Mozambik je napisao/la:
Ugled naravno. Mourinho je cigan i nema nikakvog ugleda u svijetu nogometa. Mi smo dozvolili da jedna takva individua rusi ugled KRALJEVSKOG KLUBA koji je stvaran jedno stoljece.
Trebao je dobit nogu vec nakon ispadanja od Bayerna. Treca godina je bila jedna od najgorih godina u Realu. Sramno sikaniranje kapitena i ikone kluba, konstantno spominjanje durgih kluba, doticni je stalno govorio o Chelseu i Interu a u tom trenutnku je bio trener Reala itd...
Da ne spominjem pres-konferencije, prst u oko itd..
Pa ti bi covjeku koji je te sezone porusio sve moguce rekorde u Primeri i nesretno ispao na penale u polufinalu dao otkaz?
Mou jeste zajeb'o trecu sezonu, posebno protiv Dortmunda se vidi samaranje od strane Kloppa ali opet nije da trazim opravdanja ali te sezone su skoro svi bili van forme. Cak je i Ronaldo slabije otvorio sezonu kad je Barca vec napravila osjetnu razliku u prvenstvu. Kasnije su se tek Modric i Varane pridruzili Ronaldu u nekoj top formi.
Sve u svemu, Ronaldo je sam vukao Real te sezone koliko je mogao.
Ali prve dvije sezone :
Sezona 2010-2011- Barca kao najbolja ekipa svih vremena u svom zenitu, opet je uzeo kup protiv njih, u ligi samo 4 boda zaostatka i u polufinalu LP opet ta premocna Barca.
Sezona 2011-2012 je perfekcija , liga perfektna, LP sve je islo ko po loju do tih nesretnih penala. Cista lutrija, igraci da su bili vise pribrani Mou bi usao u legendu.
Dakle, ja mu u prve dvije sezone ne zamjerim nista, covjek je muku mucio sa najboljom ekipom ikad , opet je uzeo ligu i kup.
Trecu sezonu su svi podbacili , od njega samog do igraca.