Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

fukara87
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la fukara87 » 24 nov 2012, 00:45

Druze i mene privlaci da igram Rijeku ali kad sam vidio da Zapresic u zadnje 4 utakmice u gostima ima 2 pobjede i 2 remija to izbjegavam po svaku cijenu, jednom su me zajebali.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 nov 2012, 00:49

fukara87 je napisao/la:Druze i mene privlaci da igram Rijeku ali kad sam vidio da Zapresic u zadnje 4 utakmice u gostima ima 2 pobjede i 2 remija to izbjegavam po svaku cijenu, jednom su me zajebali.
Bas zato, vrijeme je za kiks, ja tako i igram, da recimo imaju sve poraze nebi igro, bojim se prve pobjede, zato i taj brugge kazes ima samo jedan remi i 6 poraza, hmm mogu iznenaditi sad majku im ??
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 nov 2012, 00:54

LloriS je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Druze i mene privlaci da igram Rijeku ali kad sam vidio da Zapresic u zadnje 4 utakmice u gostima ima 2 pobjede i 2 remija to izbjegavam po svaku cijenu, jednom su me zajebali.
Bas zato, vrijeme je za kiks, ja tako i igram, da recimo imaju sve poraze nebi igro, bojim se prve pobjede, zato i taj brugge kazes ima samo jedan remi i 6 poraza, hmm mogu iznenaditi sad majku im ??
Ne znam ja cu igrat keca pa sta bude, valjda nisam toliki baksuz da bas sad iznenade a najlosija ekipa su u Belgiji po meni. Kotrijk je odigrao extra protiv Andrlechta kod njih i u zadnjim sekundama izgubili. Ma Zukanovic ga sutra zabija.

Nasao sam veoma zanimljiv par u Holandskoj ligi willem II - Heracles 2 1.65 kvota. ovaj Willem najslabija ekipa u ligi dok Heracles igra napadacki posle PSV najvise golova zabili ali i primaju dok je Willem 2 dao svega 9 golova u sezoni.

Sikiric
Kontakt:

Post Postao/la Sikiric » 24 nov 2012, 00:55

Pozz svima, novi sam ovdje.. :roll:

Evo od mene nesto za sutra, da me 'krene', za one malo 'opustenije' tikete:

Engleska 4.liga
Exeter City(7) -Rotherham United(11) 1 2.30 Engleska 3.liga

Exeter je u finom nizu, zadnje 4 tekme imaju 3 pobjede i remi, dok s druge strane Rotherham je klasicna 'domacinska' ekipa, na strani im je omjer katastrofalan, 1 pobjeda u 8 utakmica. S obzirom da gosti dolaze bez 9 igraca koji su standardni ove sezone (Doslo je do toga da je njihov menadzer S.Evans pozvao s posudbe 2 igraca da nekako 'skrpi' tim za ovu tekmu) 'kec' na ovoj tekmi je vrlo, vrlo moguc.. :D
Prazna na mom stolu, nekad ti si pila
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 nov 2012, 00:57

Ma da moguce je treba sutra naci pametno nesto, ima i Zadar stavio sam gore, igra kuci sa MZT 1.60 trebali bi dobiti..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 nov 2012, 01:02

LloriS je napisao/la:Ma da moguce je treba sutra naci pametno nesto, ima i Zadar stavio sam gore, igra kuci sa MZT 1.60 trebali bi dobiti..
Po meni u Hrvatskoj ligi sutra Split najsigurniji treba odigrat jer su 2 ekipa sa najvise bodova kao domacin odmah posle Dinama, dok Istra igra slabo u zadnje vrijeme a imaju 5 poraza u gostima i 2 pobjede.

Malaga - Valensija 1x Malaga nece kiksati 3 puta zaredom jer su izgubili 2 zaredom utakmice.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 nov 2012, 01:09

I ja mislim da nece malaga izgubiti, pocinje NBA ode navlaciti na orlando i atlantu :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 nov 2012, 01:11

fukara87 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Ma da moguce je treba sutra naci pametno nesto, ima i Zadar stavio sam gore, igra kuci sa MZT 1.60 trebali bi dobiti..
Po meni u Hrvatskoj ligi sutra Split najsigurniji treba odigrat jer su 2 ekipa sa najvise bodova kao domacin odmah posle Dinama, dok Istra igra slabo u zadnje vrijeme a imaju 5 poraza u gostima i 2 pobjede.

