Znaci izgjevam Francuze, ovo ostalo je dobro tako mi se barem cini, imas li prijedlog za sutra da uplatim na 10 KM ?dr.van nostrand je napisao/la:Taj Rennes je toliko imao srece u Parizu + iskjucenja...ne znam koliki je value ali njih svakako treba izbjeci, ja ih nikad ne bih stavio.fukara87 je napisao/la:Rennes - Evian 1
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Cospy89 je napisao/la:Znam da nije tema ali morao sam :
Da li je ko kao ja irao na Wwinu salzburg-Medvescak 1 trecina 2 a bil oje 1:2 i da su par proglasili promasenim ja usao na racun da vidim dobiak kad ono nista ja tamo na tiket a ono crveno na paruu gdje god odem na txt ,razultate svugdje 1tr2
Fakat čudno, baš sam pogledo na njihovoj stranici piše da je rezultat 1.tr bio 1:0, a na ostalim stranicama 1:2, nadaj se da će ispraviti.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Cak na njihovom teletextu pise da je 1:2 prva trecina i poslao sam im poruku zapravo 2 jos nista ne dgovorajau na meil aa na sajtu i dalje stoj icrveno
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
To se je meni jednom desilo u Derby-u, igro da nece oba tima dati gol u 1 trecini, i bilo 0-1 na svim kladionicama i nisu mi htjeli isplatiti tiket kod njih kao 1-1 bila 1 trecina !!hoshafka je napisao/la:Cospy89 je napisao/la:Znam da nije tema ali morao sam :
Da li je ko kao ja irao na Wwinu salzburg-Medvescak 1 trecina 2 a bil oje 1:2 i da su par proglasili promasenim ja usao na racun da vidim dobiak kad ono nista ja tamo na tiket a ono crveno na paruu gdje god odem na txt ,razultate svugdje 1tr2
Fakat čudno, baš sam pogledo na njihovoj stranici piše da je rezultat 1.tr bio 1:0, a na ostalim stranicama 1:2, nadaj se da će ispraviti.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma promijenit ce ne brini, ako je bilo 1-2 a kako vidim jeste samo je pitanje vremena 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Probajfukara87 je napisao/la:Imal ko sta za sutra da se moze odigratveceras fulam ove bogalje Slaviu Prag, vidim izgubili 3 utakmice za redom i hajd reko sad je red da pobijedi i Ostrava ih derne na njihovom.
Zadar - MZT 1 1.60
GBA - Andrlecht 2 1.50
Everton - Norwich 1 1.40
- SlevinKelevra
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Tiket 20
Racun: 5.00 KM
Fortuna- HSV (PP) x2 1.45
Sociedad- Osasuna 1x 1.18
Randers- Aalborg 1x 1.39
Caen- Angers 1x 1.16
Lokomotiv- Belupo 1x 1.17
3.23 x 5.00 KM = 16.15 KM

Komentar: Gotovo! Danasnjim padom iskapao je moj budzet od 20 maraka koji mi je trebao posluziti kao osnova da napravim odredjenu lovu, ali iz raznoraznih razloga nije uspjelo. Mislim da sam bio u pravu i jesam za ovaj nacin kaldjenja: dakle odvojiti odredjene novce i samo se s njima kladiti s tim da sam i ja pogrijesio u broju i odabiru parova. Iskreno, nisam ni imao vremena za neke ozbiljnije razrade pa sam obicno povecavao broj parova igrajuci na favorite. U jednom trenutku sam vise nego uduplao novac ali 2-3 kiksa su me vratila u ponor. Moram i da primjetim da sam obicno prolazio radnim danima dok su vikendom obicno bili padovi. Zelim da pozdravim sve one koji su me pratili i savjetovali. Ako mi ne bude mrsko, mozda pokusam ponovo nekada. Do tada, pozdrav svima i idemo do pobjede i dobitnih tiketa!

Šta mislite za sutra?:
PSG - Troyes 1
Rijeka - Inter Zap. 1
Middlesbrough - Bristol C. 1
Milton K. - Colchester 1
Kvota 4,14 !?
PSG - Troyes 1
Rijeka - Inter Zap. 1
Middlesbrough - Bristol C. 1
Milton K. - Colchester 1
Kvota 4,14 !?
LUHG!

