Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 21 jan 2014, 16:58

Deal će propasti. :mrgreen:

Evo i predstavnici njihove curve nord došli ne bi li ih ubijedili.

Propada ovo, upamtite. ;)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 jan 2014, 17:04

Ja sam jučer pisao da sa amaterima tipa Branca ne treba pregovarati. Još Marotta bezveze račune plaćao, potrošio godišnji budžet za luksuz.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 21 jan 2014, 17:15

Pogba je napisao/la:Deal će propasti. :mrgreen:

Evo i predstavnici njihove curve nord došli ne bi li ih ubijedili.

Propada ovo, upamtite. ;)
I ja mislim da propada, da se moglo zavrsit do sad bi tri puta potpisali.
Guarina ce sjebat totalno, mi cemo Vucinica ionako nekom utrpat. :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 21 jan 2014, 17:16

Nije im dosta što su se jučer cijeli dan sramotili, izgleda hoće i danas. Jao amaterizma... :oops:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 21 jan 2014, 17:17

Ma nece propast jer oba igraca zele transfer. Zbog toga vjerujem da ce se to na kraju zavrsit. Vjerovatno sa neka 3 milioncica doplate i to je to...

Ovi iz Intera su debili. Ako ste vec odlucili napravit razmjenu zavrsi to bez obzira na navijace. Thohir konta ovim kupit navijace a ustvari zajedno sa Brancom ispada smijesan.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 21 jan 2014, 17:20

Stranac je napisao/la:Nije im dosta što su se jučer cijeli dan sramotili, izgleda hoće i danas. Jao amaterizma... :oops:
Ma sramota od strane plavocrnih, agent Vucinica je juce trebao bit u Londonu na pregovorima al ovo iskrslo i ostao da se bavi amaterizmom.

SKY(GDM) inter blocked the deal again but Guarin called Moratti and told him to talk to Thohir because he wants Juve.

Bukvalno jbu covjeka u zdrav mozak, sad je skoro pa ko zatvorenik. :)
Zadnja izmjena: Lippi, dana/u 21 jan 2014, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 21 jan 2014, 17:25

17:21 - GUARIN PARLA CON MORATTI - Sembra che Guarin abbia parlato direttamente con Massimo Moratti, chiedendogli di convincere Thohir a sbloccare l'affare.

Evo Gurain se obratio direktno zubonji da uvjeri tahira da ga puste
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 21 jan 2014, 17:27

Pedullà: Guarin: "Juve or I don't play."
:D

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 21 jan 2014, 17:36

Ma zavrsiti ce se ovo, Interu je potrebniji Vucina nego Guarin, pogotovo sa Mazarijevom formacijom. Inter mozda odugovlaci zbog Ranocie, jer ako njega prodaju, eto im para za dovodenje nekog igraca. Ali oni znaju da ako ne uzmu Vucinu, koga onda mogu dovesti za pare a da im bude pojacanje u napadu?
Zato ja mislim da ce se ovo zavrsiti.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 jan 2014, 17:45

:lol: Cirkus na terenu, cirkus van terena, ne znam uopste sto su ikako i pregovarali sa njima!
1946

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 jan 2014, 17:46

Uskoro se i Tahir izjašnjava (konačna odluka), ovaj je gori od Tana :lol: :lol:
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 jan 2014, 17:51

Po meni veceras prevazna utakmica! Moramo uzeti sve do kraja, jednostavno se moraju iskupiti za LP ! Ovo je nacin, 10 kup uzeti ! Ovo oko Guarina, navijaci vrse pritisak, al jednostavno je, igraci zele da transfer i to ce biti presudno! Usput za ove koji cekaju Rai, bice zamracen 100% !
Max Allegri

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 21 jan 2014, 17:53

Lo scambio Vucinic-Guarin potrebbe saltare per il no di Erick Thohir: è quanto apprende l'Ansa. Il presidente nerazzurro non e' soddisfatto di come stanno andando le cose sul fronte dello scambio dei due giocatori tra Inter e Juventus.

ja bih sad Vucinu poslao na posudbu u Englesku ili bih trazio 20 miliona u kesu od mafije, pa bujrum...haya pa nismo mi GOŠK iz Gabele jbt, sto je najgore oni predlozili razmjenu i sad ovaj kosooki sere
Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 21 jan 2014, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 21 jan 2014, 17:54

kakve su šanse za HD stream ? :(

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 jan 2014, 18:03

Ja stvarno ne znam zasto se zamaramo sa ovim Thohirom beze povuci Vucinica poslati ga u englesku i dovidenja on se sad pokusava opravdati navijacima smijesan lik do bola :lol: :lol: :lol:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 jan 2014, 18:05

Fredy juventino :D :D
1946

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 jan 2014, 18:07

To je to, otprilike je propalo, uskoro će biti neko zvanično saopćenje intera, u svakom slučaju zanimljiva sapunica.

