Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Meni licno Kup uopste nije bitan.Osvajanjem istog ne dobijas niti finansijsku niti neku drugu prestiznu satisfakciju.Sa druge strane prvenstvo donosi trofej koji se cijeni i LP a time i pare.Juve ima prioritete jer nije Bayern pa da ima 2 jednako dobre postave pa moze da napada bilo koje takmicenje.Da je Juventusu Kup vazan osvajali bi ga kad su Zidan,Davids i slicni nosili dres,jesu jednom cak.Ko pamti osvajace kupa?Niko, je li neko osvario status legende kluba igrajuci dobro u kupu?Nije,samo se prvenstvo cijeni i LP,te nekad Kup UEFA koji je bio mnogo jaci nego ova Platinijeva ludogorec,cernomorec Europa Liga.Kako rekoh stvar je prioriteta i cost/benefit odnosa, Juve je u takvoj situaciji da ipak mora neke stvari birat i mudrije vagat a ne,hajmo svim snagama pa kad se obije o glavu "kupice Abramovich jos igraca od 40mil".
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mislim da smo mogli vise, jer svaki trofej ima svoju tezinu, nebito koliko dugo vremena " ignorismo" to takmicenje. Konte je podcjenio Romu, pa su igraci, mozda, dosli u tom ozracju na Olimpico jer su pokazali samo trun zelje za uspijehom. S druge strane kombinovani sastav, nedovoljno kvalitetan nije mogao iznijeti ono sto smo svi ocekivali da se bore za pobjedu, iako su bili blizu, da Bonucci nije kiksao. Meni nije toliko krivo zbog poraza, jer kako stvari stoje Kup i dalje ostaje usputno takmcenje kojeg Juve nece zadugo osvojiti sa ovakvim pristupom. LP i Seria a su prioriteti, dok ostale ekipe uvijek nadju vise motiva jer zele mrvice, a to je KUP italije, tako bar mislim da ga u Juventus nebitnim smatraju. Jedino ako dozivimo pad i budemo "prosjecan klub" kojeg sitinice zadovoljavaju...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
pa znaci vi ste najvise od svih bili taj "prosjecni klub", kolko znam imate devet titula 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- firefirefirely
- Kontakt:
Jbg meni nosi naprimjer ta 10 titula nesto, nije da sad imamo 2 podjednako dobra sastava, ali se brate moglo i sa kombinovanim sastavom protiv njihovog najboljeg, samo da ih je motivirao kako treba i pripremio za utakmicu

tako je to u zadnjih 20 godina, govorim o tom periodu. Mozda je tad KUP imao vecu vrijednost, a mozda smo bili predominantni pa smo usput sve uzimaliarminz je napisao/la:pa znaci vi ste najvise od svih bili taj "prosjecni klub", kolko znam imate devet titula

Taj period je imao Inter nakon Kalcopola, gdje su apsolutno sve osvojili, bez obzira na "prosjecnu " konkurenciju. I taj period se moze uzeti kao jedan on najgori u historiju Juventusa, i tada je kup bio najveci domet tzv. prosjecnog Juventusa gdje bi sitnice bile veliki uspijeh,ako razumijes sta hocu da kazem?
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 22 jan 2014, 13:12, ukupno mijenjano 2 puta.
- Salabajzer
- Kontakt:
Ja otkako znam za Juve u Kupu su igrali rezervni igrači, druga je stvar što manji klubovi daju veliki značaj tom trofeju jer neke titule osvajaju svako 15 ili 20 godina.
Conte je sam rekao da je uvijek koristio i da će ponovo koristiti drugi sastav, nema tu neke priče. Da je igrao naš najjači tim pa da smo ispali tek onda bi nam svima trebalo biti krivo.
Conte je sam rekao da je uvijek koristio i da će ponovo koristiti drugi sastav, nema tu neke priče. Da je igrao naš najjači tim pa da smo ispali tek onda bi nam svima trebalo biti krivo.
Ima i Roma 9 kupova,Bilbao preko 15 pa ih niko ne smatra vrhom fudbala u njihovim ligama i zemljama zbog te brojke.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kup je drugorazredni trofej, bio i ostat ce za Juve. Usput, ako se ukaze prilika zasto onda ne pobijediti... 

Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 22 jan 2014, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ma možete se vi tješiti do sutra da je ovo nižerazredno takmičenje, ali sama brojka od npr. 32 titule u ligi i 10 u kupu izgleda apsolutno fantastično.
Ne bih se ja protivio da smo mi ostali u LP, a ispali iz kupa, nego smo ispali i iz LP i imaš dovoljnu prednost u prvenstvu, a mi ne želimo ići malo jače u kupu.
Ali hajde, Conte zna najbolje, nadam se da ćemo biti malo više zagrijani za Ligu Evrope
Ne bih se ja protivio da smo mi ostali u LP, a ispali iz kupa, nego smo ispali i iz LP i imaš dovoljnu prednost u prvenstvu, a mi ne želimo ići malo jače u kupu.
Ali hajde, Conte zna najbolje, nadam se da ćemo biti malo više zagrijani za Ligu Evrope
Ja te volim, volim Željo..
Why am I playing so well? Well that’s simple,” he told Sport Bild. “Because in my role I am the best in the world.
“Many try to imitate my style, but I want to say one thing – I’m the best in the world.
“In my role, no one defends like me or scores as many goals as me.
Arturo Vidal
“Many try to imitate my style, but I want to say one thing – I’m the best in the world.
Arturo Vidal

Izgubim partiju saha pa popizdim a ne drzavni kup.
Rezerve plus igraci kojima se nije digao ceif za igranje plus nekvalitet istih imamo ispadanje i popuslic.
Ligu evrope moraju ozbiljnije shvatiti
Rezerve plus igraci kojima se nije digao ceif za igranje plus nekvalitet istih imamo ispadanje i popuslic.
Ligu evrope moraju ozbiljnije shvatiti
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
veliki je igrac nema sta. citao sam tu izjavu, ali zasto ne navodis da je izjavio da je bolji od Xavia i Inieste, i da ga oni pokusavaju kopirati, mislim stvarno, nisu isti tip igraca da bi neko nekoga kopirao, ali reci da si bolji od svih, a nisi, stvarno ne ide... znam da ce ovo izazvati bijes dezurni juvntina ali tako je kako je.Nedved11 je napisao/la:Why am I playing so well? Well that’s simple,” he told Sport Bild. “Because in my role I am the best in the world.
Arturo Vidal
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Vidal definitivno jeste, trenutno, najbolji veznjak na svijetu 

- IlCapitano
- Kontakt:
Evo zamolio bih nekog da mi stavi link za tačnu tu izjavu. Pretražio sam čitav Bild i zadnji članak vezan za Vidala je bio 7.1. i nema veze sa tim.
Čisto sumnjam da to nije još jedna glupost koju su novinari izvrnuli.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
gio10 je napisao/la:Vidal definitivno jeste, trenutno, najbolji veznjak na svijetu

Il Club più titolato al mondo!
ta vijest je bila na jednom nasem poznatom portalu, a navodno orginalni izvor je "Spor Bild ". I meni zvuci malo prepotentno od Vidala...IlCapitano je napisao/la:Evo zamolio bih nekog da mi stavi link za tačnu tu izjavu. Pretražio sam čitav Bild i zadnji članak vezan za Vidala je bio 7.1. i nema veze sa tim.

Ajde molim te reci, koji to veznjak može konkurisati Vidalu u ovom trenutku?muxa je napisao/la:gio10 je napisao/la:Vidal definitivno jeste, trenutno, najbolji veznjak na svijetu
Najlakše je staviti taj roll smajli, Vidal je box to box igrač, i ono što on radi je fenomenalno, nešto slično kao i Yaya Toure, samo što za razliku od Yaye, Vidal ima sposobnost igru prebaciti sa jedne na drugu stranu.
- IlCapitano
- Kontakt:
Vidio sam ja na kojem portalu, također na ESPN-u ima, i oni se pozivaju na Bild, ali na Bildu nigdje nisam našao nešto takvo. Zadnja vijest tamo uopšte vezana za Jventus je saga oko GUarina i Vučinića.Nedved11 je napisao/la:ta vijest je bila na jednom nasem poznatom portalu, a navodno orginalni izvor je "Spor Bild ". I meni zvuci malo prepotentno od Vidala...IlCapitano je napisao/la:Evo zamolio bih nekog da mi stavi link za tačnu tu izjavu. Pretražio sam čitav Bild i zadnji članak vezan za Vidala je bio 7.1. i nema veze sa tim.
Kad smo već kod toga, Mirko nije danas sudjelovao na treningu u 14:30.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Eto sam si dao odgovor, a ako ti misliš da Yaya nema sposobnost igru prebaciti sa jedne na drugu stranu onda je svaka dalja diskusija bespotrebnagio10 je napisao/la:Ajde molim te reci, koji to veznjak može konkurisati Vidalu u ovom trenutku?muxa je napisao/la:gio10 je napisao/la:Vidal definitivno jeste, trenutno, najbolji veznjak na svijetu
Najlakše je staviti taj roll smajli, Vidal je box to box igrač, i ono što on radi je fenomenalno, nešto slično kao i Yaya Toure, samo što za razliku od Yaye, Vidal ima sposobnost igru prebaciti sa jedne na drugu stranu.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.