FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 23 dec 2012, 22:33

Evolution87 je napisao/la:Jos da je dovesti Hameta i Kojasevica.
Bilo kako bilo Amere sretno :)
Ja bih nešto više volio Hameta i naravno još jednog špica...Bilbija :P :P

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 dec 2012, 22:36

Hocemo jos Krunica, Kojasevica, Dzakmica, Berberovica i Bilbiju :D

I to bi bilo to .. Solidno .. :D

Alex92
Kontakt:

Post Postao/la Alex92 » 23 dec 2012, 23:09

Pozdrav svima.Ja sam iz Srbije,navijac sam Partizana.Ovaj forum sam nasao kad je objavljena mogucnost dolaska Husejinovica u Partizan.Vidim da ce on izgleda da ode u CSKA Sofija na moju zalost,ali sta da se radi.

Vidim da ste doveli Osmanagica.Dobar je igrac,cini mi se da ga je Partizan uzeo ispred nosa Fenerbahceu kad je bio klinac.Gledao sam ga u OFK Beogradu,dobar je sa loptom,zna da igra.Igrao je koliko se secam uz aut liniju,dosta je prodoran,mada mislim da bi mu odgovarala i pozicija iza napadaca.Haugesundu ga je preporucio Djurdjic koji je tamo igrao,sada igra za Grojter Firt.

Nadam se da cu vam biti od pomoci ako dolazi neki igrac iz nase lige i nadam se kvalitetnoj raspravi.
“Mi navijamo za Partizan pre svega zato što ga volimo, a tek onda zato što je najbolji.”
“Partizan je dobar. Toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.”
DUŠKO RADOVIĆ

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 dec 2012, 23:12

Alex92 je napisao/la:Pozdrav svima.Ja sam iz Srbije,navijac sam Partizana.Ovaj forum sam nasao kad je objavljena mogucnost dolaska Husejinovica u Partizan.Vidim da ce on izgleda da ode u CSKA Sofija na moju zalost,ali sta da se radi.

Vidim da ste doveli Osmanagica.Dobar je igrac,cini mi se da ga je Partizan uzeo ispred nosa Fenerbahceu kad je bio klinac.Gledao sam ga u OFK Beogradu,dobar je sa loptom,zna da igra.Igrao je koliko se secam uz aut liniju,dosta je prodoran,mada mislim da bi mu odgovarala i pozicija iza napadaca.Haugesundu ga je preporucio Djurdjic koji je tamo igrao,sada igra za Grojter Firt.

Nadam se da cu vam biti od pomoci ako dolazi neki igrac iz nase lige i nadam se kvalitetnoj raspravi.
Dobrodosao kralju.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 23 dec 2012, 23:12

aS_Roma je napisao/la:Hocemo jos Krunica, Kojasevica, Dzakmica, Berberovica i Bilbiju :D

Jesmo li se to negdje oparili?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 dec 2012, 23:15

irh je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Hocemo jos Krunica, Kojasevica, Dzakmica, Berberovica i Bilbiju :D

Ma jok.. To se on obraca djeda mrazu pred ove novogodisnje praznike.. Bio dobar djecak citavu godinu pa ocekuje da mu ispuni zelju :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 23 dec 2012, 23:15

Moje misljenje za ove igrace.
Krunic ne bi presao ni u jedan klub,osim u Borca.Kao ni Sesar,sto ne bi presao u neki drugi klub ove nase lige.
Kojasevic ako je igrao u eri Blekonje,vjerovatno bi se i sad vratio.
Dzakmic za njega ne znam ni gdje je igrao,nikad niko cuo za njega par godina.
Berberovic da se vrati iz Njemacke u ovu nasu ligu,pa nije Said.
Bilbija ako bi igdje presao to bi bio sigurno Borac,Sarajevo vrlo tesko.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 23 dec 2012, 23:18

champions1921 je napisao/la:
irh je napisao/la:

Ma jok.. To se on obraca djeda mrazu pred ove novogodisnje praznike.. Bio dobar djecak citavu godinu pa ocekuje da mu ispuni zelju :mrgreen:

E tvoj odgovor sam baš čekao. Neko te je pitao ako se varam. Kad je bila plata u Želji :lol:

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 23 dec 2012, 23:22

" onclick="window.open(this.href);return false;

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 dec 2012, 23:31

irh je napisao/la:E tvoj odgovor sam baš čekao. Neko te je pitao ako se varam. Kad je bila plata u Želji :lol:
To ces morati pitati Zebu i Bekrica :lol: A sto vam je transparentna uprava lagala da Said ima ugovor do ljeta :?:
BUDI ŽELJO !!!

