Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Teletino, pa jel te icega stid?. Znas li ti za taj osjecaj?. Odlazi vise !!!
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Za nepovjerovati šte čovjek izjavljuje.Ponos Torina je napisao/la:Vidi gnjide jos mu je i smijesno![]()
![]()
![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/safet- ... /141117087

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Rasirilo se razglabanje i na medije, nicu tekstovi na portalima, djele se statusi na fb itd. To su ovi takozvani grassroots, vrlo efikasan nacin za sirenje propagande. I tako Sead koji se kod kuce bori za zivot i ide na operacije postade lopina koja zajedno sa Safetom prodaje igrace (a niko da se zapita koga li su to prodali...Besica?).DragonGirl je napisao/la:Kriva je i nana Šerifa iz Izačića što razglasi po selu da taktika nije dobra...hajde molim te, kakve veze ima to što mi ovdje razglabamo i pišemo, za lošu atmosferu unutar reprezentacije koja je očigledno takva i očigledno je posljedica odluka selektora. Pa sami ste donedavno govorili da hiljade navijača skandira Sušiću na utakmici, bez obzira na to šta ovdje neko pisao, a sad je odjednom to što se ovdje piše plaho bitno i utiče na lošu atmosferu.calcio je napisao/la:Nije samo Susic kriv za losu atmosferu. Krivi su na primjer i oni koji su sirili gluposti o Germaniji i lagali da je Sead vlasnik iste. Bio je zaposlen kod njih jedno kratko vrijeme prije nekoliko godina, vise nije i to je to. Jedan nas igrac je iz te agencije sto nije uopste cudno. Po njihovoj prici je zvucalo kao da nam je pola reprezentacije iz te agencije. Izlizali su ovu rijec placenik, ali ako covjek obrati paznju nije tesko primjetiti da ima i takvih po forumima i drustvenim mrezama. Ne odgovara svakome jaka bh. reprezentacija.Neutral je napisao/la:Za tu lošu atmosferu je kriv Sir Safet Sušić i niko drugi,
Ni cetnici od 92-95 nisu vise pisali po nama, na nas napaceni narod,ko ovaj mamlaz.. Kakav bezobrazluk..
Il ovo on namjerno zeli da vrati(EP) ono sto je ostvario( SP)
Il ovo on namjerno zeli da vrati(EP) ono sto je ostvario( SP)
Mislim da Sušić snosi najveći dio krivice i da treba da ode, da ustupi mjesto drugom (kome?!).Svako ko iz 4 tekme izvuče samo 2 boda, treba da ide.E sada, kriv je za formaciju promasenu uglavnom na zadnjim tekmama , ali opet nije kriv zbog Lulićevog promašenog gola sa 2 metra, što Džeko pretrči u 3 tekme 10 km, a obojica zarađuju milione.Raja krivi Sušića samo i misli da će njegovim odlaskom biti bolje, ali istina je da mi u repci imamo 4-5 vrhunskih igrača a ostalo je talašika, realno.I onda sa 4 vrhunska nogometaša očekujete da se svakim kvalifikacijama prošetamo i da se plasiramo kao prvoplasirani.Zapamtite, danas svako zna igrati nogomet i nemojte se čuditi ako Kipar okrene Belgiju npr.
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 17 nov 2014, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
- Ponos Torina
- Kontakt:
Niko se nije udostojio da ga pita " imas li stida Safete"

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Mozda ne smatraju da je potrebno, jer svi vec znaju odgovorPonos Torina je napisao/la:Niko se nije udostojio da ga pita " imas li stida Safete"![]()
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 17 nov 2014, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jos malo pa i ta sjednica.
Ta sjednica će se završiti kao i prošla "upozorenjem"!
Ali Advocaat je gospodin čovjek. Zna da je obraz važniji od novca. Angažmana će još biti, ali kad izgubiš obraz, više nema nazad. Sušić će možda i opelješiti Savez, ali njegova trenerska karijera je završena. U zemlji će njegovo ime biti sinonim za glupost, nesposobnost, nepotizam i najveći krkanluk.RobertoBaggio je napisao/la:Advokat se osvrnuo i na činjenicu da je otkazom Savezu sačuvao novac koji bi morao biti isplaćen u slučaju da je dobio otkaz od strane FSS-a.Mozambik je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 02695.html
Ugledaj se slino jedna
„Uštedeo sam im dosta novca. To im je slaba uteha, ali sa finansijske strane, Savez je dobro prošao. Njima je bilo neverovatno da smo uspeli da se dogovorimo o tome, ranije nisu imali sličnih iskustava.“, rekao je Advokat.
Advokat je time sačuvao obraz. Nije imao rezultat, nije se dobro snašao u kratkom vremenu, ali je otišao uzdignute glave. Pape će, sudeći po njegovim današnjim intervjuima, otići tako da će biti vrlo malo onih koji o njemu kao čovjeku misle nešto pozitivno. O njemu kao treneru već odavno niko ne misli ništa dobro.
@Ponos Torina to je suvišno pitanje. Da on ima trunku stida, on bi sinoć nakon utakmice odmah dao ostavku i ispričao se naciji. Umjesto toga, danas, sav bahat, kaže da neće dati ostavku. To ti je sav odgovor na pitanje.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Jel ovo moguce da je opet rekao : Necu dati ostavku....

