Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Kakvo je ono danas navijanje?!
Malo dosadno, zbog koliko sam skontao, dvije "pjesme" koje imate... ali hajde, bice bolje, nedostaje vam jos ljudi da bi to djelovalo bolje. Sretno dalje! 
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Novi trener vam je Mirza Varesanovic 
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
nanek
Tako sam i ja cuo.Cak i da je on davno bio u planu odavno se jusufbegovic drzi na zubu.mikimaus je napisao/la:Novi trener vam je Mirza Varesanovic
Ja mislim da samo nas babo zna koje novi šef,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nanek je napisao/la:Tako sam i ja cuo.Cak i da je on davno bio u planu odavno se jusufbegovic drzi na zubu.mikimaus je napisao/la:Novi trener vam je Mirza Varesanovic
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Znamo svi. Neki nas otpadakpabizo je napisao/la:Ja mislim da samo nas babo zna koje novi šef,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nanek je napisao/la:Tako sam i ja cuo.Cak i da je on davno bio u planu odavno se jusufbegovic drzi na zubu.mikimaus je napisao/la:Novi trener vam je Mirza Varesanovic
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nakon svih ovih "patnji" od utakmica, bila je i ocekivano da Gracic negdje pukne. Ovaj put je puklo po treneru i Jusufbegovic je dobio otkaz. Moje misljenje je da do ovoga nije trebalo doci, jer u ekipu su tek dosla 3 zvucna pojacanja (Skoro, Ristic, Salcinovic) i uvjeren sam da bi za par sedmica, dok se i ovaj trojac uigra, Olimpic izgledao mocno. Ovako se agonija samo jos produbila, jer novi trener ce sa sobom donijeti i novu filozofiju, sto ce poremetiti cijelu momcad. Olimpicu je taman bilo "krenulo", doduse islo je sporo, ali bili smo na pravom putu. Cini se da je vec izvjesno da ce Varesanovic sjesti na nasu klupu, ali bez obzira ko ce biti novi trener, bitno je samo da se ekipa brzo navikne na novi sistem rada i da pruzaju jos bolje partije.
Pa eto
Krenuce i nas dobri rezultati a tako je to u nogometu,,,,,,,,neko mora da bude odgovoran i plati,,,,,,,suhakrpa je napisao/la:Nakon svih ovih "patnji" od utakmica, bila je i ocekivano da Gracic negdje pukne. Ovaj put je puklo po treneru i Jusufbegovic je dobio otkaz. Moje misljenje je da do ovoga nije trebalo doci, jer u ekipu su tek dosla 3 zvucna pojacanja (Skoro, Ristic, Salcinovic) i uvjeren sam da bi za par sedmica, dok se i ovaj trojac uigra, Olimpic izgledao mocno. Ovako se agonija samo jos produbila, jer novi trener ce sa sobom donijeti i novu filozofiju, sto ce poremetiti cijelu momcad. Olimpicu je taman bilo "krenulo", doduse islo je sporo, ali bili smo na pravom putu. Cini se da je vec izvjesno da ce Varesanovic sjesti na nasu klupu, ali bez obzira ko ce biti novi trener, bitno je samo da se ekipa brzo navikne na novi sistem rada i da pruzaju jos bolje partije.
Hej,pa Cala je sportski direktor naseg klubaSA1946 je napisao/la:Jel Cala zvani stoperica.
Ima boljih trenera ako Olimpic misli u Europu ove sezonemikimaus je napisao/la:Novi trener vam je Mirza Varesanovic
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Sada sam dobio dojavu ko je novi ŠEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF,ali ne smijem je napisat.,.,.,.,.Grdan je napisao/la:Ima boljih trenera ako Olimpic misli u Europu ove sezonemikimaus je napisao/la:Novi trener vam je Mirza Varesanovic.
pa šta bi od vaših najava? slabo igrate jedva ste prošli u kupu. nevjerujem da čete u Europu.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Husref Musemić
Jel on i prije vodio Olimpic, doduse tada se zvao Olimpik?ivan.balic je napisao/la:Husref Musemić
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa on je gubitnik, zar ne?ivan.balic je napisao/la:Husref Musemić
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ocekivano.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Krecemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-Evropa nas ceka.Bistrik je napisao/la:pa šta bi od vaših najava? slabo igrate jedva ste prošli u kupu. nevjerujem da čete u Europu.
dobro. zapamti čemo šta si rekao. pa čemo to viedjeti ovo do sada nije bilo dovoljno za europu.pabizo je napisao/la:Krecemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-Evropa nas ceka.Bistrik je napisao/la:pa šta bi od vaših najava? slabo igrate jedva ste prošli u kupu. nevjerujem da čete u Europu.
Slazem se bolan da nije dovoljno ali je morao da se desi REZ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Bistrik je napisao/la:dobro. zapamti čemo šta si rekao. pa čemo to viedjeti ovo do sada nije bilo dovoljno za europu.pabizo je napisao/la:Krecemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-Evropa nas ceka.Bistrik je napisao/la:pa šta bi od vaših najava? slabo igrate jedva ste prošli u kupu. nevjerujem da čete u Europu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.