A opet Olimpic ima puno vece sansu za samu licencu nego li Celik i Borac,tako da ce svasta jos da bude oko te pozicije,nazalost i nakon 30 kola necemo znati vjerovatno ko ide sa te trece pozicijedelko je napisao/la:po meni olimpik ima.najmanje sanse za evropu, mislim da ce ipak izgubiti od celikatako da evropa, ili borac ili celik
Uzet ce ih Travnik do kraja.forza_juve je napisao/la:Borac-Travnik 2:2![]()
![]()
![]()
u celiku nisu zabrinuti za dobijanje licence samo da je trece mjesto uzet a za licencu nema brigemiky_hz je napisao/la:A opet Olimpic ima puno vece sansu za samu licencu nego li Celik i Borac,tako da ce svasta jos da bude oko te pozicije,nazalost i nakon 30 kola necemo znati vjerovatno ko ide sa te trece pozicijedelko je napisao/la:po meni olimpik ima.najmanje sanse za evropu, mislim da ce ipak izgubiti od celikatako da evropa, ili borac ili celik
Mogu, s tim da Rudar može ispast' na gol razliku što će ići teže (isti međusobni sa Goškom), a Velež ima slabiji međusobni od Goška i ispada ako bude bodovno izjednačen sa Goškom. Druga je stvar što Velež teško može izgubit kod kuće od Zrinjskog ili Rudar u Srebreniku.Hellas je napisao/la:Mogul u teoriji sad Rudar i Velez ispasti?
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Lokomotifa, rishovski i 29 gostiju.