Sve sve ali ako si klub sramota je...Kontam uzeli bi oni nas i u Tuzli nego umro Bobar pa su ostali bez malo para pa se to odmah osjetiCoraco je napisao/la:Joj što ne mogu ovih uzdizanja, eto sramota je igrat s Radnikom a tek prosut bodove propast svijeta. K'o da nismo naučili u 1.fbih da ne igraju gradovi ni navijači a Bgm ni tradicije.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
& $ ?
Neki ovdje ocito ne znaju koliki je grad Bijeljina i da je gradonacelnik Bijeljine bio na utakmici, Radnik se pojacao i dosad su samo jednom izgubili od Sirokog, na Grbavici osvojili bod i eto sad kao nama nisu trebali otkinut bodove jer su "kupusari" i samo zato sto je to Radnik
, realno ljudi su nas nadigrali a mi odigrali najlosiju utakmicu i to je to, imamo 6 bodova viska u odnosu na Vitez i Mladost i cemu drama ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Slijedi kazna za Slobodu, 5000 minimalno. Citirajte me nakon sjednice disciplinske komisije slobodno. Samo jedno pitanje za "navijače" koji su danas bacali baklje u teren... Je l' vas makar stid?

-
Sloboda1919
- Kontakt:
Mene brate stid sto sam bio blizu njihNKMramor je napisao/la:Slijedi kazna za Slobodu, 5000 minimalno. Citirajte me nakon sjednice disciplinske komisije slobodno. Samo jedno pitanje za "navijače" koji su danas bacali baklje u teren... Je l' vas makar stid?![]()
i pozdrav svim iskrenim i pravim Slobodasima!!! PODRSKA HUSIC
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Jao kakvi ste vi poluretardi, svi odreda (cast izuzetcima) .. Vi koji ste na tribini bili ovdje nadjete da govorite kako vas je sramota vise ici na tribinu, bolje se nemojte nikad vise ni pojavljivat nego sto pljujete "svoje" .. A vas ostale nabijem na k*rac, 80% vas je kvazi simpatizera Slobode
Pronaci ce se sami onih normalnih 20%
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
boli te tuki.Sloboda1919 je napisao/la:
.. a moze li neko reci zbog cega se vodje/vodja grupe gubi, a danas nikako nije ni vodio navijanje![]()
![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kakvih bolan 5000...NKMramor je napisao/la:Slijedi kazna za Slobodu, 5000 minimalno. Citirajte me nakon sjednice disciplinske komisije slobodno. Samo jedno pitanje za "navijače" koji su danas bacali baklje u teren... Je l' vas makar stid?![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jes jes sramota je i od kluba iz Širokog Brijega izgubit, ili nije ? Kontaj ti da će nas uzimat Puračić i Svatovac iz Poljica ako mi ostanemo bez našeg Bobara.klma1 je napisao/la:Sve sve ali ako si klub sramota je...Kontam uzeli bi oni nas i u Tuzli nego umro Bobar pa su ostali bez malo para pa se to odmah osjetiCoraco je napisao/la:Joj što ne mogu ovih uzdizanja, eto sramota je igrat s Radnikom a tek prosut bodove propast svijeta. K'o da nismo naučili u 1.fbih da ne igraju gradovi ni navijači a Bgm ni tradicije.