Alex92
Kontakt:

Post Postao/la Alex92 » 23 dec 2012, 23:34

Sto se tice Bilbije nemam neko posebno misljenje o njemu.Znam da je dobro igrao u Borcu iz Banjaluke,ali u Vojvodini nije pokazao nikakav napredak.Mislim da je on igrac koji igra kad mu se hoce,vrlo je limitiran i poziciono neodredjen igrac.Nije za klasicnog centarfora,ali moze da igra kao neki poluspic.U Vojvodini je bila zestoka konkurencija,tako da on nije ni dobijao neku veliku sansu,to i ne cudi jer je Vojvodina strasno jak tim,u ovom trenutku je jaca od Zvezde,to mogu da potvrdim,jedino sto grese je to sto protiv slabijih klubova igraju lose,to je razlog sto su iza Zvezde na tabeli.Ali mislim da je JSL dosta kvalitetnija od vase,pa bi mozda u Sarajevu mogao da pokaze sebe u najboljem svetlu.
“Mi navijamo za Partizan pre svega zato što ga volimo, a tek onda zato što je najbolji.”
“Partizan je dobar. Toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.”
DUŠKO RADOVIĆ

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 23 dec 2012, 23:35

champions1921 je napisao/la:
irh je napisao/la:E tvoj odgovor sam baš čekao. Neko te je pitao ako se varam. Kad je bila plata u Želji :lol:
To ces morati pitati Zebu i Bekrica :lol: A sto vam je transparentna uprava lagala da Said ima ugovor do ljeta :?:
Ma nema govora da ću s tobom polemisati.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 23 dec 2012, 23:40

Maslacak je napisao/la:

Krunic ne bi presao ni u jedan klub,osim u Borca.Kao ni Sesar,sto ne bi presao u neki drugi klub ove nase lige.
Dzakmic za njega ne znam ni gdje je igrao,nikad niko cuo za njega par godina :roll: .

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 24 dec 2012, 00:00

Alex92 je napisao/la:Pozdrav svima.Ja sam iz Srbije,navijac sam Partizana.Ovaj forum sam nasao kad je objavljena mogucnost dolaska Husejinovica u Partizan.Vidim da ce on izgleda da ode u CSKA Sofija na moju zalost,ali sta da se radi.

Sjecam ga se ko pikleta dok je trenirao u skoli fudbala u Lukavcu. Onakav talenat je bio nevjerovatan.Redovno najbolji igrac na svim turnirima po Njemackoj. Ocekivao sam minimum da ce dogurati do liga petice. Onda ga sa nekih 15-16 god uzima Partizan u svoju akademiju gdje je ja mislim bio i kapiten u mladjim kategorijama. Svi preduslovi za pravilan razvoj i veliku karijeru su bili tu, sta se desilo s njim mi je zaista velika misterija i dan danas. Cesto cujem od momaka koji su trenirali s njim ´kad pici (takao su ga zvali) nije uspio onda ko ce´
Kako god zelim mu puno srece u bordo dresu

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 24 dec 2012, 00:00

travnicanin je napisao/la:
Maslacak je napisao/la:

Dzakmic za njega ne znam ni gdje je igrao,nikad niko cuo za njega par godina :roll: .
Nikad cuo gdje igra,imali kakvih uspjeha itd.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 24 dec 2012, 00:04

Al' Maslacak je kralj covjek, jeste najozbiljnije.
Krunic ne bi presao ni u jedan klub,osim u Borca.
Ne kazem da hoce, ali i sam je izjavio da postoji mogucnost da se dogovori sa Sarajevom ako Borac ne ispuni neka njegova trazenja i zahtjeve. Uz to jos, Krunic od proljeca krece sa dobijanjem trenerske licence upravo na DIF-u koji je 12 metara od stadiona kosevo.

Ne kazem da hoce potpisati za nas, ali ti je ta prica totalno bez osnove.
Dzakmic za njega ne znam ni gdje je igrao,nikad niko cuo za njega par godina
Ako ti nisi NIKAD cuo za jega, vec par godina..to ne mora da znaci da momak nije igrao sasvim dobro za svoj jos uvijek trenutni klub. Ne kazem da ce potpisati ni on za nas, ali zbog nekih licnih zivotnih situacija i nedavnih desavanja...velika mogucnost je da ostane u Sarajevu.

Slicno vazi i za Berberovica i Bilbiju. Mrsko mi sada dtaljno pisati o obojici. Ali zaista Maslacak prijatelju, barem procitaj zadnjih 4-5 clanaka ili podataka koje izbaci google o pojedinim igracima..pa onda pisi ovakve "analize"

;)

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 24 dec 2012, 00:16

@Vamos zapamti ovu stranicu na kojoj pisemo,ako i jedan ovaj dode kod vas onda mozemo dalje diskutovati,koje kralj,a ko ne :)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 dec 2012, 14:33

Komsije cestitam na dovodjenju Osmanagica, dobar je to igrac i veliki znalac a relativno mlad, sigurno ce podici kvalitetu i vase ekipe i lige.
Nadam se da cemo i mi dovesti slicnog igraca na rupu koja je ostala odlaskom Zebe pa da utrka za prvaka bude zanimljiva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 24 dec 2012, 14:53

Welcome drug. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 dec 2012, 15:00

Ima li sta novo za Berberovica :idea:,pricalo se da od Bugarske nema nista,i da bi karijeru u mogao zavrsiti u Sarajevu ,a potom da nesto radi u klubu. Dzakmic bi uskoro trebao da se odluci,i da se javi Selimovicu oko potpisa ugovora.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, bordobijeli, galia95, Google [Bot], mnon46, nedimmmm1337, skoJaa, UltraSa46 i 86 gostiju.