FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Odlazak Pepa bi oznacio otvaranje puta ka stvaranju Bayerna koji bi opet bio strah i trepet van Njemacke.
Da opet gledamo Bavarsku masinu spremnu da u sprintu 90 minuta provede, da nadskoci nadjaci protivnika.
Ovo sad iznosenje lopte i tranziciju kad gledam zgadi mi se, nije ovo Bayern ljudi moji, niti cemo mi pod Guardiolom ikad osvojiti Ligu Prvaka, a imamo generaciju za to.
Da opet gledamo Bavarsku masinu spremnu da u sprintu 90 minuta provede, da nadskoci nadjaci protivnika.
Ovo sad iznosenje lopte i tranziciju kad gledam zgadi mi se, nije ovo Bayern ljudi moji, niti cemo mi pod Guardiolom ikad osvojiti Ligu Prvaka, a imamo generaciju za to.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Fizička sprema se ne može toliko kritikovati, jer imali smo par igrača na terenu koji su imali duge ozljede i koji se ne mogu tako brzo vratiti , tačnije dostići onu top fizičku spremu. Schweini, Lahm imali probleme, ozljede....Pogotovo ovaj drugi se tek nedavno vratio, a valja mu igrati na visokom nivou. Učestale povrede kod Benatije. Dugo odsustvo kod Thiaga. Samo kod Thiaga moram spomenuti, da i pored svog talenta, on mora shvatiti da ako igra za njemačku ekipu ima da trči, a ne da glumi neku facu zbog par čarolija koje izvede na terenu. Što je najtužnije, s njegove strane su te čarolije večeras skroz izostale.Klare je napisao/la:effe, tvoju analizu sam čekao, sve odlično.
Nisi se dotakao fizičke spreme, a to nam je rak rana, nedopustivo!![]()
Većina se ipak borila, bili su požrtvovani, kod Schweinija je bilo želje, borio se, ali igrački je mogao više. Lahmu je ovo sveukupno gledajući bila loša partija (jedan od razloga je gore i to dobar razlog). Boateng bio bez greške do momenta kada ga Messi baci na guzicu...Xabi Alonso dosta lopti osvajao, borio se.
Rafinha solidan. Ali npr. Bernat je izgubio nevjerovatno mnogo lopti. Možda i najlošije izdanje od momka, kojeg mnogi vole kritikovati, ali koji igra solidnu sezonu. Večeras je bio katastrofa.....
I borba znači i želja naših momaka nije bila problem, ali koncept jeste. Peljanje lopte pozada da se zakuha i omogući prilika protivniku i peljanje lopte naprijed da se pokuša ušetat u gol, a na kraju se samo izgubi lopta u ključnom trenutku, kada je treba opalit po golu....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Meni kao neutralnom posmatracu izgleda pesmijesno mijenjati koncepciju i igru ekipe koja je samljela cijelu Evropu u ovu jednu negledljivu punu kratkih pasova igru koja me moze samo natjerati na spavanje. Ne volim Njemacki fudbal ali ono sto su bavarci prezentovali kada su uzeli tripletu je fascinantno
. Nakon toga kada pogledam kobasičare sa ovim klaunom na klupi
Unistio vas je 

Samo mi nije jasna taktika gdje se ne trenira skok igra u napadu (korneri) gdje smo u sezoni 12/13 prejaki bili i imali bezbroj golova iz te situacije. Pored skakaca kakvi su Boateng, Benatija, Lewandowski, Muller, Dante, Martinez, Basti, ja ne pamtim kada smo dali gol iz kornera i gdje smo veceras trebali traziti svoju sansu, ali ne mi bjezimo od kornera po uzoru na Pep-ovu Barcelonu... Neke stvari ne mogu svariti kod Pep-a ali nikako!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Bez ljutnje bavarci,ali Guardiola nije trener za bayern.
On i dalje skriveno u sebi u dusi simpatise barcu.
Bayernu treba svabo za trenera,i sto to prije uradite bolje za vas.
Lik vam je evo i proslogodisnje i ovogodisnje polufinale uprskao ,da ne kazem sjebao !
