Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

suhi
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la suhi » 17 feb 2014, 20:12

RickBlaine je napisao/la: Dijelimo prvo mjesto u Ligi sa jos dva tima i raspored nam ide na ruku (cekamo lobotomce kuci). Cetvrtfinale na vidiku iako se nije utakmica ni odigrala, izgledni favoriti za osvajanje Lige prvaka. Finale Kupa osigurano.
Carlo nam nije donio nista slika
Bale samo gol i asistencija svaku utakmicu slika

Ne izvlaci iz konteksta, mislio sam generalno do sad s obzirom da doticni spominje "ugled" mou-a koji kvari "ugled" kraljevskog kluba.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 17 feb 2014, 20:12

RickBlaine je napisao/la: izgledni favoriti za osvajanje Lige prvaka
:lol:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 20:17

Ne znam sta je smijesno? Real je uvjek favorit jer je najveci klub na svijetu.

Koju god pogledas emisiju posvecenu ligi prvaka uvijek vidis dva imena kao glavne fovorite. Jedno je Real Madrid, a drugo je promjenjivo u zavisnosti od sezone.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 17 feb 2014, 20:28

PatrickBateman je napisao/la:
RickBlaine je napisao/la: izgledni favoriti za osvajanje Lige prvaka
Da jednakom snagom suprotstavim svoj argument tvome.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 20:41

suhi je napisao/la: Ne izvlaci iz konteksta, mislio sam generalno do sad s obzirom da doticni spominje "ugled" mou-a koji kvari "ugled" kraljevskog kluba.
Ugled naravno. Mourinho je cigan i nema nikakvog ugleda u svijetu nogometa. Mi smo dozvolili da jedna takva individua rusi ugled KRALJEVSKOG KLUBA koji je stvaran jedno stoljece.

Trebao je dobit nogu vec nakon ispadanja od Bayerna. Treca godina je bila jedna od najgorih godina u Realu. Sramno sikaniranje kapitena i ikone kluba, konstantno spominjanje durgih kluba, doticni je stalno govorio o Chelseu i Interu a u tom trenutnku je bio trener Reala itd...

Da ne spominjem pres-konferencije, prst u oko itd..

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2014, 20:43

Mozambik je napisao/la:Ne znam sta je smijesno? Real je uvjek favorit jer je najveci klub na svijetu.

Koju god pogledas emisiju posvecenu ligi prvaka uvijek vidis dva imena kao glavne fovorite. Jedno je Real Madrid, a drugo je promjenjivo u zavisnosti od sezone.
Uvijek prvi favoriti evo još malo pa 12 punih godina.I nijednom opravdati tu ulogu.U narodu bi se reklo "I ćorava koka ubode zrno".Vaša koka gladna više od decenije.
Keep walking.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 20:44

Al smo je nahranili dovoljno da moze jos gladovat.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2014, 20:46

Ne pije više ta priča vode.
Keep walking.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 20:49

Jesil ti lobotomac ili za city navijas? Da znam kolko je vasa koka puta ubola.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2014, 20:58

Ajde ako netko ima dobre volje neka zalijepi onu sliku gdje ono pišu kao navijači Madrida mi imamo Kasiljasa,pa imamo Ramosa,Ronalda,imamo ovo-ono i na kraju zaključak: mi imamo 9 trofeja LP.
Historia est magistrae vitae.
Keep walking.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 feb 2014, 21:36

Mozambik je napisao/la: Ugled naravno. Mourinho je cigan i nema nikakvog ugleda u svijetu nogometa. Mi smo dozvolili da jedna takva individua rusi ugled KRALJEVSKOG KLUBA koji je stvaran jedno stoljece.

Trebao je dobit nogu vec nakon ispadanja od Bayerna. Treca godina je bila jedna od najgorih godina u Realu. Sramno sikaniranje kapitena i ikone kluba, konstantno spominjanje durgih kluba, doticni je stalno govorio o Chelseu i Interu a u tom trenutnku je bio trener Reala itd...

