FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Maslacak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Maslacak » 21 dec 2012, 12:32

travnicanin je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Spominje li se visina obestecenja koju je CSK spreman platiti, ili mozda neko ima kakvu informaciju koliko Sarajevo trazi???
ma to ti je sve rekla kazala, spominju je cifre od 100 do 300 hiljada eura, ali nema ništa službeno, teško da će postići ovu krajnju cifru jer mu ipak na kraju sezone završava ugovor, a i naši nisu baš sa lovom. U Sportu ima izjava Amera Osmanagića u kojoj kaže da je sve usmeno dogovorio a našom upravom. Ako je istina dobijamo odličnog playmakera i dobru zamjenu za Saida
200.000 ILI 300.000EURA ce neko dati za Saida? Budi ozbiljan decko,ako dobijete tih 100.000 budi zadovoljan i udaraj se nogom u guzicu.Taj igrac je doveden u Sarajevo,ne da se zaradi,vec da on koliko toliko izbrusi formu,pomogne Sarajevu i ode.To je realnost,sve ostalo je smijesno..

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 dec 2012, 13:06

Maslacak je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Spominje li se visina obestecenja koju je CSK spreman platiti, ili mozda neko ima kakvu informaciju koliko Sarajevo trazi???
ma to ti je sve rekla kazala, spominju je cifre od 100 do 300 hiljada eura, ali nema ništa službeno, teško da će postići ovu krajnju cifru jer mu ipak na kraju sezone završava ugovor, a i naši nisu baš sa lovom. U Sportu ima izjava Amera Osmanagića u kojoj kaže da je sve usmeno dogovorio a našom upravom. Ako je istina dobijamo odličnog playmakera i dobru zamjenu za Saida
200.000 ILI 300.000EURA ce neko dati za Saida? Budi ozbiljan decko,ako dobijete tih 100.000 budi zadovoljan i udaraj se nogom u guzicu.Taj igrac je doveden u Sarajevo,ne da se zaradi,vec da on koliko toliko izbrusi formu,pomogne Sarajevu i ode.To je realnost,sve ostalo je smijesno..
Ti trebas malo doci u Sarajevo da izbrusis mozak. :geek: Ohladi.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 21 dec 2012, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 dec 2012, 13:08

Zasto je onda produzio ugovor do kraja godine ako je samo to bio cilj?
#divovi

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 21 dec 2012, 13:38

DzoleZeljo je napisao/la:Ma glupo vam je poredenje uopste. Daleko smo mi ispod HNL, a prvenstveno Jelen lige. Kada se nasa liga smanji na 10 timova, mozemo konkurisati sa HNL-elom, cisto radi duze tradicije timove koji bi igrali u to famoznog nasoj ligi od 10 timova, i to samo po nekoj tradiciji i imenima. Sto se tice drugih stvari, nazalost svi oni su skoro iznad nas. Jedini stabilan nas tim jeste Siroko Brijeg, ostali su tu, doduse mi malo iskaceno iznad prosjeka ostalih, rezultatski prvenstveno, ali ne bas puno u drugim segmentima... ;)

Mi ako budemo za par godina u stanju dovesti nekog igraca sto igra u Vojvodini i biti u prilici izdrzavati ga, onda mozemo reci da smo na nekom dobro putu. Ovo sve sto se radi, zapravo nista drugo nije osim prezivljavanja... Koliko cemo moci ovako vidjet cemo, ali ako vec nemamo para ulagati, onda treba non-stop pucati pricu i urgirati za smanjenje ligi, jer jedino na taj nacin mozemo nesto uciniti za nas nogomet. ;) Neka igraju ovi sto zele igrati i timovi koji imaju uvjete, ovo ostale timove koji igraju anti-nogmet, sve u nivou ispod raspodijeliti, tamo gdje i pripadaju...
slazem se ievo jedan podatak,od kako nam se igra liga, nasi kubovi su 4 puta igrali sa klubovima iz crne gore,i samo je siroki jednom izbacio zetu,Celik je ispao od Grbalja,Borac, od Celika iz Niksica,Sarajevo od Zete, Znam da cete sad rtazit neka prvdanja za ovo ali to je tako,uzmite period 10 tak godin pa uproedite rezutlate nasih klubova uevropi ui klubova iz srbije i hrvatske,pa cete vidjeti da su i klubovi osim dinama partizana ,zvezde i hajduka igrala sa jakim euro ekipama i da su se manje brukala od nasih ekipa