Popili ste 8.komada od reala i barce ,sto je previse...previse je.
Ljepo mu se zahvaliti na svemu poselamiti ga i poslati nazad za Spaniu.
On i dalje skriveno u sebi u dusi simpatise barcu.
Bayernu treba svabo za trenera,i sto to prije uradite bolje za vas.
Lik vam je evo i proslogodisnje i ovogodisnje polufinale uprskao ,da ne kazem sjebao !
Popili ste 8.komada od reala i barce ,sto je previse...previse je.
Ljepo mu se zahvaliti na svemu poselamiti ga i poslati nazad za Spaniu.
Sabani bavarski po prvi put u sezoni igrali u Evropi protiv prave ekipe a ne tamo nekih zaljivaca iz drzava koje su haman bankrotirale. I dobio po nosu. Ocekivano bauernski. Pusha od wolfsa pusha od leverkusena, ma ko god da je jaci oni se samo znaju saget.
Gledajte i ucite, i vazelinom dobro guzove namazat pred minhenski uzvrat, danas je bio threesome ide za sedmicu bar double sandwich.

Gledajte i ucite, i vazelinom dobro guzove namazat pred minhenski uzvrat, danas je bio threesome ide za sedmicu bar double sandwich.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ne znam kako je nekome zdrav razum dozvolio da poslije onoga što je uradio Jup dovedu katalonskog ćelu i daju mu onoliku platu. A posebna priča je kad igraš u nekonkurentnoj BL i onda naletiš na pravu ekipu, to je priča kojoj kraja nema i koja se samo ponavlja. Ono šamaranje BvB od Juventusa, Wolfsburga od Napolija je bio samo uvod u ovo što smo sinoć gledali. Na kraju će ispasti da su timovi iz propale talijanske lige imali bolji učinak u Evropi i ostavili ozbiljniji utisak od BL timova.krmpotich je napisao/la:Meni kao neutralnom posmatracu izgleda pesmijesno mijenjati koncepciju i igru ekipe koja je samljela cijelu Evropu u ovu jednu negledljivu punu kratkih pasova igru koja me moze samo natjerati na spavanje. Ne volim Njemacki fudbal ali ono sto su bavarci prezentovali kada su uzeli tripletu je fascinantno. Nakon toga kada pogledam kobasičare sa ovim klaunom na klupi
![]()
![]()
Unistio vas je
-
- Kontakt:
@effe ne slažem se s tobom glede ovog o pojačanjima. Bayern da bi ostao u rangu Barce i Reala ovo ljeto treba neku zvijer. Barca je 2 godine lutala, al je se sa Neymarom i Suatezom vratila; Real isto tako stalno obnavlja kadar top klasama (prije decime Bale, ljetos Kroos i James). Ne znam koliko su uistinu jaki Depay i Anderson koje ovdje zativate, al moje je mišljenje da vama treba bar netko levela Griezmann (ja bi čak s torbom keša lovio Hazarda). I nije mi jasno zašto se ne uključite u lov na Pogbu. Lik je mlad a zvijer, te je za njega dati 80m sasvim racionalno, pogotovo iz vaše perspektive gdje na šesticama imate 2 igrača na zalasku i oporavljenika Javija. Lahma treba vratiti na beka, a ako neće to igrati nek ide na klupu. Da zaključim, poanta je da se sa pojačanjima tipa Bernata neće biti moguće nositi sa najjačima kad odu Robben i starija kompanija (ruku na srce, neki poput Riberyja su već otišli).
Što se tiče Pepa, mislim da on ostaje još jednu sezonu, a ako zakaže vjerujem da će vaši pokušati loviti Loewa. Ganjati Kloppa bi bilo preljigavo, a i nije realno da on pristane.
Što se tiče Pepa, mislim da on ostaje još jednu sezonu, a ako zakaže vjerujem da će vaši pokušati loviti Loewa. Ganjati Kloppa bi bilo preljigavo, a i nije realno da on pristane.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
jednostavno, covjek mi se gadi. fuj.
