FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2015, 01:01

danas samo pobjeda, pa makar 1-0, mada su nas navikli na ove visoke pobjede kući :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2015, 01:03

Chinaglia je napisao/la:danas samo pobjeda, pa makar 1-0, mada su nas navikli na ove visoke pobjede kući :mrgreen:
ma ide sad i laksi raspored imamo dvije kuci uskoro cini mi se,mogli bi mi lijepo se odlijepiti,rezultatski imamo super proljece,ali usere mi dan ovakva vijest,ko ovi grobari,dabogda potrosio u najgore
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2015, 08:40

Bas smo ovako srece sa vremenom..sjecam se i onih utakmica jesenas. Eto ako je sunce bilo protiv Zrinjskog samo..

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 18 apr 2015, 09:39

Super, eto isplaticemo i te pare ovom smradu, isplaticemo jos nekolicini njih, i sta onda? Na kiti cemo im ikada zatvoriti vrata, mozda i zato jer ne mozemo, ili ja ne znam kako, proglasiti ih persona non grata jer su zaduzili klub i onda jos potrazuju pare tuzbama? Ne vidim neki logican nacin.

Isto tako me nervira sto u medije Azmir iskoci sa novom tuzbom i potraznjom, prijetnjom nasem klubu, i onda imamo jos jedan sudbonosni mjesec po nas klub, i tako u nedogled. A nikako da iskoci u medije sa informacijom da se radi na kontratuzenju pojedinaca, da se svi mi informisemo sta se radi po tom pitanju, da li nam je Jasmin obezbjedio taj pravni tim i jesu li poceli raditi, ako nisu kad ce i hoce li uopste... ne moze ba ni ovako vise, jer i mi navijaci i ljubitelji Slobode sada imamo pritisak iz sedmice u sedmicu, iz mjeseca u mjesec hoce li neko novi nas tuziti, hoce li nas Azmir napustiti, a da se nista ne radi u odbrani kluba, da se stane u gard i lupa svaki smrad koji je doveo Slobodu gdje je sada.
Masa nas (govorim generalno, ne za sebe) nije bas novcano situirana, dosta nas odvoji neku kintu za kartu na Tusnju, za kospe i sok, odvoji se neki dinar i za donaciju jer nas frustriraju sve te tuzbe, ali i toga ce biti sve manje i manje, puna kita je ljudima vise i Bahrudina, i Davuda i ostalih ako cemo stalno strepiti, a novcano gotovo pa necemo nista pomoci, jer je to sitnica, i ako se ta ista **** nece kontratuziti, prozivati javno i na sav glas, pa ako treba i na ulazu napraviti Wall of shame sa njihovim telecim glavucama, na svaki nacin ih crniti i s razlogom.

Idemo danas po pobjedu. Kisa ne jenjava, teren ce opet biti krs.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 apr 2015, 10:01

kud ce gori nacin da ga crnis od ovog skupljanja humanitarne pomoci....to je to javno crnjenje..drugacije ne mozes, nemas pravo nikakvo da ih tuzis..Azmir treba izaci i reci to ljudima, da ti po nasem zakonu nemas osnova da ih tuzis za nesavjestan rad, a i da su presude donesene ranije i da su sve pravosnazne i da je istekao davno prije azmira i rok za zalbe.

te kontratuzbe, pravni tim, to je faraon medio i privlacio paznju a ljudi se primili..svako zna da Davudu, Bahrudinu, Arkadi itd itd ne mozes nista osim isplatiti ih

rupa u zakonu, nije zakon predvidio takve gnjide i nule od ljudi koji ce se okoristiti o udruzenja gradjana

jedino sto mozes je da ih crnis ovako ko sto Azmir radi ili da navijaci izvrse pritisak na njih..a nase navijace boli q :D

objasnio sam gore iznad, svako ima nekog ili nesto iza ledja, samo Sloboda nema nikog osim Azmira...danas se kad odbijes nesto sto ce Azmir i uprava donirati (ako doniraju oni u kutije) nece skupiti ni 1000 maraka priloga pazite sta sam rekao..

a kazem ja vama davno, nije zavrseno ovo nista oko igranja naredne sezone, ali eto neki me prave budalama..samo mislio sam i ja da je problem za narednu godinu, a ne ovako hitan
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 apr 2015, 10:05

Dobijajte ovo danas, igro sam kecaaa !!! :D
Željezničar živimo !