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 dec 2012, 13:49

ciza je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Ma glupo vam je poredenje uopste. Daleko smo mi ispod HNL, a prvenstveno Jelen lige. Kada se nasa liga smanji na 10 timova, mozemo konkurisati sa HNL-elom, cisto radi duze tradicije timove koji bi igrali u to famoznog nasoj ligi od 10 timova, i to samo po nekoj tradiciji i imenima. Sto se tice drugih stvari, nazalost svi oni su skoro iznad nas. Jedini stabilan nas tim jeste Siroko Brijeg, ostali su tu, doduse mi malo iskaceno iznad prosjeka ostalih, rezultatski prvenstveno, ali ne bas puno u drugim segmentima... ;)

Mi ako budemo za par godina u stanju dovesti nekog igraca sto igra u Vojvodini i biti u prilici izdrzavati ga, onda mozemo reci da smo na nekom dobro putu. Ovo sve sto se radi, zapravo nista drugo nije osim prezivljavanja... Koliko cemo moci ovako vidjet cemo, ali ako vec nemamo para ulagati, onda treba non-stop pucati pricu i urgirati za smanjenje ligi, jer jedino na taj nacin mozemo nesto uciniti za nas nogomet. ;) Neka igraju ovi sto zele igrati i timovi koji imaju uvjete, ovo ostale timove koji igraju anti-nogmet, sve u nivou ispod raspodijeliti, tamo gdje i pripadaju...
slazem se ievo jedan podatak,od kako nam se igra liga, nasi kubovi su 4 puta igrali sa klubovima iz crne gore,i samo je siroki jednom izbacio zetu,Celik je ispao od Grbalja,Borac, od Celika iz Niksica,Sarajevo od Zete, Znam da cete sad rtazit neka prvdanja za ovo ali to je tako,uzmite period 10 tak godin pa uproedite rezutlate nasih klubova uevropi ui klubova iz srbije i hrvatske,pa cete vidjeti da su i klubovi osim dinama partizana ,zvezde i hajduka igrala sa jakim euro ekipama i da su se manje brukala od nasih ekipa
Sve to je @ciza rekao je takoder tacno, a glavni razlog za to je, jer nasi timovi praktikuju igru primi - nabi, u prevodu anti-nogomet koji nam se svima odbije od glavu. Vrhunac klalitetnog tempa igre u nasoj ligi je 30 min. Mi smo prosle godine mogli 45 min, sto se u evropi i pokazalo (Maccabi doduse pretprosle i Maribor ove) i onda dozivis krah... Upravo ovo je razlog zasto i navodim da ekipe koje zele igrati nogomet, zapravo trebaju da budu u famoznoj ligi 10, jer ako opet budu Gradine i slice, koje igraju anti-nogomete, mi samo stagniramo, i onda zaista ne treba nista ocekivati u evropi. Jednostavno, kod nas nema prave nogometne konkurencije u ligi. Za mene jedini pravi takav mec je Siroko vs Zeljo. Neka svi svate kako kod hoce ovo, ali to je tako...

