Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2020/2021
Real u 7 dana 3 strasno teske utakmice LIV-BAR-LIV i to sa 16 zdravih igraca iz A ekipe bez 3 kljucna u odbrani Ramos, Varan, Carvajal. Dok se Pep muci protiv DOR sa bukvalno po 2 vrhunska igraca na svakoj poziciji. Smijesno je i pateticno Zidanov kvalitet i uspijeh kao trenera i dalje nazivati "srecom".
Poćetino će iskontrirati Guardiolu, neće znati šta ga je snašlo. Vratiće im se svi bitni igrači. City ima šanse jedino ako Mbappe i Neymar završe na Covid popisu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- LlullSergio
- Kontakt:
Gdje nam je turbo Bosnjak @Chief ?
Zaželio sam se njegovih super preciznih prognoza
Zaželio sam se njegovih super preciznih prognoza

Kakav igrač.
Uzeće ReJal na kraju i LP i Primeru.
Ovaj Nacho je strašno zahvalan igrač. Da ga staviš na CF čovjek bi odigrao korektno
Univerzalac poput Roberta, samo x puta bolje.
Ovaj Nacho je strašno zahvalan igrač. Da ga staviš na CF čovjek bi odigrao korektno

Univerzalac poput Roberta, samo x puta bolje.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Cuj Zidane zatvorio prilaze golu
Liverpoolu i Watford kad se otvori dobijes otprilike isti rezultat. Prosjecna ekipa.

Liverpoolu i Watford kad se otvori dobijes otprilike isti rezultat. Prosjecna ekipa.
Pep u narednih 13 dana
Finale EFL kupa
Polufinale FA Kupa
Utakmica za titulu PL
Polufinale LP
A neko ovdje spominje tezak raspored, a Pepa ko ****, ipak je to celavac koji trosi milijarde.
Finale EFL kupa
Polufinale FA Kupa
Utakmica za titulu PL
Polufinale LP
A neko ovdje spominje tezak raspored, a Pepa ko ****, ipak je to celavac koji trosi milijarde.
City - Chelsea finale.
Kakvu ekipu je napravio IQ.
Kakvu ekipu je napravio IQ.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Realno, da Liverpool ima završnicu kao nekad lagano bi prošli večeras. Očajni su bili svaki put kad su se približili golu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Dakle u polufinalu:
EPL : dvije ekipe
La Liga : jedna
Ligue 1 : jedna
Postena raspodjela medju tri najkvalitetnije lige trenutno.
EPL : dvije ekipe
La Liga : jedna
Ligue 1 : jedna
Postena raspodjela medju tri najkvalitetnije lige trenutno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- anonymousHD
- Kontakt:
Prije 3 dana igrali El Clasico po najvecoj mecavi u Madridu unazad godina i godina. Sjebani apsolutno svi.
Naravno da ce ovako odigrati, zasto napadati, otvarati se kad imas 2 gola prednosti. To rade debili.
Igraće Valverde def.veznog, a moze i Modric. Abu Hamza će dobiti priliku da proturi par lopti kroz noge.legenda reala je napisao/la: ↑14 apr 2021, 23:17Prodati Varanea i Ramu ova dvojica se extra slazu pozadiTonySosa je napisao/la: ↑14 apr 2021, 23:13Zidane po ko zna koji put pokazao da je najbolji trener kojeg je Real imao još od Miguela Munoza. Tri teške utakmice sa totalno drugačijim pristupom u svakoj, uz okrnjenu odbranu. Uskoro se vraćaju Varane, Ramos, Carvjal a valjda i Hazard nešto pokaže protiv svojih. Ako se ne povrijedi dotad.![]()
Rispekt.![]()
![]()
![]()
Bice jbno protiv Getafea nece biti ni Casemira zbog kartona
Bice bruka ako ublehaš ne osvoji bar tripletu, plus ce mu forumaši uruciti otkaz preko ss.ba foruma, iako mu je šeik neki dan produzio ugovor za 3 godine.
Za koga će @Emir početi navijati ako opet City razočara?
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- LlullSergio
- Kontakt:
Nedostaju nam njegove tabele, ali vjerovatno sada slavi pošto Chelsea ide na vas, slavi finale naravnoLlullSergio je napisao/la: ↑14 apr 2021, 23:33Gdje nam je turbo Bosnjak @Chief ?
Zaželio sam se njegovih super preciznih prognoza![]()

Zidane je gigant, taktički gigant, ne znam da li ima trenera za usporediti se sa njim u ovom načinu promjene pristupa iz utakmice u utakmicu, 3 teške tekme i 3 različite pripreme i pristupa, još uspješno. Zidane

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Izdominirao ih u zadnja 4.LlullSergio je napisao/la: ↑14 apr 2021, 23:53Tamo je islo drvlje i kamenje na njegovu cijenu![]()
Kae kakav Valverde, frajer ih izdominirao u oba Classica![]()

Pa covjek je pogodio 3 od 4 polufinalista. I finale Chelsea-City koje je prognozirao je jos uvijek moguce. Ne znam cemu prozivke.dirkules je napisao/la: ↑14 apr 2021, 23:57Nedostaju nam njegove tabele, ali vjerovatno sada slavi pošto Chelsea ide na vas, slavi finale naravnoLlullSergio je napisao/la: ↑14 apr 2021, 23:33Gdje nam je turbo Bosnjak @Chief ?
Zaželio sam se njegovih super preciznih prognoza![]()
![]()
Zidane je gigant, taktički gigant, ne znam da li ima trenera za usporediti se sa njim u ovom načinu promjene pristupa iz utakmice u utakmicu, 3 teške tekme i 3 različite pripreme i pristupa, još uspješno. Zidane![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa ono pravi kameleon. Svaka od ove 3 utakmice je odigrana na drugaciji nacin i u svakoj je zajedno sa ekipom isporucio.
A realno i kad je ekipa zdrava opet ima krnjav napad, da ne pricam ovako kad mu stalno fali 3-4 igraca. Pa ono, mislim da covjek zasluzuje malo respekta. Prije 2 mjeseca je bio otpisan, na rubu otkaza, danas 8 kola pred kraj lige je u ravnopravnoj borbi za prvaka i igra polufinale LP s realnim sansama da zavrsi u finalu. Izvukao je momacki ovu sezonu i ovih 8 dana.
A realno i kad je ekipa zdrava opet ima krnjav napad, da ne pricam ovako kad mu stalno fali 3-4 igraca. Pa ono, mislim da covjek zasluzuje malo respekta. Prije 2 mjeseca je bio otpisan, na rubu otkaza, danas 8 kola pred kraj lige je u ravnopravnoj borbi za prvaka i igra polufinale LP s realnim sansama da zavrsi u finalu. Izvukao je momacki ovu sezonu i ovih 8 dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.