Malaga - Valensija 1x Malaga nece kiksati 3 puta zaredom jer su izgubili 2 zaredom utakmice.
Fan sam Valencije pa moram reci da ti ova teorija mozda nije ni losa,jer Valencia igra bez Soldada i Pereire.Ipak prednost joj je sto se je u tim vratio Gago.Kod Malage bili su upitni Joaquin i Saviola,no igrati ce nocas.
Ipak,po meni neka sigurica dana u Španjolskoj je Villarreal-Lugo 1.Mislim da Zuta podmornica ovo uzima sa najmanje dva razlike :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 24 nov 2012, 01:21

Evo nesto za veceras od mene :D

Brooklyn - LA Clipers - 2
Utah - Sacramento - 1
All Jeferson (16,5) - Over
B.Grifin ( 18,5) - Over

Kvota : 7,20

Rudar - Gradina - 1
Man.Utd - Q.P.R - 1
Mainz - Dortmund - 2
Sunderland - W.B.A - x2

Kvota : 3,90

Radnik - Sarajevo - 2 (1.90)

Sarajevo je i dalje na 1. poziciji na tablici Željeznicar se nalazi iza njega sa samo 1 bodom razlike Sarajevo se ne bi trebalo dovesti u situaciju da na ovoj utakmici izgubi bodove a samim tim i 1. piziciju na tablici i ako i Zeljo igra veoma tesku utakmicu na Grbavici protiv Sirokog Brijega ali mislim da Zeljo ne bi trebao kiksati.Radnik nije ekipa koja se treba podcjeniti ali Sarajevo je jaca i iskusnija ekipa.

Aston Villa - Arsenal - 2 (1.70)

Aston Villa ekipa koja se nalazi na 19 poziciji na tabeli i u zoni je ispadanja protiv Uniteda su imali onaj nesretni poraz od 3-2 ja msm da vecina zna i kako i onda je usljedio veliki poraz od Sitija sa 5-0 svi znamo da to nije ona stara Villa koja je bila mnogo bolja u losoj su formi i mislim da Arsenal ovo uzima lagano Everton koji se nalazi ispred Arsenala za 1 bod razlike na 5oj poziciji ima veoma lagan mec gdje ce vjerovatno pobjediti to je Arsenalu jos jedan motiv vise Everton igra utakmicu prije Arsenala ako bi kojim slucajem kikso to bi bila idealna prilika za njih.

Wolfsburg - Werder - 2 (3.10)

Wolfsburg ekipa koja je u naletu u 5 meceva 4 pobjede i 1 poraz u odlicnoj formi izasli su iz zone ispadanja i mislim da je ovo utakmica u kojoj ce ih to stati.Werder ekipa koja i nije u tako sjajnoj formi nalazi se na odlicnoj 7oj poziciji ovom pobjedom bi prestigli Hanover a motiv je taj sto Hanover igra protiv Bayerna u kojem i nema bas velike sanse za neke bodove.Mislim da je ovo ta utakmica u kojoj ce Wolfsburg kiksati...

Malaga - Valensija - 1 (2.10)

Malaga ekipa koju forsiram vec neko vrijeme i na koju evo zadnjih 2-3 meca padam to je ekipa koja nije u zadnjih 5 meceva ostvarila pobjedu.Mislim da je vrijeme da dodju do pobjede i ako je ekipa protiv koje igraju snazna Valensija,Valensija je u LS odigrala jednu veoma tesku utakmicu protiv Bayerna.I Mislim da je ovo idealna prilika da Malaga napokon napravi pobjedu.

PSG - Troyes - 1 (1.20)

O ovom mecu nemam nista puno pricat najsigurniji mec u Francuskoj lizi po meni,dugo nije bila Fra1 liga bila ovako zanimljiva 1 i 7 mjesto razlika 3-4 boda PSG ovom pobjedom bi mogao popraviti svoje mjesto na tablici ako se ostali rezultati poklope.Mislim da ce Ibra,Menez i ostala klapa uzet ovo lagano sa 2-3 gola razlike ;)
Manchester United!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 24 nov 2012, 01:27

Sikiric je napisao/la:Pozz svima, novi sam ovdje.. :roll:

Evo od mene nesto za sutra, da me 'krene', za one malo 'opustenije' tikete:

Engleska 4.liga
Exeter City(7) -Rotherham United(11) 1 2.30 Engleska 3.liga

Exeter je u finom nizu, zadnje 4 tekme imaju 3 pobjede i remi, dok s druge strane Rotherham je klasicna 'domacinska' ekipa, na strani im je omjer katastrofalan, 1 pobjeda u 8 utakmica. S obzirom da gosti dolaze bez 9 igraca koji su standardni ove sezone (Doslo je do toga da je njihov menadzer S.Evans pozvao s posudbe 2 igraca da nekako 'skrpi' tim za ovu tekmu) 'kec' na ovoj tekmi je vrlo, vrlo moguc.. :D
Ako je to zaista tako,onda ovaj par treba igrati odmah ujutro jer ce do podne kvota da padne upola.

