FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 07 maj 2015, 10:41

Šta je život najveći pljuvac lika i djela Guardiole,sad ga brani.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 maj 2015, 11:02

Nakon prespavane noci, onako utisci se sabrali, i mogu reci da je ovako moralo biti, jednostavno Barcina forma koja je ove sezone perfektna, Bayernova silazna neka putanja ponajvise radi povreda, ali da to ne bude mjerilo, ekipa je istrcala na teren, odigrala dobro po mom misljenju, u nekim stvarima se jednostavno nije moglo bolje, odbrana kod prvog gola se nije ni sabrala kako treba poslije barcinog napada, induvidualna neka greska se dogodoila u vidu Bernata koji je pogresio, nekako mi se cini da nasi igraci ove sezone , prejak for sebi daju, i kad krenu driblat lopta vazda ide 3 metra ispred njih..

Slazem se da je Pep mogao vise napravit, cak i izbacit neke igrace, zatvorit utakmicu, neko ce reci bolje 1 - 0 nego 3-0 .. sto je i normalno, ali ocito da smo ove sezone kao i prosle dosli do vrhunca..

Protiv Porta kad smo izgubili 3-1, pa se spremali za uzvrat, samo sam zelio da nasi odigraju dobru utakmicu sa dosta borbe i makar ispali da to ipak lici na nesto, to ocekujem i u uzvratu sa Barcom, dosli smo do polufinala, nije sramota izgubit, ali je sramota ne dati svoj maximum, a dosta igraca je cini mi se spustilo gacice prije ulaska na teren.. otom potom.. Sto je bilo bilo je, mi trebamo odigrat uzvratnu najbolje sto mozemo, nadigravat se..

A sljedece sezone ocekujem da on nastavi gdje je stao, jer ce SIGURNO ostat bar jos jednu godinu, i ne ocekujem bolje stanje barem u Ligi Prvaka, mozda nekako opet do polufinala, ali ev otvoreno dok je Pep tu, nadigrat cemo mozda dosta protivnika, ali protiv najacih cemo fasovat kao protiv Reala , evo sad i Barcelone..toliko
FC Bayern !!!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 07 maj 2015, 11:19

anelbavarac je napisao/la:Šta je život najveći pljuvac lika i djela Guardiole,sad ga brani.

Najveći HINJO na forumu, da imaš imalo mozga razumio bi... Jedi sopstvena go*** koja si ostavio :urnebes:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 07 maj 2015, 11:19

Ako na ljeto ne krenemo u ozbiljan shoping, nama je 1/2 zadnja stanica i sljedece godine, mozemo mi osvajati Bundeligu i Kup, ali MI hocemo LP. Hazard, Reus, Depay... izvolite momci, iskesirajte ;)

Sto se tice sinosnje utakmica, nit sam se nervirao, nit sta (mozda je to i zbog ovih tableta sto pijem :mrgreen: ). Nije mogao izvesti bolju postavu, ali je mogao to bolje postaviti formacijski sigurno. Mogao je ubaciti i Javija u vatru, Gotzea je trebao ubaciti odmah na startu 2. poluvremena umjesto Thiaga. Bernat katastrofa, zbog njega primismo prvi gol, i odem sve u tri PM. Steta, da nismo primili onaj treci, mogli smo se cemu i nadati ovako... slabo, 1% sanse. Ali ja sam uvijek optimista pa cu tako i ovaj put. :thumbup:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 maj 2015, 11:47

Majmune ko ti drma kavez? Klosaru neodgojeni..

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 maj 2015, 11:59

Nema potrebe da se vrijeđamo, pa nismo anam oni tam'.

Fakat kad skontaš kako i na koji način je Pep zijanio dva SF LP, onda i nema valjanih argumenata da on ostane, al' eto.

Ove sezone je izostala i nafaka, sve te povrede, afere sa medicinskim timom, fleksibilni Pep i na kraju dobiješ ovakvo stanje. Biće bolje iduće sezone, valjda.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 07 maj 2015, 12:03

E klošarčino davno si se ti otkrio :mrgreen: :mrgreen: Klasični hinjo :urnebes: i mulac :facepalm:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 maj 2015, 12:14

Damir_BvB je napisao/la:Ma kakav crni Klopp sta je vama jeste vi dobri s glavom ... Ne bi to Kloppo nikad uradio svojoj porodici BvB :salut: .
kao ni lewa i gotze,a exspresno familiju napustili sahin,kagawa cim im je ponudjen ugovor od velikana,tako ce biti i sa remusom,humelsom...........
sici iz visina u prirodnije krajeve pod hitno BVB :)

BvB klopp je ekstra trener,napravio je exstra BvB ali to kratko traje jer je uprava kratka za lovu i ne zna da zadrzi igrace.Makar da ih ne pustaju za dzabe kao slucaj Lewe.
Ja navijam da BvB bude sto jaci to znaci da u munchenu nema opustanja.
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 maj 2015, 12:21

