Nogometna reprezentacija Hrvatske
- Insect_terminator
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Pise da ce se sada na povratku podijeliti kes 50 savez - 50% igraci. Sada me zanima da li ce koja kuna otici I.Stimcu i Simunicu jer ipak to su pravi heroji nasih klalifikacija. Bilo bi nepravedno da si sve uzme Kovac koji je u rangu Stimca ili recimo da Simunic ne dobije kunu a Mocinic ili Pranjic 140 iljada koliko pise.
Zna li itko ista o tome?
Zna li itko ista o tome?
Ne dobivaju oni nista, samo oni koji su bili na SP. Joe je sam sebi kriv, kao i Stimac jer je sam podnio ostavku.Insect_terminator je napisao/la:Pise da ce se sada na povratku podijeliti kes 50 savez - 50% igraci. Sada me zanima da li ce koja kuna otici I.Stimcu i Simunicu jer ipak to su pravi heroji nasih klalifikacija. Bilo bi nepravedno da si sve uzme Kovac koji je u rangu Stimca ili recimo da Simunic ne dobije kunu a Mocinic ili Pranjic 140 iljada koliko pise.
Zna li itko ista o tome?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da su face i gospoda, svi bi se odrekli svojih iznosa nakon katastrofe u Brazilu i dali novac za obnovu Slavonije. Ali nisu. 

Hayley <3
Svi su face osim pijane njuske Samketove. To se moze zvati k'tom i ...?badblueboylivno je napisao/la:Da su face i gospoda, svi bi se odrekli svojih iznosa nakon katastrofe u Brazilu i dali novac za obnovu Slavonije. Ali nisu.

Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Simunic jako tesko da ce dobiti ista, a Stimac ce 100% dobiti svoj dio kolaca.Insect_terminator je napisao/la:Pise da ce se sada na povratku podijeliti kes 50 savez - 50% igraci. Sada me zanima da li ce koja kuna otici I.Stimcu i Simunicu jer ipak to su pravi heroji nasih klalifikacija. Bilo bi nepravedno da si sve uzme Kovac koji je u rangu Stimca ili recimo da Simunic ne dobije kunu a Mocinic ili Pranjic 140 iljada koliko pise.
Zna li itko ista o tome?
Ja da sam igrao ovo prvenstvo i ovako razocarao odreako bi se premija. Kao sto netko rece, dao bi za poplavljena podrucja ili tako nesto. Za napucavanje Kameruna da dobiju 4 milijuna eura?

dočekat će ih braća mamić, pa će onda svi zajedno veseli i raspjevani na druženje i lizanje guze.
sve na račun munjenih hrvatskih navijača
koji misle da imamo najbolji vezni red na svijetu,a ono hrpa precijenjenih igrača koji su dobri jedino kao nosači vode pravim igračima u tim klubovima
sigurno će platiti porez na premije u hrv?,hoće u monacu gdje taje lovicu veliki domoljubi
sve na račun munjenih hrvatskih navijača

sigurno će platiti porez na premije u hrv?,hoće u monacu gdje taje lovicu veliki domoljubi
kad je god trebalo Modrića nema nigdje a uvijek se priča da se ne može bez njegaSeaman je napisao/la:dočekat će ih braća mamić, pa će onda svi zajedno veseli i raspjevani na druženje i lizanje guze.
sve na račun munjenih hrvatskih navijačakoji misle da imamo najbolji vezni red na svijetu,a ono hrpa precijenjenih igrača koji su dobri jedino kao nosači vode pravim igračima u tim klubovima

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Grdan je napisao/la:kad je god trebalo Modrića nema nigdje a uvijek se priča da se ne može bez njegaSeaman je napisao/la:dočekat će ih braća mamić, pa će onda svi zajedno veseli i raspjevani na druženje i lizanje guze.
sve na račun munjenih hrvatskih navijačakoji misle da imamo najbolji vezni red na svijetu,a ono hrpa precijenjenih igrača koji su dobri jedino kao nosači vode pravim igračima u tim klubovima
sigurno će platiti porez na premije u hrv?,hoće u monacu gdje taje lovicu veliki domoljubi.

