AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Lumis
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Lumis » 13 mar 2022, 22:21

Pobega asistent 😅 mogao bi nam on donijeti titulu...Zasluzio je da naredne sezone dobije priliku u prvom timu. Jos deset minuta do kraja valjda izdrze :pray:
I am Lumis, EC3s younger brother

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 13 mar 2022, 23:06

@Milanist, drago mi je da si ZA, o detaljima ćemo putem PP, da ne peglamo ostale :thumbup:

Jedva Inter do poena, maestralna asistencija Džeke, šteta što nikad nije zaigrao za svoj Milan, bio bi prvak IT u maju, kao njegov idol Sheva :mrgreen:

@Faraon, sigurno je Milan najmlađa ekipa zadnjih desetak godina, Juve je imao malo mladića. Ne slažem se da je imperativ 10-12 bodova u naredna 4 meča, jer ćemo uzet i Nazija i Atalantu, samo tako :mrgreen: Kao što je @OldFashioned prikazao; dovoljno je skromnih 5 pobjeda mimo ta dva derbija i eto Scudetta :njanjanja:

CL plasman je manje-više već ostvaren cilj, sve ostalo je svakako samo plus. Forza Milan☆

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 mar 2022, 23:07

0dlicna partija Pobege, jos jedna u nizu ove sezone, a gledao sam dosta njegovih utakmica. Nevjerovatno fizicki je spreman, do zadnje minute on trci i pravi pressing na protivnickoj polovini terena i onda sprintom trci nazad na svoju polovinu pokrica protivnika. Cesto ide prema naprijed, blizu protivnickog gola. Strasno je napredovao. Samo me strah da ga se ne rijese olako, zahvalnije na terenu mi kao igrac izgleda od Locatelia.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 13 mar 2022, 23:23

Beduin je napisao/la:
13 mar 2022, 23:07
0dlicna partija Pobege, jos jedna u nizu ove sezone, a gledao sam dosta njegovih utakmica. Nevjerovatno fizicki je spreman, do zadnje minute on trci i pravi pressing na protivnickoj polovini terena i onda sprintom trci nazad na svoju polovinu pokrica protivnika. Cesto ide prema naprijed, blizu protivnickog gola. Strasno je napredovao. Samo me strah da ga se ne rijese olako, zahvalnije na terenu mi kao igrac izgleda od Locatelia.
Ako su pametni u Milanu, Pobega će im biti dio rotacije iduće sezone. On i ko god dođe umjesto Kessieja, plus Bennacer i Tonali, to je fantastična sredina terena. Računam da će Krunić otići, treba ići negdje gdje će igrati.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 mar 2022, 23:36

MoodyHank je napisao/la:
13 mar 2022, 23:23
Beduin je napisao/la:
13 mar 2022, 23:07
Ako su pametni u Milanu, Pobega će im biti dio rotacije iduće sezone. On i ko god dođe umjesto Kessieja, plus Bennacer i Tonali, to je fantastična sredina terena. Računam da će Krunić otići, treba ići negdje gdje će igrati.
Adli je vec kupljen, dolazi na kraju sezone iz Bordoa, tako da uz njega i Pobegu bi to bilo odlicna sredina + Tonali i Benacer. Mozda kakvog mladica im pridruziti, cisto da popuni broj i zlu ne trebao. Mozda Krunica ostave upravo zbog te 5. opcije na klupi i sto moze uletiti i kao 10ka po potrebi, ali se i ja nadam da ce ga prodati zbog obostrane koristi.
Te pare mogu preusmjeriti na nekog talenta, radije. Valjda opametne pa i Maldinia Jr. prodaju ili posalju na posudbu kao sto su radili i za mnogim svojim mladicima. A imaju i malog Brescianinia koji je na posudbi u Monzi.

075 ❤

Lumis
Kontakt:

Post Postao/la Lumis » 14 mar 2022, 00:15

Nama fali desno krilo i novi napadac ostatak ekipe je vise nego dobro popunjen pogotovo vezni red. Nista trebamo nastaviti trend dovodjenja veterana pa dovesti Messija i ovako je nezadovoljan u PSG 🤣
I am Lumis, EC3s younger brother

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 mar 2022, 00:33

Pa mislim da je Maldini rekao da će se Pobega vratiti u Milan i da su odbili sve pokušaje Torina da ga otkupe. Bilo bi suludo da puste ovakvog igrača umjesto da ga ostave u rosteru, pogotovo sad kad Kessie ide jer je pokazao da je dovoljno sazrio i za Milan. Ne za startne postave, ali za rotaciju odličan.

