kako bi volio da Carlo stigne lea benhakera iz sezone 88-89 cini mi se i 34 tekme bez poraza, ako mi je ijednog trenera zao sto je napustio milan to je Carlo
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
26 utakmica bez poraza kapa do poda
kako bi volio da Carlo stigne lea benhakera iz sezone 88-89 cini mi se i 34 tekme bez poraza, ako mi je ijednog trenera zao sto je napustio milan to je Carlo
Čuj snaga argumenata. Jesi jak diskutant. Đe si ti argumentirao svoju tvrdnju da bi neko drugi zabijao 15 golova više od njega?Mozambik je napisao/la: snaga argumenata
Koja laž hahasuhi je napisao/la:Sad nako realno,bar jos po 3 kiksa se ocekuju do kraja sezone![]()
Nadam se da ce barcin iduci biti u el clasicu
Cap17an je napisao/la:Koja laž hahasuhi je napisao/la:Sad nako realno,bar jos po 3 kiksa se ocekuju do kraja sezone![]()
Nadam se da ce barcin iduci biti u el clasicu
Koji dio,gornji ili dojnji hahahahhahah
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ja mislim da ćeš u El Clasicu biti veći navijač Barce od arene, djece mu i unučadi
Cap17an je napisao/la:Ja mislim da ćeš u El Clasicu biti veći navijač Barce od arene, djece mu i unučadi
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- RickBlaine
- Kontakt:
Samo u El Clasicu?Cap17an je napisao/la:Ja mislim da ćeš u El Clasicu biti veći navijač Barce od arene, djece mu i unučadi
Suhi, napusi nam se kurrca :kava: Ganaremos todo!
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
pocelo zatopljavanje i kod nas napokon +3
Samo za @Ricka i njegovog ljubimca. Naime top koji je ispalio Klempo isao je sljedecom brzinom: 147 km/h
Usporedbe radi, ovo su najjaci udarci u historiji
Roni 211 km/h
David Hirst 182 km/h
Ibrahimovic 180 km/h
Roberto Carlos 178 km/h
Alex 176 km/h
Sinisa Mihajlovic 160 km/h
David Trezeguet 153 km/h
David Beckham 150 km/h
Adriano Leite 148 km/h
Matthew Le Tissier 139 km/h
Usporedbe radi, ovo su najjaci udarci u historiji
Roni 211 km/h
David Hirst 182 km/h
Ibrahimovic 180 km/h
Roberto Carlos 178 km/h
Alex 176 km/h
Sinisa Mihajlovic 160 km/h
David Trezeguet 153 km/h
David Beckham 150 km/h
Adriano Leite 148 km/h
Matthew Le Tissier 139 km/h
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Hahhahahahahhahahahaha jel me to izdajete pi*keRickBlaine je napisao/la:Samo u El Clasicu?Cap17an je napisao/la:Ja mislim da ćeš u El Clasicu biti veći navijač Barce od arene, djece mu i unučadi
Suhi, napusi nam se kurrca :kava: Ganaremos todo!
6 milja plaća i nosa izderane pantoleRickBlaine je napisao/la:Nije, vidis da ka'e "za Kup ne bih znao".
@Rio. Deder gif Baletovog gola.
:hail:
Mokri čiji si ti?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- RickBlaine
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jos deset puta. Golovi nakon kojih se uhvatis za glavu.
I naucija san jeb'ateled malo ruski priko ovih videa. "Ronaldo, udar, goool" :kava:
Jos deset puta. Golovi nakon kojih se uhvatis za glavu.
I naucija san jeb'ateled malo ruski priko ovih videa. "Ronaldo, udar, goool" :kava:
Usit ce mu Lukicina zena. Ona je imala domacinstvo u osnovnoj :kava:Kawhi je napisao/la:6 milja plaća i nosa izderane pantole :mrgreen
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Misliš "Bejl, udar, goool" :kava:RickBlaine je napisao/la: I naucija san jeb'ateled malo ruski priko ovih videa. "Ronaldo, udar, goool" :kava:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Misliš golovi nakon kojih ti se usta rašire toliko da može avion uć u njihRickBlaine je napisao/la: Jos deset puta. Golovi nakon kojih se uhvatis za glavu.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mogu misliti sta pisu nocas Hrvatski mediji,Real zasluzeno slavio,Luka Modric gledao utakmicu i donio srecu svojoj ekipi xD
Evo sta pisu.
Pljušte pohvale i kad ne igra: 'Modrić je najbolji veznjak Primere!'
Real siguran bez Ronalda i Modrića: Pogledajte fantastičan gol Balea!
Pljušte pohvale i kad ne igra: 'Modrić je najbolji veznjak Primere!'
Real siguran bez Ronalda i Modrića: Pogledajte fantastičan gol Balea!
- Modrić telepatski vodio Real do pobjede.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ajde osasuna izdrži,bar im 2 boda uzmi..molim vas
to je to, usamljeni smo na vrhu (i ja sam pao na kladionici
)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nije jos gotovo, mogu se ovi cigani vratit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.