Cap17an je napisao/la:Pa šta je onda onaj Real Madrid iz sezone 2011/2012?Ibracadabra je napisao/la:Real je mnogo napredovao od početka sezone. Ancelotti je to jako dobro posložio i mislim da je ovo ta sezona kad bi se napokon mogli dočepati te desete titule prvaka Evrope. Ekipa je potpuna ima sve preduslove za to, ključni igrači su već sezonama na okupu, skupili su dosta iskustva, što je jako bitno u LP-a, imaju veliki kvalitet i trenera koji zna šta radi. Ovo je najbolji Real M. u zadnjih 5-6 sezona.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ekipa iz sezone 2011-2012 je bolja. Samo me Decima il' eventualno liga+kup moze natjerati da promijenim misljenje.
danas rokanje, jos malo, jos malo 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
U koliko sati zasjeda ova komisija što bi trebala odlučiti hoće li Cristiano danas igrati?
znam samo da ga nema u ponudi kladionica 
Kako god, samo da Jese zaigra. Čitam evo na RealMadrid.com, čitam i ibretim se, da je Di Maria ove sezone odigrao najviše utakmica od svih igrača Reala. Čitam i ne vjerujem da se još uvijek nije pošteno ozljedio. Valjda hoće.
Ili barem Bale.
Pa da mali nastavi trpati ko nekad Raul.
Ili barem Bale.
Pa da mali nastavi trpati ko nekad Raul.
- Ibracadabra
- Kontakt:
Dobar ali ne bolji od ove trenutne ekipe. Razlika je u iskustvu,uigranosti i zrelosti.Cap17an je napisao/la:Pa šta je onda onaj Real Madrid iz sezone 2011/2012?Ibracadabra je napisao/la:Real je mnogo napredovao od početka sezone. Ancelotti je to jako dobro posložio i mislim da je ovo ta sezona kad bi se napokon mogli dočepati te desete titule prvaka Evrope. Ekipa je potpuna ima sve preduslove za to, ključni igrači su već sezonama na okupu, skupili su dosta iskustva, što je jako bitno u LP-a, imaju veliki kvalitet i trenera koji zna šta radi. Ovo je najbolji Real M. u zadnjih 5-6 sezona.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Hm, cijenim mišljenje ali smatram da je rano za raspravu o tome koja je ekipa bolja. Pred ovom sadašnjom je dug ostatak sezone, i ne smijemo nikako zaboraviti kako su loše igrali do pred kraj stare godine, kad su više ličili na onaj raskol iz 2012/2013 nego na uigranu i zrelu ekipu.
Ovaj period koji sad imamo je u onoj sezoni bio normalna pojava, s tim da smo zabijali puno više i igrali puno atraktivnije.
Ovaj period koji sad imamo je u onoj sezoni bio normalna pojava, s tim da smo zabijali puno više i igrali puno atraktivnije.
Cristiano no juega ante el Elche; el TAD no le quita el partido
Dakle, i ovu propušta.
Dakle, i ovu propušta.
hat-trick jese-a danas
Real Madrid XI: Diego López; Carvajal, Pepe, Varane, Arbeloa; Xabi Alonso, Illarra, Di María; Bale, Jesé, & Benzema.
Ne rizikuje s Ramosom uoči još jednog derbija.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
jos malo pa rastavljanje protivnika, jos malo 
Real igra strašan fudbal. Mislio sam da su izgubili utrku za titulom ali onda se Messi povrijedio. Odavno nisam gledao bolji napadački Real. I dalje imaju problema sa defanzivnom igrom, ali Ronaldo i Bale na krilima je creme de la creme fudbala.
Po meni top tri tima u Evropi. Real, Barcelona i Bayern, pa ostali.
I usput, sjećam se komentara prije par mjeseci da je Isco bolji od Gotze-a, većina navijača i simpatizera Real-a je to rekla (ne svi). Rekoh davno da nije, ali eto da ponovim
Kakvo bi samo finale bilo Real protiv Bayern-a, uh
Po meni top tri tima u Evropi. Real, Barcelona i Bayern, pa ostali.