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 21 dec 2012, 14:46

Maslacak je napisao/la:
Fakat hajde malo ohladi, naporan si, prvo nauči ČITATI post. Napisao sam da se spominju te cifre i da su izvori "rekla kazala" i da i sam mislim da je realno 100 hiljada. Drugi put kad hoćeš da mi repliciraš prvo dobro pročitaj jer si postao prenaporan i na kraju okani se malo Sarajeva, kakav si ti navijač Želje kad imaš duplo više postova na temi Fk Sarajevo? Puno sličiš onom Aldinnu1

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 21 dec 2012, 15:31

Bio sam na putu par dana pa me interesuje pošto vidim puno je stranica ispisano je li neko došao ili otišao iz Sarajeva ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 dec 2012, 15:37

Maslacak je napisao/la:
I kao takav u "poluizbrusenoj formi"(znaci u ovoj formi sada) vrijedi i vise od 300 hiljada eura ali je problem ugovor i liga iz koje dolazi, opet se mislim da cemo uzeti vise od 100 milja eura, oko 200 mislim ;)
Njemu hvala puno, i kad je imo 20 kila viska (i sad ih ima) je bio najbolji igrac lige i dominirao je i pomogao nam je puno (sam proso levskog, skoro sam izborio europu na kraju prosle sezone, pobjedio Sirokog,zrinjskog i napravio jos milion poteza i golova koje cemo pamtiti)
Kad god se pozeli vratit, sa kolko god ki

neki su sad ocekivali njegov transfer u ligu petice i mozda su razocarani njegovim odlaskom u bugarsku ali moje misljenje je sljedece.
I on sam se nadao mogucem transferu ako nista u neki slabiji klub u ligi petice ili jaci u drugoj ligi iz neke od tih drzava (elche npr) a ne bi se nadao da nije imao nekih naznaka da bi se to moglo i desit, konkretno, sigurno je imao razgovore i neka interesovanja od takvih klubova i zato smo se svi i nadali.(mozda su i nasi trazili previse od tih kubova)
Na kraju Bugarska i nije loša, mozemo uzeti solidnu cifru i od njih a Said ce otici negdje gdje ce igrati i kasnje se mozda jos bolje prodati i zaigrati u jacem klubu.

SAIDE SRETNO!!!!!!!!!! I HVALAAAAAA

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 21 dec 2012, 15:51

Najbolji igrac poslije rata definitivno kada takav igrac ode u bugarsku znas koliko je sati i kako nam je liga cijenjena ja stalno govorim kako nam je liga jad i cemer a neki sabani pricaju o njoj kao da je primera.Kada nam bude liga bolja vise ce igraci vrijediti

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 dec 2012, 15:52

Jel' otis'o,potpis'o?

Ne budite ludi i ne vjerujte u ono sto pisu ovi portali.
1946

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 21 dec 2012, 16:01

Sta je vama!?!
Zar stvarno mislite da Said voli Sarajevo i da ce igrat u ovoj sranje ligi!?!
Dajte ba sve najbolje njemu zelim, ovo je smrad od lige naravno da ce svako otci cim dodje normalna ponuda logicno

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 dec 2012, 16:02

sloboda je napisao/la:Najbolji igrac poslije rata definitivno kada takav igrac ode u bugarsku znas koliko je sati i kako nam je liga cijenjena ja stalno govorim kako nam je liga jad i cemer a neki sabani pricaju o njoj kao da je primera.Kada nam bude liga bolja vise ce igraci vrijediti

CSKA je ekipa koja je osvajala 31 put bugarsko prvenstvo, 10 puta kup, ekipa koja je dva puta igrala polufinale Lige Prvaka, 4 puta cetvrt-finale, sesnaestinu kupa UEFA 1, te od 2005-e na ovamo igrala tri puta grupnu fazu Europa Lige i kup pobjednika kupova jednom. :lol: ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 dec 2012, 16:06

Na pocetku prica kako ide u jednu od liga 5, pa onda u tim koji igra u LP, pa Partizan, Hajduk a na kraju ode u Bugarsku ligu. Nabili ste mu etiketu kao da se radi o igracu svjetskih razmjera, a ne o liku koji ima 20 kila viska.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 dec 2012, 16:10

Elegant je napisao/la:Na pocetku prica kako ide u jednu od liga 5, pa onda u tim koji igra u LP, pa Partizan, Hajduk a na kraju ode u Bugarsku ligu. Nabili ste mu etiketu kao da se radi o igracu svjetskih razmjera, a ne o liku koji ima 20 kila viska.
jes' vala, daj ej bar do Splita dobacio :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 21 dec 2012, 16:13

[quote="sloboda"]Najbolji igrac poslije rata definitivno kada takav igrac ode u bugarsku znas koliko je sati i kako nam je liga cijenjena ja stalno govorim kako nam je liga jad i cemer a neki sabani pricaju o njoj kao da je primera.Kada nam bude liga bolja vise ce igraci vrijediti[/quote]
??

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 dec 2012, 16:13

Al' da je covjek potpis'o,pres'o i da sad pisu k'o da je propo.Al obicna medijska bomba i oni ljuda vec otpisali.
Sta reci od danasnjim medijima,danas pisu da SAF trazi Vranjesa a sutra pisu potpiso za zadnji tim u ruskoj ligi.
A nije ni cudo kad k'o novirani rade ljudi koji fakultet dvogledom nisu vidjeli.
1946

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 21 dec 2012, 16:56

A, do kada Said ima ugovor sa Sarajevom?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 dec 2012, 16:59

Mozes ti biti igrac svjetskih razmjera a da imas 20 kila viška...( ne kazem da je Said to ali se to moze biti)
@ciza
Uz Skoru sigurno najbolji i najkvalitetniji, da li ce iskoristiti kvalitet vidjeceo.

I ne znam sta toliko fali CSKA ? I on se kao i mi nadao boljem (nije sigurno bombo narod kako ga zele jaci klubovi a da nije bilo makar malog interesa) ali ako Levski ima budzet od 16 miliona eura a CSKA je bolji i trofejni klub koji je od 2005 do danas igrao 3 grupne faze mislim da ce said za pocetak biti zadovoljan tu a za godinu ili dvije do puno jaceg kluba!

@cikac
do ljeta sljedece godine

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 21 dec 2012, 17:20

amypitar je napisao/la:
sloboda je napisao/la:Najbolji igrac poslije rata definitivno kada takav igrac ode u bugarsku znas koliko je sati i kako nam je liga cijenjena ja stalno govorim kako nam je liga jad i cemer a neki sabani pricaju o njoj kao da je primera.Kada nam bude liga bolja vise ce igraci vrijediti

CSKA je ekipa koja je osvajala 31 put bugarsko prvenstvo, 10 puta kup, ekipa koja je dva puta igrala polufinale Lige Prvaka, 4 puta cetvrt-finale, sesnaestinu kupa UEFA 1, te od 2005-e na ovamo igrala tri puta grupnu fazu Europa Lige i kup pobjednika kupova jednom. :lol: ;)
Mislim da je ipak mnogo bitniji podatak za trenutnu situaciju da je CSKA ispala od slovenačke Mure u pretkolu Evropske lige, a nijedan bugarski klub nije prošao nijednog protivnika u nijednom evropskom takmičenju prošle godine.....to je današnjica bugarskog fudbala u kojoj je aktuelni prvak i lider Ludogrets, ekipa koja je 2011. godine prvi put u istoriji usla u prvu ligu, tako da necu pretjerat ako kazem da smo cak i mi u boljoj situaciji od Bugara trenutno, znaci govorim samo za posljednje dvije godine, pa gledali ste Levski na Kosevu, ne mogu se ljudi dodat tri puta smisleno, valjda je tad bilo jasno u kakvoj situaciji su Bugari

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 dec 2012, 17:28

Daj ba ne provaljuj se, gdje cemo mi sa Bugarima i njihovom ligom. Svaka cast Sarajevu sto je eleminisao Levskog(to je senzacija da se razumijemo, ako uzmemo u obzir budzet Sarajeva i budzet Levskog), ali svi znamo kako je Zeljo prosao sa istim tim Levskim a Litex da ne spominjemo. Na kraju krajeva taj Ludogorec kojeg ti ismijavas je umalo eleminisao zagrebackog Dinama, tim koji je bez premca u hrvatskoj ligi vec godinama i ciji bi rezervni sastav razvalio svaki nas tim bez problema:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 21 dec 2012, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], jurisicduska i 23 gosta.