@anelbavarac
druze ti gubis tlo pod nogama,toliko si bio zaludjen Gvardiolom,kao da si koprene na ocima imao,nisi bio realan.toliko si ga u nebesa dizao kad je 80% ljudi ovdje govorilo suprotno,i negodovali Gvardu.
Trebao si biti odmjereniji,kad se zasluzi hvala onda se pohVali i obrnuto.
Ja sam Pepa i kudio i falio kad je odradio kako treba,tako i ostali decki koji su realno gledali na sve ono sto pep radi.
Ti sad mozes svasta pisati niko te ne dozivljava zato sto si bio exstreman za Pepa.A sto se tice promjene misljenja to je ok pohvalno,tako i treba jer ne moze covjek biti uvijek u pravu i svaku pogoditi. :thumbup:
nemoj se ljutiti lp
@thulkazal
pretjerujes druze, nema potrebe za teskim rijecima ;)
VOLIM BAYERN

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 maj 2015, 12:25

Pep me razocarao :(
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 maj 2015, 12:36

Nije tacno da sam promijenio mišljenje o Pepu,on je za mene najbolji trener za Bayern.Samo je nedopustivo da pružamo onako slabu partiju,bez obzira na sve izostanke. A olos kao ovaj gore je prvi počeo sa uvredama.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 maj 2015, 12:37

Dakle to je to ,dosli smo do krajne granice sto se tice guardiole ,guardioli se lijepo zahvaliti na kraju sezone(iako ce ga nasi **** siugurnio ztadrazati pa i pod cjenu novih blamaza samo do money kaplje) i daleko mu kuca bila od minhena :evil: ,prezivljamo jedne od gorih trnutak u nasoj historiji sto se tice evrope u zadnje dvije godine ,nabijaju nam komplekse klubovi kojima smo donedavno bili nocna mora,sad nam to vracaju sa kamatom ,ponajvise zahvaljujuci "trenerskom magu " Pepu Guardioli :sick: :puke: :puke: :evil: ,treneru za kojeg sada jasno i glasno mogu slobodno reci i potvrditi da je LIMITIRAN TRENER.Zalosno je da klub velikih razmjera kao sto je bayern ,postaje zrtva jednog LIMITIRANOG tvrdoglavog trenera ,koji je istina stekao renome svjetskog trenera sa barcelonom ali taj renome je jako jako providan i pod velikom maskom iza koje cuci jedan cudni plasljivi trener koji nema plana B ,koji se vodi samo onom ako upali upali ne upali Boze moj,meni ce i tako i tako 17 miliona godisnje stizati na racun .Meni je ovo sa Barom uspjelo ,stekao sam renome a za ostalo me zaboli.Trener koji je margetinski mag ali u sportskom segmentu porsjecan trener :!:

Ne znam zaista do kada ce nasi **** i do koje granice dopustati ovakva blacenja kluba :evil: u velikim tekmama do kada ce se guardioli gledati kroz prste.Obistinuje je ono sto sam dvano pisao da guardiola drzi u saci nasu upravu kako zbog ugovora tako i sa marketinske strane ,ocigledno je da je ogroman novac u igri i da im se osladilo ,pa i pod cjenu blacnja i sramocenja imena kluba u najacem takmicenju na svjetu ,kako god vi to svidjeli i smartali to je prava istina.

Date su mu odrjesene ruke u sportskom segmentu ,sve je natjerao da se prilagodi njemu a ne on kolektiviu,za rezultat imas katastrofu kad to prepustis trneru Limitiranog trenerskog znanja kao sto je Guardiola.Upravu ocigledno nije briga misljenje navijaca generalno ,ne znam vidjet cemo u kom pravcu ovo sve ide .

Sto se tice tekme mora se reci da je barca jednostavno bila bolja ,konkretnija, opasnija.Istina Vise od pola tekme smo pruzali otpor i bili bare bare u pojedinim djelovima tekme , prcelonci su nas nacinjali dok na nisu naceli i to expresno ,jendostavno bolja momcad u punom smislu rijeci ,iskoristili izostanak kljucnih igraca, guardioline genijalne zamisli sa visoko postavljenom obranom ,gdje je bilo samo pitanje vremena kada ce nam uvaliti gol ostalo se zna ,.

Bernat,rafinja ,gece MRS IZ KLUBA :evil: ,nedostojni ste nosenja grba ove svetinje,vratite se odakle ste i dosli ,
bernat kad se samo sjeti nekih kvalaitetan bek ono ovo :puke: ,mali je cisti prosjek ,igrac kojem Alaba moze predavati lekcije o savremenom nogometu.Rafinja ajde uredu povrede su nas pokosile ,silom prilika je morao igrati ,ali gle cuda igrao je i prosle sezone i kada su svi bili zdravi ,mora da ga guardioli dobro glaba :evil: ,gece ono malo guazato krme prevaru od igraca cerati iz kluba neka se vrati u domuzistan pa neka nako igra kako za nas igra a prima ni manje ni vise 10 miliona godisnje ZA STA :!: VELIKO NISTA ,ni oni ga sada ovakvog ne bi htjeli ,a i da imaju novac kao mi ma dali bi mu sada 2 miliona i da se nogom u guzicu udari za ovo sto je pruzao do sada.PREVARO GUZATA. :!:

Ovih se igraca mora podhitno rijesti je su igraci nedostojne kvalitete za bayern.