- ne umije spremiti igrace (dvije sezone zaredom katastrofalno tempirana forma),
- gubi od svakog ozbiljnijeg protivnika (hej, jedan volfsburg koji protiv talijanskih ublehasa ne moze meda, dodje i razmontira bayern), pa slobodno mozemo kazati da je u rangu klinsmana.
- nijemci su bez problema zaustavljali argentinskog liliputanca bez obzira bilo to na klupskim ili na rep. takmicenjima, dok ga je riberi bacao na dupe. dodje gvardo i mesi protiv bayerna izgleda kao maradona iz najboljih dana.
itd, itd.
nista, jedino se posuti pepelom, plakati i moliti hejnkesa da se vrati, ili pokusati sa klopom.
sad, ni klop nije neki bogzna takticar; njegova filozofija je yebeni presing i igra na kontre i polukontre. dakle, nema plan b.
a ako pustim masti na volju, onda cemo trampiti gvardiolu za murinja.
- ne umije spremiti igrace (dvije sezone zaredom katastrofalno tempirana forma),
- gubi od svakog ozbiljnijeg protivnika (hej, jedan volfsburg koji protiv talijanskih ublehasa ne moze meda, dodje i razmontira bayern), pa slobodno mozemo kazati da je u rangu klinsmana.
- nijemci su bez problema zaustavljali argentinskog liliputanca bez obzira bilo to na klupskim ili na rep. takmicenjima, dok ga je riberi bacao na dupe. dodje gvardo i mesi protiv bayerna izgleda kao maradona iz najboljih dana.
itd, itd.
nista, jedino se posuti pepelom, plakati i moliti hejnkesa da se vrati, ili pokusati sa klopom.
sad, ni klop nije neki bogzna takticar; njegova filozofija je yebeni presing i igra na kontre i polukontre. dakle, nema plan b.
a ako pustim masti na volju, onda cemo trampiti gvardiolu za murinja.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Povraća mi se na postove od ovih "bivših pepoljubaca"
...
Da se sinoć završilo 1-0 ili 0-0, a blizu je bilo, danas bi svršavali na njegovu taktiku i dizali ga u nebesa a onaj koji napiše nešto protiv bi bio nazvan kako nema zdrav razum i ne razumije se u fudbal

Da se sinoć završilo 1-0 ili 0-0, a blizu je bilo, danas bi svršavali na njegovu taktiku i dizali ga u nebesa a onaj koji napiše nešto protiv bi bio nazvan kako nema zdrav razum i ne razumije se u fudbal

Pep samo treba da ode i sve će krenuti nabolje neće ga niko više ni pomenuti...
Dolazi vama Klopp, ako ne ovu onda iduću sezonu ali vjerujem da će već na ljeto sjesti na klupu Bayerna
De Bruyne, Pogba , Hazard , Reus , Gundogan , Depay il Anderson sve dovest
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FranckRibery
- Kontakt:
Ma ja bih za hazarda hladno izvadio 120 miliona koliko god onaj ublehas od mourinha hoce jer je on jedini koji je trenutno medju 10 najboljih, da ne pretjerujem a koji igra u klubu koji bas i ne lezi njemu po igri. Jest on tu glavni i sve to stoji ali nama bi legao ko samar budali. Pep hajd vidimo se idi vodi city ionako te godinama traze, unazadi i njih kao sto si nas. De bruynea bih isto tako uzeo jer se dokazao u bundesligi. Opala nam je liga da se primjetiti kako nemamo nikakvu konkurenciju tipa bvb ili schalke leverkusen. Puno kaskaju za nama i nama to godi u smislu osvajanja trofeja ali nam nikako takmicarski ne godi jer evo drugu godinu, hajd sto nas pep yebe nego i padnemo nekako psihicki, opuste se previse ...
ja isto mislim da nam je Klop suđen kad tad i ja to pozdravljam...sa ovakvim igračkim kadrom kao što ima Bayern on će čuda činiti...
Klopponja samo... kad je mogao Sammer može i on.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
U vezi ove utakmice Pepa možete kritikovati samo za određene "sitne" taktičke greške koje su može se reći bile rezultat povreda i UŽASNE (ne)izvršene izmjene ... Gotze za Mullera ? Molim ? Najvećeg hardworking igrača na terenu zamijeniti sa guzicom kojoj je teško pokrenuti se dva metra i koja nakon svakog trka prođe rukom kroz svoju bujnu kosu kako bi namjestio friz... Ajde molim te.
