Naredjenje se mora ispuniti ili kazna. Vjerovatno je dobio zadatak od "nadleznog"
Nije ga u potpunosti ispunio ali je i pljuvanje nesto. Sramotno za Skripare.
Tuljumba ekipa bore se za titulu ode ih u Trebinje 10 i ne navijaju,bore se za finale kupa ode ih 10 u SB svaka cast kakav sto bi Lakaca reko siptar stil 100 posto ultra stil 0
hodža je napisao/la:Komšije, čestitam na prolazu u finale
p.s.
a koji papanluk "sudije" Kaplana...penal čist ko suza, on ne smije da svira..cccc
ne znam ali ako se bude igrala evropa, najebat ce ili celik (olimpic) ili sarajevo, uvijek se oni proguraju na kartu ugrozenosti preko tudjih ledja...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
mauricius je napisao/la:Tuljumba ekipa bore se za titulu ode ih u Trebinje 10 i ne navijaju,bore se za finale kupa ode ih 10 u SB svaka cast kakav sto bi Lakaca reko siptar stil 100 posto ultra stil 0
Fukara ni u Tuzli ne bude 30, to sam vidio na svoje oči, tako da ne trabunaj
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Pado na kladari za 240KM ali boli me k.urac Zeba puca pneal ja ko dijete prekrio oci ne smijem gledati ali kad ga pogodi aaaaa skok do plafona .A za ove seljacine iz Listice neka se oni srame mi ne trebamo
JER SI JEDAN JEDINI !
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
hodža je napisao/la:Komšije, čestitam na prolazu u finale
p.s.
a koji papanluk "sudije" Kaplana...penal čist ko suza, on ne smije da svira..cccc
uvali onog jada malog od pomocnog sudije ccccc onaj ce ga redar ganjati sve do bradine tuga brate tuga ...
e tako vam je kada siroki i taj narod cvijeca ne dobije sta zeli ..sreca pa je skutora maloo u drzavi!!
cestitke na prolazu pgt sto je ostvaren na danasnji dan!!!
Scof1eld je napisao/la:redar udara, pljuje sudiju...
SELJACI !
Ovo nije ni za regionalne lige.
Zato i jesu bili za ovakav Savez jer bez nacionalnog kljuca bi davno zavrsili tamo gdje je Brotnjo i ostali slicni klubovi. Prije ili kasnije ih to ceka, svjesni su toga.
Pokakim im se na nacionalni kljuc, nadam se da ce fudbal ozivjeti i da se to nece gledati.
Pakujte se Skripari, cekaju vas braca iz Citluka.
Evo nek im trener sad malo thinksa
[youtube][/youtube]
Baka stari poliglota, organizacija i sve oko utakmice na nivou kantonalne lige
Mora da je Suljo ovo namjestio Bevandi zato sto nije htio da glasa za statut
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Joj sine dragi prosli smo u kupu a slijedece kolo u prvenstu dolazi Siroki Mmmmmmmmmmmmmmmm vrijeme je da se napalte dugovi i krajnje je vrijeme da Grbavica dozivi delirijum kao proslog proljeca hehehe Sve ispod 10 000 je ravno nuli
zolaTM je napisao/la:ima li dole policije,lik hoda po terenu pljuje,prijeti sudiji
na kraju ga je udario...
sto se utakmice tice mesic u treci tim poslije onakve greske stvarno nema vise smisla popustat...
eto bogicevica niyeme nek se nosi u 3 lijepe lik veze nema
Samo da znas ono je Sehicev propust a ne Mesicev !!!
Nemojte se upustati u svadje i psovanja i u pobjedi i u porazu treba biti dostojanstven...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!