AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 17 jun 2017, 09:42

Navodno ce uprava kluba jos jednom kontaktirati Donnarummu da se sam bez pristutnosti krmka izjasni o napustanju kluba!

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 17 jun 2017, 09:53

meskalin je napisao/la:Navodno ce uprava kluba jos jednom kontaktirati Donnarummu da se sam bez pristutnosti krmka izjasni o napustanju kluba!
Gdje si to pročitao? Na njihovom mjestu ne bi se spuštao na taj nivo kao da molis igrača da se predomisli i pokazujes mu da je veći od kluba.Zna se kako se postupa s onima koji su kao Dollaruma postupili...Natezi do zadnjeg dana prelaznog roka nek ga 1001 znoj prodje pa onda ako bude neka fina ponuda prodati ga, a u suprotnom na klupu ili tribine svejedno je.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jun 2017, 10:06

nisam siguran koliko bi mu bilo pametno da se sad predomisli, toliko se zamjerio i razočarao navijače da bi ga na kraju oni otjerali.
a znam da vi sad najradije on i raiola novi ugovor jer nijedan nema koristi ako ostane godinu dana na tribinama, ali mane sad nazad i lizanja što si pljunuo.

vjerujem da je hajvan skontao da je donio glupu i ishitrenu odluku, al' prošao voz sad yebiga... :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 jun 2017, 10:11

Čitam da smo možda zainteresovani za Gonalonsa iz Lyona, 28 godina preko 300 nastupa za Lyon ističe mu ugovor iduće sezone, može se uzeti za 5 miliona € što je po meni super posao.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 17 jun 2017, 10:22

nextterrain je napisao/la:Čitam da smo možda zainteresovani za Gonalonsa iz Lyona, 28 godina preko 300 nastupa za Lyon ističe mu ugovor iduće sezone, može se uzeti za 5 miliona € što je po meni super posao.
Još jedan defanzivni vezni operisan od ofenzive, tako da fakat ne znam koji će nam takav tip igrača.
Doduše može igrati i stopera, tako da bi mogao možda biti rezerva. Mada lik je dijete Lyona, tako da mislim da će produžiti ugovor, nije Dolaruma. :rol:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 jun 2017, 10:34

Mislim da sam procitao na MilanFans ili sličnu neku stranicu...ja sam isto protiv toga, bolje da rade na dovodjenju ofanzivnog veznjaka, a onda na ovo sve me strasno zivcira situacija s Contijem, kao da Cafua dovode , a ne lika iz Atalante za kojeg da se ne lazemo pola od nas nema pojma kakav je igrac ccc

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 17 jun 2017, 10:49

Ako je istina ova ponuda Reala sa Navasom + pare,prodati smrdu odmah,samo malo zatezati sa cijenom.I staviti pravo prece kupovine za neku sumu cisto da debeli se znoji kad ga bude prodavao opet
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 17 jun 2017, 10:51

meecko je napisao/la:Ako je istina ova ponuda Reala sa Navasom + pare,prodati smrdu odmah,samo malo zatezati sa cijenom.I staviti pravo prece kupovine za neku sumu cisto da debeli se znoji kad ga bude prodavao opet
Sta ce ti Navas kad imas dobrih golmana po Italiji, ja bih krenuo s Perinom i Pelizzariem na klupi, a Donnarummu bi prodao u zamjenu za Jamesa, neka se dogovore pare i Gigi za Jamesa i svi sretni!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jun 2017, 11:43

meskalin je napisao/la:Mislim da sam procitao na MilanFans ili sličnu neku stranicu...ja sam isto protiv toga, bolje da rade na dovodjenju ofanzivnog veznjaka, a onda na ovo sve me strasno zivcira situacija s Contijem, kao da Cafua dovode , a ne lika iz Atalante za kojeg da se ne lazemo pola od nas nema pojma kakav je igrac ccc
Pa oko Contija je situacija jednostavna.Milan vec ima sve dogovoreno sa njim.Njegov agent je vise puta izjavio da on zeli samo u Milan i da ga druge ponude ne zanimaju niti ce ih slusati.Atalanta pokusava izvuci 3-4m vise, a niti jednoj strani se ne zuri jer momak je na prvenstvu do kraja mjeseca.Uostalom sabura malo, jer Mirabelli i Fassone pregovaraju sa vise igraca i klubova u ovom trenutku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 17 jun 2017, 12:17

Mislim da vam je Neto bolji izbor od Perina, nije puno stariji, dokazan, ne treba strahovati za povrede, kvalitetan.

Šta vam je sa onim Gabrielom? Prije par sezona najavljivan da će biti strašan golman, vidim sad uopšte ga ne spominjete.

Btw. vidjeh da Raiola drži i onog malog Mastoura, i on je najavljivan da će biti zvjerka od igrača.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jun 2017, 12:21

gojzerica je napisao/la:Mislim da vam je Neto bolji izbor od Perina, nije puno stariji, dokazan, ne treba strahovati za povrede, kvalitetan.

Šta vam je sa onim Gabrielom? Prije par sezona najavljivan da će biti strašan golman, vidim sad uopšte ga ne spominjete.