Onda ne uvesti Martineza zadnji 20 minuta umjesto umrlog Bastiana ili Thiaga... Ili na beku ostaviti Bernata i ne iskombinovati nešto sa Lahmom pozadi i Bernatom naprijed na lijevoj strani ili Thiaga ostaviti na krilu gdje se vidilo nakon 20 minuta da je tip van utakmice ...
Ovi što bacaju drvlje i kamenje po Pepu a prije 2 mjeseca mu lizali da ne kažem šta danas nemaju pravo ništa prigovoriti Pepu jer zbog povreda ništa drugo nije mogao ni uraditi...
Pep neće dobiti otkaz na kraju sezone pa čak i da se desi kanonada u Munchenu uprava mu neće uručiti otkaz... Zar to nije očigledno??
Međutim postoji mogućnost ukoliko se desi kanonada u Munchenu da sam Pep, jer emo ili karakter od osobe - šta kome odgovara, uslijed velikog pritiska javnosti, navijača, novina, legendi kluba itd. podnese ostavku i ode.
Onda ne uvesti Martineza zadnji 20 minuta umjesto umrlog Bastiana ili Thiaga... Ili na beku ostaviti Bernata i ne iskombinovati nešto sa Lahmom pozadi i Bernatom naprijed na lijevoj strani ili Thiaga ostaviti na krilu gdje se vidilo nakon 20 minuta da je tip van utakmice ...
Ovi što bacaju drvlje i kamenje po Pepu a prije 2 mjeseca mu lizali da ne kažem šta danas nemaju pravo ništa prigovoriti Pepu jer zbog povreda ništa drugo nije mogao ni uraditi...
Pep neće dobiti otkaz na kraju sezone pa čak i da se desi kanonada u Munchenu uprava mu neće uručiti otkaz... Zar to nije očigledno??
Međutim postoji mogućnost ukoliko se desi kanonada u Munchenu da sam Pep, jer emo ili karakter od osobe - šta kome odgovara, uslijed velikog pritiska javnosti, navijača, novina, legendi kluba itd. podnese ostavku i ode.
Ma kakav crni Klopp sta je vama jeste vi dobri s glavom ... Ne bi to Kloppo nikad uradio svojoj porodici BvB
.

BvB Echte Liebe !!!
Odmah nakon prvog gola rekoh jaranima da je odličan rezultat i minimalan poraz ali da se bojim da ćemo se otvoriti, čime će nestati udvajanja i desilo se upravo to i BUM potop. Mislim da ovo nije poraz Pepa, iako sam od samog početka protiv njega, jer smo imali toliko desetkovanu ekipu.
Što se tiče sljedeće sezone, ne znam šta da mislim u vezi Pepa...
Što se tiče sljedeće sezone, ne znam šta da mislim u vezi Pepa...
-
- Kontakt:
Da sad Klopp ode u Bayern posrao bi se na sve što je napravio u karijeri i totalno izgubio imidž koji si je stvorio. Zato ne sanjajte otvorenih očiju.
Ovaj gore spominje kako treba dovesti De Bruynea, pa u istom postu kuka o slaboj konkurenciji u BL. Kupovina Kevina je totalno nepotrebna Bayernu. Taj profil igrača Bayern ima u Goetzeu, pa nije baš da ga koriste. Doduše, taj transfer bi baš bio buyernovski i izazvao bi euforiju na ovoj temi. Dakako, do nove Barce ili Reala.
Ovaj gore spominje kako treba dovesti De Bruynea, pa u istom postu kuka o slaboj konkurenciji u BL. Kupovina Kevina je totalno nepotrebna Bayernu. Taj profil igrača Bayern ima u Goetzeu, pa nije baš da ga koriste. Doduše, taj transfer bi baš bio buyernovski i izazvao bi euforiju na ovoj temi. Dakako, do nove Barce ili Reala.

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.