I usput, sjećam se komentara prije par mjeseci da je Isco bolji od Gotze-a, većina navijača i simpatizera Real-a je to rekla (ne svi). Rekoh davno da nije, ali eto da ponovim
Kakvo bi samo finale bilo Real protiv Bayern-a, uh
Real je smanjio razliku tek kad se Messi vratio.Neutral je napisao/la:ali onda se Messi povrijedio
Defanzivno izgleda bolje nego u zadnjih xy godina.
U 15 utakmica od nove godine , 13? je zavrseno bez primljenog gola.
Logicno je bilo za sve koji iole se razumijemu u hloptu , da ovaj novokompovani Real(prije svega u pogledu formacije) ce trebati odredjeno vrijeme da se uigraju , al da onda samo mogu rasti iz sedmice u sedmicu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To se ti kao razumiješ, što smo skromniRaul_64 je napisao/la: Logicno je bilo za sve koji iole se razumijemu u hloptu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Raul_64 je napisao/la:Real je smanjio razliku tek kad se Messi vratio.Neutral je napisao/la:ali onda se Messi povrijedio
Defanzivno izgleda bolje nego u zadnjih xy godina.
U 15 utakmica od nove godine , 13? je zavrseno bez primljenog gola.
Logicno je bilo za sve koji iole se razumijemu u hloptu , da ovaj novokompovani Real(prije svega u pogledu formacije) ce trebati odredjeno vrijeme da se uigraju , al da onda samo mogu rasti iz sedmice u sedmicu.
I Bayern je djelovao izgubljeno na početku sezone ali počinju igrati sve bolje i bolje.
Što se tiče Messi-a, svako zna da nakon povrede treba proći određeni vremenski period da se igrač vrati u formi, a njegovi golovi su mjerilo toga.
Kako god, sretno vam bilo sve do utakmice protiv Bayern-a, ako do nje dođe. Neka bolja momčad pobijedi.
Ne zajebaji , nego pripremajte novu ponudu za Khediru tbtrio_Ferdy88 je napisao/la:To se ti kao razumiješ, što smo skromniRaul_64 je napisao/la: Logicno je bilo za sve koji iole se razumijemu u hloptu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Potencijal koji ovaj tim ima je ogroman, o kvalitetu je suvišno i govoriti. Samo je bio potreban trener da to sve ukomponuje i usmjeri na pravi put. Ispočetka je bilo katastrofa, ja sam prvi kritikovao Carla, ali polako pravi tim koji želi i igru kakvu je zamislio.
Istina, još uvijek je upitno kakvo će se tim nositi sa ekipama koje igraju visok presing, kao što je Bilbao igrao, jer 1. poluvrijeme te utakmice je podsjetilo na prvi dio sezone i svu bezidejnost koju smo vidjeli od njegovog Reala, ali ovakva igra nam daje za pravo da očekujemo najviše domete.
I ako ne uspijemo u CL i Primeri nadam se da Perez neće biti toliko glup da mu da otkaz, jer ovo treba da bude projekat na duže vrijeme, a isplatiće se siguran sam, + što Barca sa Tatom ne liči na sebe, ja iskreno odavno nisam gledao lošiju Barcelonu. Dominacija na pomolu.
Istina, još uvijek je upitno kakvo će se tim nositi sa ekipama koje igraju visok presing, kao što je Bilbao igrao, jer 1. poluvrijeme te utakmice je podsjetilo na prvi dio sezone i svu bezidejnost koju smo vidjeli od njegovog Reala, ali ovakva igra nam daje za pravo da očekujemo najviše domete.
I ako ne uspijemo u CL i Primeri nadam se da Perez neće biti toliko glup da mu da otkaz, jer ovo treba da bude projekat na duže vrijeme, a isplatiće se siguran sam, + što Barca sa Tatom ne liči na sebe, ja iskreno odavno nisam gledao lošiju Barcelonu. Dominacija na pomolu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.