Nije nezadovoljstvo zbog današnjeg rezultata (meni nije, a vidim i većini), nego zbog tuđeg bezobrazluka. Ovo danas dođe isto ko i Bahrudin Bajramović.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
mislim da je Fkr izabrao pogresan vid iskazivanja nezadovoljstva desavanjima oko ne odlaska navijaca u mostar i sarajevo..u glavi trebas imat samo 5 grama mozga pa da skontas da bakljama ne stetis ni Husicu ni upravi nego direktno s je b a j e s Slobodu sto je kontradiktorno cinjenici da ti isti koji su bacali baklje su riskirali zivote,zdravlje,pare prelazeci stotine kilometara da bi bodrili tu istu Slobodu koju unistavaju kaznama a klub se nalazi teskim problemima....znaci,nidze veze sa mozgom
...sa druge strane morate razumit i te momke a MALI IH JE BROJ koji gaze tolike kilometre da bi bodrili klub a onda ih uprava na svoju ruku dovede pred svrsen cin i dogovori bez njih njihov neodlazak na tekme..mislim,vjerovatno nije do predsjednika al kakav je to ba dogovor a da se ne konsultuju navijaci a njih se to direktno tice....takodje,nidze veze sa mozgom
...zato,sjest i razgovarat...inat nece nista dobrog donijet Slobodi a tu smo svi zbog Slobode,zar ne

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Tek sad stigoh da napisem koju rijec. Utakmica jako losa po nas, Radnik dosao po bod i odnio bod vise nego zasluzeno, trebamo biti sretni da smo uzeli bod danas, da nebi Pirije kod 1:1 kada je odbranio neodbranjivo njihovom igracu, nebi izjednacili do sad. Ocajna igra nasih igraca, ppsebno u prvom poluvremenu, sto se mene tice u pp jedino je Perica dobio prolaznu ocjenu, u nastavku Pirija, Perica, Zrnanovic, Mehidic prvih 10 minuta, posle se i on uklopio u sivilo... najlosiji ubjedljivo je bio Krpic znaci bez konkurencije i ovom utakmicom bi sebi trebao zatvorit vrata prvih 11, zatim Bekic taraba jedna velika, gledajuci pojacanja od proljeća pa na ovamo najlosije pojacanje, samo je prvu utakmicu protiv Travnika odigrao dobro, ostalo sve ispod prosjeka, Mehmedagic ocaj zivi, vidi se da ne moze igrat nista osim stopera, Salihovic ma smio sam se zaklet u njega i tvrdio sam to ranije nekada da je momak za prvih 11, sada povlacim to i gutam ****, ne moze brate na ovom nivou, pravac Simin Han na kraju sezone, ovdje dalje ne moze. Sto se tice ostalih po meni nije trebao Mujica vaditi jer je bolji igrac od Krpica s jednom nogom, trebao Ahmeta ubacit ranije i drago mi je da je Kiso pokazao da je bolji bek od Efendica, kao i bolji zadnji vezni od Mehmedagića, jos da dodam Zeba ispod nivoa danas, Nailov mali ga udarao kao konja!
P.S. Ebem mamu svakom ko je danas ubacio baklju u teren!
Ako su ono "Fukare" danas, odmah zabranit ulazak na stadion ikad vise, da sam imao moc poslije druge baklje bi vec svi bili napolju i jos da dodam, ebo vam ono saopstenje mater u ckapi svima, kao vi bi nesto na Grbavici picke jedne, dosli su vam Manijaci u prvom dijelu sezone na Tusanj i potukli vas do zuba u svemu i u navijanju i u svemu, stidim se sto sam tad dosao da vam pomognem da ih nadglasamo, sve sto znate je **** Zelju i Sarajvo i kao vukovi zavijat "sta ima veze".
Nadrogirani mafljuzi ako ne razumijete ovdje se radi o pomoci klubu u teskoj situaciji, a ne o guranju kluba u jos vecu provaliju!
Ako imate sta protiv bujrum u pp samo jedan po jedan da ko ne dobije dva put!
Azmire hvala ti na svemu kad bi do jutra otisao, bar sam se nadao da bi nam moglo bit bolje!
P.S. Ebem mamu svakom ko je danas ubacio baklju u teren!
Ako su ono "Fukare" danas, odmah zabranit ulazak na stadion ikad vise, da sam imao moc poslije druge baklje bi vec svi bili napolju i jos da dodam, ebo vam ono saopstenje mater u ckapi svima, kao vi bi nesto na Grbavici picke jedne, dosli su vam Manijaci u prvom dijelu sezone na Tusanj i potukli vas do zuba u svemu i u navijanju i u svemu, stidim se sto sam tad dosao da vam pomognem da ih nadglasamo, sve sto znate je **** Zelju i Sarajvo i kao vukovi zavijat "sta ima veze".
Nadrogirani mafljuzi ako ne razumijete ovdje se radi o pomoci klubu u teskoj situaciji, a ne o guranju kluba u jos vecu provaliju!
Ako imate sta protiv bujrum u pp samo jedan po jedan da ko ne dobije dva put!
Azmire hvala ti na svemu kad bi do jutra otisao, bar sam se nadao da bi nam moglo bit bolje!
staragarda
kako razgovarati,skim...sa njih 15...ti dobro znas azmirov stav,i ozbiljnost..jedan dan obavi razgovor,drugi dan dodje druga nazovimo je grupa i prica nesto drugo,kako skim....ko je vodja,
uostalom,nigdje na svijetu grupa nevodi politiku kluba,ako hoces bodri klub koji volis...
pa mi kakvi smo,i da osnujemo klub navijaca,na prvom treningu bi bilo saketanja oko prvih 11...malo slikovito,ali kontas o cemu govorim..nebi bilo ni prvi,ni zadnji put.vodstva,onog pravog nema,mislim vidi se iz prilozenog...dobro si reko...J**+ lud zbunjenog
kako razgovarati,skim...sa njih 15...ti dobro znas azmirov stav,i ozbiljnost..jedan dan obavi razgovor,drugi dan dodje druga nazovimo je grupa i prica nesto drugo,kako skim....ko je vodja,
uostalom,nigdje na svijetu grupa nevodi politiku kluba,ako hoces bodri klub koji volis...
pa mi kakvi smo,i da osnujemo klub navijaca,na prvom treningu bi bilo saketanja oko prvih 11...malo slikovito,ali kontas o cemu govorim..nebi bilo ni prvi,ni zadnji put.vodstva,onog pravog nema,mislim vidi se iz prilozenog...dobro si reko...J**+ lud zbunjenog
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ja samo ponavljam....treba spustiti loptu na zemlju.....ne mozes ti ljudima na svoju ruku i bez njihove konsultacije dogovorit da ne prate klub..isto kao sto ne mozes iz nekog svog neslaganja sa odlukama uprave stetiti klubu koji je svih nas i jos u teskoj finansijskoj dubiozi....nit Fkr moze rec boli nas tuki za Husica nit Husic moze rec boli me tuki za Fkr....klub i navijaci su JEDNO....ohladiti glave i popricati...ima tu more stvari al nisu za foruma....sad nam treba jedinstvo a ne da se grupa cijepa na neke agenture i ispravne momke ali sa ovakvim vodjenjem ce neminovno doci do toga jer je masa raje ogorcena postupcima grupe sto nije dobro al nikako...zvizduci i negodovanje nakon svake baklje koja je pala u teren su sve sami za sebe rekli...
Fukare su upravu sto se tice ovih gostovanja jednostavno nije uredu, ali isto tako nije ni uredu da se to rijesava nekom silom, kao dugogodisnji pripadnik istih znam kako tu stvari funkcionisu ali moramo vec jednom skontat da nismo u kamenom dobu i da silom mozemo dokazat samo da smo glupi... ocit primjer tome je da ce kazna biti veca od prikupljenog novca za dug ovom smradu Bajramovicu i sta se postiglo? NISTA.
PS: Slana Garda se vratila?
PS: Slana Garda se vratila?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Dzaba pricati, prica ista, povod ce se naci za bacanje baklji, morali zbog ovog te zbog onog a Slobodi stizu kazne...Kada saberes kazne nabere se poprilicno...Treba par jakih sponzora samo da kazne plati...
& $ ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Dok ne bude kamera na stadionu i dok svako ne bude odgovarao pojedinacno za svoje prekrsaje bice baklji i ostalih sranja.
Mislim da ove baklje nisu ubacile Fukare, jer su cetiri ubacene, a Fukara je bilo vise. Jednostavno treba oznaciti onoga ko je ubacio, a ne poistovjecivati nekoga sa cijelom grupom.
Mislim da ove baklje nisu ubacile Fukare, jer su cetiri ubacene, a Fukara je bilo vise. Jednostavno treba oznaciti onoga ko je ubacio, a ne poistovjecivati nekoga sa cijelom grupom.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
1500 maraka za ovog klosara Bahrudina skupljeno
...dobro je to..odlicno
..nek klosar zna da mu se po ulici pare skupljaju...sjajan potez uprave...bolje nisu mogli odradit
.....nek je fakinu svaka marka haram
...nek si fakin kupi kakvog polovnog pasata i uplati 10 dana podgore za njega i gospodju
.....
Ne bi vjerovao koji je razlog svega, pored dogovora Uprava oko neodlaska u Sarajevo. Na pp koga interesuje, ali smijesno zvuci.Sloboda1919 je napisao/la:Mene brate stid sto sam bio blizu njihNKMramor je napisao/la:Slijedi kazna za Slobodu, 5000 minimalno. Citirajte me nakon sjednice disciplinske komisije slobodno. Samo jedno pitanje za "navijače" koji su danas bacali baklje u teren... Je l' vas makar stid?![]()
.... a moze li neko reci zbog cega se vodje/vodja grupe gubi, a danas nikako nije ni vodio navijanje
![]()
![]()
![]()
i pozdrav svim iskrenim i pravim Slobodasima!!! PODRSKA HUSICAZMIRU!!!
Za ovo boldirano, jucer se nas Vilenjak nije ni spomenuo, ili ja nisam cuo!? Hm.. Opci pad sistemaPasha_car_aga je napisao/la: sve sto znate je **** Zelju i Sarajvo i kao vukovi zavijat "sta ima veze".
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Culo se brate, neka i treba da se spomene ali jel treba cijelu utakmicu i ne samo juce vec svaki puta, mozel se ista osmislit da se pjeva osim ebavanja Zelje i Sarajeva i zavijanja kao vukova!?Batva je napisao/la:Ne bi vjerovao koji je razlog svega, pored dogovora Uprava oko neodlaska u Sarajevo. Na pp koga interesuje, ali smijesno zvuci.Sloboda1919 je napisao/la:Mene brate stid sto sam bio blizu njihNKMramor je napisao/la:Slijedi kazna za Slobodu, 5000 minimalno. Citirajte me nakon sjednice disciplinske komisije slobodno. Samo jedno pitanje za "navijače" koji su danas bacali baklje u teren... Je l' vas makar stid?![]()
.... a moze li neko reci zbog cega se vodje/vodja grupe gubi, a danas nikako nije ni vodio navijanje
![]()
![]()
![]()
i pozdrav svim iskrenim i pravim Slobodasima!!! PODRSKA HUSICAZMIRU!!!
Za ovo boldirano, jucer se nas Vilenjak nije ni spomenuo, ili ja nisam cuo!? Hm.. Opci pad sistemaPasha_car_aga je napisao/la: sve sto znate je **** Zelju i Sarajvo i kao vukovi zavijat "sta ima veze".
Nemam ba rijeci za navijace, nemojte ih pokusavat opravdat, jer opravdanja nema, neka ih je stid i sram, znaju oni svi da se pare skupljaju za onog kriminalca jer se nema, a oni jos dodatno i namjerno guraju klub ka ponoru!
- Probisvjet
- Kontakt:
Kada se bude isplacivao dug treba mu dati u feninzima, pa neka broji sa familijom koliko ima.staragarda je napisao/la:1500 maraka za ovog klosara Bahrudina skupljeno![]()
...dobro je to..odlicno
![]()
..nek klosar zna da mu se po ulici pare skupljaju...sjajan potez uprave...bolje nisu mogli odradit
![]()
![]()
...nek si fakin kupi kakvog polovnog pasata i uplati 10 dana podgore za njega i gospodju
![]()
![]()
![]()
.....
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
odlican prijedlog...rasitnit negdje po 5 i 10 feninga i odnijet mu ispred vrata 2 vrece kovanicaProbisvjet je napisao/la:Kada se bude isplacivao dug treba mu dati u feninzima, pa neka broji sa familijom koliko ima.staragarda je napisao/la:1500 maraka za ovog klosara Bahrudina skupljeno![]()
...dobro je to..odlicno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.