Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cestitke na tituli :kava
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- RickBlaine
- Kontakt:
Ma ja, jasno je u kojem sve ovo pravcu ide. Titula je nasa, sad smijem stavit citavu kolekciju djela Lenjina, Marxa i Engelsa na nas :kava:
Kup takodjer. Carlo ce pojesti Babuku beskicmenjaka. Doblete je nas, po prvi put, od... Ma ima i dosta.
E da u prvoj sezoni osvoji triplete, to mi djeluje nekako prezajebano. Ipak ce nas opet neko zajebat u polufinalu.
Kup takodjer. Carlo ce pojesti Babuku beskicmenjaka. Doblete je nas, po prvi put, od... Ma ima i dosta.
E da u prvoj sezoni osvoji triplete, to mi djeluje nekako prezajebano. Ipak ce nas opet neko zajebat u polufinalu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ovako: liga vasa, finale LP a za kup ne bih znao. Vrlo vjerovatno da ce vam ga tu Babo uvalit kao i obicno :kavaRickBlaine je napisao/la:Ma ja, jasno je u kojem sve ovo pravcu ide. Titula je nasa, sad smijem stavit citavu kolekciju djela Lenjina, Marxa i Engelsa na nas :kava:
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Pa on radi ono sto treba,izvlaci se i stvara prostor za krila ,on je pravi FALSE 9 napadac,ima dobar pas,zna igrati na malom prostoru,nije sebican,ne forsira se nikad,itd...Mozambik je napisao/la: Jedna je stvar kolko Benzena uzima suteva, a druga stvar su njegove kretnje, ubacivanja izmedju stopera, postavljanje, kolko upropasti kontri, napada itd..
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Izgleda da si zaboravio zadnje finale kupa.Korinov je napisao/la:Ovako: liga vasa, finale LP a za kup ne bih znao. Vrlo vjerovatno da ce vam ga tu Babo uvalit kao i obicno :kavaRickBlaine je napisao/la:Ma ja, jasno je u kojem sve ovo pravcu ide. Titula je nasa, sad smijem stavit citavu kolekciju djela Lenjina, Marxa i Engelsa na nas :kava:
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
uzimamo i ligu prvaka i carlo ulazi prvom sezonu u historiju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- RickBlaine
- Kontakt:
Nije, vidis da ka'e "za Kup ne bih znao".
@Rio. Deder gif Baletovog gola.

:hail:

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Kad nas patetiko za*ebe sve i uzmu i ligu i ligu prvaka

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
al kakav je car ovaj arbeloa, potezima na utakmici me stvarno cesto zna iznervirati ali ovo van terena je toliko genijalno da se ne moze opisati adekvatno 
- Consigliere
- Kontakt:
Ajde, hvala bogu da se neko sjetioKorinov je napisao/la:Cestitke na tituli :kava
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sad nako realno,bar jos po 3 kiksa se ocekuju do kraja sezone
Nadam se da ce barcin iduci biti u el clasicu
Nadam se da ce barcin iduci biti u el clasicu
real ce do kraja sezone imati maksimalno 1 kiks, nadam se da to nece biti protiv komsija iduce sedmice, protiv barce je nemoguc
Mogao bi lako biti,sumnjam da ce igrati isto ko u kupu,a mi imamo ligu prvaka sad,a oni odmor,vidjecemo koliko ce se potrositi protiv schalkeaLenBias je napisao/la:real ce do kraja sezone imati maksimalno 1 kiks, nadam se da to nece biti protiv komsija iduce sedmice, protiv barce je nemoguc
treba racunati na to da ce ipak biti ronaldo i da sigurno daje jedan gol, sumnjam da bas mozemo primiti dva komada od njih, znaci u najgorem slucaju 1:1suhi je napisao/la:Mogao bi lako biti,sumnjam da ce igrati isto ko u kupu,a mi imamo ligu prvaka sad,a oni odmor,vidjecemo koliko ce se potrositi protiv schalkeaLenBias je napisao/la:real ce do kraja sezone imati maksimalno 1 kiks, nadam se da to nece biti protiv komsija iduce sedmice, protiv barce je nemoguc
Odvadi malo.Korinov je napisao/la:Ovako: liga vasa, finale LP a za kup ne bih znao. Vrlo vjerovatno da ce vam ga tu Babo uvalit kao i obicno :kavaRickBlaine je napisao/la:Ma ja, jasno je u kojem sve ovo pravcu ide. Titula je nasa, sad smijem stavit citavu kolekciju djela Lenjina, Marxa i Engelsa na nas :kava:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@Saurman pa Bayern-Madrid finale LP. Citiraj me za koji mjesec.

I ramos zabija penal za pobijeduKorinov je napisao/la:@Saurman pa Bayern-Madrid finale LP. Citiraj me za koji mjesec.![]()
Ako se ne sretnu prije finala.suhi je napisao/la:I ramos pogadja penal za pobijeduKorinov je napisao/la:@Saurman pa Bayern-Madrid finale LP. Citiraj me za koji mjesec.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Postavio sam koju stranicu prije, al' evo da ponovimo, nije zgoregRickBlaine je napisao/la: @Rio. Deder gif Baletovog gola.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
RickBlaine je napisao/la:Nije, vidis da ka'e "za Kup ne bih znao".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.