Seaman dana 23 jun 2014, 22:55
bravo smrade hdz-ovski kovaču,nabijem tebe i one klokane koji su te podržavali zajedno sa modrićem o rakitićem precijenjem igračima o kojim se pričaju bajkice,najjača veza na sp a nisu mogli nametnuti se smiješnom kamerunu dok su igrali 11 na 11,neki znanstveni pristup kod fizičke pripreme,rasuli vas kao seljak gnoj po livadi,ali glavno da se digla ciejna brozoviću

Ti si moron i nema dalje. Drukcije se s tobom stvarno ne moze. Modric igra u Realu zato sto je nasmrkani placao novinare 

zajebancija,ali ovolika uveličavanja po hrv.medijima njega i rakitića su pretjerana,a u repki nemogu prdnut
pa vi pušite i dalje priču koje su to klase od **** :urnebes:da su pravi mediji sad bi ih na križ nabili

Da ono, nisu klase, a igraju u Barceloni i Realu..
A sta su onda? Nema to veze s kim igras vec ko te trenira, ko te vodi. Nije Rakiticu svejedno igrat zadnejg veznog i poluspicu, isto kao ni Modricu ono sto mu je Kovac namijenio. Kazem ti da bi oni kod dobrog trenera i u reprezentaciji bili odlicni, doduse Luka je to vec pokazao, sjetimo se samo zadnjeg Eura, a sada je jos bolji igrac. Kad ih Kovac stavi na prirodne pozicije onda mozemo o necemu pricat, ovako njih kudit je glupo jer ne mogu oni dvojica rijesit utakmicu.
Samo jedan rijesava utakmice na ovom prvenstvu, a znamo ko je on.

A sta su onda? Nema to veze s kim igras vec ko te trenira, ko te vodi. Nije Rakiticu svejedno igrat zadnejg veznog i poluspicu, isto kao ni Modricu ono sto mu je Kovac namijenio. Kazem ti da bi oni kod dobrog trenera i u reprezentaciji bili odlicni, doduse Luka je to vec pokazao, sjetimo se samo zadnjeg Eura, a sada je jos bolji igrac. Kad ih Kovac stavi na prirodne pozicije onda mozemo o necemu pricat, ovako njih kudit je glupo jer ne mogu oni dvojica rijesit utakmicu.
Samo jedan rijesava utakmice na ovom prvenstvu, a znamo ko je on.
modrić je klasa koja u važnim tekmama nemože prdnut,jedino može vodu nositi ostalim igračima reala,dodavanje do obrane su mu vrhunac plus neko prema naprijed svake 5 tekme,.ovog drugog ćemo viditi u uefaloni,možda bude dobro čuvao klupu
- BurningLegion
- Kontakt:
Nigdje veze stari moj. Modric top 3 igraca u Realu prosle godine i nezamjenjivi clan europskog prvaka, cinjenica potvrdjena od strane Ancelotti-a (kao i Mou-a koji ga je i doveo originalno), jedan od najboljih veznjaka na svojoj poziciji, al sta to vrijedi pored tvog misljenja, pretpostavljam.
Omalozavati sada igrace zato sto nisu u reprezentaciji nista napravili, odnosno smatrati ih za k.urac jer ne igraju jednako vaznu ulogu u reprezentaciji je stvarno deplasirano, to je vise krivnja sustava i nemogucnosti trenera da ga/ih iskoristi na pravi nacin, a ne odraz njihove nekvalitete ili napuhanosti, jer takvih ima dosta slucajeva. Mislim, ti imas igraca koji igra defanzivnog veznog, a ofenzivna klasa, Modric automatski se gusi pored njega i ne moze krenuti naprijed jer ne smije ni Rakitic ostati nazad, i hrpa drugih nelogicnosti koje NISU rijesene u HR reprezentaciji jer mi igru nemamo vec duze vrijeme, a ne samo od kad su Modric ili Rakitic tu, i naravno da onda ne izgleda kako spada. Nitko s tim nije zadovoljan, ali tu je krivnja sto ti ne znas iskoristiti svoje prednosti i pretociti ih u pravi rezultat, jedno je imati odlicne pojedince, a drugo je imati odlicnu momcad, ides potpuno paradoksalnim razmisljanjem i nisi nista bolji od senzacionalistickih medija koji to u nebesa dizu, jer bilo kakva krajnost nije dobra i nije ispravna i realna.
Pa stani bolan malo, hajmo staviti stvari u perspektivu realnu, donedavno taj Leo Messi nije igrao maltene nikakav faktor za Argentinu i nikada ih do ovog Svjetskog nije povukao kad treba, jel cinjenica? Jedan Ronaldo na SP-u ne moze gola zabiti maltene, kamoli povuci ekipu dalje, a najbolji je svjetski nogometas.
I sta sada, po tvojoj logici su za k.urac i precinjeni jer ne pruzaju iz ovog ili onog razloga jednake partije u reprezentaciji kao u svojim klubovima?
Citava momcad zasluzuje kritike i svi su razocarani nastupom, ali stani malo bolan, smijesan si i ti s ovim ismijavanjem i izdrkavanjem sada, kao da ti je 16 godina.
Omalozavati sada igrace zato sto nisu u reprezentaciji nista napravili, odnosno smatrati ih za k.urac jer ne igraju jednako vaznu ulogu u reprezentaciji je stvarno deplasirano, to je vise krivnja sustava i nemogucnosti trenera da ga/ih iskoristi na pravi nacin, a ne odraz njihove nekvalitete ili napuhanosti, jer takvih ima dosta slucajeva. Mislim, ti imas igraca koji igra defanzivnog veznog, a ofenzivna klasa, Modric automatski se gusi pored njega i ne moze krenuti naprijed jer ne smije ni Rakitic ostati nazad, i hrpa drugih nelogicnosti koje NISU rijesene u HR reprezentaciji jer mi igru nemamo vec duze vrijeme, a ne samo od kad su Modric ili Rakitic tu, i naravno da onda ne izgleda kako spada. Nitko s tim nije zadovoljan, ali tu je krivnja sto ti ne znas iskoristiti svoje prednosti i pretociti ih u pravi rezultat, jedno je imati odlicne pojedince, a drugo je imati odlicnu momcad, ides potpuno paradoksalnim razmisljanjem i nisi nista bolji od senzacionalistickih medija koji to u nebesa dizu, jer bilo kakva krajnost nije dobra i nije ispravna i realna.
Pa stani bolan malo, hajmo staviti stvari u perspektivu realnu, donedavno taj Leo Messi nije igrao maltene nikakav faktor za Argentinu i nikada ih do ovog Svjetskog nije povukao kad treba, jel cinjenica? Jedan Ronaldo na SP-u ne moze gola zabiti maltene, kamoli povuci ekipu dalje, a najbolji je svjetski nogometas.
I sta sada, po tvojoj logici su za k.urac i precinjeni jer ne pruzaju iz ovog ili onog razloga jednake partije u reprezentaciji kao u svojim klubovima?
Citava momcad zasluzuje kritike i svi su razocarani nastupom, ali stani malo bolan, smijesan si i ti s ovim ismijavanjem i izdrkavanjem sada, kao da ti je 16 godina.
TURBO PRECIJENJENI
ali nije ništa čudno za ljude s područja bivše juge, da misle da su oni najbolji