Imas li ti imalo stida prema navijacima prije svega, ovoj naciji, ovim ljudima sto zive ovdje i prate jedino nesto sto je pozitivno ostalo u ovoj drzavi nama jedinoj.

Imas li ti imalo stida prema navijacima prije svega, ovoj naciji, ovim ljudima sto zive ovdje i prate jedino nesto sto je pozitivno ostalo u ovoj drzavi nama jedinoj.

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 17 nov 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ne ne znaju mnogi jer ovi sto bulje u BHT I FTV i govore neka Safeta on nas je odvo na svjecko...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Mozda ne smatraju da je potrebno, jer svi vec znaju odgovorPonos Torina je napisao/la:Niko se nije udostojio da ga pita " imas li stida Safete"![]()

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 nov 2014, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Koji qurac spominjes nas narod i Aliju? Pa jel ne vidis da skoro svi hoce da papke dobije nogu?tigar77 je napisao/la:Ko ba kaže da se loše živi, nije sve tako crno kako se predstavlja- Veliki vođa Bake
Ko ba kaže da nećemo na EP, još 18 bodova je u igri - Veliki selektor Pape
Ko ba kaže da Pape ne valja, odveo nas je na SvjeCko prvenstvo- Veliki mudri Bošnjo
'aajmoo ba bit' pozitivni - Veliki komentator Konjić
Neka nama Papeta, samo podhitno nek' rastjera sve ove igrače koji igraju u inostranstvu, samo HNL dolazi u obzir i naravno naša divna liga, pa da realno vidimo gdje smo i šta smo, u svim ostalim segmentima smo odlični, zašto da fudbalska reprezentacija razbija to blagostanje i stvara iluziju da smo ustvari goli qurac.
Neka i ovog divnog Saveza koji funkcioniše na pravi način.
Prošli put sam spomenuo Aliju,mezar i Papeta, pa ban dobio, tako da sad okrećem priču, sve je super, boginja Fortuna nije bila na našoj strani, biće bolje, igrat ćemo sa zlatnim loptama i osvojiti svih 18 bodova, a ostali rezultati će se poklopiti tako da ćemo na kraju biti prvi u grupi, a onda osvajamo EP.
Jel se meni samo cini ili je najvise ovih papetoljubaca stare komunjare i sanjaju o nekoj srboslaviji?
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.
Operacija #BringVaha je počela.
Auuuuu,kakav dzoner **** te tito...on nece dati ostavku sve dok postoje i teoretske sanse,u prevodu nije mi dosta sto sam vas zavio u crno,zelim i da vas ukopam,dabogda svaku marku koju si zaradio na nasim mukama i cemeru i za koju se boris tako grcevito,preko obraza i svih moralnih principa,potrosio na lijekove i kemoterapiju!
Ali cuj mu izjave kad je dobio pitanje ko je kriv za poraz kaze selektor i igraci kao da je selektor bio Piplica a on mu bio pomocnik pa reci JA sam odgovoran budi hrabar barem na kraju.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Safet Sušić, ogledalo naše države, 

Pa naravno, sta si ti mislio.Greivis je napisao/la:
Nedavno je odbio Marseille.
Covjek sa obrazom, posten, principijelan, sa iskrom u ocima koja zraci autoritetom i rjesenjem za sve probleme i nedace - da okrene ledja PSG-u, pa usudio bih se reci i kompletnom Parizu i uzoj okolici, i da ode u redove zakletih neprijatelja?
Doduse, posmatrajuci trenutnu situaciju na tabeli francuske lige, vjerujem da mu Parizani ne mi zamjerili da je prihvatio ponudu

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- PeppermintSA
- Kontakt:
jok, već trebamo staviti Barbareza koji zadnje 4 godine igra poker i nije ni jedan trening u životu vodio, kako bi seljoberi iz Kalesije nastanjeni u Štokholmu mogli na svom tarzanskom bosanskom objasniti kako je on patriJota.Rusilac je napisao/la: Evo pitara,ako nije pitar onda obavezno Jugosloven,ako ne moze onda neko iz "regiona".
Zadnja izmjena: PeppermintSA, dana/u 17 nov 2014, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
MENE JE ZVAO TINO NA TEL I REKAO , A'ĐO JA SE BOJIM .... (sms podrške od Vršajevića, Kvržića, Šunjića, Vranješa i Hadžića)
A JA NEČU DA DAM OSTAVKU , NEDAAAAAAAAAAAAAAAM OSTAVKU I TAČKA !
[youtube][/youtube]
A JA NEČU DA DAM OSTAVKU , NEDAAAAAAAAAAAAAAAM OSTAVKU I TAČKA !
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 17 nov 2014, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.