600
Kontakt:

Post Postao/la 600 » 24 nov 2012, 01:43

Dobitak od neki dan na veci ulog :D
slika
Ova 4 jos sutra i moja lova :
slika
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 nov 2012, 02:36

Onaj osjecaj kad odigras Tony Parkera vise i on u 1 cet vec 16 zabije kao i nenormalni Anthony 18 poena :lol: :lol:

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 24 nov 2012, 09:32

BeastZE je napisao/la:Eh jucer je proslo,da vidimo vcrs :)

Standard-Lierse 1
Paderborn-Dynamo Dresden (3 ili više golova)

Sociedad-Osasuna 1
St.Etienne-Valenciennes 1
Žalgiris-Caja Laboral 1
MVV Maastricht-Go Ahead (oba daju gol)
A.Lustenau-First Vienna 1
Šteta : )
❶❾❽❽

Just do it
Kontakt:

Post Postao/la Just do it » 24 nov 2012, 10:00

Malaga - Valencia 1 i manje od 3.5 gola 2.70 kvota

Real Valladolid - Granada 3+ 1.95

Rayo - Mallorca 1 2.15

Everton - Norwich X 4.20 i oba daju gol 1.70 tacan rez 1:1

Stoke - Fulham 2 3.20 za manje hrabrije x2 1.55

Wigan - Reading 1 i vise od 2.5 gola 2.65 ili samo 1 1.90 ili 3+

Aston Villa - Arsenal oba tima daju gol 1.60

Furth - Nunberg manje od 2.5 gola 1.80

Schalke - Frankfurt X 3.80

Mainz - Dortmund X 3.50
Zadnja izmjena: Just do it, dana/u 24 nov 2012, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 24 nov 2012, 10:04

Aba liga:
Cibona-Zvezda 2 1,65
Domacini katastrofalni ove sezone,pred ovu utak je Zizic bio bolestan ali ce izgleda igrati,potpisali su novog Amera Andersona...
Zvezda u strasnoj formi,izgleda da su se sve kockice poslozile,igraju napadacku kosarku,imaju 11 igraca u rotaciji,mislim da Cibona ne noze ispratiti njihov tempo,bit ce im tesko pred zagrebackom publikom ali Zvezda je puno bliza pobjedi........
Szolnoki-Igokea +5,5 1
Igokea bez Edwardsa i gotovo sigurno Sulovica,dakle bez oba centra a Dozet je upitan,Madjari nisu toliko losa ekipa i mogu izvuci poraz manji od 5raz a po meni imaju i sanse za pobjedu.......
Srbijanska liga:
Sloga-Konstantin 1 1,60
Sloga omjer 1-7 ali sto je vaznije prije 3 kola su im se prikljucila dva odlicna igraca M.Popovic i Mijajlovic,Konstantin ima omjer 4-4,domacinska su ekipa,atmosfera u Kraljevu je uvijek nabrijana tako da domacini mogu izvuci prijeko potrebnu pobjedu.........

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 24 nov 2012, 10:38

Coventry-Portsmouth 1.Portsmouth u seriji od 7 poraza,sto im je najgora serija u zadnjih 37 godina.Coventri u dobroj formi od zadnjih 5 utakmica 4 pobjede.Imam jos jedan prijedlog ko ima u ponudi Crnogorsku ligu,Mornar-Grbalj 1.Navodno je Mornar pustio Grbalj u kupu,a sada je doslo vrijeme za vracanje dugova.Ako se pogleda tabela ,jasno je da su Baranima bodovi puno potrebniji.Ne tvrdim da je namjestena utakmica,ali su velike uplate na naj mec.Sta bude bice!Pozdrav!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 nov 2012, 10:46