- BurningLegion
- Kontakt:
Haj dobro. Dabogda ja bio precijenjen u toj mjeri da igram u najvecim svjetskim klubovima, cisto eto onako nicim izazvan, na racun medijskih naklapanja bit ce, i da mi se divi pritom kompletna nogometna struka i suigraci, a najveci problem bio sto u nepostojanju sustava, neprilagodjenosti, prave atmosfere i igre vec dugi niz godina, ne pruzam svoj maksimum u reprezentativnom dresu. Tuznog li zivota.
Kao sto rekoh, dodaj razne Messie, Ronalde i ostatak u kategoriju precijenjenih onda.
Kao sto rekoh, dodaj razne Messie, Ronalde i ostatak u kategoriju precijenjenih onda.
oni nešto i naprave na svoju klasu u repki,a ovaj se skriva od odgovornosti i nema ga nigdjeBurningLegion je napisao/la:Haj dobro. Dabogda ja bio precijenjen u toj mjeri da igram u najvecim svjetskim klubovima, cisto eto onako nicim izazvan, na racun medijskih naklapanja bit ce, i da mi se divi pritom kompletna nogometna struka i suigraci, a najveci problem bio sto u nepostojanju sustava, neprilagodjenosti, prave atmosfere i igre vec dugi niz godina, ne pruzam svoj maksimum u reprezentativnom dresu. Tuznog li zivota.

Da jesi vidio za onaj EURO ima 2 godine, nije nista napravio nego izdominirao vezu Irske i Spanjolske, u 2 utakmice bio najbolji na terenu i namjestio mrtvi zicer Rakiticu koji je ono nazalost promasio...
Ali dobro, Ronaldo je zabio gol na SP, to je uspjeh. Samo sto je i njemu trener za qrac i zato ne moze pokazat ono sto radi u Realu.
Ali dobro, Ronaldo je zabio gol na SP, to je uspjeh. Samo sto je i njemu trener za qrac i zato ne moze pokazat ono sto radi u Realu.
na 2 utakmice bio dobar na ostalim kita , klasa za nositi vodu ronaldu i ekipi
ali glavno da se po medijima pišu bajke,kad pogledaš tekmu nemaš šta viditi
usporedi ga s nekim drugim igračem koji igra istu poziciju i njegove golove i asistencije pa ćeš viditi koje je modrić,ali upravo zbog ovakvog mentaliteta da su naši igrači najbolji,nemamo baš neke rezultate, a takve igračine imamo u ekipi

usporedi ga s nekim drugim igračem koji igra istu poziciju i njegove golove i asistencije pa ćeš viditi koje je modrić,ali upravo zbog ovakvog mentaliteta da su naši igrači najbolji,nemamo baš neke rezultate, a takve igračine imamo u ekipi

