BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Dzumhuru i ako prodje kvale, zavrsava u prvom ili drugom kolu.
Mozda da ode na Kirgyosa u drugom kolu, pa Australac nesto zajebe...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Volio bi vidjeti taj sudar titana. Trebaće im reketa paleta.Pasha je napisao/la:Dzumhuru i ako prodje kvale, zavrsava u prvom ili drugom kolu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Evo prenos Dzumija , lagano uz kafu
http://live.harleyquinnwidget.live/free ... 54440.html
http://live.harleyquinnwidget.live/free ... 54440.html
Vrlo pametan potez Brkića ovaj prelazak isključivo na mečeve u parovima. Još malo pa u top 100 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Gledam Dzumija , opet je vratio onu brzinu , ko metak je ..
Polako tek je počeo meč ne bih ja donosio prerane zaključke kad je Džumhur u pitanjuHeraklitMracni je napisao/la:Gledam Dzumija , opet je vratio onu brzinu , ko metak je ..

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jbt Dzumi uzeo protiv ovoga 10 gemova u nizu, od 0-2 u prvom setu do 6-2 i 4-0 
Valjda se do kraja god malo dozove i dodje barem negdje do 60-og mjesta

Valjda se do kraja god malo dozove i dodje barem negdje do 60-og mjesta
Nemanja osvojio parove tamo.hm59 je napisao/la:Danas dobar dan za bh tenis![]()
Damir prosao u drugo kolo kvala na atp 250 turniru u Kini,
Tomo sa Pavicem osvojio jos jedan celendzer u dublu,
Nerman u finalu ITF turnira na Zlatiboru.
Moglo bi biti nesto od NemanjeGalion je napisao/la:Nemanja osvojio parove tamo.hm59 je napisao/la:Danas dobar dan za bh tenis![]()
Damir prosao u drugo kolo kvala na atp 250 turniru u Kini,
Tomo sa Pavicem osvojio jos jedan celendzer u dublu,
Nerman u finalu ITF turnira na Zlatiboru.

Samo da ne bude srpski reprezentativachm59 je napisao/la: Moglo bi biti nesto od Nemanje

A niko ne javlja da je Nerman osvojio titulu u singlu na istom turniru.

-
- Kontakt:
CECCHINATO , POUILLE zrijeb fuj . No 12 bodova i 9,3t$ , nije dzabe igrao kvale . Mozda se ovoj dvojici ne bude igralo

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije loš žrijeb, Cecchinato u užasnoj formi a Pouille nije neprolazna prepreka, može s njima itekako Damir igrati. A Tsitsipas je stara Damirova mušterija.Samozdravlje je napisao/la:CECCHINATO , POUILLE zrijeb fuj . No 12 bodova i 9,3t$ , nije dzabe igrao kvale . Mozda se ovoj dvojici ne bude igralo![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Jeste samo sto je i mirDa Italijanova musterija 0:5 . Valjda je tradicija da se rusi . Neka ga Grk dobije .Unofficialpage je napisao/la:Nije loš žrijeb, Cecchinato u užasnoj formi a Pouille nije neprolazna prepreka, može s njima itekako Damir igrati. A Tsitsipas je stara Damirova mušterija.Samozdravlje je napisao/la:CECCHINATO , POUILLE zrijeb fuj . No 12 bodova i 9,3t$ , nije dzabe igrao kvale . Mozda se ovoj dvojici ne bude igralo![]()
Brani 180 bodova , da je rahat obezbjediti AO i u miru se pripremiti za 2020 g. bilo bi ok.
Turbulentna godina , ali ima jos hljeba u nasim teniserima .

Aziz Kijametović renking karijere (ATP 1235.) 

Brani 45 bodova.Prosle godine ispao u četvrtfinalu.Samozdravlje je napisao/la:Jeste samo sto je i mirDa Italijanova musterija 0:5 . Valjda je tradicija da se rusi . Neka ga Grk dobije .Unofficialpage je napisao/la:Nije loš žrijeb, Cecchinato u užasnoj formi a Pouille nije neprolazna prepreka, može s njima itekako Damir igrati. A Tsitsipas je stara Damirova mušterija.Samozdravlje je napisao/la:CECCHINATO , POUILLE zrijeb fuj . No 12 bodova i 9,3t$ , nije dzabe igrao kvale . Mozda se ovoj dvojici ne bude igralo![]()
Brani 180 bodova , da je rahat obezbjediti AO i u miru se pripremiti za 2020 g. bilo bi ok.
Turbulentna godina , ali ima jos hljeba u nasim teniserima .
-
- Kontakt:
U pravu si donekle , mislio sam do kraja sezone . Poslije ovog turnira ostaje mu jos 90 bodova da brani iz Pariza . Imat ce popunjenih svih 18 rezultata. Tako da 10,12,15 , 16 mu je najslabijih . Dobro bi mu dosla jedna titula na chalen. ili 2 finala na chal. , to bi mu obezbjedilo TOP 100 i AO. Povreda sad bi bila pogubna , dakle samo zdravlje i 90+ bodova i pregrmit ce ovu nakaradnu sezonu . U sljedecoj aBd zdravlja opet napad na TOP 30.tuzla075 je napisao/la: Brani 45 bodova.Prosle godine ispao u četvrtfinalu.

valjda je upiso kakav faks vanrednoGalion je napisao/la:Aziz Kijametović renking karijere (ATP 1235.)

Ne brini, upisao je college u SAD-u preko teniske stipendije, vjerojatno je do sada završio.darker10 je napisao/la:valjda je upiso kakav faks vanrednoGalion je napisao/la:Aziz Kijametović renking karijere (ATP 1235.)
Zavrsio je koledz prije nekoliko mjeseci, zato se sad i posvetio samo turnirima.Galion je napisao/la:Ne brini, upisao je college u SAD-u preko teniske stipendije, vjerojatno je do sada završio.darker10 je napisao/la:valjda je upiso kakav faks vanrednoGalion je napisao/la:Aziz Kijametović renking karijere (ATP 1235.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.