Wolfsburg-Werder Bremen 1 2,30
Wolfsburg je odigrao dobre dvije posljednje ut. slavio u obje ubjedljivim rezultatom.
Inace poslije smjene Magatha, Wolfsburg igra mnogo bolje, u zadnjih 5 ut. imaju 4 pobjede i minimalan poraz u Nurnbergu 1:0. Gol razlika 12:4.
Gledao sam ih protiv Hoffenheima, i djelovali su jako opasni u napadu, igrali na pobjedu, zeljni su dobrih rezultata, atomsfera i ozracje u ekipi cini se jako dobro, trener zadovoljan...
Werder ima mladu ekipu, jako ofanzivnu postavljenu u svakoj ut.
Njihova slabost je odbrana i gostujuci teren, na strani su osvojili samo 4 boda, pobijedili u Freiburgu, i remizirali kod Furtha 1:1.
Golman Mielitz dosta slabo djeluje, ostalom kao i cijela njegova odbrana.
U prosloj ut. defender Lukimya je zaradio dva zuta kartona i propustice gostovanje u Wolfsburgu, tako da ce ionako slaba i neuvjerljiva odbrana gostiju biti oslabljena njegovim neigranjem.
Napad je jako dobar, poletan, mlad, brz i sposoban zabiti golove.
Petersen-Hunt-Arnautovic-Elia-De Bruyne su jako opasani i izvlace ekipu cesto iz problema svojim golovima, moraju zabijati vise nego sto u odbrani prime.
Wolfsburg u napadu jednako opasan i kvalitetan uz to i iskusan za razliku od gostujuceg.
Dost-Diego-Olic-Lakic-Hasebe, tu je i povrijedjeni Helmes...i kod njih je veci problem igra odbrane, Benaglio je jakjo dobar na golu ali Kjaer i Naldo znaju cesto ispasti i pogrijesiti.
Werder nije bez sansi u Wolfsburgu, ali probudjenog i preporeodjenog domacina interesuje samo pobjeda.
Gosti igraju slabo u odbrani, fali im defender, sigurno ce im domaci zabiti koji gol, u naletu su i stvarno dobro igraju pod palicom novog trenera Kostnera.
Weder moze zabiti i vjerovatno ce ubaciti neki gol u mrezu domacih ali tesko ce po mom misljenju izvuci dobar rezultat.
Vjerujem u pobjedu Wolfsburga i njihovo lagano dizanje ka sredini tabele.

ne trebam spominjati da je ovdje over toliko i jako izgledan.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 24 nov 2012, 11:19

EmirSioux89 je napisao/la:Evo nesto za veceras od mene :D

Brooklyn - LA Clipers - 2 :evil:
Utah - Sacramento - 1 :mrgreen:
All Jeferson (16,5) - Over :mrgreen:
B.Grifin ( 18,5) - Over :evil:

Kvota : 7,20

Rudar - Gradina - 1
Man.Utd - Q.P.R - 1
Mainz - Dortmund - 2
Sunderland - W.B.A - x2

Kvota : 3,90

Radnik - Sarajevo - 2 (1.90)

Sarajevo je i dalje na 1. poziciji na tablici Željeznicar se nalazi iza njega sa samo 1 bodom razlike Sarajevo se ne bi trebalo dovesti u situaciju da na ovoj utakmici izgubi bodove a samim tim i 1. piziciju na tablici i ako i Zeljo igra veoma tesku utakmicu na Grbavici protiv Sirokog Brijega ali mislim da Zeljo ne bi trebao kiksati.Radnik nije ekipa koja se treba podcjeniti ali Sarajevo je jaca i iskusnija ekipa.

Aston Villa - Arsenal - 2 (1.70)

Aston Villa ekipa koja se nalazi na 19 poziciji na tabeli i u zoni je ispadanja protiv Uniteda su imali onaj nesretni poraz od 3-2 ja msm da vecina zna i kako i onda je usljedio veliki poraz od Sitija sa 5-0 svi znamo da to nije ona stara Villa koja je bila mnogo bolja u losoj su formi i mislim da Arsenal ovo uzima lagano Everton koji se nalazi ispred Arsenala za 1 bod razlike na 5oj poziciji ima veoma lagan mec gdje ce vjerovatno pobjediti to je Arsenalu jos jedan motiv vise Everton igra utakmicu prije Arsenala ako bi kojim slucajem kikso to bi bila idealna prilika za njih.