Pa ti bi covjeku koji je te sezone porusio sve moguce rekorde u Primeri i nesretno ispao na penale u polufinalu dao otkaz?
Mou jeste zajeb'o trecu sezonu, posebno protiv Dortmunda se vidi samaranje od strane Kloppa ali opet nije da trazim opravdanja ali te sezone su skoro svi bili van forme. Cak je i Ronaldo slabije otvorio sezonu kad je Barca vec napravila osjetnu razliku u prvenstvu. Kasnije su se tek Modric i Varane pridruzili Ronaldu u nekoj top formi.
Sve u svemu, Ronaldo je sam vukao Real te sezone koliko je mogao.
Ali prve dvije sezone :
Sezona 2010-2011- Barca kao najbolja ekipa svih vremena u svom zenitu, opet je uzeo kup protiv njih, u ligi samo 4 boda zaostatka i u polufinalu LP opet ta premocna Barca.
Sezona 2011-2012 je perfekcija , liga perfektna, LP sve je islo ko po loju do tih nesretnih penala. Cista lutrija, igraci da su bili vise pribrani Mou bi usao u legendu.
Dakle, ja mu u prve dvije sezone ne zamjerim nista, covjek je muku mucio sa najboljom ekipom ikad , opet je uzeo ligu i kup.
Trecu sezonu su svi podbacili , od njega samog do igraca.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 21:52

On je Bayern morao dobiti i imali smo sve u svojim rukama. Vodili 2:0 i na kraju jedva dosli do penala. Svoju nesposobnost je ponovo prezentirao u Dortmundu i priredio Realu jednu od najvecih sramota.

Te godine je Barcelona bila u problemima. Situacija oko Guardiole ih je na kraju i syebala, iako je Real bio zaista dominantan u ligi te godine.

Treca godina se nije ni trebala dogoditi, jer je vec na pocetku bilo jasno da sve vodi ka porvaliji i tu je trebao popit otkaz, vec na polusezoni a ne cekat da do kraja syebe odnose u klubu, sto mu je na kraju bi bio jedini cilj.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 feb 2014, 21:55

Mozambik je napisao/la:
suhi je napisao/la: Ne izvlaci iz konteksta, mislio sam generalno do sad s obzirom da doticni spominje "ugled" mou-a koji kvari "ugled" kraljevskog kluba.
Ugled naravno. Mourinho je cigan i nema nikakvog ugleda u svijetu nogometa. Mi smo dozvolili da jedna takva individua rusi ugled KRALJEVSKOG KLUBA koji je stvaran jedno stoljece.

Grobteyebo :roll: :roll: :lol: :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 feb 2014, 21:59

Mozambik je napisao/la:
Te godine je Barcelona bila u problemima. Situacija oko Guardiole ih je na kraju i syebala, iako je Real bio zaista dominantan u ligi te godine.

.
Kakvi problemi?
Barca je te godine bila odlicna , u nasoj rekordnoj sezoni su nas izbacili iz kupa i uzeli kup, zaostali 9 bodova i utrpali 114 komada uz manje primljenih nego mi. Nije lose kad vidis kakvu sezonu je Real igrao.
I svakako su te godine trebali igrati finale LP i zasluzili su, ni dan danas ne znam kako se Chelsea odbranio.
Nikakve probleme oni nisu imali.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 feb 2014, 23:35

Mozambik je napisao/la: Sramno sikaniranje kapitena i ikone kluba,.
Zar ikona kluba nije iznosio prljavi veš iz svlačionice preko svoje pišulje u medije i tako unosio nemir u ekipu pred važne utakmice,zato ga je Jose i zakucao na klupu a i forma mu je bila užasna.

Sigurno i Ancelloti šikanira ikonu jer sjedi na klupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 feb 2014, 00:11

Jose je zadnja dva,tri mjeseca u Madridu pogubio sve konce. Nije se smjelo desiti da ostane na klupi do kraja. Do kraja sezone je uspio samo jos vise syebati odnose u klubu, a za to su mu posluzili kapiten i Ramos.

Kad je uspio protiv sebe okrenuti cjelu svlacionu to dovoljno govori o njemu u zadnjoj sezoni. Kapiten je iskoristen u tome svemu.

To je jedino sto zamjeram Carlu sada. Treba da prekine ovu farsu i vrati Ikera tamo gdje mu je mjesto. Diega je trebalo prodati u Januaru i uzet dodatnih 10-ak miliona.

Jedino sto je Mourinho dobro uradio su okrsaji sa Barcom u trecoj godini mandata, al tad je na klupi bio neki peti trener Barce i tad smo ih razvaljivali igrom, a ne seljaklukom kao do tada.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 18 feb 2014, 00:26

Here we go again.
Iker:svetac ili izdajnik.
Dajte anketu... :roll:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 feb 2014, 01:17

Iker=Bog
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 feb 2014, 01:40

Kawhi je napisao/la:Iker=Bog
...i papucar ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 feb 2014, 01:43

Consigliere je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Iker=Bog
...i papucar ;)
Osim prevoditeljeve riječi za to tvoje nemamo fizičkih dokaza.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.