Btw. vidjeh da Raiola drži i onog malog Mastoura, i on je najavljivan da će biti zvjerka od igrača.
Neto je treća opcija čak.Naravno da je Perin bolji i uopšte ne strahujem za njegove povrede, jer momak od svog dolaska u Serie A prije pet godina, tek je lani imao nesreću sa povredama.Već više od dva mjeseca trenira punim tempom i bit' će potpuno spreman do augusta. Uostalom Neto i kad bi došao on bi opet s vremenom postao No2.Njegov dolazak bi značio da će i Plizzari imati zavidnu minutažu.A dolazak Perina i Lena bi značio da bi Plizzari na posudbu da se kali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jun 2017, 12:32

Milan je do sad potrosio 62M na 4 igrača, a od prodaje Polija i Nianga će zaraditi 20ak M, što znači su ta dva panja ipak korisna za ekipu.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 jun 2017, 12:48

gojzerica je napisao/la:Mislim da vam je Neto bolji izbor od Perina, nije puno stariji, dokazan, ne treba strahovati za povrede, kvalitetan.

Btw. vidjeh da Raiola drži i onog malog Mastoura, i on je najavljivan da će biti zvjerka od igrača
.

Gabriel je imao odličnu sezonu u Carpiju prije 2-3 godine kada su izborili Seriju A, bila je mogućnost da ostane i da brani konstantno Seriju A i prije nego što je Donnarumma dobio šansu, ali on je odlučio da ide u Napoli gdje je Reina bio u top formi i sam se pomirio sa klupom. Kasnije se vratio u Milan i na zimu je bio na posudbi u Cagliariju, ali nije se proslavio. Zafrkao je sebi karijeru s tim potezom što je otišao u Napoli.

Mastour je u Zwolle-u, ali nije odigrao puno utakmica i on je naglo otišao sa 17 godina na posudbu u Malagu gdje nije dobio priliku, potraceni youtube talent koji se nije fokusirao na teren. Istice mu ugovor sa Milanom ove sezone i ne piše se ništa o njemu tako da sumnjam da će potpisati novi ugovor

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 jun 2017, 13:05

Naćuh Milan ponudio 20 miliona i Donnarummu za Jamesa. Šta mislite? RM hoće da se riješi Jamesa, vi morate prodati Donnarummu. Win-win situacija.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 jun 2017, 13:11

anonymousHD je napisao/la:Naćuh Milan ponudio 20 miliona i Donnarummu za Jamesa. Šta mislite? RM hoće da se riješi Jamesa, vi morate prodati Donnarummu. Win-win situacija.

Pješke bih otišao do Madrida da potpišem :ljepota:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 17 jun 2017, 13:16

anonymousHD je napisao/la:Naćuh Milan ponudio 20 miliona i Donnarummu za Jamesa. Šta mislite? RM hoće da se riješi Jamesa, vi morate prodati Donnarummu. Win-win situacija.
Sve OK, osim ovog da moramo prodati izdajicu. Uopšte ga ne moramo prodavati, čak je i predsjednik kluba izjavio da on nije na prodaju te da mu gubitak tih 40tak miliona od dolarume ništa neće značiti.
I brate precjenjuete tog Jamesa, puno je 20 i mali smetljar!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 jun 2017, 13:23

To su priče za malu djecu da će ostati naredne sezone i to na tribinama.
Ne znam, to je Milan poslao, RM hoće da vrati sve uloženo za Jamesa, to je nekih 70-75 miliona eura. Englezi će sigurno toliko ponuditi, jer vidiš kakvo je danas ludilo, neki golmani koji ispadnu u drugu ligu koštaju kao Buffon. Otišlo sve u klinac.
Ovakav deal bi bio najbolji za oba tima.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 17 jun 2017, 13:39

LegendKiller je napisao/la:
Sve OK, osim ovog da moramo prodati izdajicu. Uopšte ga ne moramo prodavati, čak je i predsjednik kluba izjavio da on nije na prodaju te da mu gubitak tih 40tak miliona od dolarume ništa neće značiti.
I brate precjenjuete tog Jamesa, puno je 20 i mali smetljar!
Ma ovo je cak ispod cijene posto realno Donnarumma u zadnjoj godini ugovora vrijedi ne vise od 40m.
Ali vjerujem da bi Perez pristao a ovo jer bio Real dobio golmana za sljedecih 15-17 godina.
Kako rece kolega anonimni win-win.

meecko
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meecko » 17 jun 2017, 13:40

meskalin je napisao/la:
meecko je napisao/la:Ako je istina ova ponuda Reala sa Navasom + pare,prodati smrdu odmah,samo malo zatezati sa cijenom.I staviti pravo prece kupovine za neku sumu cisto da debeli se znoji kad ga bude prodavao opet
Sta ce ti Navas kad imas dobrih golmana po Italiji, ja bih krenuo s Perinom i Pelizzariem na klupi, a Donnarummu bi prodao u zamjenu za Jamesa, neka se dogovore pare i Gigi za Jamesa i svi sretni!
Samo iz razloga sto će Navas bit prelazno rjesenje,a da Plizzari za godinu bude prvi golman.U svim drugim opcijama (Perin....) mali je u startu drugi golman. Mada je opcija sa Jamesom dobra,al će RM traziti najmanje 50 milliona + Dolaruma.A to ti je ko da ga dzaba dajes. Iz ove situacije izvuci najvise.Ako ne zakovat ga za klupu 1godinu i nek ide dzaba
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 jun 2017, 13:51

Pa baš win-win situacija za oba kluba, vi ćete dobiti odličnog golmana i 20 mln, mi ćemo se riješiti igrača koji ne želi potpisati ugovor i dobiti Jamesa, koji bi mogao postati vođa novog Milana, i to za objektivno vrlo malih 20-ak miliona.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []