Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Znaci penal je bio ali ga nije trebao svirati jer pobogu Real bi prosao a romanticni Buffon bi ostao bez Lige Sampiona, a svi znamo da je to fudbalska nepravda HAHAHAAHAHAHAHAAHH
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Neko izašao iz rupe.
Antimadridismo je **** jak, to čak pokazuje i Vidal.
Antimadridismo je **** jak, to čak pokazuje i Vidal.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cuj ceka da primi loptu i da je pospremi u gol, a protivnicki igrac treba da stoji i gleda kako je on posprema? Fudbal je igra gdje je fizicki kontakt dio sporta. Ako si fizicki nestabilan i ako ti se koljena presavijaju kada ti neko stavi ruku na ledja, onda ovaj sport mozda nije za tebe?harden je napisao/la:Kad lik ceka loptu da je pospremi u gol a ovaj ga gura s ledja na petercu, DA? Yebote zivot, vas pola nije dirnulo lopte u zivotu... Ovo da se nije sviralo Juventusu u istoj situaciji, gorio bi forum vise nego sadaElCartel11 je napisao/la:Znaci od sad svaki kontakt u kaznenom prostoru se mora svirati penal, po rijecima strucnjaka sa foruma haha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko prica protiv Buffona i pljuje ga ne treba ni pratiti fudbal.
Bivsi spanski sudac Eduardo Itturalde kaze da se ne moze svirati penal samo za kontakt u kaznenom i da nije bio penal, i jos je rekao da takode nije sviran cist penal nad Cuadradom u prvoj utakmici u Torinu u 92 minuti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fudbal je oduvijek bio sport u kojem je bilo kontakta.Sve dok se nisu počele pojavljivati Instagram zvijezde, koje propuštaju utakmice zbog posjekotine, koju je zaradio usred brijanja nogu. I njima sličnih. Košarku su doveli do faze negledljivosti zbog dosudjivanja faulova na najbliži kontakt. A očito i fudbal ide prema tome.
Prevazna je ovo utakmica bila da se dosudi penal zbog blagog kontakta. Vazquez je poceo padati čim je osjetio da mu Benatia diše za vratom. A onda je došlo do kontakta nogom, koji vjerovatno nije bio jakog inteziteta.Vasquez vjerovatno više razmišljao o padu nego golu.
Prevazna je ovo utakmica bila da se dosudi penal zbog blagog kontakta. Vazquez je poceo padati čim je osjetio da mu Benatia diše za vratom. A onda je došlo do kontakta nogom, koji vjerovatno nije bio jakog inteziteta.Vasquez vjerovatno više razmišljao o padu nego golu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa treba da izbije loptu, a ne da pregazi igrača, gurne ga rukama, udari ga u rebra.calcio je napisao/la:Cuj ceka da primi loptu i da je pospremi u gol, a protivnicki igrac treba da stoji i gleda kako je on posprema? Fudbal je igra gdje je fizicki kontakt dio sporta. Ako si fizicki nestabilan i ako ti se koljena presavijaju kada ti neko stavi ruku na ledja, onda ovaj sport mozda nije za tebe?
Fizicki kontaktcalcio je napisao/la:Cuj ceka da primi loptu i da je pospremi u gol, a protivnicki igrac treba da stoji i gleda kako je on posprema? Fudbal je igra gdje je fizicki kontakt dio sporta. Ako si fizicki nestabilan i ako ti se koljena presavijaju kada ti neko stavi ruku na ledja, onda ovaj sport mozda nije za tebe?harden je napisao/la:Kad lik ceka loptu da je pospremi u gol a ovaj ga gura s ledja na petercu, DA? Yebote zivot, vas pola nije dirnulo lopte u zivotu... Ovo da se nije sviralo Juventusu u istoj situaciji, gorio bi forum vise nego sadaElCartel11 je napisao/la:Znaci od sad svaki kontakt u kaznenom prostoru se mora svirati penal, po rijecima strucnjaka sa foruma haha
Juventus je ovo izgubio kad se povukao 10ak minuta prije kraja i kad su ostavili covjeka samog na 5 metara u 93.min utakmice. Ja sam siguran da su ih mogli dokrajciti sa cetvrtim golom da je Max uveo Cuadrada.
Ovo da ti ne sviraju na terminu iscupao bi stative iz zemlje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Blagi kontakt koji je ukljucivao guranje s ledja s DVIJE ruke i onda jos malo nogom po rebrima i time sprjecavanje Lucasa da sutne u MAT POZICIJI. Da ne spominjem da nije dodirno lopte bukvalno. Fkt je Real nabio ljudima prevelike komplekse, nestvarno je kakve se gluposti pisu.Romagnoli13 je napisao/la:Fudbal je oduvijek bio sport u kojem je bilo kontakta.Sve dok se nisu počele pojavljivati Instagram zvijezde, koje propuštaju utakmice zbog posjekotine, koju je zaradio usred brijanja nogu. I njima sličnih. Košarku su doveli do faze negledljivosti zbog dosudjivanja faulova na najbliži kontakt. A očito i fudbal ide prema tome.

Michael Oliver, worst referee in the Premier League.
Treba odgovarati onaj koji je postavio ovog šarlatana da sudi tako bitnu utakmicu.
-
jolicnikola
- Kontakt:
previse je fudbal otrova popio da bi prezivio, ovo veceras je zadnji
a vi posteni pratioci fudbala, jel vam sad dodje zaista otrov da popijete
a vi posteni pratioci fudbala, jel vam sad dodje zaista otrov da popijete
Zadnja izmjena: jolicnikola, dana/u 12 apr 2018, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Imam sinoć termin u 9. Kontam nemam šta gledat tekmu, gdje će prokockat 4-1. 0-0 u najavi. Vidim prije ulaska na teren Roma vodi 1-0, i dalje kontam biće 1-1. Dolazim na zadnjih 20 sekundi utakmice. Pa ti skontajDzoni je napisao/la:
Mada,mudro zboriš.
i što mi izbrisa dio posta u citiranju
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 12 apr 2018, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sad odjednom prica: "Cim je vidio Benatiu poceo je padat" prelazi u "Cim je osjetio Benatiu..."
Cist penal ko suza.
Cist penal ko suza.
- ElCartel11
- Kontakt:
I ja nasao Realovcima objasnjavat, za njih je i ono nad Ronaldom bio penal. 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kakav je ovo glupan od sudijelet3 je napisao/la:
Treba odgovarati onaj koji je postavio ovog šarlatana da sudi tako bitnu utakmicu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ElCartel11 je napisao/la:I ja nasao Realovcima objasnjavat, za njih je i ono nad Ronaldom bio penal.
Max Allegri
Na dobrom je putu da nadjebe i nenadjebivog Mike DeanaBrokula je napisao/la:Kakav je ovo glupan od sudijelet3 je napisao/la:
Treba odgovarati onaj koji je postavio ovog šarlatana da sudi tako bitnu utakmicu.Nevezano za ovu tekmu
Bio je penal.
Laku noc.
Crno vino, crne oci, sve je crno oko mene...
Laku noc.
Crno vino, crne oci, sve je crno oko mene...
Ma Majk Dean je šarlatan, on je budala koja hoće da bude u centru pažnje, al ovaj lik je retardiran i iritantan do bola. Kucaj ga u pretragu na guglu, među prvim objavama će biti vs Arsenal, eto koliko nam je dobar
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Roma osvaja.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.