Rekla sam već, na stranu ti međuljudski odnosi ovdje, problem je upravo taj što ste počeli zdravo sportsko rivalstvo prenositi i na druge segmente. Od vas prvih sam na stranici Jedinstva na FB čitala tako odvratne, omalovažavajuće stvari tipa; trebalo vas je u sanducima vratiti kući. Je li tebi to normalno ?SaltCityAttack je napisao/la: Vidis nesto moja stara je iznajmljivala sprat kuce studenticama iz bihaca u dva navrata..cak im jos I valjala na univerzitetu s obzirom da zena radi tu I toliko o nama koliko smo mi pljuvali kako ti govoris
Ali nije ni bitno I nikakvo pljuvanje nije po bihacu I td..jednostavno ovdje se radi o nogometu ulasku u PL..mi smo ovdje razne price citali tokom sezone dok smo zaostajali..cak smo prije par dama ovdje citali kako ce nam lik mahat nakon 27 kola a on se izgubio cak izgleda I izbrisao postove od sramote sta li vec?
I naravno da je prirodno da svaki navijač bez obzira na sve, svoj klub vidi u višem rangu, bar dok još trka nije gotova. Ismijavate predsjednika što je rekao; jednom nogom smo u PL, a zar nije imao pravo da to pomisli nakon što smo cijelu sezonu prvi ?
Ne pometete ispred svojih vrata prvo, a komentirali bi tuđa, ne ide ni tako. Uvrede na stranu, držite se sportske strane priče, al' trebalo je to ranije naučiti. Svaka čast, neću komentirati načine na koji ste došli do ovog gdje ste sad, pošto niste pretjerano oduševili igrom, više imate neku "nenormalnu sreću" (i bez onog; ti si cura šta ti znaš, odrasla sam na nogometnim utakmicama), vidjećemo koliko vrijedite kad stanete na teren s većim klubovima od Troglava ili Podgrmeča. Sretno.