Tek se zakuhtava plava lokomotiva. I ujedno najveci klub u Sarajevu trenutno a i inace. Sad krece pobjednicki niz.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:57Dobar je i bod iz Bijeljine
Radnik je Pitare na Kosevu razvalio
Al imam neki osjecaj da ekipe koje igraju sa Pitarima kolo prije nas
Kad dođu s nama sljedece kolo
Jer Pitari daju nama protivnike
Isto SLINE
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako je lutko moja TuzlanskaDimitrov je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:05Tek se zakuhtava plava lokomotiva. I ujedno najveci klub u Sarajevu trenutno a i inace. Sad krece pobjednicki niz.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:57Dobar je i bod iz Bijeljine
Isto SLINE
![]()
![]()
Ako sta trebas u Seheru samo javi

Nisam iz Tuzle ali hvala buraz. Trebamo se paziti.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:08Tako je lutko moja TuzlanskaDimitrov je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:05Tek se zakuhtava plava lokomotiva. I ujedno najveci klub u Sarajevu trenutno a i inace. Sad krece pobjednicki niz.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:57Dobar je i bod iz Bijeljine
Isto SLINE
![]()
![]()
Ako sta trebas u Seheru samo javi
![]()

- Devetomjesto
- Kontakt:
zeljo je ostecen
Na papiru tanko bas djeluje ova cetvorka Velezova u napadu. Salcin lijevo krilo,Dzankovic desno ,Vehabovic na 10 i Georgijevic u spicu.
Al mozda me i demantuju pa dobro odigraju ali sigurno da su oni na klupi kvalitetniji igraca na tim pozicijama npr Cvijanovic,Brandao,Andjusic itd
Al mozda me i demantuju pa dobro odigraju ali sigurno da su oni na klupi kvalitetniji igraca na tim pozicijama npr Cvijanovic,Brandao,Andjusic itd
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa njih trojica ce uci u 2 poluvremenu i dokrajciti Lišticu,a ovaj trio treba da ih izmori...miky_hz je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:11Na papiru tanko bas djeluje ova cetvorka Velezova u napadu. Salcin lijevo krilo,Dzankovic desno ,Vehabovic na 10 i Georgijevic u spicu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Jes vidio sutine Mekica, steta sto nije bio gol.Meraak1921 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:55Manijaci 1987! Ostalo nije vrijedno pomena, mada prvih 35min fakat Zejo dobro odigrao al igra se 90min . ANTIFUTBOL
Kako je ovo dobro za mladog igraca, das mu da igra 25 cijelih minuta...
-
- Kontakt:
Jako cudna situacija
Dudic u 25.minuti vadi mladog Dzankovica
Izgleda da ga je stavio u prvi 11 samo da bi se ispostovalo U-21 pravilo(2 igraca ispod 21 godine moraju poceti utakmicu)
Dudic u 25.minuti vadi mladog Dzankovica
Izgleda da ga je stavio u prvi 11 samo da bi se ispostovalo U-21 pravilo(2 igraca ispod 21 godine moraju poceti utakmicu)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Pa u sustini i nije lose pravilo i svi su se klubovi uredno prilagodili osim Veleza. Jos im sreca da su Salcina na posudbu doveli.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovo je drugo kolo zaredom da ovo radi,proslu je vadio Dejanovica.
Evo na ovom malom se bas vidi da koliko mu je krivo,pogotovo sto mu je prva utakmica za seniore.
Za sada jedini trener koji mjenja ovako rano omladinca,ostali daju barem poluvrijeme.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Treba ovog Veleza izbaciti iz lige.
Yebeni Rudar, Radnik, itd su profesionalniji nego oni.
Zbog ovih izmjena treba vratiti na tri izmjene po utakmici.
Nek se Salcin povredi, i opet Kacavenda mora ns gol
Nek se Salcin povredi, i opet Kacavenda mora ns gol

Ma meni je ovo pravilo super, previse je igraca 30+ u ligi...ali Velez je to odradio katastrofa, i ove sto ubace jer moraju samo ubijaju u pojam sa ovakvim izmjenama.feniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:29Pa u sustini i nije lose pravilo i svi su se klubovi uredno prilagodili osim Veleza. Jos im sreca da su Salcina na posudbu doveli.
-
- Kontakt:
Strasno bezobrazan potez
Nekorektno skroz prema ovoj djeci
Puno njima znaci ovo
Moral znatno pada poslije ovakvi stvari
Pa jeb.emu trebaju 2 igraca do 21 godine da igraju,ne trazi se 8 igraca
Kod nas u Tuzli 4 igraca do 21 godine igrali
A poslije jos 3 usli
Pravilo je odlicno,samo se treba ispostovati
Nekorektno skroz prema ovoj djeci
Puno njima znaci ovo
Moral znatno pada poslije ovakvi stvari
Pa jeb.emu trebaju 2 igraca do 21 godine da igraju,ne trazi se 8 igraca
Kod nas u Tuzli 4 igraca do 21 godine igrali
A poslije jos 3 usli
Pravilo je odlicno,samo se treba ispostovati
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 avg 2021, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Najgluplje pravilo ikada... Igrac ako je dobar sa 18 godina on ce se nametnut.. Ne kontaju konji da treba ulagat u terene i trenere koji ce mlade igrace dovesti u stanje da sa 18-19 godina budu sposobni da igraju najveci rang i da se vrti oko njih ova jadna liga...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Problem nasih trenera je da ne vjeruju u tu djecu, vidi juce malog Ramica kako odigra utakmicu protiv Slobode, a da nije stuacija u Sarajevu takva kakva jeste sta mislis kad bi dobio priliku.rishovski je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:33Najgluplje pravilo ikada... Igrac ako je dobar sa 18 godina on ce se nametnut.. Ne kontaju konji da treba ulagat u terene i trenere koji ce mlade igrace dovesti u stanje da sa 18-19 godina budu sposobni da igraju najveci rang i da se vrti oko njih ova jadna liga...
Velez i Sarajevo treba izbaciti kao sporedne klubove iz svojih gradova. Vratiti zenicki Celik i ubaciti Jedinstvo iz Bihaca. Da se to sve fino izbalansira. Ostalo sve ok.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:31Treba ovog Veleza izbaciti iz lige.
Nek se Salcin povredi, i opet Kacavenda mora ns gol![]()
-
- Kontakt:
Eh sad jedan lagan raspored naredna 3 kola. Rudar, Radnik i Sloboda. 9 bodova. Jos ako u međuvremenu Borac naleti.
Malo se odvojiti na vrhu pa onda na jesen pojačati se sa tri četiri igrača za vatreno proljeće

Malo se odvojiti na vrhu pa onda na jesen pojačati se sa tri četiri igrača za vatreno proljeće

- ElCartel11
- Kontakt:
Juce mi 4 igrača do 21 godine u prvih 11.
Akademija!
Akademija!

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!