bi iz partizana, ali ja hocu da ti kazem da bi i iz bih mogoa otic za vecu cifru ali sta je tu je ....sad za sad i 250 milja eura nije lose mada ja mislim da je bolje da ostane po godineZZtop10 je napisao/la:Ma da je on u Partizanu ili Dinamu otiso bi za milionsku cifru. Mi najbolje igrace prodamo za sicu , a Partizan uzme 7 miliona € za onog Savica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
bi mozda bilo dobro da ostane jos pola godine ( i da produzi ugovor kako bi se moglo uzeti sto vise ) i da skine jos koju kilu. ALi ne znam mozda se zuri vasoj upravi , trebaju im pare... Mogao bi se prodat za 600 000 € sigurno.samosarajvo je napisao/la:bi iz partizana, ali ja hocu da ti kazem da bi i iz bih mogoa otic za vecu cifru ali sta je tu je ....sad za sad i 250 milja eura nije lose mada ja mislim da je bolje da ostane po godineZZtop10 je napisao/la:Ma da je on u Partizanu ili Dinamu otiso bi za milionsku cifru. Mi najbolje igrace prodamo za sicu , a Partizan uzme 7 miliona € za onog Savica
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Mozda se i njemu zuri,sta moze covjek znati sta moze biti za pola godine.Kakva je nasa liga zacas ti moze neki krkan slomiti nogu iz ljubomore.
-
samosarajvo
- Kontakt:
bas kao sto sam i ja napisaoZZtop10 je napisao/la:bi mozda bilo dobro da ostane jos pola godine ( i da produzi ugovor kako bi se moglo uzeti sto vise ) i da skine jos koju kilu. ALi ne znam mozda se zuri vasoj upravi , trebaju im pare... Mogao bi se prodat za 600 000 € sigurno.samosarajvo je napisao/la:bi iz partizana, ali ja hocu da ti kazem da bi i iz bih mogoa otic za vecu cifru ali sta je tu je ....sad za sad i 250 milja eura nije lose mada ja mislim da je bolje da ostane po godineZZtop10 je napisao/la:Ma da je on u Partizanu ili Dinamu otiso bi za milionsku cifru. Mi najbolje igrace prodamo za sicu , a Partizan uzme 7 miliona € za onog Savica
to je to zuka
- ASD
- Kontakt:
U Sarajevu ima takav status da uvijek moze otici, i na polusezoni ako hoce,sumnjam da bi takav status mijenjao zbog jednog Dinama ili Hajduka.PL BiH -1 je napisao/la:
Ne zivi se od statusa.
Broj 2 Said zeli u tim iz lige 5 a to iz BiH tesko da ce ostvariti. Zato bi mu Hajduk i Dinamo valjali ali prvi ni drugi tim barem za sad nisu pokazali interesovanje. Jeste Hajduk prosle godine zapravo na pocetku sezone.
Sto se Sarajeva i hordi tice nije vas briga gdje ce otici. Ako ce Dinamo dati 300 a Bayern 100 hiljada za njega sumnjam ja da bi vama odgovaralo da ide u Bayern. Glupost se raspravljati gdje ce i gdje mu je bolje. Vazno je koliko ce se za njega uzeti.
Isto ko sto vas boli gdje ce Sesar samo se kontate koliko ce te uzeti tako treba i za Saida jer on nije nikakva legenda frajer je vise mit nego legenda. Da je dobar jeste a da je lijen isto tako jeste, i da nece uspjeti gdje god da ode i to je cinjenica. Vazno je pare uzeti.
-
bordobijeli
- Kontakt:
imali ko kakvi informacija u vezi ostavki uprave,sta se desava da li stvarno odlaze ili je nesto drugo u pitanju
Razgovor o eventualnom transferu
DANAS SE SASTAJU SARAJEVO I DŽAKMIĆ.
Kao sto sam pisao uskoro pojacanje.
.Tek slijede nova pojacanja,a mnogi ce biti iznenadeni. 
Kao sto sam pisao uskoro pojacanje.
ko pregovara u ime kluba?????amypitar je napisao/la:Razgovor o eventualnom transferu
Kao sto sam pisao uskoro pojacanje..Tek slijede nova pojacanja,a mnogi ce biti iznenadeni.
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
zeljo1 je napisao/la:ko pregovara u ime kluba?????amypitar je napisao/la:Razgovor o eventualnom transferu
Kao sto sam pisao uskoro pojacanje..Tek slijede nova pojacanja,a mnogi ce biti iznenadeni.
Dino Selimovic zavrsava stvar, i mogu slobodno reci "DOBRO NAM DOŠAO HAME"
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Uvijek sam ga gotivio, nadam se da ce doć. Tačno bi bio za muštuluka 
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Za sve ove "dusebriznike" koji nas prate samo da kazem,neka vas u narednom periodu na nasoj temi jer cete imati svasta da saznate......
- champions1921
alibi je napisao/la:Za sve ove "dusebriznike" koji nas prate samo da kazem,neka vas u narednom periodu na nasoj temi jer cete imati svasta da saznate......
BUDI ŽELJO !!!
champions1921 je napisao/la:alibi je napisao/la:Za sve ove "dusebriznike" koji nas prate samo da kazem,neka vas u narednom periodu na nasoj temi jer cete imati svasta da saznate......
![]()
Kao i uvjek.. Da vas nije bilo bi dosadno.. Samo ako mislis na Drentea, Luku Tonija, Klosea vec znamo da dolaze kod vas
![]()
Pa i kod Vas nije bas dosadno,eto prodaste Zebu za 25.000 eura.
A toliko ste dizali halabuke,cak su cifre isle i do 500.000 eura.
-
travnicanin
- Kontakt:
Ovo za Lacio nije šuplja. Petković i Jović su prijatelji i Petković je rekao da želi pomoći matičnom klubu. E sad vid saradnje bi bio sličan kao šta npr Rijeka ima odnedavno sa Juventusom ili Zagreb sa Interom. Italijanski klubovi imaju dosta mladih igrača (u primaveri) koji nemaju stutus igrači iz Eu ili su na probi, tako da treba očekivati dolazak takvih igrača a ne nekog iz A tima. Sad je to mač sa dvije oštrice jer to ne znači automatski da će doći extra igrača, npr u Zagrebu igra jedan Slovak iz Intera i nije ništa pokazao.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Muhamed Dzakmic jedan je od nas
Zamislite sredinu
----Hame-------Sesar--------
------Krunic----

Zamislite sredinu
------Krunic----
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ASD
- Kontakt:
Nije realno.Sarajlijc@ je napisao/la:Muhamed Dzakmic jedan je od nas![]()
Zamislite sredinu
------Krunic----
![]()
![]()
Bolje je da za Sesara uzmete kakve pare pa neka Comor igra na njegovoj poziciji,ali da Jusufbasic bude na krilu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jeste jeste vjeruj mi. Doduse moze i bez Sesara, svejedno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Ultras1921
- Kontakt:
http://www.viamedia.ba/media/images/rad ... obijes.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Sarajlijc@ je napisao/la:Muhamed Dzakmic jedan je od nas![]()
Zamislite sredinu
------Krunic----
![]()
![]()
zamisli
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Vece bordo braco sta ima kod vas, kako provodite ove zimske dane?
@sekac, hilmo jeste li zivi...
@sekac, hilmo jeste li zivi...
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
samosarajvo
- Kontakt:
Zamjena Dzakmic za Sesara je dobra i bicemo u plusu, dovođenjem Krunica bi bili u velikom plusu sto se tice prve postave plus dobili bi jednog pristojnog igraca za klupe,Sunjevarica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.