Svi znamo da će Beloti u Milan. :mrgreen: Ja sam i sa tim ok, dokle god će se uložiti u ostale pozicije jer je nerealno očekivati da će amerikanac skršiti velike pare za 4-5 igrača koji će biti neophodni ovog ljeta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

saintpierre
Kontakt:

Post Postao/la saintpierre » 14 mar 2022, 10:10

Pobega ce biti nas novi Ambrosini

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 14 mar 2022, 17:36

Milan are confident of signing LOSC Lille pair Sven Botman and Renato Sanches and are keen to finalise deals before the summer. The duo set to cost the club £40m. Sanches will roughly cost £15m and Botman will cost £25m

Oba za 40M bi bila kradja :clap:

Maldini played a huge part in convincing Botman to choose a move to San Siro. The club itself see the 22-year-old as an ideal long-term replacement for Simon Kjaer, and a perfect long-term partner for Fikayo Tomori

Babuka Paolo, ovaj bi i Putina uspio nagovoriti da prestane sa napadom :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 mar 2022, 19:42

Ma ja sad ne bi nikoga dovodio pored Kalulua :) , ustvari neka Botmana za klupe :)

Renato Sanches bi bio top deal jos samo da ga uspiju povrede vise zaobilaziti, al on bi bio upgrade za Kessiea

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 mar 2022, 20:57

Davno sam prestao vjerovati u te usmene dogovore i medijske insajderske. Nista bez "here we go".
Ali ta trojica bi nam legla itekako.
Neodredjen sam po pitanju Botman ili Bremer, ovaj prvi je visociji igrac i to nam treba u timu, ali i znatno sporiji koliko sam upratio, dok je Bremer fizicki zvijer, brzi i moderniji stoper, ali u ovom omjeru snaga nam treba visociji igrac u odbrani.

Belotti je poceo fatati formu nakon one pauze i izbivanja s terena usljed povrede, prava radilica i napast u napadu, umjereno prgav i ne predaje se. A jos u krvi mu Milan. Nadam se da je nas.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 mar 2022, 22:02

Ne vjerujem ni ja dok ne vidim, ove transfer sage obično završne nepovoljno po nas, a dovede se neko deseti sa kojim se nikad nisi ni povezivao. :mrgreen:

Mada sam neutralan po pitanju Botmana, niti me se nešto posebno dojmio, a i volio sam da se Kaluluu dala ozbiljnija prilika, al' ne dvojim Maldinijevu prosudbu da je dobar stoper.
Renato je isto upitnik, prvenstveno jer je injury prone igrač, ali za petnaestak miliona bi bio dobar transfer.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 14 mar 2022, 22:17

Beduin je napisao/la:
14 mar 2022, 20:57
Neodredjen sam po pitanju Botman ili Bremer, ovaj prvi je visociji igrac i to nam treba u timu, ali i znatno sporiji koliko sam upratio, dok je Bremer fizicki zvijer, brzi i moderniji stoper, ali u ovom omjeru snaga nam treba visociji igrac u odbrani.
Ma 5-6 cm nista ne znaci a Bremer je kompletniji i mnogo brzi.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 14 mar 2022, 22:58

Bremer please.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 mar 2022, 10:04

slikabilder kostenlos uploaden

Znaci kome treba novi stoper :kafa:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 15 mar 2022, 10:14

https://www.milannews.it/rassegna-stamp ... ore-444824

Ništa ispod stoje. Pa ko voli nek izvoli :kafa:
Unico amore sei!
❤️🖤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 mar 2022, 12:12

Steven Bergwijn has drawn interest from Milan who have initiated contacts with Tottenham to sign him. He has two years remaining in his deal with Spurs and the costs of a potential deal would be relative

Milan is increasingly interested in Gianluca Scamacca of Sassuolo. Inter are interested as well but Marotta is struggling to close the deal on loan+obligation to buy. Milan are active on this front & the management is in constant contacts with the Neroverdi Moze :mrgreen:

Kessie is on the verge of agreeing a deal with Barcelona. New contacts set to take place between today and tomorrow. Xavi’s approval is there after speaking with the player. Next step is contract signature :wave:

PSG are ready to bid €70M to sign Leao from Milan with a €6M/year contract, however Milan do not appear interested in considering any offer as well as Leao who is close to renewing his contract with the club until 2026 Nece da moze :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 mar 2022, 13:06

Kakav je Kessie, jel icemu :)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 mar 2022, 13:23

enobarca je napisao/la:
15 mar 2022, 13:06
Kakav je Kessie, jel icemu :)
Kad zeli da igra Beton :D ali samo sto je u zadnje vrijeme u Milanu samo da odradi ugovor i zeli da ide, pa i igra preko kur.a :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.