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 apr 2015, 10:25

Nevjerovatno kako ova kisa tempira na dan utakmice.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 apr 2015, 11:19

Ultrasstyle_tz... :clap: sve si upravu.Teska borba krece to sam i ja piso.Pogotovo koje pare trebaju za iducu sezonu...al obavezno ide ona nasa,ma Azmir ce to sve rijesit!!!Gdje smo mi u svemu tome???Daj Boze i hiljada da se skupi danas :crazy: .Ja vam kazem da smo mi danas na ispitu kod Azmira,nisu djaba kutije postavljene.Ako grad ne prihvati program koji se predlaze...bojim se da je za nasu Slobodu kraj(nedo Bog).
Zlatan Nalić sin tuzlanski

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 18 apr 2015, 11:24

Tacno tako ultrastyle...
Neka se skuplja sadaka za gnjidu od covjeka danima ce se provlaciti njegovo ime kroz medije.

Skuplja se novac za tuzlanskog pujdu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2015, 12:08

Ma ove nase sudije gledaju jednodimenzionalno sve. Neka malo sire sagledaju stvari, a ne par papira i evo ti Dauvde 370 000 KM. :facepalm:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 apr 2015, 12:09

tuzlak1987 je napisao/la:Ma ove nase sudije gledaju jednodimenzionalno sve. Neka malo sire sagledaju stvari, a ne par papira i evo ti Dauvde 370 000 KM. :facepalm:
Nema on šta šire gledat njegovo je da prati slovo zakona, to što je zakon **** je nešto drugo
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2015, 12:11

Heller je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma ove nase sudije gledaju jednodimenzionalno sve. Neka malo sire sagledaju stvari, a ne par papira i evo ti Dauvde 370 000 KM. :facepalm:
Nema on šta šire gledat njegovo je da prati slovo zakona, to što je zakon **** je nešto drugo
A jbg nama sto je ostalo 20 000 KM duga za telefon samo to niko nista, ljudi dolazili od kuce da pricaju sa familijom na ljetovanjima :facepalm:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 apr 2015, 12:17

tuzlak1987 je napisao/la:
Heller je napisao/la:
A jbg nama sto je ostalo 20 000 KM duga za telefon samo to niko nista, ljudi dolazili od kuce da pricaju sa familijom na ljetovanjima :facepalm:
Zato ga treba tužit al ne može sudiaj iz guzice vadit te papire
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 apr 2015, 14:04

katakomba je napisao/la:Dobijajte ovo danas, igro sam kecaaa !!! :D
Tebi pare,nama 3 boda nama navijačima nekolicina piva i svi sretni :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2015, 14:11

kiša trenutno ne pada, valjda više neće ni padat' :roll:

2000 duša i sretan ću biti, a momci neka nas obraduju novom domaćom pobjedom :thumbup:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 apr 2015, 14:49

Gorki je napisao/la:
katakomba je napisao/la:Dobijajte ovo danas, igro sam kecaaa !!! :D
Tebi pare,nama 3 boda nama navijačima nekolicina piva i svi sretni :mrgreen:
Bas tako haha. U svakom slucaju, sretno :thumbup:
Željezničar živimo !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 apr 2015, 15:03

Zodiac je napisao/la:Nevjerovatno kako ova kisa tempira na dan utakmice.

Nije mi drago što je kiša. Biće nas jedno 700- 1 000.Jedino što me tješi je da nam kišno vrijeme donosi nafaku, odnosno da po kišovitom vremenu pobjeđujemo. ABd -a biće 3-0 za Slobodu.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 apr 2015, 15:23

poslije ugodnog sedmodnevnog boravka u Banovicima da momcima zazelim dobru igru i pobjedu danas sa kojom bi mislim definitivno rijesili pitanje opstanka ako nam se jos neki rezultati poklope...ocekujem bar 1500 ljudi jer je vrijeme krs i neatraktivan protivnik....ovom uhljupu sto trazi pare od Slobode cu ubacit petaka sa obaveznim naglaskom na HARAM MU BILO...nek se najede goljo goljavi i ako ce ga ovih 20 milja otjerat sa Tusnja za vas vijekova jos bi mu dodao 5 hiljada....vojnici Slobode :puke: :puke: :puke: ...mater im j e b e m onu klosarsku i fakinsku

SVI NA TUSANJ...MOSA BODASLO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2015, 16:07

Trenutno nas ima 200, ako bude 500-600 puna saka brade xd

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 apr 2015, 16:31

Dobro je napuni se fino sad. Ipak dosta raje iako je vrijeme ko k..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []