Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako je istina da je ovo načelnik Ajandžić izjavio, nekontam života mi, kako jedna ozbiljna politička persona, izljeće sa ovakvim izjavama, jer je ovo baš odjeknulo po portalima u regiji...
NK Široki Brijeg
Jesi ozbijan tiEvolve je napisao/la:Ako je istina da je ovo načelnik Ajandžić izjavio, nekontam života mi, kako jedna ozbiljna politička persona, izljeće sa ovakvim izjavama, jer je ovo baš odjeknulo po portalima u regiji...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mokes je napisao/la:Jesi ozbijan tiEvolve je napisao/la:Ako je istina da je ovo načelnik Ajandžić izjavio, nekontam života mi, kako jedna ozbiljna politička persona, izljeće sa ovakvim izjavama, jer je ovo baš odjeknulo po portalima u regiji...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Jesam nesto krivo rekao? Da li je on izjavio ili ne? Pisem samo sto procitam, mozda sam u krivu...Mokes je napisao/la:Jesi ozbijan tiEvolve je napisao/la:Ako je istina da je ovo načelnik Ajandžić izjavio, nekontam života mi, kako jedna ozbiljna politička persona, izljeće sa ovakvim izjavama, jer je ovo baš odjeknulo po portalima u regiji...
NK Široki Brijeg
Zasto bi ovo bila suplja ?solinas je napisao/la:Cim ne ide pocnu suplje po Seheru... istok na Grbavici....Evolve je napisao/la:"Iz slavnog njemačkog nogometnog kluba Bayern München demantirali su navode načelnika Općine Sarajevo Nedžada Ajnadžića da planiraju investirati u obnovu stadiona Asim Ferhatović Hase u Sarajevu.
"Ne znamo ništa o tome i nikad u prošlosti nismo ulazili u takve investicije", jasno je za portal Goal odgovorila na upit klupska PR služba.
Ajnadžić je za novinsku agenciju Anadolija nedavno kazao da Bayern München planira uložiti u stadion Koševo u Sarajevu.
"Ideju je moguće realizirati kroz javno-privatno partnerstvo ili koncesiju", rekao je tada Ajnadžić, dodavši da se u obnovi Koševa planira i izgradnja podzemnih garaža, hotela i bazena u kompleksu stadiona.
Olimpijski stadion, koji je teško stradao u ratu, djelomično je obnovljen, ali ne ispunjava stroge propise FIFA-e i UEFA-e."
Šta bi, ja mislio sigura ovo...
Iz supljeg u prazno...Bosanska posla.
Tako i u Tuzli.Grade Tusanj dvije decenije.
Ne vidim nista cudno. Politicari grade karijeru na lazima.
Karl-Heinz Rummenigge kad je čuo za vijest.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma ublehas pravi , kakvo Kosevo on misli mi svi papci a i ovi u Bajernu levati , pa taj je unistio vise firmi u Sarajevu svojom nesposobnoscu.Evolve je napisao/la:Jesam nesto krivo rekao? Da li je on izjavio ili ne? Pisem samo sto procitam, mozda sam u krivu...Mokes je napisao/la:Jesi ozbijan tiEvolve je napisao/la:Ako je istina da je ovo načelnik Ajandžić izjavio, nekontam života mi, kako jedna ozbiljna politička persona, izljeće sa ovakvim izjavama, jer je ovo baš odjeknulo po portalima u regiji...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Predstavili projekat i to je to, ovaj put je i savez ukljucen pa cemo vidjeti hoce li ista biti od stranog kapitala, **** projekat, to napravis za par sati da grmi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Evolve
- Kontakt:
Nisam upoznat sa njegovim likom i dijelom, samo gledajuc kroz poziciju koju obnaša trenutno, nije mi jasan nimalo. Svi su isti politicari... Samo nek se pise... Ha ja..
NK Široki Brijeg
tipicni kvazipoliticki jeftino populistički šupljološko demagoški žan žak finala.
Jedini ostvariv i smislen projekat je gradnja stadiona kapaciteta 20000 kojeg ce koristiti Sarajevo,Zeljo i reprezentacija. U gradnji bi trebali sudjelovati oba kluba, savez i grad.
Ovo ostalo su sve suplje. Milion projekata i maketa a od svega nista,u najboljem slucaju zamijeni se par stolica i usminkaju neke sitnice.
Ovo ostalo su sve suplje. Milion projekata i maketa a od svega nista,u najboljem slucaju zamijeni se par stolica i usminkaju neke sitnice.
Kosevo je preskupo. Bez drzave nema tu stadiona ozbiljnog, a neko da ulozi u njega ne znam zbog cega ? Kakve ce koristi imati? Kako da izvuce pare ?
najbolje da se osnuje jedan drzavni fond i da pripomogne u gradnji, da svi stanovnici bih ucestvuju recimo po glavi stanovnika 50 km? jel dovoljno?
Najmanje od toga bi zavrsilo u sportu
misim zajebancija...nije ocigledno?

Ovo je kljuc. I zato sam se iznenadio tvom komentaru. I ptice na grani znaju da je to suplja i da od toga nemas nista.Evolve je napisao/la:Nisam upoznat sa njegovim likom i dijelom, samo gledajuc kroz poziciju koju obnaša trenutno, nije mi jasan nimalo. Svi su isti politicari... Samo nek se pise... Ha ja..
Nije problem obecati, vec ispuniti
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ulaganje u kosevo je bacanje para. Nama u drzavi stadion od 35000 ne treba, realno. Skupa izgradnja, preskupo odrzavanje, jednom u 6-7 g ce biti pun itd..
Ono sto bi mozda i manje kostalo a bilo bolje prakticnije savremenije od renoviranja i natkrivanja koseva je potpuno nova izgradnja na postojecem mjestu. Novi stadion od nekih 20 000 mjesta je savrseno za sarajevo grad i potrebe reprezentacije.
Kosevo ima dobru lokaciju i dovoljno prostora za parkinge i popratne sadrzaje. Dati nekoj firmi tu lokaciju da izgradi stadion u zamjenu za neko drugo zemljiste u tom dijelu grada odnosno opstine na cijoj se lokaciji nalazi kosevo. To je jedino moguce i interesantno firmama. Kad bi se otvorio tender i ponudilo zemljiste u zamjenu za stadion vjerujem da bi bilo itekako interesantno ulagacima.
Ono sto bi mozda i manje kostalo a bilo bolje prakticnije savremenije od renoviranja i natkrivanja koseva je potpuno nova izgradnja na postojecem mjestu. Novi stadion od nekih 20 000 mjesta je savrseno za sarajevo grad i potrebe reprezentacije.
Kosevo ima dobru lokaciju i dovoljno prostora za parkinge i popratne sadrzaje. Dati nekoj firmi tu lokaciju da izgradi stadion u zamjenu za neko drugo zemljiste u tom dijelu grada odnosno opstine na cijoj se lokaciji nalazi kosevo. To je jedino moguce i interesantno firmama. Kad bi se otvorio tender i ponudilo zemljiste u zamjenu za stadion vjerujem da bi bilo itekako interesantno ulagacima.
Kakva god da je zajebancija zapravo nije losa stvar. Neka taksa od 5 -10 KM za unaprjeđenje sporta u drzavi.Sariel je napisao/la:misim zajebancija...nije ocigledno?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.