- BurningLegion
- Kontakt:
Ti si jedan jako cudan lik. U redu, svatko ima svoje vidjenje, tvoje je izrazito manjinsko, ali bolan tu se pitaju ljudi X puta kompetentniji od tebe, oni cije misljenje ustvari vrijedi u svijetu nogometa, oni koji imaju rezultat, i njima ti isti valjaju i smatraju ih medju najboljima na svojoj poziciji, a ti ovdje pucas kontre jer ti smeta medijsko piskaranje?
Skontaj se malo covjece. Eto vodonosa Ronaldu, a Ronaldo goli k.urac napravio za svoju reprezentaciju takodjer. Koji k.urac?
Stani bolan sekund, kao sto rekoh, kritizirati je jedna stvar, to ce napraviti svatko ovdje tko je gledao i tko voli tu reprezentaciju, da, svi redom zasluzuju kritike i to je ispod mogucnosti ove Hrvatske definitivno, ali ovo tvoje je malo je reci smijesno, ti uopce ne gledas nogomet niti znas ista o nogometu, tebi je relevantno jedino udarati kontru i plakati kako mediji ovoga ili onoga uzdizu. Nek rade sta hoce, nisu mediji doveli te igrace tu gdje jesu covjece, samo sto tebi to ocito nije moguce shvatiti.
Edit : i jos vrhunac svega, usporedis razlicite uloge, pozicije jednog Modrica u ekipi i uzmes asistencije i golove kao jedini kriterij.
Totalni nogometni analfabet. I ja sa njim raspravljam.
Uzmi Rakitica covjece bozji kad vec pricas o tome, NJEMU je zadaca kao klasicnom OFENZIVNOM veznom iza dva napadaca dijeliti asistencije, zadnje lopte i zabijati, no pretpostavljam da 15 golova i 19 asistencija i nije nesto posebno, odnosno mora da je medijsko izdizanje, oni ga vjerojatno i transferirase u Barcelonu, vole inace treneri slusati sta im mediji serviraju.
Nemoj vise, molim te, ovo je vec sramocenje s tvoje strane, klasa saurman u najbolju ruku. A to nije nesto sto zelis.

Stani bolan sekund, kao sto rekoh, kritizirati je jedna stvar, to ce napraviti svatko ovdje tko je gledao i tko voli tu reprezentaciju, da, svi redom zasluzuju kritike i to je ispod mogucnosti ove Hrvatske definitivno, ali ovo tvoje je malo je reci smijesno, ti uopce ne gledas nogomet niti znas ista o nogometu, tebi je relevantno jedino udarati kontru i plakati kako mediji ovoga ili onoga uzdizu. Nek rade sta hoce, nisu mediji doveli te igrace tu gdje jesu covjece, samo sto tebi to ocito nije moguce shvatiti.
Edit : i jos vrhunac svega, usporedis razlicite uloge, pozicije jednog Modrica u ekipi i uzmes asistencije i golove kao jedini kriterij.

Uzmi Rakitica covjece bozji kad vec pricas o tome, NJEMU je zadaca kao klasicnom OFENZIVNOM veznom iza dva napadaca dijeliti asistencije, zadnje lopte i zabijati, no pretpostavljam da 15 golova i 19 asistencija i nije nesto posebno, odnosno mora da je medijsko izdizanje, oni ga vjerojatno i transferirase u Barcelonu, vole inace treneri slusati sta im mediji serviraju.

Nemoj vise, molim te, ovo je vec sramocenje s tvoje strane, klasa saurman u najbolju ruku. A to nije nesto sto zelis.
sramoćenje jer je ovo surova realnost koju drkači modrića i rakitića ne vide
vjeruj i dalje da su oni wc klase,dobri igrači ali ne i wc
nikad više ovakve repke i emocija koje su proizveli tih dana,ovo danas gledam gotovo bez ikakvih emocija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.