Zaista ne vidim sledece sezone kako bazern moze do polufinala ,ali zaista od iduce sezone ocekivati samo jos jacu konkurenciju,Real standardno ce se pojacati ,Barcelona beton,Chelsea sigurno ce biti mnogo jacak i bolja momcad sledece sezone,juvenuts koji je ruku na srce sve iznenadio i klub koji u par dobrih pojacanja sa velikim parama koje su zaradili ubacuje se lagano u velliku cetvorku,Man utd ekipa uprkos apstinenciji u opvoj sezoni od lp ce biti jako mocna s obzirom na novac koji su spremni dati ne stedeci da dovedu vrhunsku kvaltietu,PSG sigurno ekipa koja ima namjeru dovesti jos kvalitete u nastojanju da prodje to magicno cetvrtfinale.Arsenal ,Atletiko .....zaista paklena konkurencija sta ce bit ne znam ali znam ukoliko na par kpozicija ne dovedemo vrehunsku kvalitetu ne pise nam se dobro zaista ,po meni licnop roberz je od ove sezone odvirao svoje ,ja licno od njih vise nista posebno ne ocekujem ,mozda nekada roben ako ga stakleno szdravlje posluzi mozda bljesne sve do ponovne povrede ali sigurno svi fizioloski parameti pocinju da padaju i idu silaznom putanjom temelj nase praver istinske igre su krila i tada najbolje igramo.Trenutno ne vidim dostojne zamjene za njih izuzev mozda hazarda ali to je vec u domenut naucne fantastike, murinjo jedino da se najede ludih boba pa da proda takvu igracinu .

Iskreno zao mi je sto nam se ovo desava :cry: i sto ovakve nasluzene samare primamo dobrim djelom zbog trenera cije smo zrtve,a i zbog faktora peova u pogeldu zdravlja igraca .Tako je kako je nadati je se da ce se nesto nabolje promjeniti,i mis mo zaista u fazi gdje cemo se nastojati odrzati na nekoj visokoj razini (ako je ovo sa guardiolom upostre i velika razina) koju smo gradili zadnjih 5,6 godina ili cemo krenuti u pravcu sitija ,psg,arsenala
gdje uprkos novcima necemo daleko moci .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 07 maj 2015, 12:52

Depay zvanično u Unitedu. :(

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 maj 2015, 12:56

orionFCB je napisao/la:Depay zvanično u Unitedu. :(

**** se vratit uzeli smo im tiaga ispred ociju ,oni su klepili depaya i to je to .

] :urnebes:

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 07 maj 2015, 13:39

Probudi se, Mario.

Čitam Beckenbauer otvoreno kritikuje Gecea, dobro mu se Kaiser nagovorio. Ne možemo reći da nije u pravu s obzirom na igre koje mali pruža. "Ponaša se i kreće po terenu kao junior. Čim izgubi duel, prestane trčati. Ponaša se kao dijete," reče der Kajzer, samo se mogu složiti s tim, mora Gece dobro zapeti ako misli na duži period boraviti u Minkenu. Vidjet ćemo kako će se to odviti. :hmmmmm:

Šale na račun Boatenga :rol: :rol: :rol: :lol:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 07 maj 2015, 13:47

isakovich je napisao/la: @thulkazal
pretjerujes druze, nema potrebe za teskim rijecima ;)
Treba da se zna ko su hinje na ovom podforumu... Ovaj je broj jedan, većeg licemjera i prevaranta od @anela na forumu Bayerna nema :mrgreen:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 07 maj 2015, 14:14

Uđeš na stranicu za Bayern na ovom forumu nakon jedne od najvećih katastrofa u historiji kluba i pročitaš kako se pojedinci časte svaka čast zavijači Bayerna :guz: .
Dakle Depay u jedinstvu šta sad :hmmmmm: po koga krenuti po zamjene Rib i Robu i ko će biti zamjena kataloncu na klupi očekujem da će sam pokupiti prnje nakon utakmice u utorak.

Ove šale na račun Boatenga :urnebes: :urnebes: :urnebes: https://www.facebook.com/Troll.Football ... 241416021/ :urnebes:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 maj 2015, 14:33

slika

Azize daj mi cakiju majku li him ****. :mrgreen:

slika

slika

slika loma na nas racun

kad je bal nek je maskembal ha ja **** :mrgreen:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 07 maj 2015, 14:43

pa realno sanse da ga dovedete pored Uniteda su bile minimalne

slika
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 maj 2015, 15:15

Policeman je napisao/la:
pa realno sanse da ga dovedete pored Uniteda su bile minimalne

slika
Imamo mi vise para od vas,u to budi siguran. Ovdje je samo volja igraca presudila da igra za Utd...

Ne brinem se da ce za sezonu do dvije biti na prodaji po istoj,ako ne i manjoj cijeni ;)

Nije to svaba slucajno pustio...
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.