Ako ovo ne prodje....mijenjaj hobiLloriS je napisao/la:E da jos sreca posluzi nakon toliko vremena

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Memphis - LA Lakers 2
Houston - New york 2
Indiana - San antonio 2
Houston - New york 2
Indiana - San antonio 2
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nisi jedini kojeg vikend zavije u crnoSlevinKelevra je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Tiket 20
Racun: 5.00 KM
Fortuna- HSV (PP) x2 1.45
Sociedad- Osasuna 1x 1.18
Randers- Aalborg 1x 1.39
Caen- Angers 1x 1.16
Lokomotiv- Belupo 1x 1.17
3.23 x 5.00 KM = 16.15 KM
Komentar: Gotovo! Danasnjim padom iskapao je moj budzet od 20 maraka koji mi je trebao posluziti kao osnova da napravim odredjenu lovu, ali iz raznoraznih razloga nije uspjelo. Mislim da sam bio u pravu i jesam za ovaj nacin kaldjenja: dakle odvojiti odredjene novce i samo se s njima kladiti s tim da sam i ja pogrijesio u broju i odabiru parova. Iskreno, nisam ni imao vremena za neke ozbiljnije razrade pa sam obicno povecavao broj parova igrajuci na favorite. U jednom trenutku sam vise nego uduplao novac ali 2-3 kiksa su me vratila u ponor. Moram i da primjetim da sam obicno prolazio radnim danima dok su vikendom obicno bili padovi. Zelim da pozdravim sve one koji su me pratili i savjetovali. Ako mi ne bude mrsko, mozda pokusam ponovo nekada. Do tada, pozdrav svima i idemo do pobjede i dobitnih tiketa!
Za zivot cijeli!
Mainz- Dortmund 3+ (Dortmund igra napadacki zadnje dvije godine)
Betis -Real 2 (ubila ih sevilja, ubice ih i real)
Everton- Norwich 1 (ne volim everton nikako, al prejaki su ove sezone)
Split -Istra 1 (split klasicna domacinska ekipa, a istra losa na strani)
--------------------------------------
kvota 4,58 u premieru (trpati sto veci ulog)
misljenje??
misljenje??
sve samo nebih stavio splita, prije bi rijeku ili anderlecht 2bulbasor je napisao/la:Mainz- Dortmund 3+ (Dortmund igra napadacki zadnje dvije godine)
misljenje??

i

Još na live ganjat over koševe prvih četvrtina.

a kontam uzeli su Dinamo, i gledao sam ih par puta imaju solidnu ekipu, a onaj Inter Zapresic me oborio milion putaLloriS je napisao/la:sve samo nebih stavio splita, prije bi rijeku ili anderlecht 2bulbasor je napisao/la:Mainz- Dortmund 3+ (Dortmund igra napadacki zadnje dvije godine)
misljenje??

2 prijedloga po meni sigurica.
Zvijezda - Travnik 1 1.55 kvota Zvijezda ovdje dobija jer su jaci od Travnika a jos i kod kuce igraju .
Kotrijk - Cercle Brugge 1.90 kvota, Kotrijk igra dobro u zadnje vrijeme, kod kuce u zadnjih pet utakmica imaju 3 pobjede i 2 remija, dok Cercle Brugge igra slabo u gostima i imaju samo jednu nerijesenu i 6 poraza, zadnjih 5 utakmica u gostima sve porazi, stoga ovdje je kec ocigledan.
Zvijezda - Travnik 1 1.55 kvota Zvijezda ovdje dobija jer su jaci od Travnika a jos i kod kuce igraju .
Kotrijk - Cercle Brugge 1.90 kvota, Kotrijk igra dobro u zadnje vrijeme, kod kuce u zadnjih pet utakmica imaju 3 pobjede i 2 remija, dok Cercle Brugge igra slabo u gostima i imaju samo jednu nerijesenu i 6 poraza, zadnjih 5 utakmica u gostima sve porazi, stoga ovdje je kec ocigledan.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
i Zukanovic strijelacfukara87 je napisao/la:2 prijedloga po meni sigurica.

Ja imam rijeku 1 na tiketu, zadnju su dobili kuci osijek 3-1 ...
EDIT: Mozel ovaj Kirilenko veceras manje 13,5 i Smith vise 15,5 ??
EDIT: Mozel ovaj Kirilenko veceras manje 13,5 i Smith vise 15,5 ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.