Ja bih nešto više volio Hameta i naravno još jednog špica...BilbijaEvolution87 je napisao/la:Jos da je dovesti Hameta i Kojasevica.
Bilo kako bilo Amere sretno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja bih nešto više volio Hameta i naravno još jednog špica...BilbijaEvolution87 je napisao/la:Jos da je dovesti Hameta i Kojasevica.
Bilo kako bilo Amere sretno
Dobrodosao kralju.Alex92 je napisao/la:Pozdrav svima.Ja sam iz Srbije,navijac sam Partizana.Ovaj forum sam nasao kad je objavljena mogucnost dolaska Husejinovica u Partizan.Vidim da ce on izgleda da ode u CSKA Sofija na moju zalost,ali sta da se radi.
Vidim da ste doveli Osmanagica.Dobar je igrac,cini mi se da ga je Partizan uzeo ispred nosa Fenerbahceu kad je bio klinac.Gledao sam ga u OFK Beogradu,dobar je sa loptom,zna da igra.Igrao je koliko se secam uz aut liniju,dosta je prodoran,mada mislim da bi mu odgovarala i pozicija iza napadaca.Haugesundu ga je preporucio Djurdjic koji je tamo igrao,sada igra za Grojter Firt.
Nadam se da cu vam biti od pomoci ako dolazi neki igrac iz nase lige i nadam se kvalitetnoj raspravi.
aS_Roma je napisao/la:Hocemo jos Krunica, Kojasevica, Dzakmica, Berberovica i Bilbiju![]()
I to bi bilo to .. Solidno ..
Ma jok.. To se on obraca djeda mrazu pred ove novogodisnje praznike.. Bio dobar djecak citavu godinu pa ocekuje da mu ispuni zeljuirh je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Hocemo jos Krunica, Kojasevica, Dzakmica, Berberovica i Bilbiju![]()
Jesmo li se to negdje oparili?
Moje misljenje za ove igrace.aS_Roma je napisao/la:Hocemo jos Krunica, Kojasevica, Dzakmica, Berberovica i Bilbiju![]()
champions1921 je napisao/la:Ma jok.. To se on obraca djeda mrazu pred ove novogodisnje praznike.. Bio dobar djecak citavu godinu pa ocekuje da mu ispuni zeljuirh je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Hocemo jos Krunica, Kojasevica, Dzakmica, Berberovica i Bilbiju![]()
Jesmo li se to negdje oparili?
To ces morati pitati Zebu i Bekricairh je napisao/la:E tvoj odgovor sam baš čekao. Neko te je pitao ako se varam. Kad je bila plata u Želji
Ma nema govora da ću s tobom polemisati.champions1921 je napisao/la:To ces morati pitati Zebu i Bekricairh je napisao/la:E tvoj odgovor sam baš čekao. Neko te je pitao ako se varam. Kad je bila plata u ŽeljiA sto vam je transparentna uprava lagala da Said ima ugovor do ljeta
Maslacak je napisao/la:Moje misljenje za ove igrace.aS_Roma je napisao/la:Hocemo jos Krunica, Kojasevica, Dzakmica, Berberovica i Bilbiju![]()
Krunic ne bi presao ni u jedan klub,osim u Borca.Kao ni Sesar,sto ne bi presao u neki drugi klub ove nase lige.
Kojasevic ako je igrao u eri Blekonje,vjerovatno bi se i sad vratio.
Dzakmic za njega ne znam ni gdje je igrao,nikad niko cuo za njega par godina.
Berberovic da se vrati iz Njemacke u ovu nasu ligu,pa nije Said.
Bilbija ako bi igdje presao to bi bio sigurno Borac,Sarajevo vrlo tesko.
Sjecam ga se ko pikleta dok je trenirao u skoli fudbala u Lukavcu. Onakav talenat je bio nevjerovatan.Redovno najbolji igrac na svim turnirima po Njemackoj. Ocekivao sam minimum da ce dogurati do liga petice. Onda ga sa nekih 15-16 god uzima Partizan u svoju akademiju gdje je ja mislim bio i kapiten u mladjim kategorijama. Svi preduslovi za pravilan razvoj i veliku karijeru su bili tu, sta se desilo s njim mi je zaista velika misterija i dan danas. Cesto cujem od momaka koji su trenirali s njim ´kad pici (takao su ga zvali) nije uspio onda ko ce´Alex92 je napisao/la:Pozdrav svima.Ja sam iz Srbije,navijac sam Partizana.Ovaj forum sam nasao kad je objavljena mogucnost dolaska Husejinovica u Partizan.Vidim da ce on izgleda da ode u CSKA Sofija na moju zalost,ali sta da se radi.
Vidim da ste doveli Osmanagica.Dobar je igrac,cini mi se da ga je Partizan uzeo ispred nosa Fenerbahceu kad je bio klinac.Gledao sam ga u OFK Beogradu,dobar je sa loptom,zna da igra.Igrao je koliko se secam uz aut liniju,dosta je prodoran,mada mislim da bi mu odgovarala i pozicija iza napadaca.Haugesundu ga je preporucio Djurdjic koji je tamo igrao,sada igra za Grojter Firt.
Nadam se da cu vam biti od pomoci ako dolazi neki igrac iz nase lige i nadam se kvalitetnoj raspravi.
Nikad cuo gdje igra,imali kakvih uspjeha itd.travnicanin je napisao/la:Maslacak je napisao/la:Moje misljenje za ove igrace.aS_Roma je napisao/la:Hocemo jos Krunica, Kojasevica, Dzakmica, Berberovica i Bilbiju![]()
Krunic ne bi presao ni u jedan klub,osim u Borca.Kao ni Sesar,sto ne bi presao u neki drugi klub ove nase lige.
Kojasevic ako je igrao u eri Blekonje,vjerovatno bi se i sad vratio.
Dzakmic za njega ne znam ni gdje je igrao,nikad niko cuo za njega par godina.
Berberovic da se vrati iz Njemacke u ovu nasu ligu,pa nije Said.
Bilbija ako bi igdje presao to bi bio sigurno Borac,Sarajevo vrlo tesko.
Ne kazem da hoce, ali i sam je izjavio da postoji mogucnost da se dogovori sa Sarajevom ako Borac ne ispuni neka njegova trazenja i zahtjeve. Uz to jos, Krunic od proljeca krece sa dobijanjem trenerske licence upravo na DIF-u koji je 12 metara od stadiona kosevo.Krunic ne bi presao ni u jedan klub,osim u Borca.
Ako ti nisi NIKAD cuo za jega, vec par godina..to ne mora da znaci da momak nije igrao sasvim dobro za svoj jos uvijek trenutni klub. Ne kazem da ce potpisati ni on za nas, ali zbog nekih licnih zivotnih situacija i nedavnih desavanja...velika mogucnost je da ostane u Sarajevu.Dzakmic za njega ne znam ni gdje je igrao,nikad niko cuo za njega par godina
Welcome drug.Alex92 je napisao/la:Pozdrav svima.Ja sam iz Srbije,navijac sam Partizana.Ovaj forum sam nasao kad je objavljena mogucnost dolaska Husejinovica u Partizan.Vidim da ce on izgleda da ode u CSKA Sofija na moju zalost,ali sta da se radi.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, bordobijeli, galia95, Google [Bot], mnon46, nedimmmm1337, skoJaa, UltraSa46 i 86 gostiju.