Na polusezoni dolazi citava ekipa. Dovode se strasni igraci za federalnu ligu koji ce biti baza za povratak u PL sljedece godine. Vec isplanirano sve. Ti mislis da ce Velez sa ovom ekipom u proljetni dio?Signore je napisao/la:Velez se one tamo moze vratiti samo u Prvu Federalnu. Kako sada stvari stoje iz Prve Fedralne ce ispasti pet klubova, tj. to je sigurica s obzirom da nema sanse da Krupa ili Radnik ispadnu iz PL, a kako Velez igra ne gine mu treci rang, iako sam ja ocekivao da ce se oni vec ove sezone vratiti u PL, ali sam se ocito prevario. Nadam se da ce ostati pa dogodine biti bitku za elitu.Tristan je napisao/la:Vraca se Borac sljedece sezone, Velez one tamo, a Celik jos nije ispao. Nije sve tako crno.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Prosle godine Velez i Borac odose, a sad ove Celik. Ovo ce da bude sve, osim PL BiH.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nisam bio upucen. Hvala na informacijama i sretnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Na polusezoni dolazi citava ekipa. Dovode se strasni igraci za federalnu ligu koji ce biti baza za povratak u PL sljedece godine. Vec isplanirano sve. Ti mislis da ce Velez sa ovom ekipom u proljetni dio?

- Evolve
- Kontakt:
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma sto puta sam pisao da je uprava dosla kad je skoro zavrsen bio prelazni rok. Mislilo se i prevarilo da ova ekipa moze odigrati solidno polusezonu. Ibro je trebao doci tek tada. Samo nas je golman kostao 10 bodova. Sve u svemu sada se iz druge ubacuje u petu i nema razloga za brigu. Sada je sve u 4-5 bodova. Dobijes 4 zaredom eto te sedmiSignore je napisao/la:Nisam bio upucen. Hvala na informacijama i sretnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Na polusezoni dolazi citava ekipa. Dovode se strasni igraci za federalnu ligu koji ce biti baza za povratak u PL sljedece godine. Vec isplanirano sve. Ti mislis da ce Velez sa ovom ekipom u proljetni dio?

Krmak oslabio ti taj humor pravo

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Amin.Tristan je napisao/la:Vraca se Borac sljedece sezone, Velez one tamo, a Celik jos nije ispao. Nije sve tako crno.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Prosle godine Velez i Borac odose, a sad ove Celik. Ovo ce da bude sve, osim PL BiH.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
De nam nabroji par ti silnih mega igraca ,koji su spremni doci u vas potonuli klub...cisto onako da vam mi ne pokupimo kojeg,da vam se ne useremo u ceif.
- Osttribine
- Kontakt:
Ne znam da li mislis samo na proslu sezonu ili opcenito, ali ne vidim po cemu je Sloboda vise uradila, opet nista nije osvojila, jedino sto je evropu izborila, mi smo kup i titulu osvojili u prethodnih par godina, jeste da su nas sveukupno mnogo kostale obzirom na nesposobnost nasih celnih ljudi u klubu, katastrofalne transfer politike prije svega.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:FK Sarajevo, sa najvise para najmanje uradjeno ( uzimajuci u obzir s koliko para raspolazu ). To bi vec bilo u svakoj normalnoj drzavi ispitano, gdje silni novci odose. Odlican primjer je Sloboda od prosle godine. Sa manje ulozenih para vise se uradilo, ali su te pare otisle gdje su i trebale. Dobro Mortem kaze, gdje su pare tu i hijene navale. Kad nehljebari nisu mogli marke od kamiondzije dobiti, onda su se svi zajedno potrudili da ga odstrane, da bi mogli svoje dzepove ponovo da pune preko Slobode. I to nije samo fudbal. Nekad su i drugi sportovi punili dvorane, a to sad samo rade seoski pjevaci.![]()
Nikad nama bolje biti nece, sve dok nam je prece ko se kako zove, a ne kvaliteta zivota i svega sto to nosi.
- Incognito87
- Kontakt:
jel moguće da je ovo postavio

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
- Kontakt:
Mislio sam posebno na proslu sezonu. Ciljam na to da je Sarajevo trebalo dominirati s tim parama, ali ocigledno je da sav novac odlazi negdje drugo.Osttribine je napisao/la:Ne znam da li mislis samo na proslu sezonu ili opcenito, ali ne vidim po cemu je Sloboda vise uradila, opet nista nije osvojila, jedino sto je evropu izborila, mi smo kup i titulu osvojili u prethodnih par godina, jeste da su nas sveukupno mnogo kostale obzirom na nesposobnost nasih celnih ljudi u klubu, katastrofalne transfer politike prije svega.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:FK Sarajevo, sa najvise para najmanje uradjeno ( uzimajuci u obzir s koliko para raspolazu ). To bi vec bilo u svakoj normalnoj drzavi ispitano, gdje silni novci odose. Odlican primjer je Sloboda od prosle godine. Sa manje ulozenih para vise se uradilo, ali su te pare otisle gdje su i trebale. Dobro Mortem kaze, gdje su pare tu i hijene navale. Kad nehljebari nisu mogli marke od kamiondzije dobiti, onda su se svi zajedno potrudili da ga odstrane, da bi mogli svoje dzepove ponovo da pune preko Slobode. I to nije samo fudbal. Nekad su i drugi sportovi punili dvorane, a to sad samo rade seoski pjevaci.![]()
Nikad nama bolje biti nece, sve dok nam je prece ko se kako zove, a ne kvaliteta zivota i svega sto to nosi.
nego mozemo li mi navijaci celika jos uvjek na ovoj temi pisat
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
tareizo je napisao/la:nego mozemo li mi navijaci celika jos uvjek na ovoj temi pisat

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Sta je sa onim Koaudijem il kako mu je ime? Nema mjesta u zrinjskom?
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Nije dugo igrao,a imao je i zdravstvenih problema do prije mjesec dana,na treninzima napreduje jako,mislim da će na proljeće startati u kupu...RichmanBiH je napisao/la:Sta je sa onim Koaudijem il kako mu je ime? Nema mjesta u zrinjskom?
Klubu sa lentom odan bit ću ja, sve dok tiho teče Neretva!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rama94prozor je napisao/la:Nije dugo igrao,a imao je i zdravstvenih problema do prije mjesec dana,na treninzima napreduje jako,mislim da će na proljeće startati u kupu...RichmanBiH je napisao/la:Sta je sa onim Koaudijem il kako mu je ime? Nema mjesta u zrinjskom?
Hvala. ja reko da se nsite pokajali

UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Veze on nema. Ako velež ostane u federalnoj tamo će na kaljenjeRichmanBiH je napisao/la:Sta je sa onim Koaudijem il kako mu je ime? Nema mjesta u zrinjskom?
Prvi i jedini mostarski šampion
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dogodine znači u 1.ligi FBiH Velež, Čelik i Olimpic. Ako Velež izbori opstanak naravno
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Eto izvući ćete se. Na pošten način nećete, a evo i prijeti vam oduzimanje bodova
LeBron James
Ispadamo 99%KingJamesMVP je napisao/la:Eto izvući ćete se. Na pošten način nećete, a evo i prijeti vam oduzimanje bodova
Eto nas u ligu taman za vas da igramo i da zatvaramo krugove, vratite sljedece sezoneKenoRob je napisao/la:Ispadamo 99%KingJamesMVP je napisao/la:Eto izvući ćete se. Na pošten način nećete, a evo i prijeti vam oduzimanje bodova

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.