Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Serie A
90+1' Strahllissier, ko je ovaj lik, nikad cuo za njega..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
To je onaj sto je postigao hat trick u Torinu 
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Koji cirkus , pa.majku ti slobodnjak na Dybali se ne vraca, a ovo vraca hahahah, iako je covjek napravio nekoliko koraka pa dodao...
Ja gledam i ne vjerujem sta sudija svira.... lik je trcao jos 5 metara, pogledao naprijed , dao loptu , ovaj je presjekao hahahhahaha cirkusssssss
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Uz najmanje datih golova od svih navedenih.Juventus 17 49
Liverpool 18 48
PSG 17 47
B.Dortmund 17 42
Barcelona 17 37
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jos malo ce nam poceti pregledati od pocetka utakmice...var...
da valja ne bi bio u Milanu.. 
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja samo znam da mu je 40 godina..zovu ga majstor straha..SonVolt je napisao/la:To je onaj sto je postigao hat trick u Torinu
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Opravdano poništen gol, za ovo VAR i služi. Da je svirao faul, kao što je i trebalo da svira jer realno jeste bio faul, ne bi ni došlo do šanse i gola.
Ali zato mi je onaj faul nad Olsenom diskutabilan, ondje je komotno mogao priznati gol.
Koga briga, nova tri boda u džepu. Nekad je tako lijepo biti navijač Jubeta, to se mora priznati.
Ali zato mi je onaj faul nad Olsenom diskutabilan, ondje je komotno mogao priznati gol.
Koga briga, nova tri boda u džepu. Nekad je tako lijepo biti navijač Jubeta, to se mora priznati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-16
wINTER has come
Chopor se trese kolektivno, nejasno je da li od straha ili hladnoce.
wINTER has come
Chopor se trese kolektivno, nejasno je da li od straha ili hladnoce.
Mogao, a nije ni pogledao var.rope11 je napisao/la:Ali zato mi je onaj faul nad Olsenom diskutabilan, ondje je komotno mogao priznati gol.![]()
ni "pipno ga" nijerope11 je napisao/la:Opravdano poništen gol, za ovo VAR i služi. Da je svirao faul, kao što je i trebalo da svira jer realno jeste bio faul, ne bi ni došlo do šanse i gola.
Ali zato mi je onaj faul nad Olsenom diskutabilan, ondje je komotno mogao priznati gol.![]()
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
-
Burberry46
- Kontakt:
Znam da su golmani zasticeni u petercu ali i meni se ono cini kao cist golGefufna je napisao/la:Mogao, a nije ni pogledao var.rope11 je napisao/la:Ali zato mi je onaj faul nad Olsenom diskutabilan, ondje je komotno mogao priznati gol.![]()
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Imao je bukvalno identičnu situaciju 15-ak minuta prije kad je kartonirani N'Zonzi srušio Dybalu u kontri, pustio prednost, Ronaldo je nabio na tribine i nije vratio na faul nad Dybalom - pokazuje Ronaldu da je iskoristio prednost.rope11 je napisao/la:Opravdano poništen gol, za ovo VAR i služi. Da je svirao faul, kao što je i trebalo da svira jer realno jeste bio faul, ne bi ni došlo do šanse i gola.
Ali zato mi je onaj faul nad Olsenom diskutabilan, ondje je komotno mogao priznati gol.![]()
Ok, ako se vodiš time da je neuspješan šut/dodavanje odmah nakon faula iskorištena prednost onda drži isti kriterij.
Slažem se za Olsena. Chiellini je skočio uspravno, nije mu ušao u tijelo, ovaj promašio loptu
A šta je debil skidao Ronaldu
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Strasno je ovo sto Juve radi. Strasno!
Jos ovaj zadnji sponzorski ugovor koji su potpisali. Strasno. Al bukvalno strasno. Minimum su 3 godine ispred svih konkurenata.
Jos ovaj zadnji sponzorski ugovor koji su potpisali. Strasno. Al bukvalno strasno. Minimum su 3 godine ispred svih konkurenata.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
sta kae, konkurenata

Bil ovaj Olsen sa Alissonom na ljeto? Letiće nam Mignolet pa treba neko, a jazuk kvariti dobre odnose između klubova 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
E jesi seronjaGefufna je napisao/la:sta kae, konkurenata![]()
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Cek kako to sad ..kad je tvoj kolega neki dan sve prilozio crno na bijelo da ste vec sad ispred nas po sponzorskim ugovorima , a sto se tice rezultata nikad blize ...de usaglasi te seMago je napisao/la:Strasno je ovo sto Juve radi. Strasno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.