Wolfsburg - Werder - 2 (3.10)

Wolfsburg ekipa koja je u naletu u 5 meceva 4 pobjede i 1 poraz u odlicnoj formi izasli su iz zone ispadanja i mislim da je ovo utakmica u kojoj ce ih to stati.Werder ekipa koja i nije u tako sjajnoj formi nalazi se na odlicnoj 7oj poziciji ovom pobjedom bi prestigli Hanover a motiv je taj sto Hanover igra protiv Bayerna u kojem i nema bas velike sanse za neke bodove.Mislim da je ovo ta utakmica u kojoj ce Wolfsburg kiksati...

Malaga - Valensija - 1 (2.10)

Malaga ekipa koju forsiram vec neko vrijeme i na koju evo zadnjih 2-3 meca padam to je ekipa koja nije u zadnjih 5 meceva ostvarila pobjedu.Mislim da je vrijeme da dodju do pobjede i ako je ekipa protiv koje igraju snazna Valensija,Valensija je u LS odigrala jednu veoma tesku utakmicu protiv Bayerna.I Mislim da je ovo idealna prilika da Malaga napokon napravi pobjedu.

PSG - Troyes - 1 (1.20)

O ovom mecu nemam nista puno pricat najsigurniji mec u Francuskoj lizi po meni,dugo nije bila Fra1 liga bila ovako zanimljiva 1 i 7 mjesto razlika 3-4 boda PSG ovom pobjedom bi mogao popraviti svoje mjesto na tablici ako se ostali rezultati poklope.Mislim da ce Ibra,Menez i ostala klapa uzet ovo lagano sa 2-3 gola razlike ;)
Manchester United!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 nov 2012, 11:24

Kilmarnock-St.Johnstone 3+ 1,95
Kilmarnock overaska ekipa, imaju odicne napdace, igraju otvoreno, zabijaju golove ali ih i primaju. Ponovo ih pratim jer nema smisla prestajati kada su uhvalitili formu ut. sa golovima.
St.Johnstone slicna ekipa, ekipa koja spada u red onih na cijim ut. cesto bude golova, ne toliko kao na Kilmarnockovim ali i oni su na gostovanjima hrabri i efikasni.
Zabijaju i primaju, na 7 gostovanja nisu zabijali samo u Edinburghu kod Hiberniana i Heartsa (u toj ut. su rano ostali sa igrace manje).
23:18 gol razlika domacih, kod gostiju gol razlika u 14 odigranih kola 17:18.
U 6 zadnjih ut. kod Kilmarnocka njih 4 su isle u over, a samo jedan susret zavrsio 0:0.
Value na golove mi se svidja, i da je manji po meni sanse za over su dosta vece od sansi za under.

Mons - Lokeren obje ekipe zabijaju 1,50
njihove ut. idu sa golovima, zadnjih 5 susreta, overi i obje ekipe zabijaju:

04.08.12 Lokeren Mons 2 : 2
21.04.12 Lokeren Mons 1 : 2
14.04.12 Mons Lokeren 1 : 1
04.02.12 Lokeren Mons 3 : 1
01.10.11 Mons Lokeren 3 : 3
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 nov 2012, 11:45

Wigan-Reading x2 1,95 DNB 2 2,85
Wigan kod kuce nije uspjesan, realno i ove sezone do kraja ce voditi bitku za ostanak u PL.
Imaju jednu domacu pobjedu protiv West Ham utd.
Reading je bez gostujuce pobjede, ali sva 4 njihova susreta su zavrsavala tijesno, iamju dva remija, i tri poraza.
Poraz na Stamford Bridgu od 4:2 se moze reci ubjedljiv, ali protiv Liverpoola 1:0 i WBA 1:0 je bio tijesan.
Wigan ima problema sa izostancima, 4-5 prvotimaca nece igrati:
James McArthur, Gary Caldwell, Franco Di Santo, Alcaraz, dok dugo vremena u timu nema Ben Watsona.
S obzirom na value na goste ovdje vrijedi odigrati nesto na Reading, svakako nisu bez sansi, mozda je i vrijeme za prvu gostujucu pobjedu.

Everton-Norwich x2 2,60 DNB 2 4,90
Fellaini nedostaje domacima, a Norwich neprimjetno zbraja bodove, bez poraza su 6 ut.
prosle sezone su u obje ut. remizirali ove ekipe:
07.04.12, Norwich - Everton 2 : 2
17.12.11, Everton - Norwich 1 : 1
silver & black

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.