FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hahaha ovi sve guraju pod tepih
junkie oni pravi zive od kluba
Imaju botove na forumu ko kod nesto kaze sto nekom ne odgovara upale se svi
Savjetujem navijace Zeljeznicara da ne slususaju ove
Ove boli **** za klubom
junkie oni pravi zive od kluba
Imaju botove na forumu ko kod nesto kaze sto nekom ne odgovara upale se svi
Savjetujem navijace Zeljeznicara da ne slususaju ove
Ove boli **** za klubom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Dobri rezultati za nas. Sloga napravila jos veci pritisak na pite i velez da moraju dobit nase konkurente. Remi u Gabeli.
Ajmo pobjedit ovo sutra i nastavit nasu borbu.
Ajmo pobjedit ovo sutra i nastavit nasu borbu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Dosta porasla kvota na nas
sa 2.20 na 2.75
Sutra ocekujem skromnih 0:0
SVI U UGLJEVIK!
sa 2.20 na 2.75
Sutra ocekujem skromnih 0:0
SVI U UGLJEVIK!
Sa remijem ili pobjedom sutra igramo derbi na kosevu iduce kolo a sa porzaom idemo Slogi pa cekamo pitare na Grbavici
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:

Pretpostavka je da Velež dobija TC.
Pobijediti sutra pod moranje. Igrati protiv ovakvog Sarajeva tek poslije pauze, pa čak i kući, bila bi tragedija.
U KOST!
Ako bude X, bit ćemo deveti jer nas je GOŠK dobio oba puta.
Zadnja izmjena: CentarsutNaClanak921, dana/u 09 mar 2024, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Zeljini ratnici i zeljina djeca u akciji spasavanja rozmanove guzice. Bravo sablja, bravo cemane
Ispravak evo sad gledam jbt oa Gosk nas uzeo 2 puta...CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:43
Pobijediti sutra pod moranje. Igrati protiv ovakvog Sarajeva tek poslije pauze, pa čak i kući, bila bi tragedija.
U KOST!
Sutra po tri boda i uz dobar raspored rijesiti opstanak do zadnja 3 4 kola i mirno privesti sezonu
S pobjedom sutra, a trebali bismo konačno dobiti nekoga na strani, igramo derbi na Koševu.
Možda to nije loše.
Sarajevo igra kup utakmicu protiv Borca, koliko toliko će biti umorniji od nas, a mi ako pobijedimo s dodatnim vjetrom u leđa bićemo na krilima, plus vraćaju se Krpić i Ovčina.
Možda to nije loše.
Sarajevo igra kup utakmicu protiv Borca, koliko toliko će biti umorniji od nas, a mi ako pobijedimo s dodatnim vjetrom u leđa bićemo na krilima, plus vraćaju se Krpić i Ovčina.
Cak i 9 mjesto bilo bi bolje zrenutni,jer nam onda dolazi 4 jake ekipe a ako zavrsimo 8 samo Zrinjski...al ko da gledam mi cemo sutra glat mlatnuti Zvijezdu..
Jemol 10. ako nedaj Boze izgubimo. Ma ne znam ni sam sta je najbolja opcija po ovoj tablici. Kontam najbolje je pobjedit, skinut i taj teret sa ledja pa se potuc sa svima.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Bolje 8mi, sve ove nezgodne kuci dolaze.1921ljoze je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:48Ispravak evo sad gledam jbt oa Gosk nas uzeo 2 puta...CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:43
U KOST!
Sutra po tri boda i uz dobar raspored rijesiti opstanak do zadnja 3 4 kola i mirno privesti sezonu
Fk Željezničar.
Ziljkic je kriv za 3:0 na derbiju.

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Totalna glupost. Svejedno s kim god igras i gdje. Ako sutra ne pobjedis Zvijezdu u gostima nakon toliko poraza. Sutra pobjeda a ostalo nam je svejedno
Mi bi najozbiljnije trebali razmisliti o Ziljkiću.
Palio šal Sarajeva, razbio ih iznutra, napravio im ludilo... sve ono što bi svako od nas uradio.
Palio šal Sarajeva, razbio ih iznutra, napravio im ludilo... sve ono što bi svako od nas uradio.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nedo Bog da dodje, još nam samo on i Keljmendi trebaju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Bekric likes this
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pobijedite sutra, pa da raštimovani Real još jednom išamaramo!
Jos kad bi ih dobili na derbiju poveo bi navijanje

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ne cirkuzajte bezveze sve se okrene preko noci. Nama je gola borba za opstanak i svaka utakmica kao posljednja. Je.bat njih nek se bave svojim problemima a mi imamo više svojih briga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.