic bez svih para...toliko je stete napravio sad vise I nije bitno toliko. Neka vam legende na klupi jos koju godinu buhaaaha
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Kako imam los osjecaj da ce ovaj parazit i dalje ostati 
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Ja zapravo mislim da je kriv FacebookRusilac je napisao/la: I nije samo on kriv,na odgovornost treba pozvati predsjednika,clanove IO kao i clanove Komiteta za savjetovanje,ukljucujuci i Ivicu Osima.
.
.
.
niko drugi
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 02695.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ugledaj se slino jedna
Ugledaj se slino jedna
- PeppermintSA
- Kontakt:
živ bio, ušuti malo...Rusilac je napisao/la:Od sustinske je vaznosti da selektora ovaj put ne bira "krug".
Selektor MORA biti neki bivsi reprezentativac Bosne i Hercegovine,nikakvi JugoslovenI.
To zele svi istinski navijaci reprezentacije,nemojte im opet ici u kontru.
Prvi put ste pogrijesili kad ste izabrali Susica-mimo volje navijaca i vecine javnosti.
Drugi put ste pogrijesili kad ste mu produzili ugovor nakon Portugala-mimo volje navijaca i vecine javnosti.
Treci put ste pogrijesili kad ste mu dali novi ugovor nakon Brazila-mimo volje navijaca i vecine javnosti.
Dokle,p.cka li vam materina?Dokle cete ici mimo volje navijaca i vecine javnosti?
PS:Bosnjo zagovara Prosineckog ali mrtav pada da ne budu Barbarez,Kodro,Bajramovic.....
Podanik Bosnjo ce radije afirmisati bivse reprezentativce strane zemlje nego svoje.Prosinecki se moze uciti na reprezentaciji ali neki nas bivsi reprezentativac ni govora![]()
![]()
Ma bravo,samo tako,do konacnog samounistenja.
rece mi jaran da je savez mnogo ranije dogovorio sa darkom milanicem sve uslove u slucaju da pape izgubi od izraela. urucice otkaz papetu, a vec ranije milanic je napustio leeds united nakon 6 utakmica kako bi bio slobodan i spreman za preuzimanje bosne!
Sad sam pročitao tweet jednog novinara koji je bio na utakmici
"Joshua Halickman: @BiHFootball I was sitting about 20 ft from him during the match & he had really no clue what to do with his team. Scary."
"Joshua Halickman: @BiHFootball I was sitting about 20 ft from him during the match & he had really no clue what to do with his team. Scary."
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- DragonGirl
- Kontakt:
Kriva je i nana Šerifa iz Izačića što razglasi po selu da taktika nije dobra...hajde molim te, kakve veze ima to što mi ovdje razglabamo i pišemo, za lošu atmosferu unutar reprezentacije koja je očigledno takva i očigledno je posljedica odluka selektora. Pa sami ste donedavno govorili da hiljade navijača skandira Sušiću na utakmici, bez obzira na to šta ovdje neko pisao, a sad je odjednom to što se ovdje piše plaho bitno i utiče na lošu atmosferu.calcio je napisao/la:Nije samo Susic kriv za losu atmosferu. Krivi su na primjer i oni koji su sirili gluposti o Germaniji i lagali da je Sead vlasnik iste. Bio je zaposlen kod njih jedno kratko vrijeme prije nekoliko godina, vise nije i to je to. Jedan nas igrac je iz te agencije sto nije uopste cudno. Po njihovoj prici je zvucalo kao da nam je pola reprezentacije iz te agencije. Izlizali su ovu rijec placenik, ali ako covjek obrati paznju nije tesko primjetiti da ima i takvih po forumima i drustvenim mrezama. Ne odgovara svakome jaka bh. reprezentacija.Neutral je napisao/la:Za tu lošu atmosferu je kriv Sir Safet Sušić i niko drugi,
Ti i dalje vjeruješ da Safet nije pozivao igrače radi nekih ličnih interesa,calcio je napisao/la:Nije samo Susic kriv za losu atmosferu. Krivi su na primjer i oni koji su sirili gluposti o Germaniji i lagali da je Sead vlasnik iste. Bio je zaposlen kod njih jedno kratko vrijeme prije nekoliko godina, vise nije i to je to. Jedan nas igrac je iz te agencije sto nije uopste cudno. Po njihovoj prici je zvucalo kao da nam je pola reprezentacije iz te agencije. Izlizali su ovu rijec placenik, ali ako covjek obrati paznju nije tesko primjetiti da ima i takvih po forumima i drustvenim mrezama. Ne odgovara svakome jaka bh. reprezentacija.Neutral je napisao/la:Za tu lošu atmosferu je kriv Sir Safet Sušić i niko drugi,

Pa lik neće da ode jer ima sigurno neka stavka u ugovoru koja mu garantira određeni novac ako dobije otkaz,

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 17 nov 2014, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Susicu krivo sto javnost zna sa sjednicu.
đubre jedno nece da da ostavku forsira savez da mu da otkaz da isvuce neku odstetu. To je kad seljacina i kriminalac dobije okus velike love, tesko se sa njom rastavlja. Zna da nece brzo dobit neki drugi trenerski posao pa pokusava svaku marku da izvuce. 