Bolje je da Vučko ostane nego da ga šaljemo sada dalje, ipak je otišao u korektnim odnosima, neka završi sezonu ovdje pa neka ide.

#MaxOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 jan 2014, 18:11

masteRofPoker je napisao/la:Ma zavrsiti ce se ovo, Interu je potrebniji Vucina nego Guarin, pogotovo sa Mazarijevom formacijom. Inter mozda odugovlaci zbog Ranocie, jer ako njega prodaju, eto im para za dovodenje nekog igraca. Ali oni znaju da ako ne uzmu Vucinu, koga onda mogu dovesti za pare a da im bude pojacanje u napadu?
Koji će qrac nama Vučinić. Pa Mazzari bi najviše volio da igra bez ijednog napadača, on igra sa 1 napadačem a to je Palacio (koji je 5x bolji od Vučka), a osim toga tu je i Milito (koji je iako stariji ipak bolji od Mirka), a na klupi imamo Icardija i Belfodila i obzirom da se trebamo podmlađivati ne vidim nikakav razlog da pristanemo na tako nepovoljnu trampu po naš klub. Nama je Guarin jedan od najboljih igrača ove sezone i zašto takvog igrača davati za starijeg igrača koji je na zalasku karijere (znate i sami koliko vam je Vučko igrao i koliko je zabio ove sezone?). Nadam se da Thohir nije glup ko oni iz naše uprave i da će to blokirati. Ev budite realni, ako se već treba odraditi ovakva trampa, zar ne bi bilo najopoštenije da izgleda npr. ovako: Guarin = Vučinić + 10 mil. (ili Guarin za Giovinca na kojeg vi očito ne računate).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 21 jan 2014, 18:17

Biscione je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:Ma zavrsiti ce se ovo, Interu je potrebniji Vucina nego Guarin, pogotovo sa Mazarijevom formacijom. Inter mozda odugovlaci zbog Ranocie, jer ako njega prodaju, eto im para za dovodenje nekog igraca. Ali oni znaju da ako ne uzmu Vucinu, koga onda mogu dovesti za pare a da im bude pojacanje u napadu?
Koji će qrac nama Vučinić. Pa Mazzari bi najviše volio da igra bez ijednog napadača, on igra sa 1 napadačem a to je Palacio (koji je 5x bolji od Vučka), a osim toga tu je i Milito (koji je iako stariji ipak bolji od Mirka), a na klupi imamo Icardija i Belfodila i obzirom da se trebamo podmlađivati ne vidim nikakav razlog da pristanemo na tako nepovoljnu trampu po naš klub. Nama je Guarin jedan od najboljih igrača ove sezone i zašto takvog igrača davati za starijeg igrača koji je na zalasku karijere (znate i sami koliko vam je Vučko igrao i koliko je zabio ove sezone?). Nadam se da Thohir nije glup ko oni iz naše uprave i da će to blokirati. Ev budite realni, ako se već treba odraditi ovakva trampa, zar ne bi bilo najopoštenije da izgleda npr. ovako: Guarin = Vučinić + 10 mil. (ili Guarin za Giovinca na kojeg vi očito ne računate).
Ma to je moje videnje i stojim iza toga. Malo si se zeznuo, Palacio je bolji 18x puta od Vucine i realna zamjena bi bila Vucinic + 27 miliona za Guarina. Inace Inter puca od kreativnosti u vrhu napada, sta ce Interu Vucina, nigdje veze.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 jan 2014, 18:18

Zvanično je sve otkazano:
SALTA LO SCAMBIO VUCINIC-GUARIN
Comunicato ufficiale dell'Inter: "FC Internazionale informa di aver deciso di non procedere nella trattativa con la Juventus per il trasferimento dei calciatori Fredy Guarin e Mirko Vucinic. Il Presidente Thohir, dopo essersi confrontato con il dott. Massimo Moratti, suo figlio Angelomario e con i dirigenti della Società, ha ritenuto che non sussistessero le condizioni, tecniche ed economiche, per il raggiungimento dell'accordo e ha già dato mandato ai responsabili dell'Area Tecnica di valutare altre opportunità di mercato, con l'obiettivo di rinforzare la squadra nel rispetto dei parametri economici imposti dal Financial Fair Play".

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.