Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
po meni olimpik ima.najmanje sanse za evropu, mislim da ce ipak izgubiti od celika
tako da evropa, ili borac ili celik 
Borac najvjerovatnije ako Gošk danas izgubi ispali su. Čelik je očigledno prokockao sve kod kuće protiv Radnika.
hoce li Gosk opet dati 2 gola u finisu utakmice 
- forza_juve
- Kontakt:
A opet Olimpic ima puno vece sansu za samu licencu nego li Celik i Borac,tako da ce svasta jos da bude oko te pozicije,nazalost i nakon 30 kola necemo znati vjerovatno ko ide sa te trece pozicijedelko je napisao/la:po meni olimpik ima.najmanje sanse za evropu, mislim da ce ipak izgubiti od celikatako da evropa, ili borac ili celik
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- forza_juve
- Kontakt:
Uzet ce ih Travnik do kraja.forza_juve je napisao/la:Borac-Travnik 2:2![]()
![]()
![]()
- forza_juve
- Kontakt:
Travnik je drugi gol dosta jeftino primio
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- samoposteno
- Kontakt:
u celiku nisu zabrinuti za dobijanje licence samo da je trece mjesto uzet a za licencu nema brigemiky_hz je napisao/la:A opet Olimpic ima puno vece sansu za samu licencu nego li Celik i Borac,tako da ce svasta jos da bude oko te pozicije,nazalost i nakon 30 kola necemo znati vjerovatno ko ide sa te trece pozicijedelko je napisao/la:po meni olimpik ima.najmanje sanse za evropu, mislim da ce ipak izgubiti od celikatako da evropa, ili borac ili celik
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čeliku je svejedno da li će Olimpic dobit' ili igrat' neriješeno, moraju dobit u zadnjem kolu u oba slučaja.
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Sad je sve na Celik - Olimpic
Gosk vozdra,Travnik iduce kolo igra kuci sa Zvijezdom koja je danasnjom pobjedom izborila opstanak,tako da je vjerovatno to to sto se tice opstanka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mogul u teoriji sad Rudar i Velez ispasti?
Imam osjecaj da borac nece dobiti licencu i da to oni znaju pa ovako lose igraju zadnja 2-3 kola.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mogu, s tim da Rudar može ispast' na gol razliku što će ići teže (isti međusobni sa Goškom), a Velež ima slabiji međusobni od Goška i ispada ako bude bodovno izjednačen sa Goškom. Druga je stvar što Velež teško može izgubit kod kuće od Zrinjskog ili Rudar u Srebreniku.Hellas je napisao/la:Mogul u teoriji sad Rudar i Velez ispasti?
-
ivan.balic
- Kontakt:
Sve će znati prije zadnjeg kola, tako da će stvar biti jasna.
"Saznajemo da šef stručnog štaba premijerligaškog kluba mora posjedovati pro-licencu UEFA, koordinator omladinskog pogona i treneri U18 i U16 timova A licencu, a trener U14, U12 i U10 ekipa B licencu..."
Zanimljivo, ali Vlado Jagodić nema PRO licencu.
Mogu dati i dokaz, ako nekoga zanima.
"Saznajemo da šef stručnog štaba premijerligaškog kluba mora posjedovati pro-licencu UEFA, koordinator omladinskog pogona i treneri U18 i U16 timova A licencu, a trener U14, U12 i U10 ekipa B licencu..."
Zanimljivo, ali Vlado Jagodić nema PRO licencu.
Mogu dati i dokaz, ako nekoga zanima.
Nevjerovatno da Velež može ispati
Izgube li doma od gradskog rivala a Gošk dobije Borac ispada Velež zbog međusobnih duela (1:3 Gošk dobio u Mosta<ru, a Velež dobio u Gabeli 1:0).
Rudar igra na strani protiv Gradine i ne vjerujem da će izgubiti.
Travnik kući protiv Zvijezde.
Zanimljivo, nema šta.
Izgube li doma od gradskog rivala a Gošk dobije Borac ispada Velež zbog međusobnih duela (1:3 Gošk dobio u Mosta<ru, a Velež dobio u Gabeli 1:0).
Rudar igra na strani protiv Gradine i ne vjerujem da će izgubiti.
Travnik kući protiv Zvijezde.
Zanimljivo, nema šta.
Siguran sam da nebi danas izgubili u Lukavici da nisu sigurni u pobjedu protiv komsija.
Mnogi su ocekivali drugi scenario i jedna grupa klubova je sve to fino isplanirala ali Travnik ih zaeba.
Veziri su ti ko feniks
Mnogi su ocekivali drugi scenario i jedna grupa klubova je sve to fino isplanirala ali Travnik ih zaeba.
Veziri su ti ko feniks
Bas se ovo zakomplikovalo do jucer Travnik i Gosk a vec sad i Velez u igri da ispadne, zanimljivo ce biti zadnje kolo.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sve utakmica koje su bile pod lupom ili koje su odlucivale se zavrsise nerjeseno...
borac-travnik, rudar-gosk, radnik-olimpik... samo celikk pobjedio ocekivano...
ovo smrdi... al bas...
ovo smrdi... al bas...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.