Kad god su ga prikazali lik je bio ukopan, nema pojma ni šta bi ni kako, ni da drekne, povikne... zagalami...Pirke je napisao/la:Sad sam pročitao tweet jednog novinara koji je bio na utakmici
Izgubljen i pogubljen...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Poslije PaPketa jedino u obzir dolazi neki srbin. Bio je Ciro, ev ovaj "nas", sad je red na ovog treceg.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 17 nov 2014, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Neka ga sada,ja se slazem.kimbo je napisao/la:Nece ovaj otic bez svih para...toliko je stete napravio sad vise I nije bitno toliko. Neka vam legende na klupi jos koju godinu buhaaaha
Covjek poznaje stvari i ima kvalitetnu logistiku,Sejo pronalazi igrace,Seleskovic i bratija medijsku podrsku a Muhamed Bikic i pitarska bratija svr.avaju na svoju "legendu".
Sta ces bolje.
PS:Porucio bih Bikicu i ostalim novinarskim i inim poltronima,poka.kim vam se na "legendu"
Jeste li razocarani sad kad ste spoznali koji je ljigavac ta vasa "legenda".Je li vam neugodno,stida ima li?
hz1987 je napisao/la:rece mi jaran da je savez mnogo ranije dogovorio sa darkom milanicem sve uslove u slucaju da pape izgubi od izraela. urucice otkaz papetu, a vec ranije milanic je napustio leeds united nakon 6 utakmica kako bi bio slobodan i spreman za preuzimanje bosne!

Jel to onaj sto su ga najurili iz engleske druge lige?

Ne bi me cudilo,kriminalci ce sigurno izabrati pogresno,kao i uvijek.
mozete vi pisat ovo ili ono...
Susic ostaje trener ..ima jos 18 bodova u igri..kad se vrate standardni igraci uzimamo sve redom...
nada zadnja umire

Valjda je logično da kriminalci biraju kriminalce. 

- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Evo pitara,ako nije pitar onda obavezno Jugosloven,ako ne moze onda neko iz "regiona".PeppermintSA je napisao/la:živ bio, ušuti malo...Rusilac je napisao/la:Od sustinske je vaznosti da selektora ovaj put ne bira "krug".
Selektor MORA biti neki bivsi reprezentativac Bosne i Hercegovine,nikakvi JugoslovenI.
To zele svi istinski navijaci reprezentacije,nemojte im opet ici u kontru.
Prvi put ste pogrijesili kad ste izabrali Susica-mimo volje navijaca i vecine javnosti.
Drugi put ste pogrijesili kad ste mu produzili ugovor nakon Portugala-mimo volje navijaca i vecine javnosti.
Treci put ste pogrijesili kad ste mu dali novi ugovor nakon Brazila-mimo volje navijaca i vecine javnosti.
Dokle,p.cka li vam materina?Dokle cete ici mimo volje navijaca i vecine javnosti?
PS:Bosnjo zagovara Prosineckog ali mrtav pada da ne budu Barbarez,Kodro,Bajramovic.....
Podanik Bosnjo ce radije afirmisati bivse reprezentativce strane zemlje nego svoje.Prosinecki se moze uciti na reprezentaciji ali neki nas bivsi reprezentativac ni govora![]()
![]()
Ma bravo,samo tako,do konacnog samounistenja.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Advokat se osvrnuo i na činjenicu da je otkazom Savezu sačuvao novac koji bi morao biti isplaćen u slučaju da je dobio otkaz od strane FSS-a.Mozambik je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 02695.html
Ugledaj se slino jedna
„Uštedeo sam im dosta novca. To im je slaba uteha, ali sa finansijske strane, Savez je dobro prošao. Njima je bilo neverovatno da smo uspeli da se dogovorimo o tome, ranije nisu imali sličnih iskustava.“, rekao je Advokat.
Advokat je time sačuvao obraz. Nije imao rezultat, nije se dobro snašao u kratkom vremenu, ali je otišao uzdignute glave. Pape će, sudeći po njegovim današnjim intervjuima, otići tako da će biti vrlo malo onih koji o njemu kao čovjeku misle nešto pozitivno. O njemu kao treneru već odavno niko ne misli ništa dobro.
FK Željezničar 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.