BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ovaj "mali" Čeh nije izgubio od jula...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ali, koliki je Mirza clutch za reprezentaciju to je zaista nevjerovatno
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Koja je ovo faza takmičenja? Ako ovo prođemo idemo u onu fazu gdje smo zimus igrali protiv Australije ili je ovo ta ista faza? 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mirzi stvarno skidam kapu za Davis Cup igra uvijek godinama i uvijek daje sve od sebe i nerijetko to donese "neočekivane" pobjede i to ključne ovako na pamet mi na prvu pada pobjeda protiv Nieminena u Finskoj, pa protiv Jaziria onaj meč, pa u Slovačkoj ja mislim da je na zemlji pobijedio Kovalika koji je takodje bio favorit na toj podlozi, pa evo i sad ako Tomo dobije i ovo će biti velika pobjeda protiv Veselya
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U tu fazu idemo. Idemo u kvalifikacije za završni turnir u DC.Raonffa je napisao/la:Koja je ovo faza takmičenja? Ako ovo prođemo idemo u onu fazu gdje smo zimus igrali protiv Australije ili je ovo ta ista faza?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- firefirefirely
- Kontakt:
Hoce li BHT prenositi ovaj zadnji meč?
Hoće.firefirefirely je napisao/la:Hoce li BHT prenositi ovaj zadnji meč?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Hajde Tomo izvuci iz sebe ovo po posljednji put
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rekao je komentator da hoće.firefirefirely je napisao/la:Hoce li BHT prenositi ovaj zadnji meč?
Mali je na drogama 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
HvalaUnofficialpage je napisao/la:U tu fazu idemo. Idemo u kvalifikacije za završni turnir u DC.Raonffa je napisao/la:Koja je ovo faza takmičenja? Ako ovo prođemo idemo u onu fazu gdje smo zimus igrali protiv Australije ili je ovo ta ista faza?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mali je kako vidim osvojio US Open za mlade. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je trebao Fatić igrati, nije ni on puno bolji od Tome ali barem igra singl za razliku od Tome. Tomo treba samo dubl igrati a singl nikako.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kakav je interes i podrška hvala im što ikako igraju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tomo me pozitivno iznenadio, jer momamak je stvarno dobar
Bravo Tomo 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma što kažu momci gore, koliko je interesovanje ljudi i sponzora za ovaj sport u našoj državi, dobro je da imamo ikakve profesionalne tenisere.
Meni je baš krivo sto je dvorana ovako prazna. Momci uvijek odigraju svim srcem a godinama su tu bez ikakve podrske. Dvoranski uslovi - toplo, imas gdje sjest, sport gospodski ma sve po psu. Ne znam kakva je cijena ulaznica ako se uopste placa ali da sam iz Zenice nema sanse da bih ovo propustio.Raonffa je napisao/la:Ma što kažu momci gore, koliko je interesovanje ljudi i sponzora za ovaj sport u našoj državi, dobro je da imamo ikakve profesionalne tenisere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.